Help - Search - Members - Calendar
Full Version: va multumesc!
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: DinamoMania.ro, DinamoMania.net > Suport
Max
Domnilor admini si moderatori...
In loc sa va ocupati de spurcatii care posteaza tot felul de obscenitati la adresa noastra , pe forumul nostru , domniile voastre gasiti de cuvinta sa ne trageti de urechi pe noi...fraierii care zi de zi , 24 din 24 , ne frecam degetele pe tastatura si consumam energia electrica , ca voi sa tineti capu' sus in ,,trafic''...aseara cand toata lumea exulta de bucurie in cel mai original mod...ati considerat sa va dati in spectacol la adresa mea prin tot felul de sicane ..cu stergeri de postari ori modificari in exprimarile gramaticale....
Va multumesc ca MA purtati de grija..insa , sa nu va port eu sambetele! diablo.gif

stati DRACU cu ochii pe spurcati....
Daca Cai Lun nu e , nimic nu e ....pe forumul asta.. thumb.gif
radu
Sa subsriu sa nu subscriu!!!???? icon_rolleyes.gif
paddy
Eu nu pot sa spun nimic , am 90% dojana crazy.gif si astept de citeva luni sa-mi mai taie din ea, dar din pacate, nu prea se inghesuie nimeni 256.gif
Am vazut ca spurcatii ii dadeau la mu..e lui Olaroiu, si nimeni nu ii stergea postarea.....de ce nu avem si noi dreptul sa ne bucuram de de insuccesul spurcatilor....
TAP TAP TARAP TAP TARAP blacksheep.gif blacksheep.gif
Max
cine nu sare , cine nu sare , ori este ,,gabor'' ori e prost de moare! icon_evil.gif
radu
pana la urma subscriu...
Max
bai nene..parac suntem in lagar...ciocu mic ca va extermin...halal diablo.gif
marcher
Pentru unii muma beerchug.gif , pentru altii ciuma axe.gif .No problem
antisteaua
da m@x asa este. aseara am avut si noi un moment de fericire si trebuia sa fim lasati sa ne manifestam. dupa aia puteau sa stearga tot topicul.
In ceea ce-l priveste pe Cai Lun si eu ii simt lipsa. Parca nu are farmec fara el.
radu
Muzica e prima voce!
Ne-aude oare cineva?
Ne stim bine drepturile:
JOS CENZURA!
Actiunile voastre ne alimenteaza ura.

Exprimarea libera e castigata-n revolutie,
E dreptul nostru si e garantat de Constitutie.
Institutiile bruiaza undele:
Romania intra-n Europa doar cu numele.
Promisiuni - minciuni
Emisiuni - presiuni
Televiziuni - sanctiuni:
Showtime la romani!
Noi nu dam bani la buget sa ne cenzurati,
Jurnalistii sunt batuti, bruscati, amenintati.
Tara asta incepe sa-mi provoace sila.
Copii: parintii vostri doar isi plang de mila!
Politizand cultura aratati lumii
Marile probleme ale natiunii.
Exact ca Inchizitia ati inchis OTV,
Urmeaza ATOMIC, MTV, PRIMA sau PRO TV.
Asta nu e o politica - e direct teroare.
Oare emigrand in masa gasim vreo rezolvare?

JOS CENZURA!

Muzica e prima voce!
JOS CENZURA!
Ne-aude oare cineva?
JOS CENZURA!
Ne stim bine drepturile:
JOS CENZURA!

