Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mai avem sanse?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Max
Cu actuala echipa , nici macar un loc pe podium nu avem sanse sa prindem!...
PLECATI CU TOTII DUPA PETRE!
red_dog 4 ever
Vorba oilor sa reinventam cupa balcanica
red_dog77
Sa zicem mersi ca am facut baremul de puncte si nu mai sunt multe etape pana la final.
Nu cred ca anul asta prindem vreo cupa.
DarkSide
Ce cupa europeana k dak astia joaca asa cum au jucat azi...o luam kiar si in intertoto.
shushureddog
Petre fa si tu un bine si ia macar jumatate din mizeriile din primul 11 cu tine si sa nu mai veniti in veac! Anul asta luam p... Nici uefa nu prindem. RUSINE MIZERIILOR!
antisteaua
Daca in ceea ce priveste campionatul nu mai avem nici o sansa, sa speram ca va lua rapidul cupa si noi vom prinde macar locul 4.
Ideea este ca poate vine Andone sau alt antrenor bun si vor elimina ciurucurile si vor aduce cativa jucatori buni si poate poate vom face ceva in uefa. Daca vor continua insa cu certurile si cu vopsitul jucatorilor sa ne spuna si noua sa ne vedem de ale noastre
149.gif 149.gif 149.gif 149.gif 149.gif 149.gif 149.gif 149.gif
red_dog 4 ever
nana2.gif LASA thumb.gif TINE SA NE PREGATIM PENTRU LIGA CAMPIONILOR
bigbobo
Ne-am inscris in lupta pentru cupa umilintei...in sfarsit am atins forma maxima...La cum jucam nu meritam in nicio cupa...Sa-i lasam pe conducatori sa joace intre ei de unii singuri....Jucatorilor sa le fie rusine...Acum numai este vorba de antrenor, pur si simplu sunt niste cizme...Nici numai am cuvinte sa scriu...Poate ne prinde bine returul acesta "exceptional" si se va intampla vreo minune in vara....
coolio
pai daca joaca tot asa in eventuala participare intr-o cupa europeana ne fac de rusine..
Mai bine stam un an acasa shi il aducem pe Andone care poate va face cva....nu de alta dar macar ne-am prezenta shi noi onorabil in europa...

PS:toate rezultatele astea proaste sunt precum o sita in care raman dinamovistii adevarati
restul se duc ba la oierit ,ba devin "fanii lui gutza"..
Max
Dinamo a tinut post in acest retur...de maine ne vom destrabala prin campionat! football.gif
Sergiulica
Lol max sigur vom defila prin campionat.... icon_lol.gif cat de rau am ajuns...sa ne rugam la 'doamne doamne' sa mai piarda spurki sau aia de pe cer(porumbei din giulesti icon_lol.gif ).....aaa si acum mai nou si sportu cred ca si astia ne rup picioarele etapa vitoare suntem de kkt
colt alb
mai bine lasa,k si asa peste tot n facem d ras
andy-mereudinamo
Si eu tot in Intertotto cred
shushureddog
QUOTE(m@x @ 22 Apr 2006, 19:51) *
Dinamo a tinut post in acest retur...de maine ne vom destrabala prin campionat! football.gif

Cand o sa zboare porcul atunci o sa mai jucam noi bine. Sa bati cu 5-0, 5-1, 5-2 si sa vina cretinul ala de impresar sa zica k nu e multumit. Fir-ai al dreq... amu esti multumit, ma? Ne-ai distrus jegosule, l-ai distrus pe Ando si toata echipa! Rusine neam de idiot (beeerrrrrrrrrrbecali)! In Andone statea si respectul pe care ceilalti ni-l purtau, acuma in cine sta? In porcea si nesimtoiu? In ca o data : RUSINE!

ANDO "DE TE-I SCULA PRE MULTI O SA PROPESTI"! Vino si invata-i fotbal pe nemernicii astia!

