Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mariuca
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2
red_grl_8
Eu...fotoliu meu cu dinamo...sapk mea cu autograf de la fl petre....tricou meu cu fl petre...eu...eu si iar eu :p
Cai Lun
Now that's what I'm talking about! beerchug.gif
Add1ct3d
eh ... eh ... :) ce fata frumoasa tongue.gif si DINAMOVISTA

se incinge treaba pe forum busted_blue.gif crazysanta.gif
red_grl_8
tnks icon_redface.gif mai astept pareri....:)
radu
esti o pustoaica draguta ce putem spune.. sunt multe dinamoviste frumoase pacat ca nu prea le vedem pe stadion icon_rolleyes.gif
Nu am citit regulamentul 3
HAITA_DINAMO.gif da da...vad ca se incinge...mai avem potin si o sa se numeasca adresa dinamomatrimonial.... HAITA_DINAMO.gif oricum e frumos

in toate colturile tarii
se sustin culorile alb-rosii
suntem caini pana la moarte adevarati
si dam muşeţel la sPurcati
DUMMY
Au prins fetele curaj.... asa va vrem!
Sa apara cat mai multe fete sa avem de unde alege !
Eu deja am ales tongue.gif stie ea cine :)
coolio
uau...chiar esti foarte frumoasa..
esti bestiala ce sa mai zic...na
no comment
POOL
Mda.... Se pare k avem de unde alege "miss dinamomania". 010.gif thumb.gif Numa' dinamoviste frumoase avem. thumb.gif
alexyutza
Dinamovistele oricum sunt cele mai frumoase :)))
Felicitari pt curaj ... Doamne da sa fim cat mai multe.
POOL
Bine akuma nici asa de multe, k dupa aia nu se vor mai scrie numa' pe topicurile astea. thumb.gif Se pare k fotbalul a trekut pe lokul 2 pe forum..... orikum mare lucru nu avem ce discuta de fotbal, la felul kum joaka. thumb.gif
red_grl_8
dap...sntem cam putzine...da vb aia o dinamovista face cat 10 steliste:D
BaLLu
bai numai fete frumoase pe aici in ultima vreme :) 010.gif
f_rares
Inca o dinamovista foarte frumoasa.Aratzi excelent!! :icon_redface:Apropo,daca nu te deranjeaza,catzi ani ai? beerchug.gif
red_grl_8
cati imi dai? :p
bianco_rossa
felicitari red... thumb.gif ...tot inainte cu tupeu
f_rares
Pai nu ma bag...sa nu gresesc... 010.gif astept sa te hotarasti tu sa-mi zici:D
red_grl_8
nu snt eu foarte mare...15 am :P
f_rares
bate palma icon_lol.gif nu esti singura thumb.gif
Antispring
Uuuuu..... dezamagire in tribune!.....
Dar mergem inainte.... Fie vreme buna, fie vreme rea.... lkjhsdflj ljhdckljhdfkjh fjdf ...... si dincolo de ea.
paddy
verystrange.gif Te pomenesti ca nu iti place verystrange.gif daca ar veni si pe stadion ........... thumb.gif
mrbodo2002
Ink o dinamovista dragutza!Tzine-ti-o tot asa fetelor!Aku am intrat in alta incurcatura:nush in ce parte va plek votul meu!:D Ce dilema frumoasa!
Andreea001
QUOTE(red_grl_8 @ 8 May 2006, 23:29) *
nu snt eu foarte mare...15 am :P

moooama...pai noi batranetile...ne kuta doamna cu coasa 010.gif 010.gif
f_rares
Pai vezi,distreaza-te cat mai potzi 010.gif 010.gif
antisteaua
Asa da dinamovista. Si frumoasa si dotata cu accesorii marca Dinamo thumb.gif
red_grl_8
si mai aveam si carnet dala cu autografe de la toti jukatorii...si fular da nu leam mai facut poza...:D....nu prea merg eu pe stadion decat la meciuri mai importante...da cine jtie...cemi rezerva viitoru 010.gif
f_rares
ti-am zis ca deja-s gelos!!! 149.gif
010.gif 010.gif
Kroegger
Foarte dragutza fata thumb.gif intrebare: esti din Bucuresti? Dk da, mai treci si tu pe la stadion da cand or sa revina suporterii 010.gif
Cai Lun
QUOTE(Antispring @ 8 May 2006, 23:46) *
Uuuuu..... dezamagire in tribune!.....
Dar mergem inainte.... Fie vreme buna, fie vreme rea.... lkjhsdflj ljhdckljhdfkjh fjdf ...... si dincolo de ea.

