Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mai avem sanse?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
f_rares
Cu un ochi plang , cu celalalt rad.Sunt fericit ca vom merge in UEFA mai mult ca sigur , dar sunt suparat ca am ratat campionatul , si mai ales ca-l iau spurcatzii.NU inteleg de ce zice toata lumea ca am avut un an SLAB!!
AM AVUT UN RETUR FOARTE SLAB!!!Turul a fost bun , cu o participare fericita in UEFA , iar la sfarsitul turului eram in fruntea clasamentului autohton.
DUMMY
f_rares nu fi asa sigur... eu unul nu vreau sa ia steaua campionatul si noi sa ne calificam in uefa, vreau sa piarda steaua la vaslui sa castige rapid campionatul si sa se duca national in uefa !

Oricum Dinamo nu o sa faca nimic in uefa daca ramane in stare in care e acum, mai bine ii mai lasam un an sa formeze o echipa cu dinamovisti adevarati , sa plece imprumuturile si betzivii si curvarii !

sthoia pierde campionatul si Dinamo nu se califica.... AR FI IDEAL ! ( parerea mea )
f_rares
DUMMY...am precizat ca plang cu un ochi deoarece am pierdut campionatul , si aproape sigur il iau spurcatii!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.