SARBATORI FERICITE TUTUROR "CAINILOR ROSII"!
DAN RED DOG35
nu mai prindem nici o cupa asta e clar,jucam dezastruos dar mai am o speranta ca va veni Ando inapoi si va face o echipa puternica pt. urmatorul campionat bineanteles daca va fi sustinut si de conducere iar in 2007 vom intra in liga campionilor. Doamne ajuta

PASTE FERICIT!!!!!!!!
clsdinamo_4_ever
la cum joaca echipa, uefa intertoto e cea mai potrivita! poate nici aia! ati vazut ce fotbal juca cfr cluj vara trecuta in intertoto! jocul actual al echipei dinamo nu se compara cu ce jucau ei in intertoto! 149.gif

PASTE FERICIT!
POOL
Tre' sa ne inscriem cat mai repede in Intertoto... Yo zik k makar asa mai avem o sansa de o cupa europeana ceva. thumb.gif villliareal a ajuns anu' trekut din intertoto in semifinalele cupei uefa thumb.gif Se poate dak in vara reusim sa schimbam jokul echipei. thumb.gif
vladuzzz
ne facem dreaq de ras daca ne inscriem in intertoto . . . lasa sa se duca puli
suntem praf 149.gif
trebuie o "revolutie lightning.gif " vara asta ca la anul sa luam tilul si sa jucam in CL football.gif
10mai
nu vad unde e rusinea sa jucam in Intertoto

Intertoto nu mai e competitia unde se jucau 5 tururi , si unde erau 3 castigatoare

Acum sunt 3 tururi si 11 castigatoare. Am avea si noi in palmares o Cupa Europeana ... mai ales ca jucam cu o echipa din Italia in ultimul tur. Totusi locul 2 nu e pierdut. Nu vad de ce nu am obtine locul 2.
marcher
Avem, fix sansa porcului de Craciun 010.gif 010.gif 010.gif
radu
NU..nici macar intertoto..rad si curciel de noi cum sa ne inscriem in intertoto..
unu-unu
Hristos A Inviat!
din pacate, Dinamo nu!
POOL
Auzitzi.... Yo fak pariu k dak vine Andone sau un antrenor klumea care sa schimbe jokul echipei in vara, noi o sa reusim sa ajungem din Intertoto in UEFA si o sa facem o figura frumoasa si aici. thumb.gif
Radu10mai
In campionat, stiaua,rrapid si sportu sunt peste noi, din cupa am iesit, deci nu, nu cred ca mai prindem vreo cupa anul acesta!! argument.gif
DAN RED DOG35
nici vorba sa ne inscriem in intertoto,ar fi o mare greseala,la jumatea turului vor trage de ei sa mai alerge pe teren si tineti cont va fi un campionat cu 18 echipe
Nexus
Cu jocul asta ne-am face de rusine si in Intertoto(s-ar repeta episodul cu pescarii din Islanda),asa ca mai bine lucra in vara la echipa.
red_dog 4 ever
Castigam campionatul si jucam in CL spre surprinderea tuturor thumb.gif HAITA_DINAMO.gif
POOL
Dani.... 1 aprilie a fost de ceva vreme. thumb.gif
anmini
QUOTE(red_dog 4 ever @ 24 Apr 2006, 18:38) *
Castigam campionatul si jucam in CL spre surprinderea tuturor thumb.gif HAITA_DINAMO.gif

