Cai Lun
May 6 2006, 02:04 AM
Masini ,,vopsite'' dupa Paste.
Aflati la CERF, pentru a surprinde instantanee cu lotul lui Dinamo, suntem intrebati de Danciulescu:,,Stiti ca au fost vopsite masinile unora dintre noi??'' Masinile urmatorilor jucatori: Niculescu, Barcauan si Vlad Munteanu au fost vopsite.
Se pare ca prin aceasta actiune, ultrasii au dorit sa le dea un ultim avertisment jucatorilor, promitidu-le ca daca atitudinea lor nu se va schimba vor avea cu totii aceeasi soarta. Gestul este insa regretabil si speram ca cei vinovati vor fi gasiti si amendati. In momentul in care echipa are nevoie de sustinere, cand clubul trece printr-o criza fara precedent in ultimii ani, gesturi ca acestea nu fac decat sa agraveze situatia in loc sa o aplaneze ! Este una sa fii suparat dar cu totul alta sa vandalizezi masinile jucatorilor !
------------------------
Aceasta a fost stirea publicata si de DinamoMania [insotita si de pdv. al siteului fata de eveniment].
Dar ce cred suporterii? A fost un act huliganic? Si-au dat suporterii in petec? Au gresit? Au facut bine? O meritau jucatorii? A fost un gest menit sa atraga atentia si sa sensibilizeze? Cum il interpretati?
Votati in sondaj si exprimati-va si opiniile.
alexyutza
May 6 2006, 02:31 AM
Sincer , nu stiu ce sa mai zic.. Poate e un act hooliganic , poate nu , dar ceva trebuie facut. astia cu vorba buna nu inteleg nimic .nu spun ca s-a procedat bine , dar nici gresit.
Barcauan s -a si suparat , ameninta ca pleaca... da ' cine il opreste ?
Am votat cu a 4 a varianta!!!
anmini
May 6 2006, 02:34 AM
mi se pare exagerata faza cu vopseaua. sa-i injuri, sa nu-i sustii la meciuri, merge......dar cred ca s-a ajuns prea departe. daca jucatorilor le-au facut asta, oare conducerea ce merita? vlad tepes - part two?
MosIonRoata
May 6 2006, 04:33 AM
Eu nu votez pentru ca nici un adevar nu s-a stabilit,
nu se stabileste si nu se va stabili prin vot.
Pa vremea mea nu era cu chestii d'astea ... ultrasii
au importat la noi mitocania da Ioropa, ca deh nu-i
asa, trebuie musai sa fim in ton cu apusul ...
Tin minte ca la un meci cu Bulgaria pa 23August in
Septembrie 1981 cand ne pregateam pentru un meci decisiv
cu Ungaria acasa, toata asistenta a ovationat cand Bulgarii au
egalat si a sarit in aer cand vecinii nostri au marcat al doi-lea gol...
...asta ca pedeapsa ca ai nostri jucau prost ...
Sanatate!
radu
May 6 2006, 04:58 AM
Nu se pune problema sa votam adevarul ci sa ne expirmam opinia aspura acestor acte. Acte pe care eu le gasesc deplasate. Ce ar fi ca jucatorii sa ne vopseasca noua masinile ca mancam seminte in tribuna in loc sa aplaudam, cantam, etc? Si nu cred in vina jucatorilor ci a actionarilor asa ca au gresit tinta.
Aragorn
May 6 2006, 06:24 AM
Cred ca in conditiiile actuale o sa urmeze

