Help - Search - Members - Calendar
Full Version: La multi ani Red Dawg48 !
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > La un pahar de vorbă ...
reddogforever84
Cred ca toti trebuie sa ii uram un sincer "La multi ani !" lui Red Dawg48 pt implinirea frumoasei varste de............. 100 de ani !! Tine-o tot asa tataie !!! 010.gif beerchug.gif
Add1ct3d
looool 010.gif
FarfelkugeL
Merci... de fapt sunt mai.. tinerel... doar 24 :">
FarfelkugeL
beerchug.gif
bianco_rossa
hmm....suna a petrecere...k doar esti centenar..c naiba 010.gif 010.gif ..
LA MULTI ANI....sanatate si tot ce e mai frumos de la viatza asta de caine thumb.gif ...sa ai parte de tot ceea ce'ti doresti...
beerchug.gif drink.gif HAITA_DINAMO.gif nana2.gif thumb.gif
Add1ct3d
park 24 suna mai bine ...

LA MULTZI ANI. :)
DiliBili
La multi ani

bananasmile.gif beerchug.gif drink.gif
anmini
La Multi Ani! si fie ca cel mai frumos cadou de ziua ta sa-l primesti in iunie de la stelisti, prin pierderea campionatului! beerchug.gif
red_dog 4 ever
La multi ani si tot ce iti doresti sa ti-se indeplineasca.Ai de la mine un atac. 010.gif gunshot.gif
L3uTzu4eveR
yupiii !!! mancare si bautura pe gratis icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif ...glumeam :P ... LA MULTI ANI !! ... si sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata !!
st_an
la multi ani :)
FarfelkugeL
Multumesc frumos. Frumos din partea voastra. Am primit azi 2 TORTURI (DOUA!!!) --- > VIRTUALE 010.gif
antisteaua
Pai eu iti doresc la multi ani si de acum incolo in fiecare an sa te bucuri de castigarea cupei si campionatului de Dinamo
beerchug.gif 010.gif jester.gif crazysanta.gif nana2.gif bananasmile.gif
marcher
beerchug.gif De-adevaratelea cand o dai? La multi ani
Kroegger
La multi ani bay PH!!! Poate imi dai o bere ceva diseara sau maine cand scapi de la munca 010.gif dak nu dai paispe Sambata in drum spre Petrosani....S-a inteles? 010.gif 010.gif Bafta multa!!
f_rares
Sunt in urma...dar meritzi...LA MULTZI ANI!!!
Cai Lun
QUOTE(Kroegger @ 2 May 2006, 19:52) *
Poate imi dai o bere ceva diseara sau maine cand scapi de la munca

...si tie tot asa ti-a zis? Ca e la munca? 010.gif Duduiau manelele si dedicatiile pana la mine! Roiau astia cu decapotabile spre el! Mi-a cerut si mie muzica, una-alta - a fost bairam cu strigaturi nu asa! Nu vezi ca inca nu si-a revenit din mahmureala? 010.gif Face pe muncitorul da' numa' el stie ce nopti albe trage de 3 ZILE incoace!! 010.gif

Hai cu la multi ani domnu'! Si nu te mai lua de cioara mea de pe fular ca ti-o fac cadou!... tongue.gif
BaD-ReD-DoG
La multi ani! beerchug.gif
alexyutza
La Multi Ani ! .... cam tarziu... icon_redface.gif
Sa fii iubit si sa ai tot ce-ti doresti !!!!
beerchug.gif
DUMMY
La Multi Ani !

scuze intarzierea sorry.gif
alecsa_rd
HAPPY BIRTHADAY!!! SA FII SANATOS!! SI IN CONTINUARE DINAMOVIST!! thumb.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.