si ce vrajitorii sa facem pentru astea?
red_dog 4 ever
Nici o vrajitorie pentru ca stiaua nu ia campionatul.
De nu stiu cati ani nu a mai luat o echipa 2 campionate consecutiv thumb.gif
sandra
Nu mai avem sansa lka nici o cupa . Teoretic , ar mai fii sanse , dar la modul in care evolueaza echipa , din ce in ce mai prost , am senzatia ca ne scufundam .
toate aspirantele la podium : Rapid , Sportul si stoia merg bine , strang victorii dupa victorii , noi ce facem ?
colectionam infrangeri si victorii in fata echipelor fara mare miza gen Gloria ?
Pacat ca s-au facut inscrierile in Itertoto , poate ca acolo mai aveam o sansa .. poate !!!!!!
bianco_rossa
daca ajungem pe 3..avem sanse....dar daca stau si ma uit bine la cum evolueaza baietii...la anu' si la multi ani...data viitoare..poate..ca acum nu mai este loc 149.gif
oare simt ceva fotbalistii cand se gandesc ca nu au nimic sezonu' asta??
AquadiG
da, desigur, daca se grabesc cu dosarul... inca mai sunt sanse pt intertoto. dar nu foarte multe, pt ca tb sa termine pe primele 6 locuri si mai sunt ceva etape de disputat
POOL
Mda sa speram k mai sant "locuri". 149.gif
AripiDeInger
Ce cupa sa mai jucam ma...Stii in ce cupa mai avem sanse sa jucam? CUPA MITROPA. daca nu stiti ce e aia, duceti-va la rromi pe pagini si veti afla. Cu asemenea jucatori onanisti si indolenti care in loc sa isi consume energia pe teren se masturbeaza in cantonament ce sa faci. pateaza imaginea unui club pt care altii si-au dat sangele si viata. Nu le-o fi rusine de Catalin? De Parcalab, de Dudu, de Mopsu, etc...Astia nu sunt Dinamo!
paddy
Sau in cupa satelor verystrange.gif din pacate trebuie sa inventam o cupa pt noi........jucam cu Dinamo II si vom cistiga Cupa Onanistilor 010.gif
haiduc
La ce meciuri mai au de jucat steaua şi rapid şi la ce meciuri mai avem noi, şi mai ales la cum joacă ei şi la cum jucăm noi, avem şanse MINIME! icon_evil.gif
bulddogg
Spurcatzii au 6 puncte in fata noastra (socotesc si meciurile cu pandurii si bacau in care isi vor lua punctele) Dar mai au si 4 meciuri in care nu stiu daca vor lua toate punctele: acasa cu crapid, deplasari la sportul, bistrita si vaslui. Sa zicem ca bat intr-un singur meci din astea iar in celelalte 3 fac egaluri. Daca noi batem tot pana la sfarsit inseamna egalitate de puncte cu avantaj pentru noi la meciurile directe, ceea ce inseamna CL. Cat timp mai sunt sanse trebuie sa luptam!
reddogforever84
Da.. dar noi speram de la inceputul returului sa batem tot si.......
bianco_rossa
hmm....calcule am tot facut si degeaba....socoteala de acasa nu s'a potrivit cu cea de pe teren.....
crazy_rednwhite
niciodata nu se potriveste socoteala de acasa cu cea de pe teren....yo ink sper la un loc de cupa....(mamaaaa....la ce naiba ma gandesc...zau k nush)
larisza
HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif NU MAI AVEM SANSE LA NICI O CUPA EUROPEANA. SI DE FAPT PENTRU CE SA PARTICIPAM ? CA SA NE FACEM DE RUSINE? LASA CA DACA STAM ACASA POATE NE REVENIM! UN AN NU MURIM DACA STAM ACASA.
BaD-ReD-DoG
Avem sanse de o ciorba!
DUMMY
Sanse nu prea mai sunt , dar ma rog in fiecare zi sa nu ia sthoia campionatul !
MosIonRoata
Avem sanse la Cupa UEFA Intertoto!

Daca o luam, ceea ce nu-i nici usor dar nici imposibil,
mergem la turu III preliminar da la Cupa UEFA.

Sanatate!
red_dog 4 ever
Ce cupe europene?Bine ca mai sunt cateva etape ca retrogradam drak
paddy
QUOTE(RED-castorryy @ 28 Apr 2006, 20:08) *
de peste sau de burta ? 010.gif 010.gif 010.gif

De sub burta verystrange.gif verystrange.gif ne facem de rusine daca iesim cu astfel de jucatori in lume diablo.gif
doaga
Din pacate nici la Intertoto nu mai avem sanse ca trebuiau sa se inscrie pt competitie si acum cred ca este prea tarziu... 256.gif
ZOCCOLO DURO
nu e o drama sa nu joci un an in cupe....astfel conducatorii care sperau intr-o imbogatire rapida vor disparea iar jucatorii in urmatorul an vor lupta cu si mai multa daruire...ca sa vrei sa fi campion trebuie sa traiesti si momente triste ..poate ne-am obisnuit numai cu binele...si in acest an nu meritam sa jucam nicaieri...mai bine construim o echipa adevarata cu care sa umilim tot la anul!!!!!!!!
radu
corect 10x
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.