Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alexyutza
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
anmini
010.gif 010.gif 010.gif eu nu m-am gandit la lenjerie, dar poate va face alexyutza vreo surpriza.......... football.gif
f_rares
deci alexyutza...pentru linistea domnului marcher...TREBUIE sa postezi o poza in costum de baie in culorile alb-rosii...cu tine, normal...
marcher
QUOTE(paddy @ 11 Jun 2006, 14:47) *
icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif De ce esti asa de rautacios tongue.gif tongue.gif de unde pina unde Alexandra suportera spurcaciunilor sau aviarelor argument.gif
Alexandra suparate putin si imbracate numai in rosu si alb, sa i se topeasca tepusa lui Marcher de ciuda thumb.gif

Sa nu te iau pe tine pe vatrai si dupa aia sa zici la iepure...puturosule
alexyutza
Chiar voiam sa pun niste poze , asta dupa ce kimi trec vanataile , dar nu am de gand sa le pun aici . Mai bine ;le pun pe hi 5 :PPPP
Auzi la ei , stelista sau aviatica shocked.gif pai cum adica , eu imi petrec aproape tot timpul liber pe forum cu voi , laudand echipa ... si voi ma numiti stelista sau eu mai stiu ce copitara ?????????? crazysanta.gif drunk.gif

Va las in suspans ... cine are contul meu de pe hi 5 o sa vada niste poze foarte interesantae.. restul nu are decat sa speculeze 256.gif
anmini
urat din partea ta sa-i lasi cu ochii in soare pe baieti............
COSMIN C
Pune poze cu vanataile....
alexyutza
viata e grea :))))))))

Sa-si faca cont pe hi 5 si sa-mi ceara nick-ul , il dau cu placere ;)
anmini
pai de ce nu aici, doar e un forum dedicat suporterilor echipei pe care tu spui ca o iubesti............... drunk.gif
alexyutza
anmini : Te las pe tine sa mi-o iei inainte icon_lol.gif
f_rares
QUOTE(alexyutza @ 11 Jun 2006, 22:30) *
viata e grea :))))))))

Sa-si faca cont pe hi 5 si sa-mi ceara nick-ul , il dau cu placere ;)

acum ma bag sa-mi fac... crazy.gif
anmini
010.gif scumpa mea, daca eram cu vreo 10 ani mai tanara, poate ma riscam.........asa.......voi ramane pe veci curioasa sa vad daca totusi ai vreo poza in culorile echipei DINAMO............ beerchug.gif
alexyutza
thumb.gif ma buucr sa vad ca suntem dinamovisti de toate varstele ;)
Saptamana viitoare .. nah , ca m-am lasat convinsa ;)
Aveam pe comp multe poze , dar cum mi s-a ars hardu ' de 2 ori numai din toamna , am ramas fara , iar tlkefonul mi-a fost furat .
Ce sa faci , asa sunt eu mai " norocoasa" icon_lol.gif . .. mai ales anul 2006 ....cel mai rau an din viata mea 256.gif
anmini
ei, lasa, n-a fost chiar atat de rau, ai uitat ca ai prins bursa...............
p.s. saptamana viitoare incepe de maine, asteptam poze. beerchug.gif
f_rares
da' nerabdatoare mai esti tongue.gif
paddy
QUOTE(marcher @ 11 Jun 2006, 16:34) *
Sa nu te iau pe tine pe vatrai si dupa aia sa zici la iepure...puturosule

Incearca numai diablo.gif
POOL
Alezy astept cu nerabdare sa vad pozele de pe hi5. drunk.gif
marcher
QUOTE(paddy @ 11 Jun 2006, 23:07) *
Incearca numai diablo.gif

Mor de frica 010.gif 010.gif 010.gif ,gangstere
alexyutza
Hmm ce a devgenit pagina mea? Pagina de rafuieli , parca era alt topic pt asta ... nu-i nimic , imi place si mie 010.gif

axe.gif toti suntem gangsteri , mai mici sau mai mari icon_lol.gif
red_dog_rahova
hai alexyuta posteaza aici te rugam cu foto in alb si rosu...
red_dog 4 ever
010.gif Pai daca nu mai pui poze se plictiseste lumea
alexyutza
red_dog 4 ever nu ti-ai dat seama ca noi , fetele , luam o mica pauzasa va facem loc si voua ? Vrem sa va vedem si pe voi ;) 010.gif
Cand vine vremea frumoasa ma duc la strand si fac niste poze in costumul de baie care intamplator e alb - rosu .

