Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cel mai bun jucător din Divizia A
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3
reddog_dinamo_alex
Spuneti-va parerea.Care-i cel mai bun jucator din campionatul nostru?
radu
Mazilu.
red_dog 4 ever
Poate ma injurati dar eu cred ca mirela ratoi de la stOAIA
cleo_patra
Nicolae de la rapid mi s0a parut destul de in forma si nu numai in campionat ci si in UEFA.
alexyutza
Mazilu si Moti

l-am uitat pe Nicolita..
e greu sa alegi intrecei 3 ..
coolio
Mazilu.....
e greu sa faci ce a facut el la o echipa mica precum Sportul
rew
Moti !!!

ps: mizeria de mirela e doar un mardeias nenorocit, un infect frate cu mustata.
marcher
Chihaia. A dat cel mai frumos gol neacordat
reddogforever84
Niculae si Mazilu
paddy
Moti thumb.gif .....ratoi a fost cindva ...odata....se pi.. Moti pe ratoi drunk.gif
DUMMY
blacksheep.gif milel ratzoi bootyshake.gif
caine_berceni
Costin Lazar si Ovidiu Herea
Raikkonen
Mazilu( insa ne-experimentat international )
Cosmin Moti, e un aparator foarte bun, insa iara fara experienta internationala
Claudiu Niculescu, cel mai bun executand de lovituri libere din lume dupa Pierre Van Hoojdonk :)
Alexa cel mai bun inchizator
Gaev cel mai bun portar, punteil sa joace ca cu Cristi Zmelteanu nu facem nimic!
Bratu, cel mai bun accelerator din lume dupa Thierry Henry...unde e Cupa UEFA domnilor?
reddogforever84
După ce ai enumerat atâţia jucători de valoare tu întrebi de Cupa Uefa ?? Unde-i Şampion Lig' domnilor !
Aragorn
Cel mai bun si mai complet fotbalist din Divizia A este fara doar si poate Dorinel Munteanu . Din pacate are o anumita varsta . De ce sa nu ne gandim la el ca antrenor.
BandiT
cel mai bun atacant: mazilu
mijlocas defensiv: mirel răţoi
catalinmv2002
MAZILU, NICOLITA, GOIAN
Radu10mai
răţoi 256.gif
bianco_rossa
Moti
10mai
unu dintre: Niculae , Mazilu , Banel si răţoi. Pacat ca nici unu nu joaca la noi :(
antisteaua
Parerea mea este ca Moti este cel mai bun. Mai bun si decat mirela
Cai Lun
Si eu cred si chiar cu obiectivism, ca Moti e cel mai bun fundas din tara. Fata de el Goian de la zdeaua are avantajul ca inscrie mai des, dar ca meserie de fundas, Moti mi se pare mai bun [plus ca e capitanul Tineretului, ce mama dreaq! beerchug.gif ]

Cred insa ca anul asta titlul de cel mai bun jucator din campionatul intern il va lua Mazilu.
f_rares
Mazilu.Cel mai in forma fotbalist din Diviza A actualmente...si golgheterul diviziei...ce sa-i mai ceri??
alecsa_rd
mazilu si nicolae de la rapid... icon_rolleyes.gif

aaaaa....am uitat sa ii mentionez pe Macaroni si Viduka 010.gif 010.gif rofl.gif thank tou boro!
Aragorn
ALBUTZ, ALBUTZZZ , ALBUTTZZZZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![color=#FF0000]
MosIonRoata
Cel mai bun si mai bun jucator de fotbal da la noi e
Nea Gigi Becali ca apare mereu la teveu' si la gazeta.
De cel mai bun jucator sa vorbeste cel mai mult, nu-i asa!?...
Pe locu' doi e mihaela Stoica si pe trei la o distanta ceva mai mare
Nea Cristi Borcea ...

