Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alexyutza
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
paddy
Care iti uitai fularul pe dulap, ma.... 010.gif .....ia sa facem noi inventarul...
Cosmin HAITA_DINAMO.gif
Max HAITA_DINAMO.gif
f-rares
Pool
Antisteaua HAITA_DINAMO.gif
Rednorth HAITA_DINAMO.gif
Cai Lun HAITA_DINAMO.gif
Paddy HAITA_DINAMO.gif
Radu HAITA_DINAMO.gif
Sezeran HAITA_DINAMO.gif
Cartea de Gramatica HAITA_DINAMO.gif
Se pare ca Pool si cu f-rares poarta acelas fular ......
anmini
verystrange.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif beerchug.gif
POOL
Da.. Recunosc ca l-am uitat drunk.gif , insa nu pe dulap ci in dulap. crazy.gif
Aditza10mai
Va rog sa nu mai fiti asa de rai cu biata fata. Toata lumea insinueaza ca ar fii nu stie ce gen. In special golanul de Paddy. Lasati-o in pace. Ca a suferit la meciul cu Poli.

Nu va ganditi ca are si ea un suflet?
anmini
verystrange.gif paddy? doar el?
radu
HA....deja 2 mesaje catalogheaza pe 1000 mesaje.... banned.gif fara dovezi nu mai lucram clar....pana si BandiT e oaie vopsita in rosu in ultima vreme 149.gif 149.gif so ....unde naiba mi-e fularul nu l-ati vazut pe undeva?? crazy.gif
bianco_rossa
Aditza.....tu crezi ca noi suntem.... crazy.gif .....te'ai inregistrat doar ca sa ii iei apararea Alexyutzei...ce stii tu despre paddy sau despre oricare alt mememru al formului?? te intreb direct..pentru ca subintelesurile sunt muuult prea fine 010.gif
Cai Lun
alexyutza, eu habar n-am care e motivul mofturilor tale [sau.. bine, stiu.. da' ma prefac ca habar n-am.. tongue.gif ], dar iti dau un sfat: daca vrei sa participi la concursul miss DinamoMania, trebuie sa respecti regulamentul.. si, momentan, topicul tau nu se incadreaza in litera regulamentului. Prin urmare, daca vrei sa te voteze lumea, va trebui sa citest iregulamentul si sa iti actualizezi topicul. Mai ai 5 zile la dispozitie pentru asta!
paddy
='Aditza10mai' date='15 Jun 2006, 7:49' post='67525']
In special golanul de Paddy.

shocked.gif shocked.gif....nu stiam unde te-am mai vazut ...Click to view attachment
bianco_rossa
rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif verystrange.gif ..bv paddy
anmini
paddy.......... beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif
alexyutza
Aditza10mai : ms pt cuvintele frumoase ;)
Ia mai lasati-ma in pace toti ca deja ma scoateti din minti icon_lol.gif .

Am cateva poze cu fulare si alte cele dar nu sunt singura in ele sunt cu fostul meu prieten , un rapidist idiot ( ar fii fost bine daca era numai asta ) 251.gif .
Am promis ca indata ce vine vremea de balaceala merg la strand si fac niste poze tutz ( cum spune sandra ) si cu niste prietene thumb.gif .

Imi place cand se interpreteaza , chiar nu ma deranjeaza , insa nu vreau sa se ajunga la altceva , deja se exagereaza .
Mai cosmine , si tu te-ai aliat cu ei impotriva mea?? nu ma asteptam la asta din partea ta 149.gif

Si p-t restul : Ia mai lasati-l pe adi in pace , nici macar nu-l cunosc , ce interes ar avea sa-mi ia mie apararea ? mamba.gif
red_dog 4 ever
thumb.gif Alexyutza

Daca vrea pune poze daca nu nu pune ce atata scandal.Dar ar fi binevenite niste poze de la strand 010.gif
alexyutza
de la strand .. de la U.M.T asa se cheama strandul 010.gif
alexyutza
Ai ghicit :)))) alb-rosu icon_lol.gif

O sa tin minte sa nu intru in apa 010.gif 010.gif 010.gif
red_dog 4 ever
shocked.gif De ce?
alexyutza
oare ?
E mai mult alb decat rosu .

Ce se intampla cu hainele albe odata ce le-ai bagat in apa ? icon_lol.gif
radu
pai si la tot starndu' arati iar la colegii tai de pe dinamomania nu!! cum vine asta?
alexyutza
Fac poze pe"plaja" ... in timp ce ma bronzez 010.gif
radu
crazy.gif te faci ca ploua...dar merge si asa numai sa nu uiti esarfa..sau mai bine foloseste esarfa in locul costumului busted_blue.gif
alexyutza
... pai la Timisoara e cam racoare si e innorat , cam bate vremea a ploaie icon_lol.gif
radu
Ei ne faci din tari straine..atunci cand o fi cald si bine
red_dog 4 ever
Poti sa faci si in baie numa poze sa fie 010.gif
COSMIN C
QUOTE(alexyutza @ 15 Jun 2006, 13:46) *
Mai cosmine , si tu te-ai aliat cu ei impotriva mea?? nu ma asteptam la asta din partea ta 149.gif

Eu m-am aliat cu ei?? shocked.gif
Te inseli.... Amarnic.... crazy.gif crazy.gif
bianco_rossa
010.gif nu s'a aliat....de exemplu....Cosmin e cel mai mareee dusman al meu....inca de mica 010.gif
asa ca...poti sa'l crezi
marcher
QUOTE(alexyutza @ 15 Jun 2006, 13:46) *
ca indata ce vine vremea de balaceala merg la strand si fac niste poze
Mai cosmine , si tu te-ai aliat cu ei impotriva mea??

1. Doamnelor si domnisoarelor, cu mine si m@x nu vreti niste poze de la strand? 010.gif 010.gif
2.Adica...cine s-a mai aliat? beerchug.gif
DUMMY
of of... baietii si fetele din ziua de azi! nu aveti pic de nesimtire in voi :))))
pozele la strand nu mai sunt la moda! acum se cere toples!
Alexyutza nu fac nici o aluzie, ziceam si eu asa... bananasmile.gif
alexyutza
moda trece si revine icon_lol.gif

Hmmm Cosmine , deci nu vrei sa recunosti ? 010.gif
COSMIN C
As recunoaste daca ar fi adevarat...Dar nu e, sunt pe cont propriu !!! taunt.gif taunt.gif
ReDBullD0G
Bun primit alexyutza...bun...ca si multe alte fete...aproape toate...de fapt...ce spun...normal ca toate...frumusele foc...bravo la voi !...aproape ca prindeti din urma barbatii 010.gif a nu se intelege ca sunt "pidosnic" diablo.gif
Cai Lun
Acest topic nu este conform cu regulamentul concursului Miss DinamoMania si nu poate participa la concurs.

Topic INCHIS! banned.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.