red_dog_rahova
Apr 21 2006, 07:01 PM
Parerea mea este ca da. Parerile voastre ????
clsdinamo_4_ever
Apr 21 2006, 07:23 PM
si eu sunt de acord cu tine, red_dog_rahova
radu
Apr 21 2006, 07:27 PM
parerea mea ca nu..
POOL
Apr 21 2006, 08:46 PM
Nu ar trebui... De ce???
st_an
Apr 21 2006, 08:52 PM
da..sau macar sa i se arate putin respect pt anii petrecuti la dinamo.
red_dog 4 ever
Apr 22 2006, 07:11 AM
Pai ce Petre a murit sa-i retraga tricoul?Nici mare lucru nu a facut sa merite asta.
RedDog4Life
Apr 22 2006, 08:27 AM
Parerea mea e ca nu ar trebui retras.
sergiunusu
Apr 22 2006, 09:30 AM
Tot respectul pt Petre si ce a facut pt DINAMO,dar nu cred ca merita chiar sa se retraga tricoul cu nr 8.Desi merita toata stima si dragostea noastra!!!
redlady08
Apr 22 2006, 10:15 AM
eu zic k ar trebui retras...dar nu acum pt k sunt convinsa k Piticu va mai juca in culorile noastre....eventual la retragerea din activitatea fotbalistica...oricum are tot respectul meu pt intreaga cariera petrecuta la Dinamo
Sergiulica
Apr 22 2006, 12:45 PM
Nu stiu dak ar trebui retras tricoul cu nr 8 poate ca ar trebui retras cand Petre isi va agata ghetele in cui si cred ca tot aici la DINAMO o va face...si oricum ar trebui sa pastram proportiile cu tricourile totusi Catalin a murit in schimb Petre joaca in contiunuare si dupa declaratia lu turcu nu va pleca din vara asa ca nusi are rost topicu asta....parerea mea
Max
Apr 22 2006, 12:58 PM
Ar trebui retrs si batut in piroane!
shushureddog
Apr 22 2006, 02:21 PM
Ar trebui retras si pus in rama! ATI INNEBUNIT? Da ce mare lucru a facut Petre asta? A castigat cu Dinamo o cupa europeana sau a jucat vreo finala fiind jucatorul esential? Hai ma, mai terminati cu prostiile astea! Ce trebuia facut cu tricoul lu Dudu Georgescu sau a lu Lucescu, Dinu... etc! Hai sa le retragem pe toate si jucam data viitoare cu -8, -9, -1, -etc.! Mama, aveti niste idei...! In fine, PASTE FERICIT tuturor!
IceByt
Apr 22 2006, 03:00 PM
N-a murit omul bai! Tricoul se retrage cand moare unu. Cum a fo cu Hîldan la Dinamo, sau, la baschet, cu Toni Alexe d la Asesoft. Daca vreti sa retrageti tricoul cu nr. 8....dati cu masina peste Florentin(cei care l-au injurat ar fi-n stare).
g481_shm
Apr 22 2006, 03:25 PM
QUOTE(shushureddog @ 22 Apr 2006, 15:21)

Ar trebui retras si pus in rama! ATI INNEBUNIT? Da ce mare lucru a facut Petre asta? A castigat cu Dinamo o cupa europeana sau a jucat vreo finala fiind jucatorul esential? Hai ma, mai terminati cu prostiile astea! Ce trebuia facut cu tricoul lu Dudu Georgescu sau a lu Lucescu, Dinu... etc! Hai sa le retragem pe toate si jucam data viitoare cu -8, -9, -1, -etc.! Mama, aveti niste idei...! In fine, PASTE FERICIT tuturor!
asa e...ai dreptate...pe langa HILDAN (care a murit si merita asta) sunt multi fotbalisti "simbol" care au insemnat poate mai mult decat petre pt DINAMO...si totusi numerele lor inca exista...parerea mea e ca nu se face asta decat la jucatorii care mor cat inca activeaza la echipa...asa fiecare generatie are un lider..un petre...deci din '48 pana acum ramaneam fara tricouri...de scriam pe spate FARA NUMAR...
