Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cititi si judecati atitudinea unui rapidist frustrat
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Extra > Fotbal în general
felix4you2002
IN AFARA FORUMURILOR ROMANESTI MAI URMARESC SI ALTE FORUMURI DIN AFARA TARII. AZI AM INTRAT PE CEL AL LUI MIDDLEBROUGH. AM RAMAS UIMIT LA CE POATE DUCE MINTEA ROMANULUI FRUSTRAT. VA OFER LINKUL SI POSIBILITATEA DE A VA SPUNE PAREREA IN ACEASTA PRIVINTA : http://s6.invisionfree.com/New_Holgate_MB/...showtopic=14511
SINCER, NU CREDEAM CA NE PUTEM FACE MAI RAU DE RIS. SE PARE CA M-AM INSELAT. SA MAI SPUNETI ACUM CA STEAUA ARE SUPORTERI RASISTI IAR RAPID NU. CONSIDER CA PRIN MESAJELE POSTATE USERUL "RAPIDFAN " A PATAT CONSIDERABIL IMAGINEA CLUBULUI RAPID SI A FOTBALULUI ROMANESC. CHIAR SI A ROMANILOR CA NATIUNE. SA-I FIE RUSINE !
MosIonRoata
Nu intereseaza pe nimeni aici ce scrie la Midelzborou_Forum.
La urma urmei, in democratie cica e libertate da constiinta
si libertate da exprimare, car'vazica orice poa' sa aiba orice parere pe care
este liber sa si-o exprime in public si privat ... pa da alta parte insa,
parerile unui grup da indivizi nu angajeaza cu nimic membrii
forumului DinamoMania ceea ce insemneaza, mai draga, ca nu
puteam fi noi facuti da ras da ce scrie unii si altii pa INTERNET in
virtutea faptului ca nu poate fi facut cineva raspunzator da faptele altuia si
cu atat mai putin da parerile lui.

Post Scriptum:
Astia care scrie numai cu majuscule vrea sa arate ca ei citeste
CODEX SINAITICVS si CODEX VATICANVS in fiecare zi!

Sanatate!
Haita
Domnule,

Pana la urma care este scopul postului dvs? Ati deschis, un topic pe forumul dinamomania, site al dinamovistilor, ca sa discutati problema injuraturilor dintre suporterii rapidisti si stelisti? Sincer nu ne intereseaza aceasta problema, si dupa cum bine zice MosIonRoata atitudinea unui suporter nu poate fi baza de generalizare pentru toata masa suporterilor.

La marlanii de genul acestea daca nu se poate raspunde prin mijloacele ce tin de admnistrarea site-ului atunci se raspunde prin indiferenta si ignorare. Dvs. creati un tam-tam mai mare si mediatizati orice injuratura, in loc sa va faceti ca n-o vedeti. Si pana la urma, nu uitati ca suporteri de genul acesta exista la toate echipele, incluzand aici Steaua si Dinamo. Asa ca nimeni nu este mai breaz.

Cand a fost vorba de atitudine comuna impotriva marlaniei pe stadioane, initiativa ce am avut-o si postat-o pe site-urile forzarapid si fcsteaua acum mai bine de un an jumate, adminstratorii site-urilor respective n-au considerat ca oportun sa acorde sprijin unei astfel de initiative. Aveti acum ce ati semanat.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.