Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cfr-dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
patrik
Da in primul rand ce s-a intamplat astazi la cluj ceva cu ce ultrasii bucuresteni nu s-au mai intalnit pana acuma ...scandarile lor la adresa jucatorilor fiind acoperite de fanii din Ardeal...da o mare diferenta de mentalitate...nu stiu ce tot vrea sa promoveze domnu ala ce se suie pe gard cu portavocea...treaba lui....da pentru mine notiunea de suporter e urmatoarea:"buni sau rai sunt jucatorii nostri pe astia ii avem pe astia ii sustinem"...in semn de protest bucurestenii putea sa stea bine mersi acasa decat sa vina sa fac circul asta penibil....tot respectu pentru cei ce nu au scandat cu ei.......si la urma urmei daca pana si Cristi Munteanu a ajuns sa fie injurat in ultimul hal atunci se pare ca am ajuns rau de tot...in schimb un joc foarte slab al echipei noastre......atmosfera la fel de tensionata si intretinuta de acesti asa zisi suporteri care creeaza o tensiune suplimentara.........
Mitzi
Cine esti tu ,bai baiatule sa judeci niste oameni care fac o deplasare de atati kilometri pentru ce inseamna Dinamo cu adevarat,nu pentru niste mercenari blatisti...
Cine esti tu sa-i numesti pe baietii aia "asa zisi suporteri"?
Asa zis suporter esti tu ,bai copilule...
Ca sa intelegi...Dinamo nu inseamna Babicu ,Petre sau Borcea...Dinamo suntem noi...tu,eu,noi toti care tinem cu echipa asta,care suntem direct afectati de rezultatele ei si mai ales noi,cei care ramanem dinamovisti indiferent de realizarile echipei...
Apa trece...pietrele raman...
patrik
QUOTE(Mitzi @ 23 Apr 2006, 13:17) *
Cine esti tu ,bai baiatule sa judeci niste oameni care fac o deplasare de atati kilometri pentru ce inseamna Dinamo cu adevarat,nu pentru niste mercenari blatisti...
Cine esti tu sa-i numesti pe baietii aia "asa zisi suporteri"?
Asa zis suporter esti tu ,bai copilule...
Ca sa intelegi...Dinamo nu inseamna Babicu ,Petre sau Borcea...Dinamo suntem noi...tu,eu,noi toti care tinem cu echipa asta,care suntem direct afectati de rezultatele ei si mai ales noi,cei care ramanem dinamovisti indiferent de realizarile echipei...
Apa trece...pietrele raman...
tot respectu pentru voi da in fine parerea mea e ca s-a ajuns prea departe, ai facut deplasarea numai sa scandezi impotriva...oricum tot respectu pt voi am mai spuso....da la meciu ala a fost o senzatie al naibii de stranie si stai linistit ca si pe mine ma afecteaza la fel de mult ce se intampla la clubu asta...si ieri dupa meciu al io nam putut dormi deloc gandinduma la toate chestiile astea....tre sa strangem randurile...ca asa ajungem sa ne facem de rasu lumii........
marcher
Din pacate unii cred ca a fi suporter dinamovist inseamna musai sa mergi cu echipa si sa strigi pe stadion. Din pacate tin neaparat sa-i contrazic. Suporteri dinamovisti sant toti cei care se bucura ptr succesele echipei si sant indispusi de esecurile ei. Faptul ca unii vin mai rar sau deloc pe la stadion, are cauze multiple: varsta, distanta, obligatii familiale sau de serviciu, sanatate etc. Asa ca nu va mai erijati voi cei care acum va rupeti bojocii strigand pe stadion in unicii dinamovisti, ca n-aveti nici un haz. Fiti convinsi ca si eu si altii de varsta mea au facut-o si poate imboldul nostru a contribuit la accederea in semifinale europene , campionate si cupe castigate. Painea se mananca pe rand
Radu10mai
Bai, am fost si eu la meci, da am intalnit numai tarani, a fost ceva incredibil, cateva sute de tarani care strigau suntem cu voi mereu, sau danciu, danciu...gol, si se luau in gura cu Ultrasi din Bucuresti care incercau sa strige anti conducere sau anti-jucatorii, pai erau penibili, noi am vrut sa le dam musetzel la jucatorii, iar ei ii aplaudau si le strigau numele, era evident ca majoritatea erau la primul meci al lui Dinamo, probabil ca si ultimul! Cei care au venit sambata la meci din Ardeal erau niste javre proaste, parerea mea! multzi au fost din galeria lui U. Cluj si strigau in continuu mu## cfr....penibil si jocul lui Dinamo si la fel prestatzia galeriei!! drunk.gif
Mitzi
QUOTE(marcher @ 23 Apr 2006, 17:57) *
Din pacate unii cred ca a fi suporter dinamovist inseamna musai sa mergi cu echipa si sa strigi pe stadion. Din pacate tin neaparat sa-i contrazic. Suporteri dinamovisti sant toti cei care se bucura ptr succesele echipei si sant indispusi de esecurile ei. Faptul ca unii vin mai rar sau deloc pe la stadion, are cauze multiple: varsta, distanta, obligatii familiale sau de serviciu, sanatate etc. Asa ca nu va mai erijati voi cei care acum va rupeti bojocii strigand pe stadion in unicii dinamovisti, ca n-aveti nici un haz. Fiti convinsi ca si eu si altii de varsta mea au facut-o si poate imboldul nostru a contribuit la accederea in semifinale europene , campionate si cupe castigate. Painea se mananca pe rand