ZOCCOLO DURO
Apr 22 2006, 03:29 PM
F.Petre a facut enorm de multe lucruri pentru Dinamo ,a aparat prin toate mijloacele culorile albrosii ani buni ,dar nu cred ca este cazul sa se tricoul cu nr. 8.poate ca gest de recunostiinta fata de ce a facut el la Dinamo nu trebuia sa aiba parte de asemenea scandari din partea suporterilor.
red_dog_rahova
Apr 22 2006, 05:29 PM
Din cate am citit pana acum parerile contra retragerii tricoului ar fi mai multe. Poate ca inca nu este cazul sa se retraga nr. 8.
tricoul cu nr. 8.....
Diabolik_kidd
Apr 22 2006, 06:14 PM
eu unul cred ca acel tricou trebuie retras doar atunci cand Petre se va retrage din activitate in semn de pretuire pentru tot ceea ce a facut el pt clubul dinamo in toti acesti 18 ani petrecuti aici.
colt alb
Apr 22 2006, 06:26 PM
Am tot respectul si pretuirea pt Petre,dar NU cred k tb retras tricoul sau.
Piticu'a facut mult pt clubu' nostru,dar trebuie sa remarc k echipa noastra nu a facut mai nimic p plan extern si in timp asta conteaza nu campionatele noastre amarate.
Cand o sa jucam si noi prin Europa dak o fi unul sa faca ravagii,nu numai ca-i retragem tricoul,ii facem si statuie
CAINE PANA LA MOARTE SI NU NUMAI...
DAN RED DOG35
Apr 22 2006, 07:17 PM
cand a murit misha klein nu s-a gandit nimeni sa ii retraga tricoul cu nr.lui cu toate ca a fost jucator de baza in echipa care a ajuns pt. a doua oara in semifinalele unei cupe europene,cupa cupelor,dupa parerea mea mai importanta decat UEFA de azi.De petre ce sa zic,nu cred ca ar trebui sa se retraga tricoul cu nr.8 doar ca a jucat petre in el,sunt de acord a fost un jucator emblema al clubului nostru 18 ani dar nu a avut mari performante,si a mai participat din plin la greve,razmerite si alte probleme la club atunci cand conducatorii au vrut sa le mai taie din salarii ca nu jucau nimic pe teren(dar in cluburi de noapte si discoteci erau asi),si mai ales cand suporterii erau nemultumiti de el ne ameninta ca pleaca la zdeaua,asa ca sa ma ierte Dumnezeu,florentin petre nu merita aceasta onoare
TUTUROR SUPORTERILOR DINAMOVISTI LE DORESC UN PASTE FERICIT!!!!!!!!!
andy-mereudinamo
Apr 22 2006, 08:00 PM
Nu cred k ar trebui retras tricoul lui Petre.Il apreciez pt ceea ce a facut la Dinamo insa nu a avut rez. extraordinare k sa merite acest lucru.Si de obicei se retrag numerele purtate de jucatori care au murit
reddogforever84
Apr 22 2006, 11:52 PM
In nici un caz nu trebuie retras tricoul cu nr 8. Sunt sigur ca Fl. Petre va fi poate ultimul simbol adevarat pe care l-a avut Fc Dinamo, insa de-a lungul istoriei au fost atatia jucatori de clasa si nu s-a pus problema asta .
larisza
Apr 23 2006, 01:45 PM
NU TREBUIE RETRAS TRICOUL CU NUMARUL 8 DEOARECE FLORENTIN PETRE NU A MURIT.
ASA DACA NE GANDIM TREBUIA RETRAS SI TRICOUL CU NUMARUL 11 CAND A PLECAT LUCESCU DE LA DINAMO SI TRICOUL CU NUMARUL 9 CAND A PLECAT DUDU GEORGESCU .
