Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mariuca
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2
red_grl_8
vreau tricouu lu florentin petreeee :X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X
red_dog 4 ever
Vorbeste cu Radu 10mai 010.gif
Radu10mai
vrei tricou de anul asta sau de anul trecut? ne intalnim si vorbim ca pentru tine am tricouri la pretz redus!
red_grl_8
de anu asta:d
f_rares
QUOTE(Radu10mai @ 19 May 2006, 17:00) *
vrei tricou de anul asta sau de anul trecut? ne intalnim si vorbim ca pentru tine am tricouri la pretz redus!

eu ce trebuie sa fac pt un tricou?? icon_lol.gif
stau in cap??? drunk.gif
POOL
Mda... Pe aici prin nord toate ajung mai greu.... 149.gif O aparut numa cu spurki.... crazy.gif
Radu10mai
QUOTE(f_rares @ 19 May 2006, 19:08) *
eu ce trebuie sa fac pt un tricou?? icon_lol.gif
stau in cap??? drunk.gif

pt. un tricou cu stiaua? trebuie sa behai!! 010.gif 010.gif 010.gif
f_rares
cu sTEAUA gasesc la toate colturile tongue.gif Cu cat dai tricoul cu Dinamo de pe tine? 010.gif
Cai Lun
Poze multe pe acest topic, dar prea putin in legatura cu concursul!

M4ruik, daca fotoliul, tricoul is sapca sunt ale tale, iti recomand sa te imbraci cu tricoul, sa iti pui sapca in cap, sa te asezi pe fotoliu si sa faci o poza pe care sa o postezi aici.. 010.gif

Topicul tau nu respecta [inca] regulamentul concursului. Mai ai 5 zile la dispozitie sa "reglezi" problema!...
Mario_ptm
vai ce fata frumoasa! intra si u pe id mario40xx daca vrei sa mai vb si noi :* muah
marcher
Adevarul ca poza 5 de la pagina 1, denota o crupa draguta. Merita un loc in frunte bananasmile.gif
vlad
pana acu cea mai frumoasa tipa icon_surprised.gif
f_rares
i-auzi...mai baga si tu ceva material mai proaspat!!
radu
La ce galerie are isi face o peluza numai a ei 010.gif 010.gif 010.gif
Poze poze poze...de pe stadion? icon_rolleyes.gif
Cai Lun
Acest topic este la limita regulamentul concursului Miss DinamoMania, cu toate acestea va putea participa la concurs. Mult succes!

Topic INCHIS! banned.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.