Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La multi ani POOL!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
red_dog_ditza207
daca eram in 2007, am fi putut sa-i uram lui pool felicitari pentru obtinerea permisului de conducere. asa........ne multumim sa-i uram un sincer ''La Multi Ani!'' si la cat mai mari leveluri. nu de alta........dar trebuie sa aiba grija de noii veniti!

PS: shefu...vezi ca nu uit...de bere!!!...de facut tot trebuie sa faci cinste!!!! 010.gif
red_dog 4 ever
Vezi ca mai e un topic identic thumb.gif
red_dog_ditza207
stiu...dar ala e facut in forumu nostru....si am fost rugata sa deschid unul si aici..ca sa poata si altii sa-i spuna la multi ani beerchug.gif
anmini
La Multi Ani! bolovanii de azi sunt cadoul pentru ziua ta. 010.gif 010.gif 010.gif
vezi ce faci cu berea pentru noii veniti, sa nu-i dezamagesti. 010.gif
BaD-ReD-DoG
La multi ani !.... beerchug.gif
red_dog77
La multi ani POOL! beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif
red_dog_ditza207
hai hai...cat mai multe urari de bine....ca sa ne faca cinste!!! beerchug.gif
bianco_rossa
LA MULTI ANI POOL!!...Multa sanatate si tot ce'ti doresti tu ....sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi nana2.gif ......Fa cinste acolo ca sa'ti mearga bine bolovanii beerchug.gif drink.gif HAITA_DINAMO.gif
red4ever
LA MULTI ANI POOL ! beerchug.gif
POOL
Multumesk mult tuturor... Si dak nu va pot da o bere bere, va dau una virtuala. beerchug.gif Sau o sa vad diseara dak nu va mai ramane si voua. drunk.gif 010.gif va trimit prin mail. thumb.gif
Radu10mai
Daca ai bani sa ne dai la fiecare cate o bere inseamna ca esti f. bogat si mai bine ai investi la Dinamo. berea mea sa i-o dai lui danciulescu drink.gif poate asa joaca mai cu pofta!
DiliBili
LA MULTI ANI POOL ! beerchug.gif
alexyutza
La Multi ani Pool !!!!
P.S : Eu ti-am urat de aseara ...:P

Sa ai tot ce-ti doresti si sa sarbatoresti si maine asa cum se cuvine... ca doar o data in an e 10 mai ... :P

010.gif Nu mai are rost sa vorbim de cheful de azi... tu oricum sarbatoresti in fiecare saptamana ... have fun :))))))))
FarfelkugeL
La multi ani!
Andreea001
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jester.gif jester.gif ...unde-i cinstea......??? 010.gif 010.gif
redlady08
LA MULTI ANI POOL!!!!! sa ai parte numai de bucurii...alaturi de Dinamo...si de cei dragi.....In viata sa te impiedici de un bolovan de NOROC, sa calci intr-o balta de FERICIRE, sa te stropesti din cap pana-n picioare cu IUBIRE si sa fi SANATOS! beerchug.gif .....sa bei si pt mine drink.gif
DUMMY
La Multi Ani POOL! drinks_wine.gif bem?
Cai Lun
Hai ca e clar ca i-ati deschis topic ca sa va dati bine pe langa el... 010.gif [ma refer la cei din gasca lui tongue.gif ]

La multi ani! beerchug.gif
alexyutza
Nu mai e nevoie sa ne dam bine pe langa el ... :P Din moment ce suntem in aceasi gasca e logic ca ne si intelegem .
La Multi ani inca o data !!!!!

beerchug.gif
red_dog 4 ever
Ne dam bine pe langa el sa dea odata beerchug.gif aia
crazy_rednwhite
hehe...la multi ani......poate ne vedem la o berik...iti cumpara vlad cu raysa cadou din kvl atunci?!...huh?!...:))
ce pot sa-ti urez...decat un titlu castigat de echipa ta favorita....:P...asa...am fi totzi fericiti....happy b-day..... beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif
reddogforever84
La Multi Ani !! beerchug.gif
doberman
La multi ani si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca! beerchug.gif
f_rares
QUOTE(red_dog 4 ever @ 9 May 2006, 17:13) *
Ne dam bine pe langa el sa dea odata beerchug.gif aia

pe care ne-o tot promite de la 9 mai 2006 ora 00:00 010.gif
la multzi ani inca odata! beerchug.gif
POOL
Hai k dau akuma o bere k aseara noah...... beerchug.gif NU am mai putut intra.....
PS: alexy ziua mea o fost ieri, cand era 9 tongue.gif
rednwhite... mi-o luat o minge cu Dinamo tongue.gif super tare frate...... bananasmile.gif
Si am baut destule beri aseara... Si pentru voi. 010.gif thumb.gif
alexyutza
POOL mai uita-te odata .. in data de 9 , adica ieri , ti-am urat :La Multi Ani " !
Deschide bine ochii..... icon_lol.gif
crazy_rednwhite
minge....yuy....si yo vreau.........;)).....doamne-ajuta sa se-ndeplineasca urarea mea...:P;)) cred k ai fi mai fericit....;))...
POOL
Alexy... ti-am dat si tzie o bere virtuala si tuh te-ai si imbatat..... : icon_rolleyes.gif mai uita-te odata.. la prima postare a ta. thumb.gif
DAN RED DOG35
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!! beerchug.gif
Sergiulica
Hai La Multi Ani si din partea mea POOL beerchug.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.