PENTRU CEL CARE VA PURTA IN VIITOR TRICOUL CU NUMARUL 8 TREBUIE SA FIE UN IMPULS , SA IL FACA SA JOACE MAI BINE , DOAR ATAT , DAR NU RETAS
kacio
Apr 23 2006, 05:39 PM
desi Florentin a facut multe pentru Dinamo ... desi nu il mai respect acum ...nu ar trebui retras numaru 8
daca nu ar fi fost ultimele scandaluri cu el ...daca nu ar fi amenintat de n ori ca se duce la steaua , aceea echipa a caror suporteri au zis ca , CATALIN are usa in tavan :( , acei suporteri care ne-au luat simbolu si prietenu lui in p**a , acei dusmani ai nostri ... poate as fi fost si eu de acord sa se retraga numaru 8 , ca a facut ceva pentru Dinamo acest petre...insa pe cat de mult l-am iubit pe atat de mult imi e indiferenta persoana lui (ca sa nu zic ca-l urasc)
DECI , NU!!!
bianco_rossa
Apr 26 2006, 11:05 AM
nu prea sunt d acord cu retragerea tricoului....da...a stat 18 ani la Dinamo....a alergat pentru echipa....dar...
si daca l'am intreba si pe el....cred ca ar zice ca nu trebuie retras....ca numai pentru Catalin s'a facut treaba asta....
Skorzeny
Apr 26 2006, 01:43 PM
Imi pare rau sa-i contrazic pe unii antevorbitori, dar retragerea tricoului n-are nimic de-a face cu performantele obtinute. Cind Milan a retras tricoul cu nr. 6 al lui Baresi, n-au facut-o pentru multimea de trofee pe care le-a cistigat de-a lungul carierei, nici pentru cei doi ani petrecuti cu Milan in Serie B, ci pentru cei aproape 20 de ani din viata dedicati lui Milan. La fel, nici Roma cind a retras tricoul lui Aldair (tot nr. 6) nu s-a gindit la performantele sportive (care oricum n-au fost notabile), ci la fidelitatea fata de culorile clubului.
Cred ca Petre ar merita sa-i fie retras tricoul, pentru tot ce-a facut pentru Dinamo in ultimii 18 ani, cu conditia sa-si incheie cariera la Dinamo. In nici un caz n-ar trebui sa i se retraga numarul de pe tricou cit timp e inca in activitate.
DiliBili
Apr 26 2006, 01:45 PM
In istoria lui Dinamo sunt cel putin 10-15 jucatori care au facut pt club mai mult decat Petre. Ar trebui ca echipa din campionatul viitor sa aibe numere pe tricouri de la 20 la 40 daca s-ar retrage tricourile lui Dinu, Nunweiller, Lucescu, Dumitrache,etc
Radu10mai
Apr 26 2006, 01:57 PM
DiliBilli stie ce zice
Add1ct3d
Apr 26 2006, 02:51 PM
A fost intr-adevar pana acum 2 ani un simbol pentru mine, insa acum e doar o fosila. Numarul 8 ? ar trebuii aruncat la gunoi sa nu mai ne aminteasca cum un dinamovist pur sange se transforma intr-un spurcat din cauza fustrarii unui salariu de doar 130.000$.
Petre ? afara cu Petre .
doberman
Apr 26 2006, 03:33 PM
Nu cred ca trebuie retras dar cred ca ar trebui ca lui Florentin Petre sa i se acorde respectul cuvenit pt tot ce a facut pt Dinamo
Nexus
Apr 26 2006, 04:10 PM
Nu ar trebui retras.El ar trebui acordat urmatorului simbol al echipei de fotbal.
