Sunt pre multe evnimente zilele astea in viata lui Dinamo si din pacate toate sunt neplacute! Sunt zilele in care la Dinamo vorbeste toata lumea si nimeni nu face nimic,e trist ca suntem in situatia asta dar nu avem alta solutie.
A venit vremea cind platim toate greselile trecutului,in special cele manegeriale ,cautam solutii dar din pacate tot in trecut!
Ma intreb in aceste zile cine are grija de imaginea lui Dinamo,pt ca suntem injurati,huliti de toti,chiar azi citeam in prosport cum jucatori sunt facuti onaniasti!
Aparea ca o declaratie a d-lui Turcu , eu am citit articolul si nu apre deloc acest cuvint,ma intreb cine o sa-l "scuture " putin pe ziaristul care si-a permis sa ne jigneasca jucatorii si sa ne atace imginea in halul asta??!!!
Sunt momente grele dar trebuie sa trecem si prin astea, e cazul ca cineva din conducerea clubului sa iesa in fata si sa apere Dinamo,sa ne redea increderea si mindria,sa-si asume raspunderea pt situatia actuala si pt viitor!
Au mai fost clipe ca astea la mijlocul anilor '90 si am renascut,asta vom face si acum chiar daca umilinte vor mai fi. Celor care nu mai au incredere in acest club le cer sa stringa rindurile pt ca numai uniti si impreuna vom renaste!

RAMINEM IMPREUNA!