Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Andreea
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4
Andreea001
bananasmile.gif da...misto ideea asta cu miss...chiar daca nu e tocmai potrivita pentru un site de fotbal...dar totui ne scoate un pic din banalul cotidian.... blahblah1.gif eh...nu am nici o poza dupa stadion pt ca nu am avut norocul sa ma ia si pe mine cineva mai des asa cu el...dar va trimit totusi ceva dragut....facut de mine din dragoste pt echipa mea favorita.... HAITA_DINAMO.gif
alexyutza
Cum se voteaza? Cine poate sa raspunda?
Care e procedeul.....
DarkSide
icon_smile.gif Hai ca esti frumoasa...Dar tin cu tine k esti nascuta in aceeasi zi cu mine :P
Cai Lun
Nu e nici un procedeu. Practic, concursul nu prea mai exista. E doar la libera apreciere a vizitatorilor sa isi dea o parere. Dar pentru ca in ultimul timp au aparut ceva participante este foarte posibil sa-l relansam. Se vor da note pe fiecare topic. Voi pune sondaje daca va fi cazul.
DUMMY
Dinamoviste fierbinti! blowup.gif
Femeile si fotbalul... un vis frumos !
f_rares
Hai Andreea,mai baga niste poze,nu se face performantza doar cu una 010.gif
alexyutza
Andreea , mai baga material...baietzi sunt dornici .. sa te cunoasca :)
thumb.gif
Add1ct3d
Se aproprie vara si d`asta nu ? :) VREM POZE crazy.gif
catzelus_berceni
cum spuneam....nice pic&nice girl! icon_cool.gif
Andreea001
ok...this is me.....buna ...rea....cum oi fi...am pus ca am vazut ca mi-a cerut cineva mai multe poze...mi-ar fi placut sa am mai multe cu dinamo...dar....ata ete....fac eu.....ah.....stiu ca in pozele par cam petrecareata...dar in calc asta numai pe astea din cluburi le am,,, apropo...in poza 2 pe mine e sampane.....:)) sa nu va imaginati alte minunatii ...,fusese ziua unei prietene si ne-am distrat la maximum 010.gif 010.gif beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif .....
f_rares
Beton!!Dinamovista,petrecareatza,frumoasa...ce-ti mai trebuie?!?! icon_lol.gif
Andreea001
QUOTE(f_rares @ 6 May 2006, 18:06) *
Beton!!Dinamovista,petrecareatza,frumoasa...ce-ti mai trebuie?!?! icon_lol.gif

Imi mai trebuie sa ia Dinamo campionatul 256.gif ......
si sa se mute gigi becali din europa 010.gif 010.gif

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
DarkSide
Pot sa ma injure toti papusa... dar DINAMO ia titlul...si k om sunt cel mai mare pesimist...Scuze ca ma bag aiurea in seama...
Andreea001
dc tu care esti cel mai pesimist om crede asta...........atunci.....sa speram in continuare...sa dea Dumnezeu.......
SA VINA TITLUL IN GROAPA!!!!!!!
HAITA_DINAMO.gif
DarkSide
offtopic.gif HAITA_DINAMO.gif Foooorrrrrrrrrrrzzzzzzzzaaaaaaaaaaa 25 octombrie taunt.gif

Si nu Dumnezeu...sigur...E vremea noastra...Si dreptul meu sa sper...:P
Andreea001
SA VINAAAAAAAAAA TITLUL!!!!!!!!!! football.gif bananasmile.gif bananasmile.gif ....si sa vezi atunci sarbatoare......chiar in fata la ghencea..sa facem o petrecere mare....si inca una la casa lui jiji........... tongue.gif
Andreea001
BUNA DIMINEATA!!!!!!!!!!!!!!![b] Pupik all!!!!!!! crazy.gif
shushureddog
QUOTE(Andreea001 @ 7 May 2006, 1:04) *
SA VINAAAAAAAAAA TITLUL!!!!!!!!!! football.gif bananasmile.gif bananasmile.gif ....si sa vezi atunci sarbatoare......chiar in fata la ghencea..sa facem o petrecere mare....si inca una la casa lui jiji........... tongue.gif

Vine titlu, dar nu la noi! Poate la anu'! Apropo: ESTI BETON!
Andreea001
QUOTE(shushureddog @ 7 May 2006, 14:02) *
Vine titlu, dar nu la noi! Poate la anu'! Apropo: ESTI BETON!

ms...ms icon_redface.gif ....dar nu e binesa fim asa pesimisti nono.gif .stii care e treaba cu speranta....... 010.gif
Andreea001
vreau si eu la meci....... 256.gif ...pe mine cine ma ia.....vreau la urm in groapa.....caut un baiat cu suflet de aur.... 010.gif ..care sa ma ia cu el.. beerchug.gif
Andreea001
eh na.....unul singur......sa imi arate cat de mult iubeste DINAMO...care o face cel mai bine ...este castigatorul!!!!!!!!!!!! 010.gif 010.gif
BaLLu
Andreea are votul meu pt. Miss DinamoMania :)
Andreea001
icon_redface.gif icon_redface.gif ...merci..merci...si eu care credeam ca nu ma iubeste nimeni......chiar vroiam sa inchid topicul.....
Cai Lun
Nu il inchide! Acum cand am de gand sa incepem concursul pe bune, tu il inchizi?

