Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mergeţi Ăźn Intertoto!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
Raikkonen
Daca tot nu ati reusit nici un miracol cu Sapaliga si Flocea, au dat jucatorii ce au putut in meciul cu Sportul si nu puteti lua locul 3 ( pana la urma nici Arsenal nu mai prea poate prinde un loc 4, ei in ultimii 10 ani nefiind mai jos de 2 ).
Deci lasati fitele la o parte si completati formularul de Intertoto! Ce Dumnezeu! Au facuto Hamburg, Valencia, Deportivo, Marseille, Juventus Torino etc si voua va e jena??? Nu e nici o jena! Fiecare a facuto cand a avut anul prost si nu a prins nici locul 6 in campionatul lor deci un loc de Cupa UEFA, in care oricum cluburile mari isi baga picioarele cat de repede pot in special in anii in care trebuie sa se lupte pentru o pozitie buna in campionat ca se stie bine, singura competitie Europeana care mai conteaza e Champions League, insa nu este nicio problema pentru Juventus sa se inscrie in Intertoto pentru ca chiar daca in UEFA nu castigau nimic, nu au fost acuzati de proprii fani ca au batut campii 1 an de zile. Au venit in mizeria din Romania, la Piatra Neamt sa faca un 1-1 amarat care sa le asigure calificarea in turul urmator!
Treziti-va ba MAFIE ce sunteti, nu va intereseaza Dinamo, Peluza Catalin Hildan, va bateti joc de noi, puteti sa va injurati intre voi ca peste 6 luni va impacati, ca tot veni vorba...daca vine la vara Giovanni Becali...?
COSMIN C
S-ar parea ca nu vine...Si a gasit alti clienti...

http://www.spt.ro/?section=1&subsection=20&articol=8481
f_rares
Nu cred ca e rusine.e clar,fiecare echipa are un an prost.Si ce-i...castigam in Intertoto si jucam in Uefa . Sunt de acord!!
doaga
Sunt de acord cu intrarea in Intertoto daca nu se prinde un loc de cupa UEFA insa nu cred ca se mai poate,eu stiam ca s-au facut deja inscrierile
redscorpion
DA ! SA JOACE IN INTERTOTO ! VOM AVEA 6,7 JUCATORI NOI CARE TB RULATI AICI , NU IN MECIURI AMICALE CU ECHIPE DE 2 LEI PRIN CIPRU .
ALTFEL CE VOR FACE CAND INCEPE CAMPIONATUL ?
Cai Lun
Dar caate echipe vom avea in Uefa pe langa castigatoarea cupei? Una sau doua? Parca stiam ca doua... Asta insemna ca daca Rapidul castiga cupa, iar camionatul va fi castigat de zdeaua sau Sportul, noi vom merge in cupa Ueafa de pe locul 4...

Sau socoteala mea e gresita?
DUMMY
mi se pare ca finalista cupei romaniei se duce in uefa daca spury castica campionatu si rapid cupa !
paddy
Noi in loc sa urcam...coborim diablo.gif ....decit sa jucam in intertoto mai bine jucam in fiecare zi cu Dinamo II........asta ne mai trebuie sa ajungem ciuca batailor prin intertoto 010.gif ce ar mai ride dusmanii nostri diablo.gif
Se pare ca nu se mai fac inscrieri pentru intertoto 010.gif
Radu10mai
buna idee sa ne facem de rusine, ca nici in intertotto nu batem p nimeni, sa nu uitam ca din vara ne pleaca cel putin 4 titulari.... 149.gif 149.gif
paddy
QUOTE(Radu10mai @ 3 May 2006, 15:55) *
buna idee sa ne facem de rusine, ca nici in intertotto nu batem p nimeni, sa nu uitam ca din vara ne pleaca cel putin 4 titulari.... 149.gif 149.gif

Ai vrut sa spui 10 drunk.gif
redlady08
QUOTE(Cai Lun @ 3 May 2006, 15:25) *
Dar caate echipe vom avea in Uefa pe langa castigatoarea cupei? Una sau doua? Parca stiam ca doua... Asta insemna ca daca Rapidul castiga cupa, iar camionatul va fi castigat de zdeaua sau Sportul, noi vom merge in cupa Ueafa de pe locul 4...

Sau socoteala mea e gresita?

din cate stiu eu doua..castigatoarea cupei sau echipa de pe locul 2....sau dak castigatoarea cupei ia si campionatul at se duce finalista cupei. Noi k sa prindem un loc de cupa ori luam campionatul....ori terminam p doi.....k daca prindem locul 3 at tb sa tinem cu spurktii sa ia campionatul si crapidul cupa si sa termine ei p 2 149.gif ... cam astea sunt sansele...cu locul 4 nu luam nimic bigcry.gif doar o participare in intertoto... 149.gif ...ce rau am ajuns 256.gif
Raikkonen
QUOTE(DUMMY @ 3 May 2006, 17:40) *
mi se pare ca finalista cupei romaniei se duce in uefa daca spury castica campionatu si rapid cupa !

