Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La multi ani Alexandru Custov si Dumitru Moraru!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > Glorii dinamoviste
Cai Lun
Pe 8 mai aniversam doua glorii ale clubului Dinamo. In Cartea de Istorie a fostbalului dinamovist ii regasim in perioada anilor '70 - '80.

Alexandru Custov, dinamovistul pur sange care a marcat in 1981 in poarta Interului si Dumitru Moraru, portarul care a aparat poarta dinamovista in acel meci de neuitat, ne revin in aceste zile in memorie.

Ne face placere sa ne readucem aminte de ei si sa ii sarbatorim! LA MULTI ANI!
alexyutza
La Multi Ani si multa sanatate !!!!
reddogforever84
La multi ani !
iuliu
LA MULTI ANI pentru doi fosti mari jucatori , dintre cei mai valorosi care au evoluat vreodata la Dinamo
Cand Moraru a venit la Dinamo l-am primit cu mult scepticism. Un portar ratat , o fosta speranta stelista , care dupa un dezastruos 4-6 contra Iugoslaviei parea terminat (la noi a venit de la Sportul Studentesc). Ce ne mai putea oferi la 25 ani?
La Dinamo Moraru a adus siguranta pe un post care pana la venirea lui era deficitar (pana azi am cosmaruri cand imi amintesc de "portarii" din ultimii doi ani inainte de venirea lui Tete). Cu el in poarta Dinamo iesea dintr-o perioada neagra si deschidea o pagina noua in istoria clubului , cu 3 campionate , trei cupe si calificarea in semifinalele CCE. Dramaticul meci cu Internazionale 3-2 la Bucuresti este probabil cel mai mare meci al lui Tete , dar sa nu uitam si dramaticul 2-3 la Hamburg cand la 3-0 pentru nemti Moraru a scos doua mingii fantastice pe care scria "gol". Si sa nu uitam si revenirea sa in poarta echipei nationale si participarea la CE 1984
Fostul "stelist ratat" isi traia astfel cea mai frumoasa perioada a carierei sale in tricoul alb-rosu fiind alaturi de Ilie Datcu unul din cei mai buni doi portari dinamovisti ai tuturor timpurilor.

Al. Custov a jucat la Dinamo 10 ani , a cucerit 5 campionate si doua cupe , a marcat un gol important in meciul tur 1-1 cu Internazionale la Milano , a fost implicat in calificarea in semifinalele CCE 1984 si a fost component al nationalei care a jucat la CE 1984
In mod ciudat toti isi amintesc numai ca a avut un sut fantastic ( intr-adevar a avut) dar nu acest sut a facut din el un mare jucator ci cu totul altceva.
Custov a fost tipul jucatorului de munca si efort , care a alergat 90 minute , a recuperat mingii , a carat mingii in atac , intr-un cuvant a muncit din umbra pentru a-i face pe altii sa straluceasca. Si acesti "altii" au fost trei generatii de mari vedete ca Dumitrache , Dinu , Lucescu , R. Nunweiller , D. Georgescu , Al. Moldovan , Augustin, Multescu , alaturi de care numele lui Custov se inscrie la loc de frunte
LA MULTI ANI
bianco_rossa
icon_redface.gif nici macar nu eram pe vremea aia(sau eram muuult prea mica)....oricum...istoria vorbeste
LA MULTI ANI...sanatate...
COSMIN C
La Multi Ani !!!
red_dog 4 ever
Sa ne traiti
red_dog997
La multi ani si sa ai parte de tot ce vrei!

Atata zic si io!
antisteaua
La multi ani!
libra
La Multi Ani !
Acesti oameni au facut istorie in tricourile alb-rosii.
Legat de Tete Moraru mie mi-au ramas in memorie degajarile lungi. Din cat fotbal cunosc eu, Tete a
fost singurul portar care degaja mingea pana in careul advers.

Un caine pana la moarte si dincolo de ea!!!!!!
Cai Lun
Din pacate, in 2009 ii mai putem ura "la multi ani" doar lui Moraru. Intre timp, Custov ne-a parasit.... Sa i cinstim totusi memoria printr-o victorie in derby!
Alaturi de cele doua legende, ii uram LA MULTI ANI si lui Adrian Ropotan!

Toti 3 sunt nascuti pe 8 mai. (dar maine ne luam cu altele si s-ar putea sa nu mai avem timp...)
antisteaua
La Multi Ani si cu siguranta vor primi cadoul mult dorit!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.