MosIonRoata
Apr 30 2006, 05:49 PM
"mai bine construim o echipa adevarata cu care sa umilim tot la anul!!!!!!!!"
Nu se poate construi nimic intr-un singur an. Sunt necesari cel putin doi daca nu trei.
Nici echipa asta nu e rea...sa nu uitam ca grupa noastra a fost mai grea decat a
Stelei si a Rapidului, ca nu ne-a lipsit decat un singur gol pentru a ajunge in primavara,
ca batut Rapidu' cu 5-2, Everton cu 5-1, TSKA Moskova cu 1-0 pe Steaua cu 3-2 ...
Cei care se grabesc cu daramatul la Dinamo sunt aidoma epocii de dupa 1990 cand
s-a daramat tot da' nu sa construit nimic...
Sanatate!
marcher
Apr 30 2006, 07:37 PM
QUOTE(marcher @ 23 Apr 2006, 17:45)

Cred ca-s baiatu lu mama omida. Le nimeresc la fix. Urmeaza jiul, brrr. Lasati-ne sa ne pregatim pentru ... sarba-n caruta league ( adaptare dupa un autor celebru).M@x-ule da-mi una peste bot, pls, ca vorbesc numa prostii
DUMMY
Apr 30 2006, 09:18 PM
Eu cred ca o sa prindem cel putin locul 2 ! steaua e condusa cu 2-0 si e min 80 , asta e doar inceputul , steaua o sa mai piarda meciuri iar Dinamo trebuie sa joace foarte bine !
reddogforever84
Apr 30 2006, 09:21 PM

Da.. si Dinamo o sa castige tot . Daca prindem podiumul e bine sezonul asta...
MosIonRoata
Apr 30 2006, 09:21 PM
Steaua a clacat si nu e prima data: au mai facut-o si anu'
trecut cand l-au dat afara pe Zenga si cu Rosemborg...
Abia acum imi dau seama ca era mai bine daca mergea
Rapizii la semifinale desi si ei au clacat la Hamburg...
Sanatate!
red_dog997
Apr 30 2006, 09:43 PM
QUOTE(m@x @ 22 Apr 2006, 19:23)

Cu actuala echipa , nici macar un loc pe podium nu avem sanse sa prindem!...
PLECATI CU TOTII DUPA PETRE!

