Sezran
Feb 5 2004, 08:18 PM
la prostv (ca la orice televiziune) exista un mic spot intre emisiuni, care anunta ce urmeaza (publicitate, film, etc.). partea ciudata e ca in timpul acelui spot se aude o voce (de copil?) care striga ceva. e a doua oara cind mi se pare ca striga ... 'hai steaua'. a mai sesizat cineva treaba asta sau am eu auzenii?
Cainele
Feb 7 2004, 07:28 PM
Anonymous
Feb 20 2004, 06:37 PM
:) stiu spotul dar nu prea am fost atent
m-ai facut curios acum....
revin si iti spun
ULTRA_TEI
Feb 26 2004, 12:20 PM
Ne-au inebunit stelistii astia
Rosso
Mar 3 2004, 10:45 AM
dupa ce ai deschis subiectu' asta am urmarit toate spoturile protv si nu am sesizat chestia asta...da' azi-noapte l-am auzit din greseala pe idiotu' ala :D .e vorba de spotul cu copii la institutul astronomic.un clar si raspicat muşeţel steaua!
r e w
Mar 19 2004, 10:16 PM
De citeva zile nimeresc intr-una pe prostv cind baga spotu asta idiot. Mi-e greata de cite ori am auzit idiotenia aia cu *** stiaua. Lua-i-ar dracu de aurolaci.
Anonymous
Mar 24 2004, 03:56 PM
Se stie ca "prostevistii" sunt stelisti ... si ca sa fie treaba buna l-au mai pus si pe tzancu` ala sa strige Hai stiaua ... ma mir cum de nu l-au pus sa strige m*** dinamo ... ar fi fost chiar culmea...
Anonymous
Mar 25 2004, 11:10 AM
Jur ca nici nu v-am bagat in seama cand "povesteati" chestia asta... dar intr-o seara ma uitam la TV si ce-mi aud urechile??? "hai steaua"... si am fost atent si a doua oara... la fel. oare avem toti halucinatii sau e pe bune faza?
Anonymous
Mar 26 2004, 05:12 PM
QUOTE(Radu)
Jur ca nici nu v-am bagat in seama cand "povesteati" chestia asta... dar intr-o seara ma uitam la TV si ce-mi aud urechile??? "hai steaua"... si am fost atent si a doua oara... la fel. oare avem toti halucinatii sau e pe bune faza?
Anonymous
Mar 26 2004, 05:13 PM
QUOTE(Radu)
E pe bune, deci am auzit chestia asta de nushtiu cate zeci de ori :) ... am descifrat in amanunt :) ... si din toti care suntem aici tre sa fie unu mai rasarit ... asha ca toti am auzit acelasi lucru ..
PS: Ce mai faci..?!:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.