dinamovistinfocat
Apr 28 2006, 08:24 PM
Cu DINAMO tin de multa vreme shi cu DINAMO voi tine pana la moarte!!! Sa castigati shi derbi-ul acesta!!! Faceti-o pentru fanii vostri!!! Shi ami ales pentru CATALIN Hîldan shi pentru FLORENTIN PETRE care va parasi clubul din STEFAN CEL MARE!!!
FORTZA DINAMO!!!
radu
Apr 28 2006, 08:28 PM
bianco_rossa
Apr 29 2006, 12:39 AM
si pentru asta eera nevoie de 1 topic?
DUMMY
Apr 29 2006, 01:09 AM
DINAMO e mandria , sangele , onoarea !
O oaie , doua oi , trei oi ............ multe oi .......... toate oile ! viseaza meciul cu Boro' la ora asta , viseaza ca se califica dar nu e un vis frumos , e un cosmar pentru fiecare dintre oi si mai ales pentru atotputernicul jiji CiObanul pentru ca in ultimul minut de somn stelutza pierde calificarea si toate oile se trezesc speriate si transpirate !
DINAMO e mandria , sangele , onoarea !
O oaie , doua oi , trei oi ............ multe oi .......... toate oile ! viseaza meciul cu Boro' la ora asta , viseaza ca se califica dar nu e un vis frumos , e un cosmar pentru fiecare dintre oi si mai ales pentru atotputernicul jiji CiObanul pentru ca in ultimul minut de somn stelutza pierde calificarea si toate oile se trezesc speriate si transpirate !
clic pe imagine !
MosIonRoata
Apr 29 2006, 01:11 AM
Derbi nu ie decat cu Steaua si cu Rapid.
Sanatate!
cane loco
Apr 29 2006, 11:58 PM
Bravo DUMMY dar trebuia ca oita din imagine sa aiba atasat un ,,morcovel'' la spate si sa aiba poza lui Maccarone in fata.
mariyi_us
Apr 30 2006, 10:50 AM
QUOTE(dinamovistinfocat @ 28 Apr 2006, 21:24)

Cu DINAMO tin de multa vreme shi cu DINAMO voi tine pana la moarte!!! Sa castigati shi derbi-ul acesta!!! Faceti-o pentru fanii vostri!!! Shi ami ales pentru CATALIN Hîldan shi pentru FLORENTIN PETRE care va parasi clubul din STEFAN CEL MARE!!!
FORTZA DINAMO!!!
mai iesiti in strada du pa ce va umilit sportul.Sau doar steaua va scoate in strada.Apropo,cand ati sarbatorit si voi un meci.NICIODADA.Performanta voastra in Europa=zero
Din 91 ati iesit din primele tururi.Ati facut Romania de ras.Performantele interne le-ati facut cu arbitri carava carau lazile de vin si apa si acum bulangiul de borcea se plange de arbitraj.RUSINE,UMILINTA.

[size=1]
Add1ct3d
Apr 30 2006, 11:03 AM
Spune-mi asta in fatza oaie trista ! SI ATUNCI VEI CONSTATA CEVA CE NU VEI UITA NICIODATA !
P..a m3a de incultzi ce suntetzi ...descultzi drq voi habar nu avetzi ce inseamna LIMBA ROMANA si tu vorbesti de ROMANIA.
Pishmash p voi de spurcatzi.
ZOCCOLO DURO
Apr 30 2006, 11:23 AM
SUNT MANDRU CA SUNT DINAMOVIST SI VOI RAMANE MEREU UN DINAMOVIST INDIFERENT DE CATE MECIURI SI CAMPIONATE VOM CASTIGA SAU VOM PIERDE!!!
SPURCATI? SUNTETI NISTE MIZERII FARA DEMNITATE...SPER SA CRAPATI CU TOTII !!!
dee_dee
Apr 30 2006, 12:17 PM
Mari viteji mai sunt spurcatii astia ... intra, posteaza o data si se dau disparuti .. asta e atitudinea de luptatori invatata chiar de la prea iubitii lor jucatori ... joi a fost examenul final pe care toata suflarea ovinelor l-a trecut cu brio.. sa speram ca va urma si un masterat ceva ...
Nici nu merita atentia cuvenita.

Degeaba intra ei pe forumurile dinamoviste, nu vor intelege niciodata devotamentul nostru fata de o echipa pe care o iubim si adulam si la bine si la GREU.
cane loco
Apr 30 2006, 03:02 PM
@dee dee
pai normal astia au vitejie de oite, se aduna turma si incep sa behaie dar vin Caini si dirijeaza turma la abator.Nu uitati niciodata, Caini intotdeauna dirijeaza oile si atunci oile lanseaza cacareze de emotie.Oricum spurcati nu pot sa inteleaga ce inseamna sa fi Dinamovist, mintea lor de tzaranoi ascultatori de manele si de moda ,,trening si pantofi cu toc'' nu poate sa conceapa ceva de genul asta, toti tzaranoi handicapati si admiratori ai lui ceausescu si ai comunismului tin cu steoaia, jiji si mm sarmaru venit la capitala sunt fix imaginea steoaiei, sper sa le-o ia sportu inainte si sa ia campionatu'.FORZA DINAMO, steoaia nu uita morcovu' e in gura ta.
bianco_rossa
May 1 2006, 01:47 AM
astia intra pe forum ca sa faca valuri

..ce zic ei?...hai sa ne luam de astia...ca doar noi acum avem cu ce sa ne laudam....vrajeala este mare "prosti este multi"

..oricum...nu stiti sa pierdeti oitzelor....
forzza_dinamo
May 1 2006, 08:38 AM
Bah io sunt de acord mazilule hay la DINAMO!!!in rest meciu cu sportu mie mia placut adik am revenit spectaculos am dat 4 goluri dupa ce a fost 3-0 nu conteaza k am pierdut am jukt extrem de bn dupa parerea mea.Am avut doar 2 greseli.Nu se poate pune problema k am fost umilitzi!!! a foost sooper tare meciul;)
DUMMY
May 1 2006, 12:19 PM
DINAMO ! DINAMO ! DINAMO SUNTEM NOI !
reddog_dinamo_alex
May 2 2006, 08:23 AM
jucatorii nostrii nu si-au dat seama cum sa joace in prima repriza,astfel ii umileam pe cei de la Sportu'
alecsa_rd
May 2 2006, 09:54 AM
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.