.Conducatorii stau si

pin crasme desi ei l-au gonit pe Ando cand eram pe locul 1.
alexyutza
May 6 2006, 06:29 AM
In mod normal trebuia sa se inceapa cu ei .De la ei se trag toate nenorocirile....
alecsa_rd
May 6 2006, 10:11 AM
io nu consider k au facut bine...prea exagerat...si nici protestul nu mi se pare ok!!!...noi suporterii dinamovistii eram cunoscuti ca fiind alaturi de echipa chiar si prin cele mai groaznice momente, iar acum...renumele nostru s-a dus naiba!!...
Add1ct3d
May 6 2006, 10:12 AM
Cine i-a pus sa vina la DINAMO pentru a juca "CALUSHU" ?
Doar ca ar fi trebuit intai vopsitzi "CONDUCATORII" si dupa aia masinile.
Nexus
May 6 2006, 10:14 AM
Meritau asta.Acum se vad si adevaratii caini:Barcauan de abia asteapta sa plece.Du-te inapoi la minerii aia primitivi ca esti varza si nu avemnevoie de tine!
reddogforever84
May 6 2006, 10:17 AM

"Adevaratii caini " ... Tu ce te-ai fi asteptat sa spuna ?? Poate ai fi vrut sa si multumeasca pt chestia asta si sa isi schimbe si tapiteria la masina sa se asorteze cu noua culoare a masinii....
paddy
May 6 2006, 10:18 AM
Daca vopseau masinile lui Borcea si Netoiu era "beton" ...
COSMIN C
May 6 2006, 10:22 AM
Barcauan oricum nu venise sa ramana. Venise la "vopsit".
Gestul insa e deplasat. Nu rezolvam nimic in felul asta.
slick
May 6 2006, 10:26 AM
Personal consider ca aceasta chestie cu vopsitul masinilor e o nesimtire! Mari suporteri sunt aia care fac asta! In realitate nu stim decat sa copiem ce e cat mai rau posibil din campionatele cu fenomen ultras dezvoltat! Si daca se poate ca toata ziua sa auzim ca suntem cea ma rea galerie, cred ca ne-ar incanta foarte mult! Penibil! Si eu,ca si multi altii, am avut insomnii cand steaua se califica tot mai departe in Uefa sau cand noi primeam validarea golului in ultimul minut la Marsilia sau cand in retur ai nostri nu reuseau sa lege 2 pase! Dar de aici si pana la a ataca si vandaliza masinile jucatorilor echipei pe care cica o iubesti e mare distanta! Sunt curios cati jucatori din campionatul intern o sa-si doreasca sa mai vina la Dinamo , echipa tuturor (posibilitatilor)!
Cai Lun
May 6 2006, 11:43 AM
Credeati ca doar Ando stie sa vopseasca jucatori?
Retineti numele celor care au patit-o: Niculescu, Barcauan si Vlad Munteanu. Nu a fost Petre, Margaritescu, Moti, Galamaz sau mai stiu eu cine... Prietenii stiu de ce.
>>Hai ca mai luam un rand, dar... FARA UMBRELUTE!

<<
Primul Q7 din Romania este unul ROSU!
--------------------------------------------------------------------------- [ Cai Lun / Parere
proprie si personala. ]
red_dog77
May 6 2006, 11:44 AM
E prea mult. Una e sa nu-i sustii, sa-i injuri si cu totul altceva sa distrugi un bun al jucatorilor. Credeam ca suntem si noi civilizati, cel putin noi ne consideram superiori celorlalti suporteri. Din pacate incercam sa demonstram ca nu e asa.
red_grl_8
May 6 2006, 12:02 PM
a fost exagerat gestu....intzeleg ca la nervi se face orice dar...totusi a fost cam exagerat....parerea mea e ca orikum nu iatzi convins cu nimic prin gestu asta...si dak vrem ca echipa sa isi revina ar trebui sa ii incurajam nu sa ii amenintzam...prin asta am da dovada de superioritate nu de inferioritate si sunt convinsa ca dak acum iam sprijini lear merge mult mai bine...parerea mea
DUMMY
May 6 2006, 12:03 PM
... mi se pare o tampenie ce fac "ultrasii" astia a lu' Dinamo , sa fac proteste , sa injure pe cine vor ei dar sa se ajunga la huliganism e prea mult ! Sa nu ne miram daca ne bate Jiul...
RUSINE !!!
dee_dee
May 6 2006, 12:04 PM
Saracele masini! .. in rest nu-mi pare rau de nimic .. poate doar de faptul ca actiunea a venit cam tarziu si mai erau masini de vopsit (ale BBNC-ului, baga-s-ar