Nu m-ai contrazis cu absolut nimic...
Poate avem definitii diferite in ceea ce priveste notiunea de suporter.
Nu mi se pare insa normal ca baietii aia care au facut o deplasare destul de grea pana la Cluj doar ca sa-si spuna pasul sa fie numiti asa zisi suporteri.
Asta este o sintagma ce tine de limbajul de lemn al comentatorilor de sport din Romania.
Cand vreti sa atacati( 010.gif )atitudinea suporterilor dinamovisti,fiti mai creativi.
Argumente,nu lamentari inutile...
marcher
N-am fost la cluj si nush ce-a fost acolo. Am fost in schimb la DINAMO-steaua, si-ti pot spune ca-n afara catorva momente frumoase si a coregrafiei placute, atmosfera nu era de meci, ci de razboi axe.gif . De ambele parti. Si ca sa spui unui om ca este predispus violentei fizice si verbale nu tre sa faci freun act de creatie. Faptul ca am 1.83 m si 110 kg, fi-miu si el 16 ani si voinicut, insa la iesirea din propriul stadion am ascuns steagurile si sepcile alb-rosii de frica huliganismului, iti spune ceva?
red_dog 4 ever
De ce ti-e frica nu scapi 010.gif
Max
verystrange.gif presupun ca ai pariat..sti tu ceva tongue.gif
marcher
QUOTE(red_dog 4 ever @ 25 Apr 2006, 17:47) *
De ce ti-e frica nu scapi 010.gif

PAI CREZI C-A FOST PROST ALA DE-A ZIS ASTA?
red_dog 4 ever
Cred ca a simtito pe propria piele axe.gif
coolio
respekt pt ultrasii care fac meci de meci deplasarea cu echipa.......insa nu am fost deacord cu atitudinea lor de la Cj..
cei de la U Cj au venit sa sustina dinamo shi doar pt k nu au fost deacord sa strige impotriva conducerii s-a produs o ruptura intre cele 2 grupuri
asadar sa nu va mirati k la urmatorul meci la Cj dinamo nu va mai fii sustinuta de cei de la U
shi eu ma duc in deplasari cu echipa locala shi am fost shi la Cj unde am strigat alaturi de cei de la U "cfr m**e cfr"
ne-am incurajat shi echipa bineinteles.........ink odata stiu shi eu k e greu sa faci deplasarea in fiecare zii cand echipa favorita are meci.....dar te poti comporta shi mai civilizat deatat....
Radu10mai
coolio tu esti dus!! ce ma intereseaza pe mine de cfr sa le dau musetel? au fost numai disperatzii din cluj la acel meci, cum draq sa nu te certzi cu ei cand nu cantau nici macar pentru CATALIN Hîldan!!!!!! ma bucur daca nu o sa mai vina baietzii aia la meci!
Cu ce atitudine a ultrasilor nu esti tu deacord? cred ca esti nebun... crazy.gif
paddy
Fiecare cu necazul lui 010.gif
Mitzi
QUOTE(marcher @ 25 Apr 2006, 17:46) *
N-am fost la cluj si nush ce-a fost acolo. Am fost in schimb la DINAMO-steaua, si-ti pot spune ca-n afara catorva momente frumoase si a coregrafiei placute, atmosfera nu era de meci, ci de razboi axe.gif . De ambele parti. Si ca sa spui unui om ca este predispus violentei fizice si verbale nu tre sa faci freun act de creatie. Faptul ca am 1.83 m si 110 kg, fi-miu si el 16 ani si voinicut, insa la iesirea din propriul stadion am ascuns steagurile si sepcile alb-rosii de frica huliganismului, iti spune ceva?