CrYsTy * Ptm
Apr 26 2006, 06:18 PM
Nu trebuie retras oricum respect ptr petrica !
djmihaitza
Apr 26 2006, 06:42 PM
O solutie ar fii sa se retraga tricoul cu Nr.8 si sa i se dea lui Patrick, petru a avea o motivatie in plus sa-si doreasca sa joace ca taica-su numai la DINAMO
DUMMY
Apr 27 2006, 01:21 AM
am scos 11 , scoatem si 8 , apoi ce mai urmeaza? eu cred ca nu mai trebuie retras nici un numar , nu ar trebuii sa ne facem un obicei din asta ! Imi place mult Petre dar chiar nu e cazul ! pace
Giovanni
May 2 2006, 02:06 PM
NU TREBUIE RETRAS TRICOUL, DAR TREBUIE SA-I MULTUMIM LUI PETRE PT LOIALITATEA ARATATA ECHIPEI SI PT CA ESTE UN ADEVARAT DINAMOVIST.FLORENTIN PETRE-THE BEST-NR.8
alex_4dinamo
May 2 2006, 02:23 PM

nu cred k ar treb....mai bn ar retrage tricourile lui dudu goergescu sau mircea lucescu:)
reddog_dinamo_alex
May 2 2006, 08:57 PM
CATALIN Hîldan si FLORENTIN PETRE ar trebui sa fie idolii lui DINAMO,de aceea cred ca nr.8 ar trebui retras pt.k nimeni nu va mai reusi ceea ce a facut Piticu' la DINAMO.FLORICA,o sa-ti ducem dorul...........................................................................
......................................................................
dudu1961
May 2 2006, 09:24 PM

la citi fotbalisti de valoare a avut Dinamo daca se retragea numerele la toti ajungeam cu ele pe la 40-50 sa fim seriosi sa-i purtam respect toata viata asa cum le purtam si altora si sa-l vedem antrenor sau altceva la Dinamo dupa ce se retrage pt. ca cel mic [fiul lui ] ramine la Dinamo
undyng
May 2 2006, 10:59 PM
Nu trebuie ... pentru ca ii un mercenar ... A fost candva aproape simbol dar acuma ... doar un jucator care vrea sa faca bani.
Oricum nu are niciodata loc langa Hîldan
--------------
DACA MAI SCRII O DATA HILDAN CU "h" mic ITI IEI BAN PE VIATA PE DINAMOMANIA!!
Cai Lun
May 2 2006, 11:44 PM
QUOTE(red_dog_rahova @ 21 Apr 2006, 20:01)

Parerea mea este ca da. Parerile voastre ????
Bineinteles ca NU!
marcher
May 3 2006, 02:05 PM
In nici un caz
red_dog 4 ever
May 3 2006, 02:09 PM
f_rares
May 3 2006, 02:51 PM
Dinamovist adevarat,dar nu si-a dat viatza pe teren...au fost momente cand am fost dezamagit de dorintzxa lui de a pleca de la Dinamo...deci NU!
vancea
May 7 2006, 04:51 PM
Eu cred ca oricum ar juca acum, er trebui sa-i fim recunoscatori unui caine adevarat !
Andreea001
May 7 2006, 05:12 PM
nici nu stiu ce sa zic...pe de o parte as zice DA...pt ca a jucat atata timp la echipa asta..si orice s-ar comenta acum...sunt sigura ca el o iubeste....si pe de alta NU...datorita evolutiilor ..dezamagitoare din ultima vreme.....
iuliu
May 7 2006, 05:43 PM
Tricoul cu nr. 8 a mai fost purtat in decursul timpului de : Dumitru Nicolae - Nicusor , Pitzi Varga , Radu Nunweiller ( consacrat mai tarziu cu nr. 10) , Fratila , Dudu Georgescu ( in anul de debut la Dinamo dupa care s-a consacrat cu nr.9) , Multescu
Pentru care din ei ar trebui retras tricoul ? Un tricou e un numar care altadata indica un loc in teren si acum nici macar atata.
Pe fiecare post , cu fiecare numar , au jucat in decursul timpului mari jucatori si totusi numerele lor au continuat sa fie folosite si in generatiile urmatoare pentru ca daca le-am fi retras pe toate astazi nu am mai avea loc de numere pe tricou.