-u in ei.)
red_dog77
May 6 2006, 12:08 PM
QUOTE(red_grl_8 @ 6 May 2006, 13:02)

a fost exagerat gestu....intzeleg ca la nervi se face orice dar...totusi a fost cam exagerat....parerea mea e ca orikum nu iatzi convins cu nimic prin gestu asta...si dak vrem ca echipa sa isi revina ar trebui sa ii incurajam nu sa ii amenintzam...prin asta am da dovada de superioritate nu de inferioritate si sunt convinsa ca dak acum iam sprijini lear merge mult mai bine...parerea mea
Asa dam dovada de superioritate? Poate nu inteleg eu ce inseamna sa fii suporter. Suntem oare cei mai buni suporteri prin gesturile astea?
Ce jucatori crezi tu ca mai semneaza cu Dinamo dupa ce s-a intamplat?
dee_dee
May 6 2006, 12:20 PM
QUOTE(red_dog77 @ 6 May 2006, 12:08)

Tamas, si in general aia care vor sa joace!
Uite ca am mai gasit o parte buna a acestei actiuni: ceilalti jucatori de frica (pt masinile lor, desigur) or sa inceapa sa joace .. asa ar fi moral si logic .. macar de frica sa joace daca au dovedit ca au shorici pe obraz si nu stiu de rusine.
red_dog77
May 6 2006, 12:25 PM
Sper sa fii mandru/mandra ca joaca astia pt. Dinamo DE FRICA si nu pt. ca asa le dicteaza inima. Eu unul raman la parerea ca s-a exagerat.
st_an
May 6 2006, 12:27 PM
e de rahat faza cu vopseaua. meritau dar de la "a merita" pana la fapte e cale fff lunga.
oricum cei care au pictat masinile sa stie ca au umplut buzunarul celor din conducere, pentru vara care vine. acu au scuza sa vanda orice jucator le doreste inimioara, sub pretextul ca "jucatorilor le este frica sa mai joace aici".
uitati primul pas:
“E foarte urât ce s-a întâmplat. În urmă cu ceva timp, fanii mi-au vopsit gardul de la casă în semn de protest. Şi acum, aş fi preferat să ne atace pe noi conducătorii, fiindcă fotbaliştii suferă de două ori. O dată din cauza înfrângerilor şi o dată fiindcă pierd bani, având primele suspendate. E mare păcat că prin astfel de gesturi suporterii gonesc fotbaliştii de la Dinamo”, ne-a spus Cristi Borcea.
la vara o sa se construiasca echipa in jurul lui semeghin&baltoi de la otelul! bv pictorilor!
red_grl_8
May 6 2006, 12:29 PM
QUOTE(red_dog77 @ 6 May 2006, 13:08)

Asa dam dovada de superioritate? Poate nu inteleg eu ce inseamna sa fii suporter. Suntem oare cei mai buni suporteri prin gesturile astea?
Nai inteles mey...tocmai asta zic si eu...ca una e sa ii injuri si alta e sa incepi sa le vopsesti masinile...prin asta zic eu ca dam dovada de inferioritate...adica am exagerat deja...
dee_dee
May 6 2006, 12:33 PM
@red_dog77: daca am astepta sa joace astia cu inima am imbatrani si am lasa vorba de moarte la nepotii nostri sa astepte in continuare daruirea astora pe teren. Asa macar de frica sa mai joace ca oricum sper ca din vara vor pleca toate rebuturile de la Dinamo.
@st_an: de unde e citatul ala?

