Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Drumul la Cluj
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
FarfelkugeL
Un mic offtopic pt cei din Cluj care au venit la meci:

A JUCAT CEVA DINAMO DE STRIGATI PENTRU EI?

...DINAMO JOACA? DE AIA AM FOST IMPOTRIVA! DE AIA NU AM STRIGAT, DATA VIITOARE... sa fim toti de acord ca pe ei ii doare in p*** de noi!

ONtopic bate Dinamo 2 - 1... insa daca nu vine Andone debeaba prindem si UEFA.. as prefera sa mearga Sportul in CL.

PS: voi va bateati cu pumnii in piept ca ati mers pana la stadion, dar noi din Bucuresti cu atatia kilometri ce sa mai zicem?
PS PS: se observa microbuzul in ce hal e? 3 baieti erau vai de ei dupa accident si pe "JUCATORI" (?!) nu-i doare nicaieri. MERITA SA STRIGATI PENTRU EI?

Sezran
ce cauta microbuzul calare pe linia continua? macar i-ati dat omorul "soferului"?
FarfelkugeL
QUOTE(Sezran @ 25 Apr 2006, 23:41) *
ce cauta microbuzul calare pe linia continua? macar i-ati dat omorul "soferului"?

E dupa accident si e si din cauza busiturii si din cauza unuia care a incercat sa se infiltreze in coloana noastra, ce era sa faca.. a tras de volan si a pus frana.
FarfelkugeL
Am ajuns sa mancam seminte la meci... cum am ajuns!

Suporteri / Accident rutier de Inviere!
2006-04-27 13:00:00

Ultrasii dinamovisti deplasati la Cluj n-au avut parte sa vada revirimentul mult asteptat al echipei - mai mult, Dinamo a pierdut iar sansele la cucerirea titlului s-au diminuat. La intoarcerea de la Cluj, douazeci de suporteri au avut au avut parte si de un accident rutier. Microbuzul care ii transporta pe cei din grupul Tifosi a pus o frana brusca. Soferul unui alt microbuz care se afla in spate nu a fost atent si a lovit din plin masina ce se afla in fata. "S-a facut praf microbuzul! Cu totii am tras o sperietura groaznica! Parca suntem blestemati!", a comentat unul dintre fani.

WAW! azi au aflat...
1. erau 3 microbuze
2. era pe drumul SPRE Cluj (prin Sibiu)
3. era microbuzul Supras...
radu
de ce sa te astepti la astia...de parca au scris ceva korect vreo data..
FarfelkugeL
Bine k le-am dat poza...

f_rares
Asta e in Talmaciu!!!Nasol pt ei...periculos drumul prin Sibiu tongue.gif
Vlad89
Chiar daca ii foarte greu sa vezi ce se intampla la Dinamo in ziua de azi , prin injuraturi si alte acte de huliganism nu o sa iasa dinamo din kkt ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.