Foarte bine ca mergi la meciuri,foarte bine ca il iei si pe fiul tau cu tine...
Nu-mi convine insa ca niste baieti care isi dedica ani din viata pentru sustinerea acestei echipe sa fie numiti "asa zisi"...
Cat de mult pot jigni unii fara sa stie si din pacate tocmai astia care nu ar trebui sa vorbeasca despre galerie...cei ce aleg televizorul...
Cat despre frica de huliganism...ce legatura are cu subiectul discutiei?
Da,este pacat ca exista genul asta de manifestare violenta in sustinerea unei echipe si pana la urma,violenta nu are ce cauta pe stadioane sau in afara lor...dar vorbesc deja despre o lume utopica...
Nu,nu agreez violenta gratuita si nici pe cei ce o promoveaza...
marcher
Din pacate, spre marea ta dezamagire, asa zisii cum le spun unii, nu-si dedica ani din viata ptr sustinerea echipei, deoarece asta inseamna placere si nu corvoada. N-am vazut pe nimeni batut ca nu s-a dus cu echipa nu stiu unde. DINAMO n-are nevoie de martiri si eroi. Si nici nu ridica statui. DINAMO vrea dragoste. Si asta poti s-o trimiti si de la focsani, si de la giurgiu cum foarte bine poa' sa vie si din america. Iti garantez eu, 99% din actuala galerie, n-a facut mai mult decat am facut si noi, adica sa strige pe stadion. Iar unii au mai si injurat-o. Si huliganismul are mare legatura, trebuie doar sa te uiti nitel in urma. Si-ai sa-mi dai dreptate
Mitzi
O.K.
Am inteles...
Doar un singur lucru mai am de adaugat...o echipa nu se sustine telepatic din fata televizorului(nu fac referire la tine )...trebuie sa fii ceva mai implicat(cel putin asa cred eu) pentru a te numi suporter...
Noroc si sanatate...
marcher
Incepem sa fim p-aceeasi lungime de unda. Insa, dupa cum am mai spus-o, prezenta la stadion e conditzionata de multi factori. Si-atunci, te pui frumos pe dinamomania, in forum, si-ncepi a discuta cu oameni (n.b.-necunoscuti) dar la care efectiv ai ajuns sa tzii, pentru ca-s dinamovisti. Si eu zic ca daca nu-i totuna cu prezentza pe stadion, e tot o forma de sustzinere a echipei. Mai batraneasca HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
jack sparrow
suporter e cel care isi sustine echipa in orice situatie, care se bucura in succese care plange in esecuri si care mai mult ca orice isi doreste in acest moment sa stranga de gat pe toti membrii conducerii lui dinamo HAITA_DINAMO.gif

suporter e cel care isi sustine echipa in orice situatie, care se bucura in succese care plange in esecuri si care mai mult ca orice isi doreste in acest moment sa stranga de gat pe toti membrii conducerii lui dinamo HAITA_DINAMO.gif
marcher
Cum, asa?
axe.gif axe.gif axe.gif
Vlad89
QUOTE(Radu10mai @ 23 Apr 2006, 19:46) *
Bai, am fost si eu la meci, da am intalnit numai tarani, a fost ceva incredibil, cateva sute de tarani care strigau suntem cu voi mereu, sau danciu, danciu...gol, si se luau in gura cu Ultrasi din Bucuresti care incercau sa strige anti conducere sau anti-jucatorii, pai erau penibili, noi am vrut sa le dam musetzel la jucatorii, iar ei ii aplaudau si le strigau numele, era evident ca majoritatea erau la primul meci al lui Dinamo, probabil ca si ultimul! Cei care au venit sambata la meci din Ardeal erau niste javre proaste, parerea mea! multzi au fost din galeria lui U. Cluj si strigau in continuu mu## cfr....penibil si jocul lui Dinamo si la fel prestatzia galeriei!! drunk.gif

