alexyutza
May 7 2006, 02:24 PM
raspund afirmativ la invitatie
..In cel mai rau caz ne vedem in ultima etapa :))))
Nu am citit regulamentul 3
May 7 2006, 02:31 PM
in ultima etapa sa dea domnu sa ne intalnim in fata stadionului sa sarbatorim 18
alexyutza
May 7 2006, 02:42 PM
O sa sarbatorim . Cu putin noroc ( sportu bate pe steaua ) si o evolutie buna din partea a lor nostrii luam si al 18 - lea titlu :)
Nu am citit regulamentul 3
May 7 2006, 02:46 PM
sa bata azi iasul...si avem multe sanse sa ne realizam visu...........18
alexyutza
May 7 2006, 02:52 PM
da , am uitat de Iasu....
Chiar daca o sa am unele probleme fiindca voi sarbatorii victoria dinamovistilor in fata stadionului , merita .
Satisfactia de a-i bate pe poli si spurky nu cunoste limite , ce sa mai zic despre adjudecarea unui nou titlu ....
Haideti baietzi......
Dinamovisti sunt in toata tara
Uite , chiar si-n timisoara
:))))
Andreea001
May 7 2006, 04:43 PM
QUOTE(unikuCapitan @ 7 May 2006, 15:31)

in ultima etapa sa dea domnu sa ne intalnim in fata stadionului sa sarbatorim 18
sa teauda cine trebuie......
antisteaua
May 7 2006, 05:18 PM
10 + si din partea mea. Fara suparare dar e cea mai apetisanta dinamovista!
alexyutza
May 7 2006, 05:22 PM
Ms de aprecieri ....
radu
May 7 2006, 05:25 PM
10x din nou
POOL
May 7 2006, 07:26 PM
Se pare k in viitor o sa trebuiaska sa trek pri Timisoara....

Nice pic s.

....DOAR SA TRECI...
alexyutza
May 7 2006, 08:33 PM
10qs .....
POOL ... o sa ocolesti putin , da' nu-i asta o problema .. asa ajungui sa vizitezi mai multe locatii splendide din Romania :)))
f_rares
May 7 2006, 09:09 PM
Mai are rost sa dau si eu note???
Neee...las' ca ai prins ideea generala a baietzilor

...11!!
Si ce rasa e cainele??Are instinct de atacant sau e tare ca Tamas??
Andreea001
May 7 2006, 09:24 PM
....sa inteleg k pe mine nu ma iubeste nimeni......
f_rares
May 7 2006, 09:40 PM
Cum...n-am 'recunoscut' ca esti frumoasa...etc...etc:D
alexyutza
May 7 2006, 10:02 PM
iubesc acest site , apreciez fiecare forumist de aici , dar ,ma vad nevoita sa spun cineva de pe forum ma hartuieste.
Da asta face , mi-a vorbit urat iar eu am inceput sa-l ignor iar acum imi blocheaza ness- ul astfel ca imi e imposibil sa-l mai folosesc .
Sa-ti fie rusine pt felul in care te comporti , desi esti de aceasi varsta cu mine te comporti de parca ai avea 2 ani .
Nu ma asteptam la asa ceva... bravo , ai reusit sa-mi strici ziua .!!!!
Sa-ti fie rusine si lasa -ma in pace !
DUMMY
May 7 2006, 10:18 PM
asta e alexyutza.. mai sunt oameni nesimtiti ... da-i ignore
( vezi ca nu pot sa-ti dau mesaj privat pe forum , cred ca nu mai ai loc... mai sterge din mesaje )
Cai Lun
May 7 2006, 10:19 PM
Alexyutza, vezi ca ai mesageria plina... mai sterge si tu din mesajele alea... si spune numele suspectului public, ca sa tabaram toti pe el...
alexyutza
May 7 2006, 10:25 PM
ti-l dau in particular :(
Mi-am schimbat adresa de mess...
O sa va contactez eu pe fiecare ... foarte important : Nu o dati nimanui pt ca va voi contacta pe fiecare in parte !
reddogforever84
May 7 2006, 10:55 PM
... ca tot era un topic cu "generatia messenger" ..Gesturi de prost gust si fara sens..
Andreea001
May 7 2006, 11:12 PM
QUOTE(alexyutza @ 7 May 2006, 23:02)