Gresit.
1.Rapid castiga cupa si termina pe 2, locul 3 merge in UEFA! Asa ca acum un an cand Dinamo lua cupa si termina Rapidul pe 3 mergea in UEFA pe munca noastra, defapt si pasa aceea lui Goian i-a trimis in UEFA
2.Rapid realizeaza eventul, finalista Cupei merge in UEFA

Avem o echipa in turul 2 preliminar CL si doua echipe una in turul 1 al cupei uefa si 1 in turul 3 preliminar, locul 2 parca direct in turul 1.

Cred ca se mai pot face inscrieri pana la sfarsitul campionatului, echipa care termina cel mai sus dintre cele inscrise si nu intra intr-o cupa Europeana va fi participanta in UEFA.
Turul 1 il vom juca cu cea inscrisa din Macedonia, turul 2 il vom juca cu cea inscrisa din Bulgaria iar turul 3 cu cea inscrisa in Italia, la anul o sa avem o echipa direct in turul 2 sau turul 3, acum inca suntem pe 18 la coeficient si nu avem decat locul in turul 3 al noului format Intertoto.

QUOTE(Radu10mai @ 3 May 2006, 17:55) *

Nu conteaza, daca ajungem in turul 3 adica cel final nu am pierdut ABSOLUT NIMIC, Valencia a ajuns pana in ultimul tur anul trecut, ea a terminat pe 7 in Campionat in Spania, a avut o perioada inainte de victoria cu Steaua din UEFA in care nu castigasera de vreo 10 meciuri, locul 7 si locul ala in Intertoto chiar a fost nesperat la un moment dat!

Rusine sa le fie conducerii ca nu au completat acele simple formulare de inscriere!!! Avand in vedere ca se duc 11 si nu 3 echipe din Intertoto in UEFA am fi avut o sansa chiar in plus fata de Cluj care cu Bilbao, Bordeaux au reusit sa treaca sa nu credeti ca Sampdoria sau cu "exista sansa" sa jucam in turul 3 va folosi primul 11 !!!
Cai Lun
Mie un singur lucru nu imi place la mesajele tale, Raikkonen, faptul ca vorbesti la persoana a 2-a plural... TOTUSI, nu e vorba de EI ca le e LOR rusine. E vorba de noi, pentru ca ei tot ce fac fac pe bani! Noi, suporterii, suntem cei care eventual am fi rusinati, iar eu unul, sincer, nu cred ca a juca intr-o competitie internationala e o rusine...

Dar ce vreau sa zic e altceva, anume ca, anul acesta vom avea o reprezentanta in plus in cupa Uefa, datorita parcursului zdelei de anul trecut. Prin urmare, locul 4 ar merge in Uefa, daca una din celelalte echipe clasate pe 2 si 3 ar castiga Cupa.. sau cel putin eu asa socotesc...
marcher
Pers intai-- noi
Pers a doua-- voi
Pers a treia -- ei
reddogforever84
Eu nu sunt de acord cu inscrierea in Intertoto. Sa fim seriosi .. Clujul a ajuns cu noroc intr-o finala -care in afara de imagine nu prea i-a ajutat (poate doar moral pentru campionat)- pe cand noi nu cred ca suntem in stare sa ajungem in Cupa Uefa din Intertoto indiferent de transferurile care le vom face in vara. Asa ca mai bine cateva meciuri amicale cu adversari de valoare decat Intertoto.
cane loco
Da daca nu prindem nici Intertoto ca la cum se comporta loazele astea de la echipa, incepem sa avem dubii mari de tot.Avem nevoie de alti jucatori decat astia mai tineri si dornici de afirmare nu basiti astia plini de bani.
g481_shm
gresit...1)varianta corecta e a lu' raikkonen..referitoare la locurile participante in UEFA..
2)UEFA Intertoto e intr-adevar o competitie europeana dar de mana a 2a....si sa part in Intertoto ar insemna sa coboram stacheta sub nivel...
iar daca voua nu va e rusine de aceasta competitie, inseamna ca va multumiti cu putin, mentalitate total opusa cu cea pe care o asteptam de la baieti..
ce vreau sa spun e ca noi trebuie sa jucam in CL sau in cel mai rau caz in UEFA...Intertoto nu face decat sa oboseasca inutil echipa...parerea mea
shushureddog
Decat in intertoto mai bine la Norcia Cup la vara! La munca cu ei de la 1 iulie!
COSMIN C
Mai bine la cules capsuni....
Raikkonen
QUOTE(g481_shm @ 3 May 2006, 23:02) *
gresit...1)varianta corecta e a lu' raikkonen..referitoare la locurile participante in UEFA..
2)UEFA Intertoto e intr-adevar o competitie europeana dar de mana a 2a....si sa part in Intertoto ar insemna sa coboram stacheta sub nivel...
iar daca voua nu va e rusine de aceasta competitie, inseamna ca va multumiti cu putin, mentalitate total opusa cu cea pe care o asteptam de la baieti..
ce vreau sa spun e ca noi trebuie sa jucam in CL sau in cel mai rau caz in UEFA...Intertoto nu face decat sa oboseasca inutil echipa...parerea mea

