Help - Search - Members - Calendar
Full Version: de ce nu vb nimeni?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
dogofbattel
de ce nu se vb despre faptul ca sparky au stiu toate mesajele galerei din nord si ca ceea ce trebuia sa fie o sarbatoare alb -rosie s-a trensformat intr-un fiasco???
radu
si eu sunt la fel de curios..
red_dog 4 ever
Deja e tardiv sa vorbim acum.Sifoane sunt si vor fi mereu intr-o galerie.
Nexus
spurkatzii sunt peste tot.Doamne da`le moarte tuturor. diablo.gif
marcher
Eu am zis-o imediat dupa meci, am postat-o pe site, da supararea era prea mare atunci. Ca si acum. Ce, cum si de ce s-a-ntamplat sa raspunza liderii galeriei. Ei au luat-o primii peste bot si noi o data cu ei. Daca ei cred c-asa e frumos, sa-si ia bagajelele si sa e duca. In mijlocul galeriei. Iar locul lor sa fie luat de lideri, nu de racnitori in megafoane. axe.gif axe.gif axe.gif axe.gif
dudu1961
argument.gif ati inebunit si voi galeria ,va-ti apucat si voi sa va certati inte voi si sa va vindeti ca iuda pt. un pumn de arginti, inseamna ca ce se intimpla la Dinamo e foarte grav nu grav e moarte clinica FRATILOR argument.gif
Kroegger
Ma scuzati ca va spun......Da toti cei care ati postat la acest thread SUNTETI NISTE IDIOTI!!! Daca nu stiti despre ce s-a intamplat si cum au aflat spurcatzii mesajele numai vb total aiurea!!! Intrebati pe cei care se duc pe stadioane, nu cei care stau pe forum. Eu va spun ca acolo unde s-au vopsit mesajele se puteau vedea de pe o cladire din apropiere, si spurcatzii s-au infiltrat in acea cladire si au vazut mesajele vopsite de catre membrii PCH si le-au notat pe o foaie si s-au dus si au creeat contra-mesajele pe care le-ati observat si voi. ATAT!! Nu exista sifonari!! Hay pa, cetatenilor!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.