Cei care gandesc altfel decat sistemul sunt pusi la perete,
Redusi la tacere prin cenzura, fara regrete.
Multe sanctiuni date, decizii luate incorecte,
Toti cei care au ceva de spus sunt pusi la perete.
In 98' ati cofiscat casete cu hip hop de pe tarabe:
Trupele inca exista. Aha asta va roade?
Emisiuni interzise din diverse interese,
Ziaristi cu mainile legate sau rupte de minti corupte.
Oamenii de radio vizati au simtit efectul,
In cativa ani au ajuns sa-si numere banii cu magnetul.
V-ati dat dreptul sa amendati dupa bunul plac:
Care sunt adevaratele criterii de care tineti cont de fapt?
Comunismul a murit dar spiritul a ramas in tara,
Ne indreptam cu pasi mari spre o parodie nationala.
Cu piciorul in gat pus nu ne lasam luati de val:
O sa sustinem cocertele pe scene amplasate ïlegal!
LAZIO
QUOTE(m@x @ 28 Apr 2006, 13:02) *
Domnilor admini si moderatori...
In loc sa va ocupati de spurcatii care posteaza tot felul de obscenitati la adresa noastra , pe forumul nostru , domniile voastre gasiti de cuvinta sa ne trageti de urechi pe noi...fraierii care zi de zi , 24 din 24 , ne frecam degetele pe tastatura si consumam energia electrica , ca voi sa tineti capu' sus in ,,trafic''...aseara cand toata lumea exulta de bucurie in cel mai original mod...ati considerat sa va dati in spectacol la adresa mea prin tot felul de sicane ..cu stergeri de postari ori modificari in exprimarile gramaticale....
Va multumesc ca MA purtati de grija..insa , sa nu va port eu sambetele! diablo.gif

stati DRACU cu ochii pe spurcati....
Daca Cai Lun nu e , nimic nu e ....pe forumul asta.. thumb.gif

QUOTE(radu @ 28 Apr 2006, 13:23) *
pana la urma subscriu...

QUOTE(m@x @ 28 Apr 2006, 13:24) *
bai nene..parac suntem in lagar...ciocu mic ca va extermin...halal diablo.gif

QUOTE(antisteaua @ 28 Apr 2006, 14:14) *
da m@x asa este. aseara am avut si noi un moment de fericire si trebuia sa fim lasati sa ne manifestam. dupa aia puteau sa stearga tot topicul.
In ceea ce-l priveste pe Cai Lun si eu ii simt lipsa. Parca nu are farmec fara el.

QUOTE(radu @ 28 Apr 2006, 14:40) *
Muzica e prima voce!
Ne-aude oare cineva?
Ne stim bine drepturile:
JOS CENZURA!

Exprimarea libera e castigata-n revolutie,
E dreptul nostru si e garantat de Constitutie.
Institutiile bruiaza undele:
Romania intra-n Europa doar cu numele.
Promisiuni - minciuni
Emisiuni - presiuni
Televiziuni - sanctiuni:
Showtime la romani!
Noi nu dam bani la buget sa ne cenzurati,
Jurnalistii sunt batuti, bruscati, amenintati.
Tara asta incepe sa-mi provoace sila.
Copii: parintii vostri doar isi plang de mila!
Politizand cultura aratati lumii
Marile probleme ale natiunii.
Exact ca Inchizitia ati inchis OTV,
Urmeaza ATOMIC, MTV, PRIMA sau PRO TV.
Asta nu e o politica - e direct teroare.
Oare emigrand in masa gasim vreo rezolvare?

JOS CENZURA!

Muzica e prima voce!
JOS CENZURA!
Ne-aude oare cineva?
JOS CENZURA!
Ne stim bine drepturile:
JOS CENZURA!
Cei care gandesc altfel decat sistemul sunt pusi la perete,
Redusi la tacere prin cenzura, fara regrete.
Multe sanctiuni date, decizii luate incorecte,
Toti cei care au ceva de spus sunt pusi la perete.
In 98' ati cofiscat casete cu hip hop de pe tarabe:
Trupele inca exista. Aha asta va roade?
Emisiuni interzise din diverse interese,
Ziaristi cu mainile legate sau rupte de minti corupte.
Oamenii de radio vizati au simtit efectul,
In cativa ani au ajuns sa-si numere banii cu magnetul.
V-ati dat dreptul sa amendati dupa bunul plac:
Care sunt adevaratele criterii de care tineti cont de fapt?
Comunismul a murit dar spiritul a ramas in tara,
Ne indreptam cu pasi mari spre o parodie nationala.
Cu piciorul in gat pus nu ne lasam luati de val:
O sa sustinem cocertele pe scene amplasate ïlegal!