Acuma tu ai ce ai cu suporteri de la cluj , ei or vrut sa faca un gest frumos si sa vina la meci sa incurajeze echipa, iar tu faci pe desteptu ca de ce nu io injurat... vreau sa iti spun ca nu toata lumea de pe pamant gandeste la fel ca tine, ori la fel ca "mainstream-ul" ultrashilor dinamovisti. Tree sa iei in considerare faptul asta si sa respecti opiinile altora chiar daca nu tis pe plac tie.

noroc !
Kroegger
Bay taranuleeeeeee, din cauza unora ca tine nu am putut sa protestam noi....Din cauza unora ca tine stelistii sunt cei mai de rahat suporterii din tara...Sincer, decat un stadion cu 20.000 de tarani as prefera un stadion cu 100 de ultrasi....
rednorth
Este absolut incredibil ce pot sa-mi citeasca ochii.
Aroganta , autosuficienta si dezbinare indusa intre suporterii aceleiasi echipe.
Ce usor ne putem jigni intre noi , uitand de sacrificiile care le facem fiecare dintre noi pt Dinamo.
Copiii spun lucruri trasnite!!!
radu
si cum stiti bai voi astia 100 de ultrasi sa protestati?
marcher
QUOTE(Kroegger @ 1 May 2006, 20:02) *
Bay taranuleeeeeee, din cauza unora ca tine nu am putut sa protestam noi....Din cauza unora ca tine stelistii sunt cei mai de rahat suporterii din tara...Sincer, decat un stadion cu 20.000 de tarani as prefera un stadion cu 100 de ultrasi....

Bine, nu, frumos, nu. Santeti intr-o groapa cu noroi, din care doar parfumul florilor lui toparceanu va poate scoate. A fi taran e o mare calitate, in schimb, a fi marlan, un mare defect icon_redface.gif
Add1ct3d
QUOTE(rednorth @ 1 May 2006, 20:15) *
Copiii spun lucruri trasnite!!!

Pai si Virgin Iantu care e ?
marcher
matusa tamara bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif
undyng
Deci este foarte rau daca am inceput sa ne certam care ii mai mare suporter ...
Vlad89
QUOTE(Kroegger @ 1 May 2006, 19:02) *

Hai ca vad ca esti un timp istetz, prea le stii tu pe toate, si mai ai si curaju sa faci pe toata lumea care gandeste altfel "taran", si daca tot esti de prin PCH, as avea o intrebare pt tine, pana acuma ati rezolvat ceva prin protest ? aa ??? ia zii tu. Crezi ca la ajtia din conducere le pasa de protestele noastre ??? Hai fii serios, ei or sa plece doar in momentu in care nu o sa mai fie ce scos din Dinamo. Eu inteleg motivu protestului si am respect catre celor care lor initiat, dar nu cred ca ii pentru benefitu echipei, ci doar un mod de a pune sare pe rana.

banned.gif
marcher
Bagi tu mana in foc pentru istetimea lui? crazy.gif
Radu10mai
QUOTE(Vlad89 @ 1 May 2006, 19:20) *
Acuma tu ai ce ai cu suporteri de la cluj , ei or vrut sa faca un gest frumos si sa vina la meci sa incurajeze echipa, iar tu faci pe desteptu ca de ce nu io injurat... vreau sa iti spun ca nu toata lumea de pe pamant gandeste la fel ca tine, ori la fel ca "mainstream-ul" ultrashilor dinamovisti. Tree sa iei in considerare faptul asta si sa respecti opiinile altora chiar daca nu tis pe plac tie.

noroc !

taci! axe.gif axe.gif axe.gif sti piesa de la Mafia- n-ai fost acolo!
FarfelkugeL
Toata deplasarea a fost facuta pentru culori, pentru club NU PENTRU CONDUCATORI SI JUCATORI, care isi bat joc de noi!
Mai uitati-va si voi pe teren si veti vedea ca nu joaca nimic, iar conducatorii ii pupa si ne scot pe noi (?!) vinovati!
CAND ECHIPA VA JUCA FOTBAL SI VA PIERDE CU 3 - 0 NU VA FI O DRAMA, DAR DACA NU JOACA NIMIC SI PIERDE CU 1 - 0 E O DRAMA!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.