Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Declin de imagine
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
Teshawn
Intre a fi Caine si a fi conducator la Dinamo s-a creat o bresa masiva.Oamenii din conducere numai sunt acei caini rosii care ar da totul pentru echipa, chiar mai mult decat pentru interesele lor proprii. Personaje emblematice au fost alungate de la club, ucigandu-se in acest fel spiritul alb-rosu de lupta. Acest an a adus pentru inceput o carisma noua pentru Dinamo, insa presarata de scandaluri, demiteri si nervi intinsi la maxim. Gio (??? jester.gif ) Becali a demonstrat inca o data ca nu a facut saltul de la rigola, fortand demiterea singurului caine rosu din fruntea lui Dinamo. Clubul are mari lacune la nivel administrativ, avand in staff-ul de conducere oameni controversati, fosti puscariasi, oameni cu o mentalitate evreiasca ''daca am bagat un leu trebuie sa scot cel putin dublu'' si chiar oameni care nu au avut in viata lor legatura cu fenomenul numit fotbal, totul pentru ei fiind o mare afacere, un izvor nesecat de profit. E halucinant ce se intampla. Dinamo a ajuns sa depinda de tot felul de personaje atrofiate de gustul banilor, adevarati rechini financiari. Tot acesti ''finantatori'' au spus ca au creat conditii perfecte pentru jucatori, dar oare a schimba o sumedenie de antrenori intr-un sezon asigura conditii perfecte? Sfatul meu pentru ei: ''Ganditi cu inima daca sunteti dinamovisti, nu cu buzunarul, ca mafiotii''.

----------------------
Radu10mai
nu ai cu cine....au prins "mirosul" banilor, de la Dinamo nu mai pleaca. prietenii stiu de ce! Cu ce inima sa gandeasca? tu chiar crezi ca actionarii astia sunt Dinamovisti?
alecsa_rd
logik k nu sunt dinamovisti...asta e clar!!!! complaining.gif
Teshawn
da cred ca am exagerat cand l-am alintat GIO pe incapabilul blacksheep.gif ala doar ca mi-e sila cand ii pronunt numele ..
.nu prea stiu totusi regulile asa bine..sa-mi spuneti daca articolul este notat cu vreun calificativ sau chestii din astea:D
cane loco
Bravo Teshawn, ai mare dreptate rahateii astia de ,,conducatori'' nu numai ca au mentalitate evreiasca dar una din panaramele astea chiar e jewish si anume cohn ala.Eu consider ca numai prezenta unui imputit ca asta alaturi de tziganii ca giovani bijnitaru si netoiu si de smecherasi imbuteliati ca borcea e de ajuns sa distruga ce a mai ramas din club,faptul ca e jewish spune totul despre ce urmareste asta.Daca lucrurile ar sta cum trebuie in tara asta, viermii astia ar fi la puscarie grea pe viata sau in alte parti de lume ar suferi pedeapsa cu moartea.Dar cum Romania a ajuns un Disneyland mai distractiv decat ala din america, lucrurile nu pot sa mearga decat in mai rau.Totusi ca suporter al lui DINAMO nu pot sa nu constat cat de ciudat e ca spurcatii si cioroii au avansat tot mai mult iar la DINAMO parca ar fi vorbiti toti astia sa duca totul de rapa, e ceva ciudat de putred in Danemarca.
coolio
Cei de la conducerea actuala a lui dinamo nu sunt dinamovisti adevarati.....
Dar sa nu uitam k a ramas shi Badea care facea parte shi din fosta structura a clubui...
Cu el la conducerea lui dinamo clubul a reusit sa aduca in vitrina cu trofee cel putin o cupa pe an...... cand nu a fost cupa Romaniei a fost Campionatul.
In "acele vremuri " niciunul dintre cei care injura acum nu aveau nimik de obiectat.(shi atunci se vindeau jucatori pe banda rulanta)
Aveti toata dreptatea din lume cand ii criticati pe actualii actionari insa imi pare rau ca nu s-a inceput asta mai devreme .
Astfel am fi putut evita situatia actuala de la dinamo........ii vor trebui 3-4 ani sa revina la forma cat de cat competitiva asta daca nu se apeleaza din nou la blaturi
In rest numai bine va doresc!!!
radu
Mi-as dori ca investitorii sa nu fie caini rosii (vezi Borcea cu tot cu lautari). vreau sa fie adevarati investitori, adevarati manageri, adevarati profesionisti..atat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.