ca prea le zice din putul gandirii borcea asta..
st_an
May 6 2006, 12:35 PM
dee_dee e din prosport. o sa vedeti cati pleaca si cu pretextul asta...
dee_dee
May 6 2006, 12:37 PM
Merci, l-am gasit si eu acum ... mie una imi suna a invitatie ce zice nenea borcica. Iar le-a gandit prea mult inainte sa le zica
bianco_rossa
May 6 2006, 01:44 PM
eu am votat pentru 2...trebuie trasi de tricou pentru ce nu joak ei acolo....daar..asta este act hooliganic...si pentru asa..o sa avem garduri la stadion...
Add1ct3d
May 6 2006, 01:48 PM
red_dog77@ nu le-a spart nimeni masinile ? doar le-a vopsit ! Unde e actul de huliganism.
SI STAI FARA GRIJA SUNT MULTZI JUCATORI BUNI CARE AR JUCA LA DINAMO DACA N-AR FI INTERESELE ASTEA (ALE CONDUCATORILOR)
NU-L UITA PE ROPOTAN(momentan baiatu` asta, este inca la dinamo chiar daca nu l-a incercat macar un meci)
CyberDog
May 6 2006, 02:58 PM
Ahaaaa!
Deci asta nu e act de huliganism!
Nici trasul de nas practicat de Ioan Becali nu era act de hulganism, nici arderea tribunelor nu este, nici ruptul scaunelor de la Constanta, nici bataile intre suporteri, nici arderea steagurilor adversarilor in fata propriului stadion, nici...
Asa e!
Nu e huliganism, e vandalism!
alexyutza
May 6 2006, 03:18 PM
Ce a facut postasul anul trecut cu masina lui niculescu e vandalism .
Atunci cand i-a zgariat masina , nu stiu daca a fost postasu sau nu dar asa am auzit.
Intre cele 2 intamplari e diferenta mare... cer - pamant !
red_dog77
May 6 2006, 03:43 PM
QUOTE(Add1ct3d @ 6 May 2006, 14:48)

red_dog77@ nu le-a spart nimeni masinile ? doar le-a vopsit ! Unde e actul de huliganism.
SI STAI FARA GRIJA SUNT MULTZI JUCATORI BUNI CARE AR JUCA LA DINAMO DACA N-AR FI INTERESELE ASTEA (ALE CONDUCATORILOR)
NU-L UITA PE ROPOTAN(momentan baiatu` asta, este inca la dinamo chiar daca nu l-a incercat macar un meci)
Toti oamenii gresesc in viata.
Tie ti-ar conveni sa patesti asa daca nu-ti faci treaba la serviciu?Sau poate esti student- daca pici vreun examen ar trebui sa vina vreun vecin ceva sa-ti vopseasca masina?
Te-ai gandit vreodata ca poate asta e valoarea jucatorilor? Poate ca ultimele titluri au fost "pe blat" ? Eu iau si varianta asta asta in calcul.De ce echipele de afara renunta asa usor la jucatorii nostri si ni-i imprumuta? Iti zic eu - pt. ca nu fac fata, pt. nu sunt asa valorosi cum ne inchipuim noi.
Te-ai gandit vreodata de ce in afara de anul asta (cand am avut mare ghinion), dupa 1990 de ce n-am facut nimic in cupele europene?
coolio
May 6 2006, 06:06 PM
da...toti oamenii gresesc in viatza....
1.nu toti sunt insa platiti cu zeci sau chiar sute de mii de euro...
2.cand mergem la servici nu aparam numele unei echipe cu istorie precum cea a lui dinamo
Nu au nici un drept sa isi bata joc de ceea ce s-a creat prin munca a zeci de generatii.......
PS:cand vezi k nu te descurci la servici iti dai demisia......
red_dog77
May 6 2006, 06:10 PM
Deci consideri ca gestul facut de suporteri a fost corect.
Eu unul consider ca exista si alte forme de protest si vreau sa cred ca traiesc intr-o tara civilizata unde astfel de lucruri nu sunt normale. Ma rog, nu trebuie sa fie toata lumea de acord cu mine.
P.S. Faptul ca apara culorile echipei Dinamo fara demnitate nu-i face pe jucatori sa aiba mai putine drepturi decat tine de exemplu. Intai de toate suntem oameni si ne supunem unor legi.
Numai bine!
IceByt
May 6 2006, 07:21 PM
Pot sa zic doar atat. Pentru incidentul cu vopseaua, voi egal fani steaua. Cred k s intelege mesajul fara alte comentarii
antidinamo
May 6 2006, 07:32 PM
"sunt marsavi.atat stiu ei, sa dea foc la stadioane si sa se bata cu jandarmii" declaratia lui barcauan din gazeta sporturilor de azi.
are dreptate sunteti toti niste huligani nu niste suporteri adevarati cum va pretindeti.
SUNTETI PENIBILI
Cai Lun
May 6 2006, 07:41 PM
"...atat stiu ei, doar sa dea foc la stadioane si sa se bata cu jandarmii"
....sa dam foc..... hm... tu acum ne dai cumva idei?
Pata de pe o bucata de tabla se duce mult mai usor decat pata de pe blazon. Evident, pentru cine are si de ala...
Andreea001
May 6 2006, 07:45 PM
QUOTE(antidinamo @ 6 May 2006, 20:32)

