Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Prima revista despre ultrasii romani
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
roultras
A aparut primul numar al revistei Romanian Ultras, prima revista din
Romania despre suporteri. Un numar costa 60 000lei. Expeditia revistelor se
face prin posta. Cei care doresc sa o cumpere pot da un e-mail la
roultras@romanianultras.com sau pot suna la numarul de telefon 0726 420509
(numai intre orele 21.00 si 23.00) pentru mai multe detalii.

RomanianUltras
http://www.romanianultras.com
Anonymous
Am inteles mesajul si ne pare bine ca ati reusit sa realizati asa ceva, dar nu a fost frumos ce ai facut! Am sters toate celelalte postari facute de tine in forum. Cred ca un singur anunt era de ajuns. Daca ne trimiti o imagine cu coperta revistei, o sa ai si o stire pe site.
stuart
Sa-i punem o poza cu coperta?Mai ales ca prin sat circula zvonul ca editorii "revistei" ar fi stelisti? icon_twisted.gif
Anonymous
Aici nu e vorba de stelisti sau nestelisti. E vorba ca e o aparitie editoriala noua si se refera in general la fenomenul "ultra" de la noi. Daca ramanem incuiati in mentalitatile "anti-steaua", "anti-rapid", hai sa nu mai citim nici ziarele, pentru ca nu stiu care redactor sef e stelist sau rapidist. Sau hai sa nu ne mai uitam la protv ca-s toti stelisti. Ce-ar fi?
Cainele
QUOTE(Radu)
Aici nu e vorba de stelisti sau nestelisti. E vorba ca e o aparitie editoriala noua si se refera in general la fenomenul "ultra" de la noi. Daca ramanem incuiati in mentalitatile "anti-steaua", "anti-rapid", hai sa nu mai citim nici ziarele, pentru ca nu stiu care redactor sef e stelist sau rapidist. Sau hai sa nu ne mai uitam la protv ca-s toti stelisti. Ce-ar fi?

Tot carcotas si ursuz Radule...tot asa ai ramas?
Credeam ca se mai desteapta oamenii...dar tu...
Pai NOI DINAMO...reprezentam fenomenul ultras in Romania...( tu de fapt ce vrei sa demonstrezi? reconciliere sau...ce păstîrnacul mea?)..ce gospodarii sau spurcatzii , ori gunoierii au "ultrasi"? Tu asta crezi cand vezi in "galeria" lor steaguri cu CHE GUEVARA alaturi de CRUCI CELTICE sau ZVASTICI???? Spune...
Poti sterge mesajul...sigur vei face asta...dar poate imi da cineva dreptate... icon_evil.gif
stuart
http://ultras.3x.ro/viewtopic.php?t=40

Cititi si va minunati. :shock:
Anonymous
QUOTE(Cainele)
Tu asta crezi cand vezi in "galeria" lor steaguri cu CHE GUEVARA alaturi de CRUCI CELTICE sau ZVASTICI???? Spune...

Mda... nu vreau sa comentez mai mult, pentru ca nu-mi place sa ma bag in polemici fara sfarsit. Nu stiu cum sa spun, dar chiar la noi in galerie am vazut steaguri cu che guevara, si sunt convins ca cei care le purtau habar nu au cine a fost "el che"...

Si daca voi aveti ochelari de cal si vedeti doar in fata, asta e problema voastra. Eu nu sunt tipul de persoana radicala. Sunt moderat. Tin cu Dinamo, echipa mea, ca altfel n-as mai lucra pentru site-ul asta, dar asta nu inseamna ca vad in toti stelistii sau rrapidistii numai prosti, inculti, tigani si alte "chestii".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.