Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Despre atacul cu vopsea
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2
alexyutza
Mai multi suntem cei care aproba gestul !!!!
Pare ca a avut ceva cosecinte scare s-au vazut in jocul fotbalistilor. Coincidenta sau nu , Niculescu a inceput sa mai joace ceva.
Asa am ajuns, astia joaca numai daca sunt amenintati ?
Unde-i placerea jocului?
Dropie
SI INCA CEVA !!!!!! VAD CA UNII SE BUCURA SAU SE SUPARA DE GESTUL CU VOPSEAUA. UNA LA MANA NU VAD DC S-A FORMAT O DISCUTIE IN JURUL ACESTEI PROBLEME CARE II INTRESEAZA DOAR PE CEI CARE AU FACUT-O, PT CA DACA ACEST LUCRU A FOST FACUT ,A AVUT UN SCOP BINE STABILLIT SI ANUME SA PLECE CEI CARE NU SUNT IN STARE SA FACA FATA PRETENTIILOR UNUI CLUB MARE, NU PT A FII APROBATI SAU DEZAPROBATI DE CATRE CINEVA. SUPORTERII DINAMOVISTI AU O CULTURA DEOSEBITA SI SUNT CONVINS CA ACEST GEST A FOST FACUT IN PREZENTA UNUI DISCERNAMANT DE PIATRA,DECI SUNT CONVINS CA NU ARE NIMENI REMUSCARI SAU SA SE SIMTA MAI BINE DACA ACEST GEST ESTE CONESTAT SAU RESPECTIV SUSTINUT DE CINEVA. ESTE UNUL DINTRE PUTINELE MODURI DE A ARATA CA NU MAI SUPORTAM UMILINTA ESECULUI. DECI IN CONCLUZIE NU VAD ROSTUL JUDECARII ACESTUI INCIDENT SI NU ESTE LUAT CA ATARE PT CA REPET NIMENI NU ESTE IN MASURA SA NE JUDECE DECAT D-ZEU SAU CATALIN Hîldan. shocked.gif
RED75
QUOTE(Dropie @ 7 May 2006, 7:12) *
A AVUT UN SCOP BINE STABILLIT SI ANUME SA PLECE CEI CARE NU SUNT IN STARE SA FACA FATA PRETENTIILOR UNUI CLUB MARE

Adica sa plece Niculescu ? nono.gif
Antispring
Ia-l tu acasa.... face ciorba buna... si umbla vorba ca stie si cu sexu'.
bianco_rossa
si pretentiile unui Club mare este ca sa aiba suporteri care sa faca astefel de acte?..nu stiam drunk.gif ...pe fotbalisti ii dor.. .nicaieri de aceste acte....stau si ma intreb daca ei cunosc toate grupuletele din care este formata galeria dinamovista....ce efect sa aiba atacul cu vopsea...ddecat declaratii impotriva suporterilor....
Nu'si au rostul astfel de atacuri....in loc sa aratam ca suntem oameni cu un grad de cultura...si civilizati...demonstram contrarul...si apoi ne intrebam de ce jandarmeria se comporta cum se comporta la meciuri
Add1ct3d
Cai Lun@"OK! M-ai terminat pana maine! rofl.gif Asta e cea mai tare replica EVER! rofl.gif "