Sanatate!
POOL
Mda.. Shi yo cred k Mazilu o sa ia titlul de cel am bun fotbalist din DIVzia A. thumb.gif
red4ever
Moti si Mazilu
redlady08
pai dupa ultimele evolutii cred k Mazilu e cel mai bun.....dar nici cu MOTI nu imi este rusine thumb.gif ....doar k fiind fundas este lasat mai in spate k nu apare asa des in fatza portii si nu inscrie....da eu zic k stie meserie....era si Tamas bun...da a plecat 256.gif
Sergiulica
Mazilu & MOTI
BandiT
dupa ultimele evolutii: mazilu si marius constantin (de la crapid)
Radu10mai
la cum merge echipa si la cate goluri am luat in retur, nu putem spune ca Moti a fost cel mai bun din divizia A!! mirela a.k.a. chiki cian
DAN RED DOG35
cred ca mazilu e cel mai bun la ora actuala
RED75
Cred ca asta a fost totusi anul lui Banel, din pacate blacksheep.gif
DarkSide
Se alege dintre Mazilu, Nico sau banel bigcry.gif
Mario
Dacian Varga si Mazilu
free ya mind
Mazilu cel mai bun.....
Aragorn
Cel mai bun la ce ?Stiu unu bun de tot la vin....semegh...Altu bun la bere si coniace nu-l spun e d'al nostru . la fotbal cam putzini se-nghesuie de cand conducatorii cumpara meciuri la greu . Totusi despre Mazilu stim prea putzine , da goluri multe dar sunt oare aparatori de valoare ?
catzelus_berceni
MOTI al nostru e cel mai bun!!! nana2.gif
red_dog997
Bratu este un jucator extraordinar, numai ca se pune prea multa presiune pe el, si plus de asta, el nu prea beneficiaza de sprijinul nostru, oricum mai joaca doua etape pentru noi...Daca ar juca mai mult titular, cred ca intr-un an, la Dinamo, cu siguranta ar deveni cel mai bun jucator din Divizia A !
Are o viteza extraordinara, iar la faze de poarta sta foarte bine, el este mai mult un jucator bun individual, el nu se prea baga in actiunile colective...
Daca luam pe plan individual, este probabil in primii 3 in Divizia A...
ScorpyoN
Daniel Niculae de la Rapid.
Apropo, pe locul 2 e clar Moti... cel mai bun aparator al campionatului ball.gif football.gif football.gif
alexyutza
Merg pemana lui Moti , nu numai pt ca joaca la Dinamo , dar de cand a ajuns la noi evolueaza meci de meci fara greseala !
As putea spune ca e un fenomen football.gif , felicitari!!!
beerchug.gif
red_dogvitan
Mazilu si Moti au fost in trecut acum sa vedem cu concurenta din viitor 010.gif
ebola
Pt sezonul asta mizez pe R Stefan .
ScorpyoN
QUOTE(ebola @ 14 Jul 2006, 0:35) *
Pt sezonul asta mizez pe R Stefan .

Eu nu 010.gif
mihaiul90
Cred si sper ca anul asta o sa fie Ganea, daca o sa joace meci de meci cum a facut-o cu FC.Praz sigur el o sa fie cel mai bun
super_dog
La intrebarea topicului, cred ca trebuia precizat si postu pe care joaca jucatorul. Ca asa la sfarsitul campionatului cant se trage linie, cel mai bun jucator al campionatului e jucatorul care inscrie cele mai multe goluri.
Ca sa fie Ok. Eu zic portar : Matache , aparator: Moti , mijlocas : Margaritescu , atacant : Ganea si asa le-am rezolvat pe toate.

Cu ei patru luam campionatu. HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
POOL
Eu sper ca jucatorul anului in Liga1 sa fie unul dintre N&D... Pe ganea ink nu-l am la suflet. thumb.gif
radu
QUOTE(ScorpyoN @ 18 Jul 2006, 23:45) *
Eu nu 010.gif

Ce zici te mai gandesti? football.gif
Wlad_red_dog
Eu sper ca jucatorul anului sa fie oricare numa de la Dinamo sa fie desi trag spre Matahce, Moti, C. Munteanu si oricare din cei trei NGD
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.