Tu chiar nu crezi ca sti ce e aia Intertoto.
Competitia Europeana facuta pentru cluburi care rateaza in campionat nu prind un loc nici macar de UEFA si aici e sansa lor sa joace in UEFA, pentru Intertoto inseamna dupa 3 turui loc in Cupa UEFA, turul 2 preliminar unde am jucat cu Omonia, deci daca nici prin campionat si nici cupa...e Intertoto Valencia, Deportivo, Marseille, Juventus fiecare in anul in care n-a prins un loc de cupa europeana a apelat la Intertoto, suntem noi mai tari ca ei? crazysanta.gif
st_an
pai au ajuns frantii aia de la cfr cluj in finala intertoto si nu putem noi? si pe deasupra noua ne trebuie jocuri la vara ca sa se lege viitoarea echipa, sa se omogenizeze!
Raikkonen
QUOTE(Cai Lun @ 3 May 2006, 21:43) *
Mie un singur lucru nu imi place la mesajele tale, Raikkonen, faptul ca vorbesti la persoana a 2-a plural... TOTUSI, nu e vorba de EI ca le e LOR rusine. E vorba de noi, pentru ca ei tot ce fac fac pe bani! Noi, suporterii, suntem cei care eventual am fi rusinati, iar eu unul, sincer, nu cred ca a juca intr-o competitie internationala e o rusine...

Dar ce vreau sa zic e altceva, anume ca, anul acesta vom avea o reprezentanta in plus in cupa Uefa, datorita parcursului zdelei de anul trecut. Prin urmare, locul 4 ar merge in Uefa, daca una din celelalte echipe clasate pe 2 si 3 ar castiga Cupa.. sau cel putin eu asa socotesc...

Eu ce poti sa iti spun decat ca regula UEFA e asa:
Noi suntem pe 25 la coeficient dupa sezonul trecut am urcat doar un loc pentru ca am adunat in total 5.5 puncte in 2004-2005 dar in 99-2000 4.8 deci diferenta e doar de 0,7 puncte in coeficient, cel care conteaza pentru toamna europeana care vine.
Castigatoare Cupei de pe locul 25 merge in turul 1 preliminar al cupei UEFA ( placed countrys 25-49! )
Locul 2 merge in turul 1 preliminar al Cupei UEFA ( placed countrys 25-49 )

Ca sa avem locul 3 in UEFA trebuie sa fim in top 21!

De ce este mai exigenta UEFA de anul asta ? Pentru ca Intertoto va trimite 11 echipe in turul 2 preliminar nu 3 in turul 1 al cupei uefa ca inainte, astfel se ridica numarul de echipe ce vin din Intertoto populand mai mult turul 2 preliminar si evident turul 1 prin urmare!

