Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dinamo Castrum
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > CS Dinamo
Pages: 1, 2
Cai Lun
Sectia de polo a clubului Dinamo este una dintre cele mai prolifice. De la infintare si pana in prezent, Dinamo a castigat nu mai putin de 32 de titluri nationale, fiind de departe cea mai titrata echipa pe plan intern.

In actualul sezon competitional, echipa ocupa abia pozitia a 3-a. In perioada 5-7 mai se va desfasura al 3-lea turneu final al campionatului. Alaturi de Steaua, Rapid si CSM Oradea, Dinamo va juca in bazinul de la Oradea.

Iata echipa cu care Dinamo s-a prezentat la startul acestui sezon:

Antrenor: Liviu Răducanu
Jucatori: Stoenescu Dragos, Goantă Dimitri, Robu Daniel, Stancu Mihai, Orzoiu Traian, Demeter Szilard, Necsulescu Ion, Cretu Adrian, Mustată Alexandru, Fieresteanu Robert, Georgescu Andrei, Ungureanu Dragos, Mateiasi Andrei, Căpraru Bogdan, Butnariu Bogdan, Bălăscan Alexandru, Stoian Alexandru, Popescu Robert.

Clasamentul la zi, inainte de inceperea celui de-al 3-lea turneu final:

1. Steaua 54p

2. CSM Oradea 38p

3. Dinamo 38p

4. Rapid 36p

In total sunt 4 turnee finale.
Nexus
Ar fi extraordinar daca ar avea si echipa de fotbal 32 de campionate castigate.Insa totusi se vede ca si la polo au un sezon jalnic.
COSMIN C
In prima zi a turneului final al Cupei Romaniei (2006-2007) ce se disputa la bazinul Dinamo,Dinamo a fost invinsa de CSM Oradea cu 8-6.
Astazi de la ora 10:30 are loc partida Dinamo-Astra.
Nexus
Se pare ca avem doar la fotbal un inceput de sezon mai bun.Pacat.....
COSMIN C
Dinamo a invins Astra Arad cu 11-5, dar a pierdut partida decisiva cu Steaua, scor 5-7, stelistii castigand aceasta editie a Cupei Romaniei.
COSMIN C
Duminica, 12.11.2006, derby:Steaua - Dinamo de la ora 10:00.
Partida se transmite in direct la TVSport.
Ashtray
8-8 bleah... puteau sa castige, la final ne-a fost anulat un gol din penalty(prostia omeneasca)...dar am avut si noroc ca le-a anulat golul oilor din ultimele 3 sec. 010.gif 010.gif am ras cu lacrimi cand a sarit la bataie antrenoru' spurcat si a primit 2-3 palme scurte de la arbitru si au sarit din bazin toate mioarele countingsheep.gif
COSMIN C
Dinamo a invins ieri pe Rapid cu 8-4. In acest moment se disputa cea de a doua partida intre cele doua echipe, Dinamo conduce cu 3-2. Meciul este transmis in direct pe TVSport.
deceneu
Din pacate am pierdut cu 6-5...Nu am vazut asa ratari toata viata mea! Si-au taiat singuri craca de sub ei.
redlady08
pacat pentru ca in meciul de ieri s-a vazut clar ca i-am dominat si am avut si unele executii foarte spectaculaose si de efect....astazi nu am vazut meciul dar nu-mi explic diferenta asa de mare ca scor fata de cel de ieri....chiar inclin sa cred ca ne-am batut singuri
adebayor : haita_lui_odin
deci sportul asta, am auzit ca e foarte, foarte corupt... cica sezonul asta steaua ia tot iar...
djmihaitza
Azi, 26.11.2006, Dinamo vs. Oradea 10-10, dupa un meci foarte greu in care bihorenii s-au tinut scai de noi, conducand la un moment dat cu 7-9 si au marcat golul egalizator in ultimele 5 secunde de joc bigcry.gif .