Era o IRONIE dar fie ... in ziua de azi nu mai astept nimic de la nimeni.
red_dog77
@Add1ct3d
Ai furat vreodata?
Ai omorat pe cineva?
Ai violat?
Daca nu (si presupun ca n-ai facut-o pana acum), DE CE? De ce respecti legile? Sau pe care le respecti ?
Faptul ca iti cheltui jumatate de salariu (sau poate chiar mai mult) iti da dreptul sa faci ce vrei?
Daca gestul asta (care vi se pare normal mai multor persoane ) nu are efectul scontat? Daca echipa nu-si revine? Ce facem? Le dam in cap? Intram noaptea peste ei in casa? Care ar fi urmatorul pas?
Nu ma intelege gresit, si pe mine ma doare ca nu jucam nimic, ca ne bat toti tristii, nu mai inghit o parte din jucatori (de aia din conducere ce sa mai zic), dar in situatia asta cred ca s-a sarit calul.
DAN RED DOG35
hm...voi chiar credeti ca de frica au jucat ieri si au batut la petrosani?eu nu cred asa ceva, au jucat la fel cum au jucat si precedentele meciuri numai ca acum nu au intalnit o echipa puternica totusi suntem DINAMO si mai sunt echipe la care le e frica de noi.este inadmisibil ce s-a intamplat,acei asa zisi suporteri au facut un gest urat,au depasit orice limita,nu cred ca asa trebuie sa protesteze,noi suporterii dinamovisti nu trebuie decat sa incurajam echipa cand e la greu nu sa facem acte de huliganism la adresa propriilor jucatori.acum s-a dat dovada ca nu suntem mai presus decat spurcatii,ei nu au luat nimic timp de 4 ani si numai acolo am vazut geamuri sparte la autocar si la masinile jucatorilor iar noi am dat gres un an si gata trebuie sa le luam capul,gresit.dar mai exista o varianta la care ma gandeam aseara,nu cumva actiunea asta a fost comandata de cineva de sus ca sa mai poata vinde si ei cativa jucatori?cu toate ca nu stiu cine mai vrea jucatori de la noi,nu pot sa imi dau seama cum au intrat aia in complex cand asta e pazit zi si noapte.
Add1ct3d
Da 010.gif
Morty
s-a exagerat totusi acu chiar tb sa merem la stadion si sa ii sustinem . macar atat si macar acum.. beerchug.gif
Nu am citit regulamentul 3
acum sa vedem cine e caine adevarat....sa mergem l astadion sa-i sustinem...fie vreme buna fie vreme rea caini pana la moarte si dincolo de ea....si apropo ar putea si conducerea sa i-a exemplu de la cioroi sa lese intrarea libera...in momentele in kre ekipa merge prost...sa fim cati mai multi....noi cand suntem multi suntem de neoprit.... HAITA_DINAMO.gif

in toate colturile tarii
se sutin culorile alb-rosii
suntem caini pana la moarte adevarati
si dam muşeţel la Spurcati
red_dog 4 ever
Daca lasa intrarea libera nu o sa mai fie 1500 de spectatori ci 1700
eu cred ca o sa fie mult mai multi....sunt multi care is doresc sa fie alturi de ekipa in momentele astea...dar sa te duci la stadion sa dai si bani p bilet si sa vezi ca jucatori is bat joc...nu prea iti mai arde sa te duci la stadion...dar cu un stimulent din partea conducerii io zic ca ar fii mult mai bine... HAITA_DINAMO.gif

in toate colturile tarii
se sustin culorile alb-rosii
si dam muşeţel la sPurcati
g481_shm
@uniku capitan...nu s-a pus niciodata problema banilor...si dupa mine e umilitor sa lase intrarea libera ca sa vina cat mai multi...pai suporterii adevarati isi cumpara abonamente sau bilete pe spatele lor..trebuie sa faci si sacrificii...daca lasa intrarea libera si se umple stadionu inseamna ca suntem fomishti ca rrapizi...(bine la ei se intelege...ca cu banii ciorditi din 41 nu isi platesc nici taxi pan la meci)...
parerea mea...cine e caine adevarat vine la stadion sambata...fara vreun "stimulent" sau intrare libera...
@g481_shm da mah pe o parte ai dreptate nu contest...pararea mea ca un stimulent ar face binei ekipei... HAITA_DINAMO.gif