iubesc acest site , apreciez fiecare forumist de aici , dar ,ma vad nevoita sa spun cineva de pe forum ma hartuieste.
Da asta face , mi-a vorbit urat iar eu am inceput sa-l ignor iar acum imi blocheaza ness- ul astfel ca imi e imposibil sa-l mai folosesc .
Sa-ti fie rusine pt felul in care te comporti , desi esti de aceasi varsta cu mine te comporti de parca ai avea 2 ani .
Nu ma asteptam la asa ceva... bravo , ai reusit sa-mi strici ziua .!!!!
Sa-ti fie rusine si lasa -ma in pace !
.
multi tampiti pe lumea asta.....lasa-l mah.......prostul tot prost ramane.....
bianco_rossa
May 8 2006, 12:45 AM
ce aveti mah cu fata??....cum ati o vazut ca e frumoasa cum gata.....inca o data se adevereste ceea ce stim despre baieti
DUMMY
May 8 2006, 01:32 AM
QUOTE(bianco_rossa @ 8 May 2006, 1:45)

ce aveti mah cu fata??....cum ati o vazut ca e frumoasa cum gata.....inca o data se adevereste ceea ce stim despre baieti

si ce stiti voi despre baieti?
Andreea001
May 8 2006, 01:47 AM
DUMMY
May 8 2006, 02:01 AM
Voi stiti multe despre noi...
Oricum eu nu o sa inteleg niciodata femeia...
Ce-ati putea sa stiti despre noi?!?!
Cai Lun
May 8 2006, 02:12 AM
La o parte, ca nu am unde sa cad pe spate!
Dummy, tu esti singurul care nu stiai ca baietii sunt niste porci?
Continuati.. incepe sa imi placa turnura pe care o ia discutia...

Va urez doar sa nu dea MosIon peste voi, ca atunci o sa faca el dreptate baietilor!
DUMMY
May 8 2006, 02:16 AM
Barbati sunt niste porci?

si eu acum aflu?
Da-mi si mie un exemplu de barbat "porc" !
redlady08
May 8 2006, 02:19 AM
of of baietii astia

.....oricum frumoase poze...nu zic mai multe k s-au ocupat baietii de asta

.....tine-o tot asa.....
DUMMY
May 8 2006, 02:24 AM
am citit cu ceva timp in urma acest text:
FEMEIA VIETII MELE. azi am aflat adevaratele ei sentimente. o alta cadâna din zona mi-a soptit tainic la ureke cum ca ea, FEMEIA, e cumplit de furioasa. pe mine. pe mine? da’ de ce? pai uite d’aia: ca esti misogin dar in acelasi timp te uiti la fermoaru’ ei, ca daca vine cu decolteu - zice ea - tu balesti si te holbezi, ca esti nesimtit ca orice mascul, ca faci glume proaste, ca o remarca de-a ta o face sa roseasca grabnic, ca, ce mai’, esti lipsit de maniere. ea e o doamna si tu…
asta demonstreaza ca suntem niste porci?
Cai Lun
May 8 2006, 02:24 AM
QUOTE(DUMMY @ 8 May 2006, 3:16)

Barbati sunt niste porci?

si eu acum aflu?
Da-mi si mie un exemplu de barbat "porc" !
Pai.. daca am zis ca toti sunt niste porci.. ce exemplu vrei? Ia-l pe oricare si ai sa vezi ca e din aceiasi oala.. sau cel putin asa sustin unele fete...
...aa... auzi? Mai mananci roscova aia?
DUMMY
May 8 2006, 02:28 AM
si uite si replica de la mesajul postat mai sus :
NU TE RESPECT. nu te respect doamna, pt ca am vazut ce viteza ai la mincat semintze - io ma las pagubash dupa citeva incercari, ca or imi ramine coaja in gura si pierd miezu, or nimeresc numa d’alea seci, or nu ma pricep sa le sparg. nu te respect pt ca te-am vazut cum dadeai din burik pe shakira - da’ aia e artista fah, aia e ea in sine o industrie, shi tu spuneai ca vaca “sa vina ea la mine s-o invatz sa dea din buric”. nu te respect pt ca iti lipeshti ciunga de monitor. pt ca iti suflii mucii de o mie de ori in acelasi servetel. pentru ca te scarpini in ureke cu pixu, pt ca ai 3 straturi de oja, culori diferite ca perioadele de aplicare, pentru ca porti negru cind stii ca ai matreatza, pentru ca rizi ca vaca la bancuri cu blonde da’ uitzi ce vezi in oglinda dimineata cind iti pui 2 tone de rimel. nu te respect pt ca ai mincat mici cu baietzii si ai râgâit ca o bivolitza de ne usturau okii’n cap pe totzi. dar tu esti gagica, campioana, versata. tipa moderna. si cind te imbraci in roz, cu pantoful negru si geanta albastra, zau ca eshti perfecta. sau cind scoti picioru din pantof, dresul tau de plastic, inca putzinel jilav, ahhh, ce arome bengaleze tradeaza…
Sa nu ma intelegeti gresit... nu am nimic cu fetele, chiar le iubesc...nu pe toate!!
alexyutza
May 8 2006, 06:28 AM
Multumesc opt solidaritate ... eu lec la scoala acuma ...:P
dummy tu nu esti porc , esti un baiat simpatik , nu se referea rossa la tine... :))))))
radu
May 8 2006, 08:02 AM
Asta se intampla daca nu filtrezi bine persoanele carora le dai adresa de mess.
Oricum era de asteptat sa sa intample asa ceva. Bafta la scoala!
POOL
May 8 2006, 08:38 AM
QUOTE(alexyutza @ 7 May 2006, 21:33)