Nu stiu cum se va reactiona , daca una dintre primele poze pe care am pus-o si am sters-o a provocat ceva discutii mai putin placute pt ca purtam un top decoltat icon_rolleyes.gif .....
niciodata nu poti multumi nici varza nici capra
Radu10mai
Sper sa iti treaca vanataile, Alexyutza, imi pare rau ca nu ne-am intalnit in galerie, da promit cand mai vin la Timisoara o sa fiu cu mai multzi prietenii, si o sa le dam o lectie de buna purtare celor din galeria "drojdierii", pe care de mult am luat-o in ochii!

sweet revenge axe.gif
FarfelkugeL
Deci timisorenii- CEL MAI MINUNAT PUBLIC DIN TARA- SUNT DE FAPT NISTE CACATI!
CUM SA BATI O FATA????? CUM??
CAT DE ANIMAL POTI FI? CAT DE CRETIN?

SUNTETI DOAR NISTE RETARDATI COMPLEXATI TIMISORENILOR! SA VA IAU FAMILIILE!!!
alexyutza
Ms de sprijin beerchug.gif
Pt mine deajuns sa-i bata echipa , nu si noi . Nu e umilinta mai mare pt timisoreni decat sa o incaseze de la Dinamo an de an !
anmini
ei, lasa, acum doar nu le iei apararea. parca ziceai ceva de niste poze?
POOL
Da' ce tot insisti atata anmini??? Vad ca esti mai nerabdatoare ca multi dintre "masculii" forumului sa vezi poze noi. Hmmmm. icon_rolleyes.gif
red_dog 4 ever
Anmini tu nu cumva? shocked.gif

Sau lasa. 010.gif 010.gif
anmini
red, calul moare de drum lung............observ ca tu mori de grija mea...............
red_dog 4 ever
Asta era o gluma sau............ 010.gif
anmini
football.gif
paddy
QUOTE(red_dog 4 ever @ 14 Jun 2006, 6:45) *
Anmini tu nu cumva? shocked.gif

Sau lasa. 010.gif 010.gif

. rofl.gif rofl.gif rofl.gif No Comment nana2.gif bananasmile.gif nana2.gif bananasmile.gif
alexyutza
"Gay fest "a trecut ... degeaba o tineti tot cu asta , incercati ceva mai nou si original 010.gif icon_lol.gif
Aditza10mai
QUOTE(alexyutza @ 10 Jun 2006, 12:47) *
Multumesc pt sprijin .

Nah ca am intrat pe pagina mea . Polistii is cei mai prosti , o spun cu mana pe inima . Asta nu va ramane asa , pe cativa i-am recunoscut .
A fost si prostia mea , pt ca nu trebuia sa merg inca de acasa echipata complet cu articole Dinamo !
Toate hainele erau cu Dinamo , de la trening , tricou , sapca pana la adidasi . S-au simtit ofensati , marii europeni si m-au luat cu forta in galeria lor . De acolo nu am mai putut iesi pana s-a terminat meciul .