in toate colturile tarii
antisteaua
@Dropie

Intentia mea nu era sa judec ci sa-mi exprim parerea cu privire la acest incident.
Nu pot sa fiu de acord cu tine. In primul rand pentru ca nu pot sa inteleg discernamantul acestor indivizi care au facut treaba asta. Nenea Aristotel spunea despre om ca este "animal social". Prin urmare el este dotat cu capacitatea de a discerne anumite situatii. Pai ceea ce au facut baieteii astia numai discernamant nu se poate spune ca au avut. Pai daca as fi de acord cu treaba asta si as accepta ca jucatorii lui Dinamo merita sa pateasca chestii de astea ar insemna sa merg cu discernamantul mai departe si sa ma intreb: Ce ar merita sa pateasca jucatorii de la echipe dupa locul 9 sau 10? Sa le fie sparte casele? Sa le fie violate nevestele in piata publica? Dar jucatorii echipelor care vor retrograda ce ar merita sa pateasca? Sa fie trasi pe roata? Crucificati? Sa li se taie capul cu ghilotina?
Deci, daca nu au mers cu discernerea acestei situatii pana la capat nu stiu cat de "animale sociale" sunt acesti indivizi. Sunt doar niste persoane care nu au inteles nimic din fotbal. Sunt niste persoane care vin la stadion doar ca sa faca scandal, nu sa-si sustina echipa.
Ma intreb daca acesti indivizi au avut in viata lor numai performante. Ma intreb daca ar pica un examen la facultate daca ar trebui ca parintii sa procedeze conform exemplului dat de ei: sa-i bata, sa le vopseasca hainele sa le provoace suferinta intr-un fel sau altul ?
Eu zic sa mai meditati la treburile astea si sa ganditi de 2 ori inainte sa mai faceti vreo treaba de genul asta.
shushureddog
Vorba cuiva, ar trebui lasata intrarea libera! Asa ar fi mult mai multi suporteri pe stadion! Si nu 1700 cum zicea cineva ci mult mai multi ................................................................................
................................................................................
........... 1702. Sa fim seriosi sa vezi bufoni pe teren mai bine mergi la circ si vezi maimute pe bicicleta! K e cam acelasi lucru!

Solutia nu e intrarea libera! Solutia e JOCUL! SI BINEINTELES VOPSEAUA!
crazy_rednwhite
"atacul cu vopsea"....da...ce sa zic....mi se pare exagerat....muuult prea exagerat...pot sa zic k e rushinos pentru noi, suporterii.. am suferit mult pentru dinamo, ink sufar....dar nu ash putea face niciodata asa ceva...noi ar trebui sa sustinemm echipa, nu sa le vopsim limuzinele.... o echipa care castiga are intotdeauna suporterii alaturi de ea.... o echipa care pierde..mai rar.... de ce nu putem fi noi acei suporteri?!...am zis-o si o mai zic...am da un exemplu in romania, si asa am arata ca suntem cei mai fanatici suporteri....
POOL
Mie mi se pare kam exagerat acest model de "protest" al fanilor...... S-ar putea k in viitor unii jukatri sa okoleaska Dinamo de frika sa nu ii bata fanii sau cine stie. thumb.gif
IceByt
Bai. Stadionu are 15 mii d locuri, nu? Cea mai mare palma ar fi(parerea mea) s s umple stadionu ala. Cu casa inchisa la urmatorul meci. Si in primele 20 minute sa nu zica NIMENI nimic, sa nu se cante, fara coregrafii, fara mesaje gen "jucati sau...", fara nimic. Ideea e sa fie stadionul plin din minutul 1 pana in minutul 90(+prelungiri) si in primele 20 d minute sa se protesteze pe cale pasnica, iar apoi sa fie galeria k in zilele bune, doar fara mesaje, bannere si coregrafie...doar cantece.
red_dog 4 ever
Adevarul ca si merita urmatorul meci cu Vasluiul un stadion plin si coregrafie
Cai Lun
Clar! Eu zic sa venim toti cu cate un trandafir si sa aruncam inspre teren si spre tribuna oficiala... sau macar niste petale...
red_dog 4 ever
Sa venim la meci si noi cu banderole albe in semn de protest ca nu joaca nimic
dee_dee
Eu vin cu 2, ca si Petre a avut 2 ieri ..
st_an
merita, nu merita...cred ca daca ar fi galeria i-ar ajuta sa bata sambata. ganditi-va ca mai sunt sanse la campionat!