Cred ca inteleg ce simti.... e cam... ca la o ratare de-a lu' Zicu... 010.gif
Radu10mai
QUOTE(radu @ 8 May 2006, 18:38) *
esti o pustoaica draguta ce putem spune.. sunt multe dinamoviste frumoase pacat ca nu prea le vedem pe stadion icon_rolleyes.gif

Jmecheru` de tine, vad unde batzi! 010.gif

Foarte dragutza M4riuk, si imi place din ce in ce mai mult Dinamomania 010.gif football.gif HAITA_DINAMO.gif thumb.gif
Fubar
mariuk :*:*:*:*......tot asa si ajungi miss romania ;))....kiz`u >:D<
red_grl_8
QUOTE(Kroegger @ 9 May 2006, 1:31) *
Foarte dragutza fata thumb.gif intrebare: esti din Bucuresti? Dk da, mai treci si tu pe la stadion da cand or sa revina suporterii 010.gif

dap...snt din buc...de fapt stau chiar pe langa ghencea...va dati seama ce fericire 149.gif ...o sa trec pe la meciuri...knd o sa mai am timp...ca momentan snt km okupata cu examenu...pe stadion am fost da doar la meciuri mai importante...vreau si eu poze cu jucatori:(((((

QUOTE(Fubar @ 9 May 2006, 21:50) *
mariuk :*:*:*:*......tot asa si ajungi miss romania ;))....kiz`u >:D<

ms ms fubale icon_redface.gif da nici chiar miss romania:)))) kiz u 2 :*
f_rares
QUOTE(red_grl_8 @ 9 May 2006, 23:52) *
ms ms fubale icon_redface.gif da nici chiar miss romania:)))) kiz u 2 :*

You never know tongue.gif
Andreea001
..poti gasi poze atat pe gașca slugilor proaste.ro cat si pe www.fcdinamo.ro sau aici...doar trebuie sa ai rabdare sa cauti......bafta in cautari....iti dadeam eu dc nu imi furau tel...aveam ceva acolo.... icon_lol.gif
red_grl_8
QUOTE(Andreea001 @ 9 May 2006, 23:57) *
..poti gasi poze atat pe gașca slugilor proaste.ro cat si pe www.fcdinamo.ro sau aici...doar trebuie sa ai rabdare sa cauti......bafta in cautari....iti dadeam eu dc nu imi furau tel...aveam ceva acolo.... icon_lol.gif

nu daztea doar cu ei...cu mine si cu ei :D si nuj cum sa fac....:)
Andreea001
010.gif 010.gif ...aha..pai mergem fata mea la stadion..pai ce se poate? ball.gif ...si facem.... 010.gif am inteles ca esti din buc...o sa mergem la urmatorul meci in stefan cel mare daca vrei....sa vedem ce zic baietii....ca ei trebuie sa aiba grija de noi..... 010.gif 010.gif
f_rares
Cautzi in cartea de telefoane prin ce vile sunt refugiatzi ei cu masinile lor, te duci frumusel si suni la poarta...da sa nu uitzi steagul alb-rosu,sa te recunoasca de dinamovista...dar daca tot ajungi prin zona,ia-mi si mie unul de la Pitic 010.gif
red_grl_8
QUOTE(Andreea001 @ 10 May 2006, 0:03) *
010.gif 010.gif ...aha..pai mergem fata mea la stadion..pai ce se poate? ball.gif ...si facem.... 010.gif am inteles k esti din buc...o sa mergem la urmatorul meci in stefan cel mare dc vrei....sa vedem ce zic baietii....ca ei trebuie sa aiba grija de noi..... 010.gif 010.gif

mergem...si facem poze...mergem acum cat mai e fl petre:X....poy cre ca o sa dorm cu poza aia:X:X:X:X:X dc sa aiba grija de noi?:d ca eu fac aikido de 6 ani ma descurc=)))))
FarfelkugeL
QUOTE(red_grl_8 @ 10 May 2006, 0:33) *
fac aikido de 6 ani ma descurc

Te bagi intr-o brigada? =))
POOL
Noah gata???? Nu mai vedem nica????? 010.gif Ca ai inceput asa de promitzator. thumb.gif
f_rares
ASA!!! Sunt total de accord cu POOL!!! nana2.gif
red_dog 4 ever
Nu putem sa votam de acum ca si asa pentru noi sa terminat campionatul 010.gif
red_grl_8
....:) ;;)
POOL
thumb.gif Asa..... Foarte frumoase pozele..... Ai ceva fotograf personal??? Ca au iesit super pozele zici ca esti fotomodel..... 010.gif
red_grl_8
lolik icon_redface.gif ms ms :p
f_rares
Super misto pozele thumb.gif
AI iesit foarte bine in toate icon_lol.gif
Radu10mai
e...frumos, da se putea si mai bine! sa sti ca sunt fotograf profesionist si daca vrei iti 'trag' eu niste poze in care chiar o sa dai bine! drunk.gif
f_rares
bai!!!! e minora 010.gif
Radu10mai
Anulam sedintza foto...lasa poate peste catziva ani! 010.gif
red_dog 4 ever
010.gif Radule nu esti sanatos. 010.gif Esti si fotograf faci parte si din juriu daca mai apar multe fete nu mai avem loc de tine 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.