"sunt marsavi.atat stiu ei, sa dea foc la stadioane si sa se bata cu jandarmii" declaratia lui barcauan din gazeta sporturilor de azi.
are dreptate sunteti toti niste huligani nu niste suporteri adevarati cum va pretindeti.
SUNTETI PENIBILI
au....doare?

mancasi bataie azi ha?

suparat foc vad....

.......dc noi suntem(sau cel putin baietii nostrii) spaima jandarmilor....atunci voi in fruntte cu presendintele vostru...jiji...si sa nu-l uitam pe mm-ul.....sunteti lepadaturile capitalei......si nu numai....Acum eu nu vreau sa va jignesc...Doamne fereste..departe de mine asta..

.ca doar nici voi nu ne-ati jignit pe noi....dar pe bune...suporteri mai tarani...inculti...ca ai stelei nu am vazut....

......
f_rares
May 6 2006, 07:52 PM
e exagerat.Am mai scris undeva asta,dar desi jucatorii merita o lectzie,nu cred ca asa trebuia sa se procedeze.
Era mult mai bine daca nu se prezentau suporterii pe stadion sau se prezentau si ii huiduiau pe jucatori.totusi,echipa joaca rau,deci nu pot vopsi masinile tuturor jucatorilor(cu exceptzia unora).
Faza cu vopseaua ii enerveaza pe jucatori,dar huiduielile ii fac sa realizeze ca nu joaca bine si ca suporterii vor altceva!
redlady08
May 6 2006, 08:34 PM
nu sunt de acord cu ce au facut...asta nu e mod de a protesta.....deja s-au depasit multe limite la noi......chiar imi pare rau k s-a ajuns pana aici....si chiar dak au fost dati drept exemplu, acei suporteri nu reprezinta masa de dinamovisti.....eu cred k sunt moduri mult mai inteligente si mai pasnice de a protesta care dor mai mult decat penibila incercare cu vopsitul masinilor.
Jucatorii au fost ,,vopsiti'' de Ando..era nefiresc sa nu fie manjite si limuzinele lor.........
andy-mereudinamo
May 6 2006, 09:39 PM
Bine Cyberdog si k sa nu mai privesti aceste acte extraordinare de vanalism , ti-as sugera sa nu te mai uiti la meciurile

de fotbal , ci sa te duci la teatru . la opera...E mult mai relaxant nu?
Morty
May 6 2006, 09:57 PM
S-a exagerat totusi.. dar poate asa se vor trezi si o sa joace si ei fotbal ..ca m-am saturat sa ma uit la meciuri din campionate straine
ca sa vad si eu fotbal... dar acum tb si incurajati K TOTII LA MECI SAMBATA
shushureddog
May 6 2006, 10:56 PM
QUOTE(dee_dee @ 6 May 2006, 13:20)