subscriu!!!!!!
dar statzi linistitzi!!!!!! busted_blue.gif nu o sa se schimbe nimic.....................au mai fost deschise subiecte pe tema asta, a cenzurii fara motiv, politica pumnului in gura, dc nu iti convine dispari pe alt site ca noi suntem civilizatzi si nu permitem incultzi ca voi, dar nu s-a schimbat niciodata nimic!!! diablo.gif
De fiecare data ni s-a raspuns prin cenzura, prin mesaje pline de sarcasm, superioritate si ironie ce se vrea fina!!!!!!
Ramanem cu bucuria ca avem cel mai bun site din romania beerchug.gif si un forum de toata jena in care totzi spurcatzii vin sa ne injure si provoace iar noi suntem cenzuratzi!!!!!!!
HAITA_DINAMO.gif
FarfelkugeL
Subscriu.
Max
Disparem si gata...sa zburde spuractii , academicienii si copii , in voie p'aici...daca asta se doreste atunci asa sa fie!..stam dracu in casa si ne uitam la tv.
LAZIO
QUOTE(LAZIO @ 28 Apr 2006, 15:10) *
subscriu!!!!!!
dar statzi linistitzi!!!!!! busted_blue.gif nu o sa se schimbe nimic.....................au mai fost deschise subiecte pe tema asta, a cenzurii fara motiv, politica pumnului in gura, dc nu iti convine dispari pe alt site ca noi suntem civilizatzi si nu permitem incultzi ca voi, dar nu s-a schimbat niciodata nimic!!! diablo.gif
De fiecare data ni s-a raspuns prin cenzura, prin mesaje pline de sarcasm, superioritate si ironie ce se vrea fina!!!!!!
Ramanem cu bucuria ca avem cel mai bun site din romania beerchug.gif si un forum de toata jena in care totzi spurcatzii vin sa ne injure si provoace iar noi suntem cenzuratzi!!!!!!!
HAITA_DINAMO.gif

si apropo...........aseara cuprins de o bucurie imensa ca foarte multzi din noi am deschis un topic...............multumim boro.........., care bineinteles a fost cenzurat<<mai bine spus sters>>> iar postarea mutata in alta parte!!!
de ce????? crazy.gif
era agresiva, rasista, xenofoba, obascena????????
sau o sa primesc un alt raspuns amenintator si ironic, asta in cazul fericit in care nu ma cenzuratzi iar? diablo.gif
radu
@ m@x..asta nu are legatura cu Tv..echipa o sustinem oriunde si oricand si in orice conditii... in ceea ce priveste copiii si academicienii total de acord..
aaa era sa uit si de zdelisti si mai de acord, daca pot spune asa, si iata ca pot!!
COSMIN C
De susbscris nu subscriu in totalitate la opiniile exprimate mai sus. Nu detaliez pentru ca nu vreau sa intram intr-o polemica ce nu-si are rostul, mai ales intr-o zi de sarbatoare... icon_lol.gif

Ca nu-i poate opri nimeni sa se inscrie pe forum e clar, deranjant e insa ca trebuie sa suportam sa vedem o juma de zi cum . de exemplu , la Cel mai nou membru inregistrat se lafaie o oaie care isi spune cu nesimtire:fuck dinamo !! 149.gif

Sau ca in 10 minute scrie peste 10 mesaje in care ne injura ca la usa cortului si trebuie sa-l suportam...

Nu ma pricep, deci zic doar asa, nu dau cu parul, dar nu -i posibil un filtru la inregistrare, care sa nu mai permita macar asemenea nume de user?
Max
Un filtru ar fi bun..insa moderatorii nu isi fac treaba acolo unde trebuie..domniile lor baga somn in timpul programului si cand se trezesc tot pe noi ne ia la perpules. taunt.gif

Cai Lune , Cai Lune....... bigcry.gif
st_an
bv m@x. acum ai dreptate! a fost cea mai fericita zi de la 5-1 cu everton, si macar acum puteau sa ne lase...dar asta este..

P.S. macar Cai Lun mai scria cate ceva si zicea sa nu mai zicem "nu-stiu-ce", dar inlocuitorii vad ca numa se uita pe thread-uri
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.