10qs .....
POOL ... o sa ocolesti putin , da' nu-i asta o problema .. asa ajungui sa vizitezi mai multe locatii splendide din Romania :)))

Cum adika sa okolesk???

Dak ma duk in timisoara ma duk in timisoara.
bianco_rossa
May 8 2006, 10:40 AM
Stati sa ma explic....

....n'am zis treaba aia cu rautate....exista si exceptii..NORMAL!!!!...daaar...stiti voi ca exceptiile intaresc regula

...eu m'am referit DOAR la cei care agaseaza fetele...adik p alexyutza

...in rest
Radu10mai
May 8 2006, 10:47 AM
Rossa, dar pozele cu tine cand le vedem? hai ca ai din start votul meu!
bianco_rossa
May 8 2006, 10:51 AM
DUMMY
May 8 2006, 12:03 PM
QUOTE(alexyutza @ 8 May 2006, 7:28)

Multumesc opt solidaritate ... eu lec la scoala acuma ...:P
dummy tu nu esti porc , esti un baiat simpatik , nu se referea rossa la tine... :))))))
sunt un porc simpatik..
Smpatic cu dejtu in nas
mihai84
May 8 2006, 12:08 PM
super marfa pozele. in ce cluburi sunt facute? mai stii, poate ne intalnim pe acolo.
Andreea001
May 8 2006, 12:11 PM
QUOTE(mihai84 @ 8 May 2006, 13:08)

super marfa pozele. in ce cluburi sunt facute? mai stii, poate ne intalnim pe acolo.
tu vb cu alex?ea nu are nici o poza cu nici un club?
mihai84
May 8 2006, 12:18 PM

pai eru am vrut sa vb cu cea care are pozele din cluburi. nu mai inteleg nimic.
alexyutza
May 8 2006, 01:29 PM
Rog pe cei carora le-am dat noul meu idd sa nu-l dea mai departe , nici celor de pe forum. cine merita sa-l aibe , il are:)
multumesc :))))
radu
May 8 2006, 01:31 PM
esti sigura?
alexyutza
May 8 2006, 01:37 PM
Nu am apucat se le copiez pe cele pe care le-am avut
Cine vrea sa-mi dea idd -ul lui sau ei poate sa- mi dea un mesaj privat !
Daca vrei ......
alexyutza
May 8 2006, 02:05 PM
Am castigat un tricoiu original DInamo cu autografe de la fotabilsti .De abia astept sa-l primesc acasa ....
P.S : La un concurs organizat de Gazeta... is si ei bini la ceva
Andreea001
May 8 2006, 02:07 PM
...vreau si eu.....
alexyutza
May 8 2006, 02:14 PM
dap de pe site-ul ala .. am ghicit scorul 1-3 si am castigat
Nexus
May 8 2006, 02:16 PM
''Alexxya si Sony_C sunt castigatorii concursului "Spune scorul corect!". Alexxya a castigat tricoul cu insemnele lui Dinamo, iar Sony_C o minge de fotbal.''
Felicitari!!!
Zi scorul cu F.C Vaslui si te premiez cu bani.
Radu10mai
May 8 2006, 02:42 PM
daca nu-l ghicesti te premiez eu cu.....vedem noi cu ce!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.