Custov , caruia ii sarbatorim maine ziua de nastere a jucat cu nr. 10 luat de la Radu Nunweiller care a continuat sa joace alaturi de Custov dar cu tricoul cu nr. 7 (extrema falsa) numar care ar fi trebuit retras dupa retragerea lui Parcalab.
Ce sa mai vorbim de nr. 3 cu Nelu Nunweiller , Boc , Satmareanu , Andone ? Sau de nr 9 cu Dumitrache si D. Georgescu ? Sau de nr 6 cu Lica Nunweiller si Dinu ?
Practic as putea continua cu fiecare numar de la 1 la 11 !!
Pentru ceea ce a facut Florentin Petre pentru echipa i se cuvine tot respectul nostru si il vom nota la loc de frunte printre marii jucatori ai lui Dinamo , dar peste un an sau doi altcineva va purta tricoul nr. 8 (si sa speram ca va avea o cariera cel putin tot atat de reusita ca "Piticul")
Regretatul Hîldan este un caz deosebit , a incetat din viata pe teren purtand un tricou alb-rosu si acest tricou trebuia retras.
Andreea001
May 7 2006, 06:12 PM
QUOTE(iuliu @ 7 May 2006, 18:43)

Tricoul cu nr. 8 a mai fost purtat in decursul timpului de : Dumitru Nicolae - Nicusor , Pitzi Varga , Radu Nunweiller ( consacrat mai tarziu cu nr. 10) , Fratila , Dudu Georgescu ( in anul de debut la Dinamo dupa care s-a consacrat cu nr.9) , Multescu
Pentru care din ei ar trebui retras tricoul ? Un tricou e un numar care altadata indica un loc in teren si acum nici macar atata.
Pe fiecare post , cu fiecare numar , au jucat in decursul timpului mari jucatori si totusi numerele lor au continuat sa fie folosite si in generatiile urmatoare pentru ca daca le-am fi retras pe toate astazi nu am mai avea loc de numere pe tricou.
Custov , caruia ii sarbatorim maine ziua de nastere a jucat cu nr. 10 luat de la Radu Nunweiller care a continuat sa joace alaturi de Custov dar cu tricoul cu nr. 7 (extrema falsa) numar care ar fi trebuit retras dupa retragerea lui Parcalab.
Ce sa mai vorbim de nr. 3 cu Nelu Nunweiller , Boc , Satmareanu , Andone ? Sau de nr 9 cu Dumitrache si D. Georgescu ? Sau de nr 6 cu Lica Nunweiller si Dinu ?
Practic as putea continua cu fiecare numar de la 1 la 11 !!
Pentru ceea ce a facut Florentin Petre pentru echipa i se cuvine tot respectul nostru si il vom nota la loc de frunte printre marii jucatori ai lui Dinamo , dar peste un an sau doi altcineva va purta tricoul nr. 8 (si sa speram ca va avea o cariera cel putin tot atat de reusita ca "Piticul")
Regretatul Hîldan este un caz deosebit , a incetat din viata pe teren purtand un tricou alb-rosu si acest tricou trebuia retras.
da...uite o chestie bine gandita.....
alexyutza
May 7 2006, 06:39 PM
Petre e un simbol .. merita multa incredere , apreciere dar mi se pare exagerat sa-i retragem tricoul dupa plecarea lui .
Asa ar fi trebuit sa nu mai avem numere la tricouri la cati fotbalisti am avut in trecut .
