Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ce mai vrea Florin Marin?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Anonymous
Dupa ce ca a fost adus cu "interventii" la Dinamo si este un antrenor fara referinte, Marin isi cam face de cap. Aseara, in emisiunea "Minutul 91" l-a acuzat pe Cornel Dinu de starea actuala a echipei pe modiv de nepregatire fizica corespunzatoare. In loc sa faca acuzatii, eu cred ca ar fi bine sa se gandeasca la ceea ce are de facut ca sa trecem de impasul in care suntem.
O solutie buna ar fi aducerea lui Ionut Lupescu ca antrenor si sa-i fie lasata mana libera ... parerea mea
rdak
Da, adevarul ca aseara la Minutul 91 a fost 5un dialog penibil intre cei 2. Si avea dreptate Ionut Lupescu. La un club serios cei doi probabil a doua zi ieseau pe usa din dos... sau macar erau sanctionati drastic...
Oricum, are si Dinu partea lui de vina in interventia de aseara, dar Flocea a fost absolut penibil. A venit sa incerce sa se dezvinovateasca aratand cu degetul spre altii...
Iar faptul ca si-au spalat lucrurile in public intr-un mod rusinos ne arata foarte clar ce criza e la Dinamo. La orice nivel, nu doar al jocului... Din pacate...
Rosu Oana
Eu cred ca indiferent ce antrenor ar fi adus la Dinamo, situatia nu s-ar schimba prea mult.
Asta din cauza jucatorilor, in primul rand ca nu sunt uniti si cred ca indiferent cu ce echipa joaca ,cu Rapid, cu Steaua sau cu echipa aflata pe ultimul loc al clasamentului, trebuie sa joace ca atare, ca doar Dinamo e campioana nu?Si sa demonstreze contrariul celor spuse de conducatorii altor echipe.
Ands
Cred ca Ionut Lupescu este singurul care ar putea sa faca ceva la Dinamo in momentul actual dar nu cred ca va accepta sa vina. Nu atata timp cat in conducerea clubului sunt oameni ca Borcea,
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.