Mai bine zii"Doamne fereste!", ca nu prea am chef sa ii vad pe toti la TSKA Sofia, eventual anumiti oameni din cunducere, ca sa nu mai avem de-a face cu ei!
Cristi Borcea spune ca nu va avea somn pana cand Dinamo, nu va intra in CL, dar nu se gandeste ca pentru asta nu mai trebuie sa vanda nimic, sa ia un antrenor pe termen lung, si sa arunce mai greu cu banu' in stanga si-n dreapta pentru jucatori reciclati sau antrenori la mana a doua!
Sunt prea multe ecuatii de facut, de acuma trebuie sa ne rugam ca Dinamo sa ia macara locul 3, iar Sportul sa ia campionatul, asta ca sa nu ii vedem pe spurcatzi sau pe rapizi cum se bucura pe seama noastra!
Avem chiar si sanse la titlu, dar pentru asta trebuie sa ne rugam ca Dinamo sa castige fiecare meci, iar Steaua, Rapid si Sportul sa nu ia mai mult de 58 de puncte sezonul acesta!
CAM GREU...NU?
reddogforever84
Apr 30 2006, 09:46 PM
Borcea probabil nu o sa doarma mult timp de acum incolo. El intradevar va face transferuri... dar pe numele lui nu pe cel al lui Dinamo.
bibishte
May 1 2006, 02:03 AM
daca nu participam intr-o cupa europeana, echipa nu se va putea roda in prezentza unor adversari mai valoroshi decat eternele gloria shi poli timishoara. trebuie sa nu ne deconectam de la competitziile intercluburi europene, chiar daca e vorba de intertoto.
scenariile posibile ar fi :
- cashtigam campionatul (hmm.. parca spusesem "scenarii posibile" :)) . in acest caz, conducatorii vor considera ca totul e bine cand se termina cu bine, avantaje financiare considerabile - pentru ei - shi .. sa nu uitam, din nou scandaluri. pentru ca totzi se vor umfla in pene. dar, sincer, nu cred ca mai avem shanse la titlu. de asemenea, vazand ca urciorul MERGE de multe ori la apa, ghicitzi ce strategii vor adopta conducatorii noshtri pt viitor! sa nu traitzi cu impresia ca nu vor adopta EXACT aceleashi ca shi pana acum ... transferuri de mantuiala, gestiune deficitara a fondurilor, etc. nu vreau asha ceva. prefer un dush rece. tzinetzi minte "DUSH RECE"
- ieshim pe locul 2 shi participam in cupa uefa. e cam aceeashi chestie ca mai sus. o mica diferentza ar putea fi constituita de faptul ca transferurile s-ar putea sa fie chiar mai proaste decat cele din cazul de mai sus, pentru ca .. nu e asha .. cupa uefa are pretentzii mai mici decat champions league.
- participam in cupa uefa-intertoto. eu, sincer, sunt pt aceasta varianta. sunt 2 scenarii posibile .. fie nu facem nimic, ceea ce nu e chiar asha "dureros" pt ca miza e mai mica, iar jucatorii shi stafful vor vedea ce merge greshit (intertoto incepe cu mult inainte de uefa), fie vom avea succes shi asta va cali echipa. nu cred ca e prea tarziu sa ne inscriem in intertoto, pentru ca anul acesta campionatul se termina mai repede shi sunt mondialele intre timp.
- nu participam in nici o cupa europeana. mi se pare cel mai mare dezastru, pentru ca nu ne vom putea auto-evalua. va trebui sa ashteptam primele 3-4 meciuri din campionat pt a vedea unde ne situam, pentru ca .. nu-i asha, mereu Dinamo a mers irelevant in amicale. nici nu vreau sa imi amintesc.
toate acestea fiind spuse, cel mai bun scenariu ar fi sa ne inscriem in Intertoto, sa leshinam pe-acolo echipele de duzina pe care le prindem, jucatorii sa prinda incredere in ei, sa ne calificam in cupa uefa shi sa ajungem in grupe. shi, bineintzeles, sa ia Sportul campionatul, rrapid sa iasa pe 2 shi sa piarda cupa shi sa ramana ordinarii stelishti in afara cupelor europene.
vreau sa revin la dushul rece .. nu shtiu de ce mi-a venit ideea asta, dar nu numai conducerea are nevoie de dush rece. ma intreb daca shi noi, suporterii, ar trebui sa ne mai schimbam putzin mentalitatea. nu shtiu exact in cum, nu shtiu exact daca e nevoie. asta va intreb pe voi.
o ultima intrebare : daca giovanni ramanea, unde eram acum? mai sus sau mai jos?
v-am pupat. pa!
Vlad89
May 1 2006, 02:28 AM
Bine ca avem sanse la cupe verzi dak echipa ii la pamant ...
Achiles
May 1 2006, 04:29 PM
PROGRAM - ETAPA (Etapa 26)
Rapid Bucuresti - FC Farul Constanta
Gloria Bistrita - Steaua Bucuresti
Jiul Petrosani - Dinamo Bucuresti
==========================
PROGRAM - ETAPA (Etapa 27)
Rapid Bucuresti - Gloria Bistrita
Steaua Bucuresti - CFR Cluj
Dinamo Bucuresti - FC Vaslui
===========================
PROGRAM - ETAPA (Etapa 28)
CFR Cluj - Rapid Bucuresti
Sportul Studentesc - Steaua Bucuresti
FC Arges Pitesti - Dinamo Bucuresti
PROGRAM - ETAPA (Etapa 29)
Rapid Bucuresti - Sportul Studentesc
Steaua Bucuresti - Jiul Petrosani
Dinamo Bucuresti - FC National Bucuresti
PROGRAM - ETAPA (Etapa 30)
Jiul Petrosani - Rapid Bucuresti
FC Vaslui - Steaua Bucuresti
Poli Timisoara - Dinamo Bucuresti
Rapid din cele 15 puncte ramase in joc , o sa ia maxim 10
Steaua are meciuri f grele cu Vaslui , Bistrita , Cluj , Sportul ... din cele15 puncte o sa ia maxim 9
Dinamo mai are un singur meci greu , la Timisoara. Daca ne revenim si batem tot putem lua campionatul .
Daca Dinamo joaca cum a facut-o in repriza a doua cu Sportul si daca ne lasa arbitrii ....putem lua chiar si campionatul !!!
st_an
May 1 2006, 05:22 PM
un om ffff optimist. imi place! Doamne Ajuta!
chiar ar fi un miracol sa luam campionatul...:)
radu
May 1 2006, 05:27 PM
si sportul? pe ei nu i-ai luat in considerere...ce meciuri are cate puncte face? :))
st_an
May 1 2006, 05:32 PM
hehee parca vedem noi ca sportul o sa produca "miracolul" si o sa i-a titlul :)))
cleo_patra
May 1 2006, 07:44 PM
macar sa nu castige spuky..si sa termine sportul pe locul I dar dupa aia au ei echipa de CL?
st_an
May 1 2006, 08:21 PM
acum poate ar face fata la cupa uefa, dar dupa ce pleaca 3/4 din echipa din vara, se vor bate la retrogradare in sezonul viitor...pacat de ei
undyng
May 1 2006, 09:31 PM
Ehh oricum o sa fim pe podium ... sigur ne vom reveni
DUMMY
May 1 2006, 09:37 PM
Nu vreau sa se inscrie DINAMO in Intertoto , eu cred ca ar fi o rusine ! :(
razvan_superdog
May 1 2006, 10:51 PM
In cazul in care Steaua si Rapidul castiga campionatul si respectiv cupa, cine merge ca a doua echipa in UEFA?
P.S. Nu ma injurati, dar e 90% posibil sa se intample asta...
BandiT
May 2 2006, 06:24 AM
QUOTE(razvan_superdog @ 1 May 2006, 23:51)