Deci in orice caz...Intertoto sau...un an acasa...
POOL
Mah la felul in care jucam si pentru intertoto sîntem o rusine..... sper sa trecem kat mai repede peste anu asta mai prost. thumb.gif
alexyutza
Nu avem de ce sa ne fie rusine. Daca nu mergem in Intertoto se schimba ceva ? Devenim mai buni peste noapte ?
Decat sa ne jucam cu galetusa in nisip mai bine incercam tot ce se poate .
Dacva nu se poate Uefa , anul acesta merge si Intretoto , decat nimic , tot e mai bine .
Forza-Dinamo
Sunt pentru Intertoto. Sansele de calificare in UEFA sunt imense. Sa fim seriosi, cat de prost om juca tot trecem de echipele Macedoniei si Bulgariei singura dificultate fiind meciul cu echipa italiana care mai mult ca sigur va juca cu multe rezerve pentru ca probabil titularii vor fi in vacanta si din cate stiu mi se pare ca o parte din Intertoto se va suprapune cu Campionatul Mondial.
reddog_dinamo_alex
De ce sa ne fie rusine?Sa incercam in INTERTOTO.Poate merge................ ball.gif
alexyutza
De ce sa ne fie rusin cu Intertoto ?
Daca nu jucam niciunde e mai bine ?
Ce parcurs frumos a avut clujul , noi de cesa nu ne incercam sansa ?
Pt fotbalistii tineri ar fi un pas inainte , doar ei sunt viitorul , macar o parte din ei .....
Radu10mai
Eu nu am nimic impotriva la Intertoto, dar nu putem face fatza, si ne vor umili echipe de 2 lei, in timp ce stiaua vor juca probabil in 'sampion lig' sau uefa cup... 149.gif
alexyutza
sa inteleg ca iti e frica de un eventual dezastru....
reddog_dinamo_alex
Mi-ar placea ca zdeaua sa prinda doar UEFA iar noi sa castigam in INTERTOTO,sa ne confruntam si sa le aratam cine este cu adevarat DINAMO axe.gif diablo.gif
predator
ptr. intertoto nu se mai fac inscrieri.
dar cu putina mobilizare din parte jucatorilor se poate prinde un loc in cupa uefa.
alexyutza
Daca nu ma mai pierde nici un meci pana la sf campionatului ajungem in Uefa , dar daca pierdem puncte aiurea ....
Sportul si Rapidul sunt in forma buna ,tot ce ne mai ramane e sa speram ca se vor mai incurca pe undeva.... nu putem ramane tot pe 4....
Cai Lun
Eu zic ca daca vom castiga tot pana la final iesim campioni.
Radu10mai
Eu zic, ca tu zici bine thumb.gif
paddy
Mai terminati fratilor cu intertoto banned.gif voi nu realizati ce se va intimpla daca vom fii umiliti diablo.gif eu unul nu as putea rezista acestei umilintei.......si sa nu uitam ca in turul doi sau trei intilnim o echipa Italiana, asa ca e mai bine sa luam o pauza, cit despre cistigarea campionatului russian_roulette.gif
radu_doggy
Mai bine stam acasa si ne lingem ranile mai ales ca vor pleca se pare 10 jucatori de la echipa in vara.
DUMMY
Dinamo nu trebuie sa se inscrie in intertoto... nu e deajuns cata rusine am acumulat?
antidinamo
daca mergeti in intertoto la anu pe langa incendierea peluzei veti mai sarbatori si calificarea in intertoto poate chiar un sfert de finala sau daca aveti noroc poate chiar finala cupei intertoto care ar fi cea mai mare performanta din istoria clubului.
SUNTETI PENIBILI.
Raikkonen
Atat de penibil poti fi antidinamo incat tu intelegi de ce exista macar Cupa UEFA intertoto pe de alta parte esti si prost ca Intertoto are 3 tururi nu exista sferturi, cretin sunteti complexatilor :)
Cai Lun
Ia vedeti cu paruiala aia ce faceti... nu de alta da' poate dau si io vreun ban, ca nu a mmai dat de mult si mi-e dor... diablo.gif
reddog_lorry
De ce sunt sigura e ca am ajuns rau......................Foarte rau! 256.gif
POOL
QUOTE(antidinamo @ 5 May 2006, 16:42) *
daca mergeti in intertoto la anu pe langa incendierea peluzei veti mai sarbatori si calificarea in intertoto poate chiar un sfert de finala sau daca aveti noroc poate chiar finala cupei intertoto care ar fi cea mai mare performanta din istoria clubului.
SUNTETI PENIBILI.

Penibil esti tuh si ku toate oile de pe langa tine.... pe langa k nu ganditi mai facetzi si gura mare..... patetici santeti....
DAN RED DOG35
nici vorba sa ne inscriem in intertoto ar fi prea aiurea ca Dinamo sa joace in cupa asta
vugrinec
QUOTE(antidinamo @ 5 May 2006, 15:42) *
SUNTETI PENIBILI.

bine ca exista Maccarone icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
DUMMY
please.gif Fara intertoto please.gif

oaie blacksheep.gif Se spune ca oaia e cel mai prost animal ! oare asa e si ciobanu ( jijel ) ??
Aragorn
Nu avem ce cauta acolo cu gugustiucii, mai bine nu jucam deloc in Europa . Nici o tragedie sunt destule echipe bune care nu joaca un sezon sau chiar doua . Decat sa ne bata Rosenborg sau Boro (echipe totusi de ciumeti ) mai bine stam acasa . Performate europene se fac in Liga Campionilor. cupa UEFA e pentru echipe de doi lei .
alexyutza
Oricum nu ne mai putem inscrie in Intertoto . A trecut vremea inscrierilor.... ne certam degeaba !
beerchug.gif
DUMMY
Asta e cea mai buna veste! bananasmile.gif
f_rares
deci ne-a mai ramas o solutzie,sa luptam pentru UEFA!!
COSMIN C
Cu echipa asta,...mai bine stam acasa si ne lingem ranile....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.