Tamas, si in general aia care vor sa joace!
Uite ca am mai gasit o parte buna a acestei actiuni: ceilalti jucatori de frica (pt masinile lor, desigur) or sa inceapa sa joace .. asa ar fi moral si logic .. macar de frica sa joace daca au dovedit ca au shorici pe obraz si nu stiu de rusine.
Sunt total de acord! BRAVO CELOR CE AU AVUT IDEEA! Dupa mine l-as vopsi pe porcea si nesimtoiu si nu masinile lor! Dar sper ca urmeaza si masinile lor! Cat despre betivul de Barcauan nu vi se pare ca e cam sfidator? Joaca cum joaca, adica nu joaca , echipa e droghi. si el se gandeste la ucrainieni; totusi: CE DRACU MAI CAUTI AICI BETIVULE? Du-te dracului si fa bataturi pe banca lor de rezerve sau prin tribune!
Nu am citit regulamentul 3
May 6 2006, 11:17 PM
se pare ca s-a exagerat f mult cu corectia asta aplica...dar nu cred ca ar fi corect sa tragem toti din cauza unor huligani car enu se numesc suporteri....suporterii adevarati sunt alaturi de ekipa...corectiile ar tb facute de conducere...iar dc aceasta nu stie ce tb facut cred ca asupra lor ar tb luate masuri........
in toate colturiel tariii
se sustin culorile alb-rosii
suntem caini pana la moarte adevarati
si dam muşeţel la Spurcati
antisteaua
May 6 2006, 11:18 PM
Sunt total impotriva la formele astea de protest. Pot sa inteleg ca un suporter poate sa protesteze. Pot sa inteleg ca nu se mai duce in galerie. Dar nu pot sa inteleg si sa accept ca un suporter sa atace o proprietate a unui jucator.
Fotbalul este un joc al bucuriei, este o competitie in care cel mai bun castiga. In sezonul asta, din diverse motive noi nu am fost cei mai buni. Acum ce sa facem, sa ii omoram pe jucatori? Sa le luam gatul? Sa ne batem joc de proprietatile lor? Si daca am face asta ei ar juca mai bine? De teama suporterilor ar inceta sa mai ia bataie de la echipe de 3 lei? Eu nu cred, pt ca fotbalul se joaca din placere nu de teama cuiva.
Multi veti spune ca si jucatorii i-au suparat pe suporteri si in compensatie suporterii s-au gandit sa le raspunda. Dar asta nu e un raspuns. Asta e vandalism.
Cum vreti sa vina lumea la stadion cand apar lucruri de genul asta? De ce sa vina? Sa se bata cu jandarmii si sa vopseasca masini?
Daca echipa nu a dat motive multor oameni sa vina la stadion cei care fac kestii de astea ii indeparteaza si mai mult.
@Mos Ion Roata
Actele de huliganism nu sunt importate din occident.
A face sau nu ceva, tine de libertatea de decizie a fiecaruia din noi. Intotdeauna putem alege intre bine si rau, indiferent ca suntem ispititi sau nu de rau. Iar in aceasta decizie intervine gradul de cultura si civilizatie al fiecarui individ si nu faptul ca a vazut la tv ca in italia sau mai stiu eu unde niste tampiti s-au batut la stadion cu jandarmii si au luat bataie.
Sanatate
Add1ct3d
May 6 2006, 11:21 PM
red_dog77@ sunt student si muncesc. Asta e ROMANIA nu avem ce face.
1.cand muncesc sau cand dau examen nu vine la mine Niculescu,Petre,Munteanu sau altzii sa ma sustzina(...coregrafie).
2.In momentul de fata abia am bani pentru o BERLINA(dacia), jumatate din salariu se duce pe deplasari.
3.nu m-am laudat niciodata k sunt cel mai bun student sau cel mai "tare" angajat aviz Barcauan "O sa demonstrez adevarata mea valoare" - Mda ... la CAPSUNI ESTI CEL MAI BUN
Cai Lun
May 7 2006, 01:03 AM
QUOTE(Add1ct3d @ 7 May 2006, 0:21)

1.cand muncesc sau cand dau examen nu vine la mine Niculescu,Petre,Munteanu sau altzii sa ma sustzina(...coregrafie).
OK! M-ai terminat pana maine!