Am ramas tot pe locul 3 cu 20 puncte, dupa Oradea si Steaua.
bigbobo
Dinamo a invins astazi Steaua in etapa a IV-a a returului cu scorul de 8 - 7. Golul victoriei dinamoviste a fost marcat in ultimul minut de joc. Se pare ca avem un Denis Serban si la la polo in persoana lu' Edi Andrei... bananasmile.gif bananasmile.gif
Bascanu
nu chiar ca Denis Serban, ultimul gol a fost inscris din lovitura de la 5 metri...... dar bine ca au castigat
COSMIN C
Ieri si azi etapa in returul Superligii natinale.. Dinamo-Rapid, 12-11 in prima partida si 9-5 in cea de a doua. Poloistii dinamovisti raman , cu sanse reale, in lupta pentru titlu.
zaru
Bine ca am batut,ca altfel iar il auzeam pe Popescu ca ne-au furat arbitrii.
COSMIN C
Hmmm....Asta ce vrea sa insemne?
Bascanu
multi vorbesc si putini cunosc.....toata lumea il aude pe Marcel Popescu cum condamna arbitrajele dar nimeni nu merge la sala sa vada ce se intampla..... toti care au fost ieri la meciul de baschet au spus ca s-a "gresit" in favoarea Asesoftului. asta se intampla la fiecare meci! dar la tv apare Marcel Popescu si condamna maniera de arbitraj, pentru un necunoscator bate la ochi. dar mai bine mergi la meci si vezi cu ochii tai ce se intampla!
zaru
bascanu,100% de acord cu tine. Dar de ani de zile aceeasi placa? Chiar asa prosti suntem de ne fura toata lumea?
COSMIN C
Pai spune-ne tu daca stii mai bine.
ayrton
Ei lasati, ca nu se plange Marcel Popescu chiar mereu... spre exemplu, cand la handbal ne-a batut Uztel Ploiesti in finalul turului si am pierdut locul 1 in clasament, a recunoscut ca ne-au batut pe bune...

Revenind la polo, Oradea a batut steaua in acest week-end intr-un meci, in celalalt a facut egal, asa ca ei sunt inca in clasament in fata noastra, si cu ei ne luptam la titlu.
COSMIN C
Dinamo a învins cu 11-8 pe Rapid, în primul meci din primul turneu final al Superligii Naționale de polo pe apă, care se desfășoară în acest week-end la Bazinul Olimpic din Oradea.
Bascanu
cine mai ii in turneu` final?
COSMIN C
Steaua, Rapid si CSM Leonardo Oradea.

Dupa turneul asta urmeaza doua la Bucuresti si apoi inca unul la Oradea.

Clasamentul la finalul sezonului regulat:

1. CSM Leonardo 41 p.

2. Dinamo Bucuresti 39 p.

3. Steaua Bucuresti 35 p.

4. Rapid Bucuresti 29 p.
COSMIN C
Astazi doar egal cu zdeaua: 8-8...

Dar sa nu fim tristi, lasa sa aiba si ei macar o bucurie saptamana asta! icon_lol.gif
COSMIN C
S-a incheiat turneul I al Superligii.
In ultima partida, CSM Leonardo Oradea-Dinamo Buc 6-7

Clasament

1. Dinamo Bucuresti 44 pct
2. CSM Leonardo Oradea 43
3. Steaua Stirom 39
4. Rapid Bucuresti 30

Urmeaza: doua turnee la Bucuresti (27-29 aprilie si 11-13 mai) si Oradea (25-27 mai).
djmihaitza
Turneul doi al Superligii incepe maine la Bucuresti, la Bazinul Dinamo.
Program:
Etapa I, vineri 27 aprilie: CSM Oradea – cRapid (ora 17:30), Dinamo – zdeaua (19:00)
Etapa a II-a, sâmbata 28 aprilie: zdeaua – CSM Oradea (17:30), Dinamo – cRapid (19:00)
Etapa a III-a, duminica 29 aprilie: cRapid – zdeaua (10:30), CSM Oradea – Dinamo (12:00)
Cai Lun
Turneu Final II, Superliga 2007 - Bucuresti 27-29 aprilie 2007 (bazinul Dinamo)

