Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cel mai bun jucător din Divizia A
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
Pages: 1, 2, 3
dudu1961
doglaugh.gif INTREBAREA ESTE :JUCATORUL CAMPIONATULUI. bag.gif NU imi face placere sa o spun dar cred ca este Banel Nicolita
deceneu
Nicolita??? Nu ca e stelist, dar cred ca a jucat f slab pana acuma. Cred ca jucatorul campionatului pana in prezent este: Dinamo?? doglaugh.gif
hunter
QUOTE(dudu1961 @ 12 Sep 2006, 14:29) *
doglaugh.gif INTREBAREA ESTE :JUCATORUL CAMPIONATULUI. bag.gif NU imi face placere sa o spun dar cred ca este Banel Nicolita

tu la ce campionat te uiti ? shocked.gif
dudu1961
Atunci sa puna bine intrebarea care campionat 2005-2006 sau asta care abia a inceput si parerea mea este ca nu aveai cum sa iti faci freo parere despre orice jucator in 6 etape ,in aceste etape in afara de Moti nu vad altul deci in 6 etape ,campionatul trecut ___tot__ imi menti parerea de mai sus
POOL
QUOTE(hunter @ 12 Sep 2006, 15:00) *
tu la ce campionat te uiti ? shocked.gif

Africii. drunk.gif
Dinamo_Forever_13
cred ca ganea niculescu sau danciulescu intre ei trei.e destul de greu sa alegi deoarece sunt jucatori cu multa experienta
gavros
nush ce vedeti bun la nicolita ca e braf baiatu'...eu cred ca cel mai bun este ...:-? C.Moti si imi mai placea si zicu dar de cand e la crapid sa sticat nu mai joca bine...si ar mai fi Buga si goian de la spurcati
ScorpyoN
QUOTE(radu @ 12 Sep 2006, 10:13) *
Ce zici te mai gandesti? football.gif

Dap, m-am mai gandit. football.gif , si n-am avut dreptate in postul ala icon_redface.gif
Mario
Carlos 010.gif 010.gif . Valoarea incontestabila a acestui portar umbreste prestatia oricarui jucator de camp. 010.gif 010.gif 010.gif
dudu1961
football.gif Pina la acest moment MOTI incontestabil .
achimdorin
dupa golurile marcate ganea arata ca este cel mai in forma atacant...desi nici badea de la stiauau nu joak rau 256.gif
nubi1
Badea? Nu ai vazut ratari gen zicu in ultimul meci?
Cel mai in forma atacant pare a fi Ganea.
mary123454
eu cred ca este CLAUDIU NICULESCU IDOLUL MEU bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif
Hatzu
Niculescu se stia ca e bun, dar o surpiza in siguranta pe care o ofera apararii este Moti, superb...ma intreb de ce nu l-a luat pe el sau si pe el... Piti
Moti.
tussybau
Ganea

Ganea si daca nu ma credeti o sa vedeti ca o sa dea cele mai multe goluri in campionat dar si in cupa UEFA
edy
Cel mai in forma este Niculescu HAITA_DINAMO.gif
iar muratura campionatului mi se pare , la o distanta astronomica de ceilalti, carlos crazy.gif
dudu1961
Daca e vorba de talent Radu Stefan si Moti sint tineri si talentati si cresc meci de meci numai sa nu li se urce la cap.
super_dog
QUOTE(edy @ 22 Oct 2006, 21:20) *
Cel mai in forma este Niculescu HAITA_DINAMO.gif
iar muratura campionatului mi se pare , la o distanta astronomica de ceilalti, carlos crazy.gif

Si eu sunt de aceeasi parere thumb.gif offtopic.gif am vazut ca i-a venit mintea la cap si lu oilaroiu si il tine pe carlitos pe banca
catalinmv2002
Radu Stefan
red_dog_cosmin
NICULESCU ESTE CEL MAI IN FORMA.
godzila
niculescu si.......................carlos 010.gif
stef 22
Dupa parerea mea cel mai bun jucator din liga 1 este ZE KALANGA!
Pacat ca s-a accidentat.
Catalin1984
Cel m-ai in forma dupa parerea mea este Moti.
Wlad_red_dog
Cei mai buni
1. Niculescu
2. Ganea
3.Moti
4. St. Radu
5. Danciulescu
Taranu24
Cel mai bun e Claudiu Niculescu fara indoiala...
mie mai imi place foarte mult un jucator de la crapid....si anume Lazar nu stiu de ce nu s-a incercat aducerea sa la Dinamo e un jucator care va ajunge de clasa
rew
Lazar e un nenorocit care s-a vindut oilor in meciu din returu trecut. Nu ar avea ce sa caute la Dinamo.
godzila
nu ne deranjam pt astefel de ratati....

astfel* 010.gif
cameleon
lazar ????....lasati-l sa impinga vagoane
godzila
ar trebui sa mature terenu de la rapid la ora asta......a iesit mingea din teren a dat-o inapoi si asa l-au descoperit cei de la rapid 010.gif
ligia
Danciulescu!
redmania
Cel mai bun jucator din Divizia A este ZE KALANGA !
adebayor : haita_lui_odin
uaaa niculescu :))
mihaela_n2
Niculescu...
caine_tm
Ze Calanga este cel mai bun jucator din liga lui mitica. sper ca in retur sa nu mai fie accidentat
Capirossi
*** IONEL DANCIULESCU ***
biancap78
Cosmin Moti icon_rolleyes.gif
Clau_Goool
imi place mult de evolutia lui Radu Stefan desi in ultimul meci de la Tottenham a cam fost depasit mai mereu, poate fi o solutie pe mai tarziu pt nationala lui Pitzy...
super_dog
Clau Gooooooooooooooooooooooooooooooooooool
cojocady
Ze Kalanga rules! Pentru mine el e cel mai bun.
doggyy86
blay......moti....radu stefan.....zeka.....claudiu niculescu....si danciulescu!!! cei mai tari!!!!
the dog
Un jucator pe care l-am remarcat in mod special este Romeo Surdu de la CFR.In schimb nu inteleg de ce este atat de mediatizat Herea de la National,un jucator care nu impresioneaza cu nimic.
Kity_reddog
Tot Clau-gol e cel mai tare.Sa traiasca!
caine_tm
Ze Kalanga
tiby_reddog
Ionel Danciulescu...
FarfelkugeL
QUOTE(the dog @ 22 Jan 2007, 19:16) *
Un jucator pe care l-am remarcat in mod special este Romeo Surdu de la CFR.

rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif rofl.gif
speedlover
niculescu imperatorul careului advers.... si nu numai!! HAITA_DINAMO.gif
SFINX
Cei mai buni jucători mi se par a fi Ze Kalanga, Niculescu și Dică.
dany_dynamovistu
Clau-gol e cel mai bun pt. mine
cojocady
ZeKa si Clau-gol
Huskygirl
Ze Kalanga, Niculescu, Radu Stefan si Mendy
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.