Urmariti topicul cu regulamentul concursului, in curand il voi redeschide si se va putea vota pentru miss dinamomania! Va fi un concurs cu premii!
Andreea001
010.gif ....poate..cum spui........ah...si aici....nici nu va inchipuiti ce belea a fost.... 010.gif
Max
Cat de belea?...cred ca ai avut schimburi la tine.. tongue.gif
Andreea001
QUOTE(m@x @ 8 May 2006, 1:02) *
Cat de belea?...cred ca ai avut schimburi la tine.. tongue.gif

010.gif 010.gif 010.gif
DUMMY
oooo... ce fata petrecareatza !!!!! nice bananasmile.gif
tine-o tot asa... o viata avem !
BaLLu
icon_redface.gif icon_redface.gif ...merci..merci...si eu care credeam ca nu ma iubeste nimeni......chiar vroiam sa inchid topicul.....

Ai crezut gresit nono.gif
Andreea001
PUPIK PE TOTI......... beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Andreea001
....back again.....sall all....... beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif
POOL
010.gif 010.gif Cum sa nu te iubeaska nime'? Yo ii "iubesk" pe toti dinamovistii din lume - borcea netoiu &compania. thumb.gif
Anyway nice pics and nice ass. 010.gif thumb.gif in prima poza de la a 2-a tura.
Andreea001
QUOTE(POOL @ 8 May 2006, 9:33) *
010.gif 010.gif Cum sa nu e iubeaska nime'? Yo ii "iubesk" pe toti dinamovistii din lume - borcea netoiu &compania. thumb.gif
Anyway nice pics and nice ass. 010.gif thumb.gif in prima poza de la a 2-a tura.

icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif
POOL
Don't be shy. I've said only the truth. thumb.gif
djmihaitza
QUOTE(Andreea001 @ 7 May 2006, 17:50) *
vreau si eu la meci....... 256.gif ...pe mine cine ma ia.....vreau la urm in groapa.....caut un baiat cu suflet de aur.... 010.gif ..care sa ma ia cu el.. beerchug.gif

Eu ma inscriu ca si pretendent sa te iau in gasca mea si sa mergem pe stadion....asta daca nu te deranjeaza tribuna 1...
Oricum mult succes in concurs.
Andreea001
QUOTE(djmihaitza @ 8 May 2006, 10:06) *
Eu ma inscriu ca si pretendent sa te iau in gasca mea si sa mergem pe stadion....asta daca nu te deranjeaza tribuna 1...
Oricum mult succes in concurs.

mai negociem 010.gif 010.gif ...sarumana..... icon_lol.gif HAITA_DINAMO.gif

QUOTE(POOL @ 8 May 2006, 9:56) *
Don't be shy. I've said only the truth. thumb.gif

thanks...you're my buddy.... beerchug.gif HAITA_DINAMO.gif
djmihaitza
So, Let The Games Begin!!
Cel (Cea) mai bun(a) sa castige.

Anyway DINAMO E NR. 1! HAITA_DINAMO.gif
Andreea001
QUOTE(djmihaitza @ 8 May 2006, 10:19) *
So, Let The Games Begin!!
Cel (Cea) mai bun(a) sa castige.
Anyway DINAMO E NR. 1! HAITA_DINAMO.gif

yeap....you're right... HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Andreea001
010.gif 010.gif 010.gif ..din cat vad eu...mai toate dinamovistele de aici...sunt blonde....da ce blonde..... icon_lol.gif ...toate mumoase.....

mesaj realizat de o blonda............. 010.gif 010.gif HAITA_DINAMO.gif
Max
Uite ce spirit de observatie.....asta da blonda.. tongue.gif
Andreea001
QUOTE(m@x @ 8 May 2006, 11:30) *
Uite ce spirit de observatie.....asta da blonda.. tongue.gif

hmm....ce sa fie asta oare...apreciere sau....? 010.gif
Max
Depinde cum vrei s-o iei.. icon_wink.gif
Andreea001
...hai ca o iau ca pe o apreciere...ca esti din haita mea..... 010.gif 010.gif
Max
Asa , ma bucur ca ai luat-o cum se cuvine... icon_redface.gif
Andreea001
QUOTE(m@x @ 8 May 2006, 11:42) *
Asa , ma bucur ca ai luat-o cum se cuvine... icon_redface.gif

beerchug.gif ...cheers...for all my bad dogs..... HAITA_DINAMO.gif
Max
cheers.......'coz i need you, my darling little dog icon_redface.gif
Andreea001
hi...hi....hi...catea ce sunt...niciodata nu am crezut ca nu m-ar deranja apelativul asta..... 010.gif 010.gif HAITA_DINAMO.gif dar pt dinamo..... HAITA_DINAMO.gif
Max
Doar pt Dinamo??????? bigcry.gif
POOL
M@x... M@x.. m@x.... batranel bebun.... 010.gif 010.gif Ai o bere de la mine kand vii prin BM. thumb.gif
Andreea001
QUOTE(m@x @ 8 May 2006, 11:57) *
Doar pt Dinamo??????? bigcry.gif

si pt toti ce iubesc DINAMO....adica pt voi.......................... football.gif icon_smile.gif icon_smile.gif

QUOTE(POOL @ 8 May 2006, 11:59) *
M@x... M@x.. m@x.... batranel bebun.... 010.gif 010.gif Ai o bere de la mine kand vii prin BM. thumb.gif

hmmmmmmmmmm......baietii astia.......... diablo.gif 010.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.