Etapa I, vineri 27 aprilie, ora 19:00 Steaua Stirom - Dinamo Castrum. La meci vor fi prezenti si jucatorii de la echipa de fotbal, impreuna cu galeria!
stef 22
Steaua Stirom - Dinamo Castrum 6-5
djmihaitza
Ceea ce parea ca va fi un meci facil pentru noi s-a dovedit a fi un adevarat fiasco.
S-a terminat 6-5 deoarece arbitrii au vrut asa.
Dinamo a avut un gol marcat in ultima secunda inainte de fluierul final si NU A FOST VALIDAT !!!
Decizia de nevalidare a golului a fost luata dupa 10 minute de consultare a tuturor arbitrilor si observatorilor.
Singurii jucatori dinamovisti care s-au remarcat in acest meci au fost Ramses Juravle, dovedind inca o data daca mai era nevoie ca este un international foarte valoros, s-a aparat extraordinar si a atacat ca la carte parca muscand din adversarii de azi; si cel de-al doilea a fost portarul, a aparat tot ce a fost posibil si chiar imposibil de aparat chiar si o lovitura de penalizare de la 5 metri.

Clasamentul turneului se prezinta astfel:
1. CSM Leonardo Oradea 1meci 1 victorie 0egaluri 0infrangeri 12-10 2 puncte
2. Steaua Stirom 1__1__0__0__6-5__2p
3. Dinamo Castrum 1__0__0__1__5-6 __0p
4. Rapid Bucuresti 1__0__0__1__10-12__0p

Clasamentul general dupa prima zi a turneului final de la Bucresti este urmatorul:
1. C.S.M. 28J-19V-7E-2I 45P
1. Dinamo 28J-19V-6E-3I 44P
3. STEAUA 28J-17V-7E-4I 41P
4. RAPID 28J-14V-2E-12I 30P

Programul pentru zilele de maine si Duminica este postat mai sus.
djmihaitza
Rzultatele meciurilor de ieri:
CSM Leonardo Oradea - Steaua Stirom 8-7
Dinamo Castrum - Rapid Bucuresti 10-7.

Clasamentul la zi:
1. CSM Leonardo Oradea 29 20 7 2 381-198 47
2. Dinamo Castrum 29 20 6 3 348-195 46
3. Steaua Stirom 29 17 7 5 381-175 41
4. Rapid Bucuresti 29 14 2 13 310-239 30
djmihaitza
REZULTATE DUMINICA, 29 APRILIE
Rapid Bucuresti - Steaua Stirom 7-10
Dinamo Castrum - CSM Leonardo Oradea 8-10

Clasament după două turnee finale
1. CSM Leonardo Oradea 30 21 7 2 391-206 49
2. Dinamo Castrum 30 20 6 4 356-205 46
3. Steaua Stirom 30 18 7 5 391-182 43
4. Rapid Bucuresti 30 14 2 14 317-249 30

*Ultimele două turnee play-off se vor disputa la Bucuresti (11-13 mai) și la Oradea (27-29 mai)*
djmihaitza
Azi incepe la Bucuresti, Bazinul Dinamo, penultimul turneu din SuperLiga Nationala la polo.
Toate meciurile vor fi transmise LIVE pe canalul SPORT1 dupa urmatorul program:

Vineri 11 Mai
17.00 Dinamo Castrum vs. Rapid Bucuresti
18.30 CSM Leonardo Oradea vs. Steaua Stirom

Sambata 12 Mai
10.00 Rapid Bucuresti vs. CSM Leonardo Oradea
11.30 Dinamo Castrum vs. Steaua Stirom

Duminica 13 Mai
10.00 Steaua Stirom vs. Rapid Bucuresti
11.30 CSM Leonardo Oradea vs. Dinamo Castrum

Echipa bihoreana are 3 puncte in fata noastra, prin urmare acest tuneu este mai mult decat vital pentru castigarea titlului national. Singurele echipe cu sanse de a aduce sezonul acesta un titlu national pentru CS Dinamo Bucuresti sunt cele de polo si rugby.