Ce animale bat fetele ? Aaa si nu erau numai piusti erau si aduilti , nu stiu cum , dar numai peste asa ceva nimeresc .
Nu i-am provocat cu nimic .... complaining.gif

Sunt nou pe aici. Dar tu vorbesti serios? Chiar te-au batut suporterii din Timisoara? Imi pare rau pentru tine. Sincer.
f_rares
crezi ca ar vorbi prostii numa' asa ca n-are ce face?? beerchug.gif
bianco_rossa
mai...pai normal ca e serios....tu crezi ca o fata ca ea ar minti in situatii de' astea?...si n'ai vazut ce fel se comporta jandarmii cu fetele care vin pe stadion..numai mistouri....offfff
anmini
ca sa-i linistesc pe cei care mor de grija mea, mai repede decat caii de drum lung, eu zic ca ''hotii striga hotii''. cum putea, tocmai ea, care ne avertiza ca se lasa cu bataie la timisoara........sa pateasca lucrul asta...........sa fim seriosi, a mai fost lumea la stadion, deplasari..............etc.
p.s. si de-asta insistam cu pozele, sa faca si ea o demonstratie de SUPORTER DINAMOVIST.......e singura care nu are nimic alb-rosu in poze.
red_dog_ditza207
Pai ea e mai speciala...oricum nu trebuie sa ne demonstreze...ca stim ca e dinamovista 100%... beerchug.gif beerchug.gif
Aditza10mai
Si de ce trebuie sa aiba insemne dinamoviste petru a tine cu Dinamo? Nu inteleg?

Saraca fata a luat bataie. Trebuie sa o intelegem si sa fim alaturi de ea.
bianco_rossa
aa....merge si fara insemne(ca doar nu te tatuezi in frunte sau pe mana cu echipa )..important e sufletul si inima care bate numai pentru o singura iubire DINAMOOOO drunk.gif
articole de la club....e altceva
alexyutza
Nu am ce demonstra nimic nimanui . Pt ca ma gandesc la unii dintre voi mai mult decat ar trebui , va las un lucru la care sa va ganditi .
Nu sunt la circ ... fiecare crede si face ce vrea !
anmini : tu ce ai demonstra pana acuma , imi spui si mie ? Nu am ce sa -ti arat tie !!!

Ce fac eu e treaba mea !

beerchug.gif numai bine !

De-al naibii nu mai pun nimic , absolut nimic lightning.gif
DarkSide
QUOTE(alexyutza @ 14 Jun 2006, 17:55) *
De-al naibii nu mai pun nimic , absolut nimic lightning.gif

Ilumineaza-ma si pe mine...cum adica "de-al naibii" ?!?!? DeghizaT cumva? diablo.gif
alexyutza
nici deghizat nici nedeghizat
sunt in silenzio stampa ... sper ca am scris corect icon_lol.gif
f_rares
silentio stampa verystrange.gif verystrange.gif 010.gif imi place 010.gif

anmini , daca ai fi vazut , intr-o poza care a fost scoasa pentru anumite motive , in spatele alexyutzei , pe dulap era un fular alb-rosu beerchug.gif
COSMIN C
Uitat de cineva , probabil.... taunt.gif
anmini
rofl.gif rofl.gif rofl.gif te gandesti la cine ma gandesc eu? taunt.gif atunci.......sa ne raspunda inculpatul........ drunk.gif
f_rares
mai mai...in loc sa iei apararea fetei tongue.gif tot cu secretara ta tii beerchug.gif
red_dog_ditza207
Of of...ce rai sunteti...alexyutza e dinamovista 100% si stiti cu totii asta...va place sa chinuiti biata fata...
COSMIN C
A intrat in silentium stampa si si-a angajat purtator de cuvant??.... Dar mai indicata era Sandra sa vina sa ne spuna ce si cum.... Parca ea detinea ultima oara functia asta .... football.gif football.gif
anmini
si Aditza10mai? de el ai uitat? inregistrat azi, 2 mesaje, ambele la alexyutza.......cred ca l-a adus cu forta sa-i ia apararea.....pacat ca nu au intrat amandoi in acelasi timp............
redlady08
da....ceva e putred....in Timisoara.... crazy.gif ..oricum mi-e greu sa cred ce s-a intamplat...am fost si eu la meciuri imbracata in alb-rosu si in orase cunoscute pentru suporterii blacksheep.gif ...dar mai mult de niste apropouri si priviri urate nu am remarcat......acuma merita si alexutza crezare...dar daca chiar ea se eschiveaza.....asta da si mai mult dreptul la tot felul de speculatii......asa ca....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.