In cazul in care Steaua si Rapidul castiga campionatul si respectiv cupa, cine merge ca a doua echipa in UEFA?
P.S. Nu ma injurati, dar e 90% posibil sa se intample asta...
echipa de pe locul 3...
adica sportul sau dinamo
cleo_patra
May 2 2006, 07:09 AM
Ce sanse sa mai avem? Avem un program destul de dificil nu cred ca vom iesi in primele 3 anul asta si la modul in care joaca nici nu as vrea sa joace in cupele europene.
Leaveyou
May 2 2006, 07:27 AM
Fără supărare, dar mai bine nu mergem în cupe ! Să facă echipă şi după aia om vedea !
radu
May 2 2006, 08:05 AM
Asa e..anul asta ar trebui sa punem ochii in pamant sa strangem din dinti si sa incepem reconstructia nu a echipei in sine cat a clubului de fotabal.
g481_shm
May 2 2006, 09:19 AM

si eu am facut calculul asta pe etape si am adaugat si sportul...care nu mai are meciuri grele in afara de sTeaua si rrapid...
ideal ar fi asa...steaua si rrapid sa piarda la cluj..apoi sportul sa bata steaua si rapid sa bata sportul...e kiar 100% posibil si foarte probabil...asa sportul ar pierde 3 puncte din 15, rapid 3 din 15, si steaua 6....=>noi pe primu loc...
PS:stiu ca e cam SF da hai sa le tinem pumnii....AVANTI BIANCO ROSSI!!
reddogforever84
May 2 2006, 10:12 AM
Toti facem calcule in privinta contracandidatelor DAR NOI ??!!

Sa nu uitam ca noi suntem aia varza .
dee_dee
May 2 2006, 11:43 AM
QUOTE(st_an @ 1 May 2006, 20:21)

acum poate ar face fata la cupa uefa, dar dupa ce pleaca 3/4 din echipa din vara, se vor bate la retrogradare in sezonul viitor...pacat de ei
Cupa Uefa?

Pe bune, nu cred ca ai fost serios in postarea ta .. o iau ca pe o gluma, o gluma amara ...
Au mai spus cativa mai sus: anul asta nu meritam nimic! Ce, nu ne putem lipsi de vreo competitie majora pt a ne recontrui echipa? Eu zic ca asta-i orbiectivul nostru principal: sudarea unei echipe competitive cu care sa putem iesi in lume.
Mai spunea cineva ca ar trebui sa punem ochii in pamant si sa speram la zile mai bune .. sper sa te-ai referit doar la echipa si conducere. Eu n-am sa plec capul in fata nimanui. Stiu cu cine tin, tin cu Dinamo, iar Dinamo nu reprezinta jucatorii si conducerea de acum.
f_rares
May 3 2006, 03:41 PM
Mai avem,depinde de jocul celorlalte echipe.Poate Steaua o sa cada dezastros si o sa terminam pe 2 dupa Rapid,poate o sa luam titlul daca si rapidul se culca pe-o ureche dupa victoria cu Steaua.
Sau poate o sa ia Steaua campionatul,rapid pe 2 si noi pe 3...nu se stie,exista multe sanse sa prindem Europa,dar si multe sa stam acasa.
Cai Lun
May 3 2006, 04:37 PM
Eu zic ca daca vom castiga toate meciurile pana la final vom iesi campioni. Pe bune.
Forza-Dinamo
May 4 2006, 10:09 AM
Vreau sa spun ca eu intotdeauna l-am sustinut pe Andone si mi se parea incredibil cand vedeam cati suporteri de pe acest site il huleau si-i doreau plecarea. Acum am vazut pe prima pagina a siteului un articol cu un titlu "in genunchi dupa andone". Linkul de mai jos este catre un post de-al meu de pe 15 decembrie in care am anticipat cu precizie tot ce a urmat. Dar lumea, nu, ca andone-i de vina ca pierdem in cupa cu petrolu ca nush ce facem in uefa... iata ca fara el nici in uefa nu mai intram...
http://www.dinamomania.net/forums/index.ph...064entry29064
alexyutza
May 4 2006, 10:11 AM
Numai cand pierzi pe cineva ajungi sa-lp retuiesti ....
Cai Lun
May 4 2006, 11:51 AM
QUOTE(Forza-Dinamo @ 4 May 2006, 11:09)