VENITI IN WEEK-END LA BAZINUL Dinamo !!!
djmihaitza
Rezultatele de Vineri 11 Mai :
17.00 Dinamo Castrum vs. Rapid Bucuresti 5-8 149.gif
18.30 CSM Leonardo Oradea vs. Steaua Stirom 7-10
COSMIN C
S-ar parea ca anul asta nimci nu ne iese. In afara de fotbal, bineinteles. Mai putem spera la titlu la rugby, in rest...
Cai Lun
Ii desfintam si pe astia...
djmihaitza
Rezultatele de azi, Sambata 12 Mai
10.00 Rapid Bucuresti vs. CSM Leonardo Oradea 7-12
11.30 Dinamo Castrum vs. Steaua Stirom 7-6 bananasmile.gif
Cai Lun
Bine, nu-i mai desfintam.. tongue.gif
djmihaitza
Azi s-au disputat ultimele meciuri ale turneului 3 la polo din SupeLiga Nationala.
Al doilea meci a fost cel mai disputat deoarece s-au intalnit echipele care se bat pentru titlul national.
Meciul a fost furtunos inca din debut, prima repriza avandu-l in prim plan pe dinamovistul Ramses Juravle. El marcheaza primul gol al acestei "finale" dupa vreo 10 minute de tatonare din partea celor doua echipe. Dupa cateva incercari ale oradenilor acestia egaleaza invingandu-l pe Dragos Stoenescu. La faza golului Ramses intra intr-o altercatie violenta (fizic si verbala) cu oradeanul Dunca, insa arbitrii nu-l elimina definitiv din meci decat pe poloistul dinamovist.
Prima repriza se incheie cu scorul de 2-1 pentru Dinamo datorita golului lui Fieresteanu.
In a doua repriza avantajul se mareste prin golurile lui Andrei Georgescu si Dimitri Goantă, oradenii avand si ei o reusita prin Ramiro Georgescu, 4-2.
Jocul bun al poloistilor nostrii continua si in cea de-a treia repriza scorul devenind la inceputul ultimei reprize 6-3, Florin Musat si Edi Andrei marcand pentru noi.
Inexplicabil, baietii nostrii se relaxeaza in a 4-a repriza, oradenii joaca agresiv tolerat de arbitrii principali (unul din Cluj si celalalt din Oradea !?!). Incredibil dar se face 6-6 !!!
Sustinuti si de public ai nostrii revin si, cand mai erau 54 de secunde din meci, Mihai Stancu da lovitura decisiva, 7-6. Meciul se termina, Edi Andrei ii intreaba de vreo cateva ori pe oaspetii nostrii "Ia spuneti ma, si azi v-am furat ??"

La finalul meciului l-am putut auzi pe chestorul Marcel Popescu spunandu-i antrenorului Liviu Stanescu "Liviule mergem la Oradea si luam titlul !!" acesta replicandu-i "Le-am spus si baietilor ca daca pierdem azi ne batem cu steaua pentru locul doi, daca vom castiga mergem la Oradea si ne batem sa fim campioni".

In celalalt meci Steaua Stirom vs. Rapid Bucuresti ~ 10-9 (1-3, 4-0, 3-4, 2-2).