Acuma am fii jucat fara numere ....
red_grl_8
May 7 2006, 06:41 PM
total de acord cu Skorzeny ...;)
Dropie
May 7 2006, 07:05 PM
PETRE A FOST SIMBOLUL LUI DINAMO.REPET A FOST.SUBLINIEZ FAPTUL CA ESTE STRICT O PARERE PERSONALA SI NU LUATA LA NERVI CI GANDITA LA RECE SI ASTA DIN PRICINA FAPTULUI CA A FACUT DOUA CHESTII URATE SAU CEL PUTIN A ZIS ,CEEA CE PT MINE A FOST AJUNS SA IL SCOT DIN INIMA MEA CU TOATE CA IL IUBEAM DIN TOT SUFLETUL, SI ANUME CAND S-A CERTAT CU GIOVANI(CARE IN ALTA ORDINE DE IDEI ESTE O MIZERIE DE OM CARE L-A FACUT PE PETRE SA ZICA CE A ZIS DAR NU ESTE O SCUZA PT PRTRE) A ZIS CA S-AR DUCE SI LA STEAUA

,SI A DOUA CHESTIE ESTE CA PETRE A CAUTAT MOTIV SA ACUZE SUPORTERII PT PLECAREA SA DIN VARA.URAT DE TOT . M-A SECAT LA SUFLET. CREDETI-MA PE CUVANT. ASA M-A SECAT SI LUPESCU CAND S-A TRANSFORMAT DINTR-UN CONTESTATAR INVERSUNAT AL LUI M. SANDU IN CURVA LUI. CE INJOSITOR. MOR SI MA CONSUM. MA SIMT TRADAT DE EI.DECI IN CONCLUZIE NU TREBUIE RETRAS TRICOUL IN PRIMUL RAND PT CA PETRE NU A MURIT SI IN AL DOILE RAND PAREREA MEA ESTE CA NU MAI MERITA. ASTA NU INSEAMNA CA AM UITAT SAU CA RENEG MERITELE LUI PETRE,STIU CA SI-A DAT VIATA SI SI-AR DA-O PT DINAMO DAR FRATE INAINTE SA ZICI CEVA GANDESTE-TE BINE,LOVESTE BAROSANE IN DIRECTIA DIN CARE AI FOST LOVIT SI TU, NU TE CERTA CU UN OM DE NIMIK SI CAND VREI SA-I RASPUNZI CU ACEEASI MONEDA RANESTI MII DE SUPORTERI DINAMOVISTI CARE TE IUBEAU SI TE VENERAU.REPET ESTE O PARERE PERSONALA PE CARE MI-AM FORMAT-O NU IN URMA JOCULUI PROST AL LUI DINAMO(ADICA NU ESTE ULTIMA PICATURA CARE A UMPLUT PAHARUL ACUM ODATA CU JOCUL PROST AL LUI DINAMO SI MI-AM ADUS AMINTE SI DE PETRE CA SA-L CRITIC)ESTE O PROBLEMA MAI VECHE CARE NU ARE NICI O LEGATURA CU FORMA SLABA A LUI DINAMO DIN PREZENT. CREDETI-MA L-AM IUBIT ATAT DE MULT PE PETRE ASTA SI CAND AM AUZIT VB ALEA AM RAMAS MASCA.NU IMI VENEA SA CRED.AM ASTEPTAT SA VAD DACA AU CAUTAT ZIARISTII RASPUSUL ASTA CU PLECAREA LA STEAUA DAR NU FRATE A ZIS-O EL

CE SA-I FACI IN VIAT AI SI DEZAMAGIRI DE ASTEA .ASTA E .MERGEM INAINTE CU DINAMO CU SUFLETELE CICATRIZATE, SAU CEL PUTIN EU CREDETI-MA CA POT SA ZIC CA AM RAMAS CU SECHELE

NU MA ASTEPTAM?!?!?!?!?
andy-mereudinamo
May 7 2006, 07:21 PM
Nu ar trebui retras!!!Da ce , Petre e un jucator chiar asa mare incat ar trebui sa ii fie retras numarul?!?Nu ii putem retrage numarul unuia care ne tot ameninta de un an de zile k dak nu i se va mari salaraiu pleak la stiaua

In plus dak i-am retrage nr. , l-am asemana cu CATALIN , iar Petre nu merita nicidecum aceasta asemanare!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.