P.S. daca printr-o minune am lua campionatul, oare ce ar face cei din galerie? presupun ca i-ar ridica in slavi pe toti de la flocea pan' la barcauan
dee_dee
Sper sa nu . Cum naiba sa pupi unde ai scuipat?

Daca luam campionatul o sa fie doar pt ca celelalte echipe s-au impiedicat la "malul" campionatului ... si cand ma gandesc ca o sa fie motiv de lauda pt borcea, moooor 251.gif
st_an
lasa sa dea doamne sa "mooori"(de ciuda ma refer ;) ) ca s-a laudat borcea, si noi sa luam campinatul!
Doamne ajuta!
HAITA_DINAMO.gif ce mai conteaza....sa luam campionatu si o sa ridicam in slavi pe Dinamo...important e sa ne revenim ca asa nu se mai poate HAITA_DINAMO.gif

in toate colturile tarii
st_an
toata suflarea dinamovista, intotdeauna o sa ridice pe Dinamo in slavi!
poate unii acum ii injura pe JUCATORII de la Dinamo, dar NU injura Dinamo. NICIODATA! ;)
dee_dee
@st_an: da, de acord, ma sacrific io de parca ar merita/schimba ceva ... daca luam campionatul o sa-l vedem pe borcica (si de altfel pe tot bbnc-ul) peste tot laudandu-se ca au reusit sa treaca peste criza, chiar daca fanii nu i-au sustinut asa cum ar fi meritat (a se citi dispretul din ultimele 3 cuvinte)..

Si crezi ca ar face lipitorile astea diferenta dintre "a avea bulan cat carul la sfarsitul campionatului" si "a castiga jucand frumos"? Mira-m-as .

Oricum apreciez gestul tau de a ma sacrifica . beerchug.gif
st_an
dee_dee te-as sacrifica la modul ca te-as lasa sa te oftici ca se lauda porcea&company! :) dar sa sti ca eu as fi fffff fericit sa ii vad cum se lauda si noi sa fim campioni! ar insemna reinvierea! Doamne ajuta!
st_an
...cred ca astia din peluza ar arunca cu tot cu gradinari in ei!
dee_dee
Clar, si cu spini chiar, altfel nu si-ar mai atinge scopul.

@st_an: am inteles ce-ai vrut sa spui. doar ca io nu stiu daca as suporta ca nenorocitii aia sa se laude in presa cu un campionat pe care sa fim seriosi nu-l meritam ... acum ca ceilalti sunt suficienti de prosti ca sa se impiedice si sa ne impinga sa-l castigam , nu zic ca n-ar fi frumos .. dar asta nu ne-ar rezolva nici pe departe probleme, ba chiar presimt o inrautatire, si parca vad ca o sa renunte la reconstruirea echipei, ca doar ce naiba, am luat campionatul cu echipa asta, deci n-o fi asa de rea, nu? Doamne fereste de asa ceva.

Ma imbat, jur! drunk.gif
st_an
nu ar mai conta daca l-am meritat sau nu. in tur am meritat sa fim pe locul 1, acum merita rrapidul. asa ca daca le combinam nu ar fi chiar asa nemeritat, doar surprinzator. atat!

crezi ca peste ani si ani se va mai gandi cineva ca dinamo a jucat slab in retur dar cu toate astea a luat titlul nr 18?

P.S. echipa oricum or sa o schimbe, o sa vina ando si o sa faca el curat
dee_dee
Nuuu, si asa am inima slaba, nu-mi mai repeta ca vine Ando ca ma sting de tot. Venirea lui Ando nu reprezinta o evolutie, poate o slaba ameliorare si o stagnare in cele din urma ... help.gif
Cai Lun
Sunteti off topic de muuuuuuuuuuuuuuuult! Asta inseamna ca subiectul .. e inchis!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.