CLASAMENT
1. CSM Leonardo Oradea 33 28 1 4 416-230 51
2. Dinamo Castrum 33 22 6 5 377-226 50
3. Steaua Stirom 33 20 7 6 414-204 47
4. Rapid Bucuresti 33 15 2 16 336-273 32

Alte imagini de la meci:
Dinamo Castrum polo 1
Scor inceput repr. III-a
Dinamo Castrum polo 2
Dinamo Castrum polo 3
Dinamo Castrum polo 4
Scorul Meciului
Bucurie dupa meci
Marcel Popescu & Ramses cerand explicatii unuia din arbitrii principali
COSMIN C
La sfarsitul acestei saptamani, la Oradea, va avea loc ultimul turneu al Superligii.

Lupta pentru titlul de campioana se da intre liderul CSM Oradea (51 p) si Dinamo (50 p).

Programul competitiei:

Vineri (25 mai): Rapid – Dinamo (ora 18:00)
CSM – Steaua (19:30)
Sâmbata (26 mai): CSM – Rapid (ora 18:00)
Dinamo – Steaua (19:30)
Duminica (27 mai): Rapid – Steaua (ora 10:00)
CSM – Dinamo (ora 11:30)

Partidele vor fi transmise în direct de Sport 1 TV
Achiles
Vineri (25 mai): Rapid – Dinamo (ora 18:00)

Rezultat final 7-6 pentru Dinamo bananasmile.gif
Bascanu
trebuia sa fie televizat dar se pare ca cei de la tv sport au uitat de meci......
oricum bine ca am castigat bananasmile.gif HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Cum sa televizeze, doar trebuia sa vedem a mia oara niste stiri ce le repeta de aseara. cu siguranta au mai mare audienta daca il dau pe jiji pana innebunesti de enrvi, decat turneul care stabileste campioana Romaniei. la polo.

Oradea ce a facut? Stie cineva?
redlady08
CSM Oradea-stiaua 11-8 (8-3)

CLASAMENT

1. CSM Oradea - 53 p
2. Dinamo - 52
3. stiaua - 47
4. rapid - 32

oitele au pierdut matematic orice sansa la titlu
COSMIN C
Mdea, au batut nu gluma.... Avem viata grea.
red_dog997
Cea mai tare chestie ar fi ca Dinamo sa ia titlul si la Polo, atunci ar fi un an complet pentru Dinamo, insa, Dinamo nu se prea descurca la Polo in fata celor de la Oradea, asa ca nu cred ca vor face ceva impotriva lor. Ma rog sa castige campionatul insa nu cred ca vor putea face asta cei de la Dinamo Castrum.
COSMIN C
N-ar fi deloc un an complet, complet era daca nu ratam la handbal, la volei...
red_dog997
Ei, sa zicem ca pentru mine "complet" inseamna ca Dinamo sa castige titlul la cel putin 3 sectii de sport, a castigat deja la doua din cate stiu eu, si mai lipseste la una, adica la Polo, scuze daca ma-nsel, si Dinamo a mai castigat si la alte sectii titlul. Pana la urma e bine si faptul ca Dinamo se bate pentru locul 1 la toate sectiile inafara de hochei daca nu ma-nsel...
Bascanu
Dinamo nu mai are sectie de hochei. deci nu are cum sa se bata pt locul 1
red_dog997
A avut sectie de hochei, dar a fuzionat cu Dunarea Galati, imi amintesc perfect chestia asta. Echipa s-a numit dupa aceea "Dinamo Dunarea" sau ceva de genul, scuze daca ma-nsel in privinta asta. Sa nu-mi spui ca echipa asta s-a desfiintat pentru ca era o echipa care se batea pentru locul 3 la hochei, is din zona Gheorgheniului si am fost la unul dintre meciurile ei pentru locul 3 cu Progym Gheorgheni, atunci a batut Dinamo Dunarea. Insa trebuie sa tacem aici, pentru ca pe Topicul asta se vorbeste despre Dinamo Castrum, si aici este vorba despre sectia de Polo e lui Dinamo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.