Linkul de mai jos este catre un post de-al meu de pe 15 decembrie in care am anticipat cu precizie tot ce a urmat.
Avem pe forum un post vacant de oracol / prezicator... te intereseaza?
predator
May 4 2006, 11:52 AM
se poate prinde un loc de cupa uefa...dar dupa aceea?
ajunge dinamo in grupe?
face figura frumoasa?(macar anul asta a intrat in grupe si a obtinut ceva rezultate).
deci trebe o schimbare la nivel de mentalitate a jucatorilor..
trebe adusi jucatori inimosi.
toti pomeniti de hildan...dar a mai aparut la dinamo vreun jucator de profilul lui Hildan ?margaritescu se apropie...
unde sunt jucatorii dinamovistii care pot alerga 90 minute?
radu_doggy
May 4 2006, 12:58 PM
Sanse sunt dar nu meritam.
Ratacitu
May 4 2006, 01:12 PM
Da!
Dar, la cum Jucam, Sansa Porcului!
Giovanni
May 4 2006, 01:32 PM
Trebuie sa luam cat mai multe puncte in urmatoarele meciuri.
O sa avem sanse dak contracandidatele noastre vor avea unele probleme. Echipa trebuie sa lupte dak vrea sa joace in Uefa,macar.
red_dog 4 ever
May 4 2006, 01:41 PM
Probleme cum a avut stiaua aseara?
L3uTzu4eveR
May 4 2006, 02:04 PM
norok cu ala ca si-a dat autogol , ca altfel ...nu dadeau spurcatii gol nici in 2010 la cat de rupti sunt si la felu cum au jucat ...aia si-asa nu aveau de gand sa castige cu steaua...au venit in buc doar de fun :)
Iar eu inca mai sper sa prindem primu loc...daca DINAMO bate tot pana la final , castigam campionatu !!!
DUMMY
May 5 2006, 02:10 PM
Mai sunt sanse la o cupa europeana , campionatu viitor ! Sa nu se inscrie in intertoto ca o sa maance iar bataie de la echipe de pescari si agricultori !
f_rares
May 5 2006, 06:02 PM
Sanse mai avem si teoretice si practice.Sportul poate bate pe rapid si steaua,iar noi trecem pe 2,dupa ce ei se mai incurca pe la Gloria sau pe altundeva...Asta daca nu pierdem noi puncte ca
POOL
May 5 2006, 07:35 PM
Mah yo ma bukur pt optimismul vostru nemarginit, da' fitzi realisti.... sîntem kaka.
reddog_lorry
May 5 2006, 08:03 PM
Da,ar fi o sansa mica pt cupa UEFA,dar ii facem fata?
DUMMY
May 6 2006, 12:35 PM
Nu... la cum joaca echipa, e greu !
f_rares
May 6 2006, 12:51 PM
In repriza a doua din meciul cu Sportul am jucat cel mai bine din retur...daca am juca asa as avea sperantze si mai mari...
alecsa_rd
May 6 2006, 03:18 PM
sanse ar fi ....DOAR TEORETIC!!!...parerea mea e ca nu mai avem...in fata noastra este Rapidul, Sportul si steoaia....so??
f_rares
May 6 2006, 07:53 PM
Incep sa fie si sanse practice...Steaua a pierdut,noi am castigat...deci HAI DINAMO!!!!!!!!!
Andreea001
May 6 2006, 07:56 PM
QUOTE(f_rares @ 6 May 2006, 20:53)

Incep sa fie si sanse practice...Steaua a pierdut,noi am castigat...deci HAI DINAMO!!!!!!!!!
DA...TOT CE SE POATE.....MATEMATIC...SE POATE
red_dog 4 ever
May 6 2006, 07:58 PM
Mergem in grupele CL
red_dog 4 ever
May 6 2006, 10:20 PM
Dupa victoria noastra la Petrosani si infrangerea stielei la Bistrita credeti ca am reintrat in lupta pentru titlu?
reddogforever84
May 7 2006, 12:00 AM
Mai degraba am intrat in lupta pt locul 3 ca dupa joc rapidul si sportul lupta pt titlu...
anmini
May 7 2006, 01:35 AM
ai vorbit cu cei de la farul si ti-au spus ca maine bat rapidul, de esti asa optimist?
red_dog 4 ever
May 7 2006, 10:13 AM
Stiu ca au promisa o prima de la Jiji cateva
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.