Asta e cea mai tare replica EVER!
Parca mi-i si imaginez in spatele amfiteatrului, cu fumigene si confetii, bannere, veste colorate & stuff innebunind la intrarea ta in sala si huiduind din rasputeri spurcatul de academician profesor universitar doctor.....
alexyutza
May 7 2006, 05:34 AM
Toti suntem suparati si ne manifestam in felul nostru .Din pacate ei , fotbalistii nu vor stii niciodat de existenta a noastra , a fiecaruia in parte.
Barca a dezamagit enorm , parca e alt fotbalist .. nu-mi dau seama cum a ajuns in stadiul in care se afla
Dropie
May 7 2006, 05:35 AM
BA!!!!!! CE SA ZIC???????!!!! EU SUSTIN PER TOTAL CHESTIA CU VOPSEAUA

CUM DREACU SA NE MAI ARATAM SI NOI SUPARAREA CAND VEDEM CA NIMENI NU NE IA IN CONSIDERARE NEMULTUMIRILE??????????????????? AVEM TOT DREPTUL SA FIM NEMULTUMITI PT CA NOI SUNTEM CEI CARE SE FRAMANTA CEL MAI RAU CAND DINAMO E VARZA NU CONDUCEREA SAU JUCATORII, CA ASTIA ISI IAU BANI ORICE S-AR INTAMPLA,NOI DAM BANI DE LA NOI,NU MAI AVEM VIATA PERSONALA,NE DEDICAM TOTAL,SUSTINEM O ECHIPA MARE CU RENUME , SUSTINEM CULORILE ALB SI ROSU,PT DINAMO TRAIM, PT DINAMO MURIM

CUM ISI PERMITE CINEVA SA NE JUDECE

JUCATORII ASTIA DC NU ISI DAU VIATA PE TEREN????????? SA PIARDA CU 3,4 LA ZERO DAR SA-I VEDEM CA MOR PE TEREN SI GARANTEZ EU TUTUROR CA NU MAI COMENTEAZA NIMENI NIMIK SI CA II SUSTINEM IN CONTINUARE. DAR CAND VAD CA SE COMPLAC IN MIZERIA ASTA INNEBUNESC

CAT PT ASTIA CARE SUNT ANTI DINAMO CE DREACU CAUTAI BA PE FORUMUL ASTA. FACETI DREACU ROST DE UN AC SI O ATA SI APUCATI-VA SA II COASETI MANA AIA LUI răţoi CA V-ATI NENOROCIT DISTRUSILOR DACA NU JOACA ALA, SAU TE POMENESTI CA E O CHESTIE PREMEDITATA SI VREA răţoi SA-SI BAGE MANA LA VANZARE IN RATE SI S-A TAIAT VOIT. PARCA IL VAD IN MAGAZINUL ALA MOBIL SI STRIGA" HAI IA ASTEA TREI DEGETE CA SUNT ULTIMELE SA PLEC SI EU ACASA " . IN FINE NU MAI VB DESPRE SPURCHY PT CA NU VREAU SA SE SIMTA BAGATI IN SEAMA.

IN ALTA ORDINE DE IDEI CU TOATE CA AM BATUT LA PETROSANI NU SE LEAGA BA JOCUL ASTA NEAM

DAR SPER SA FIE BINE PE VIITOR!!!!!!!!!!!!!!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.