red_dog 4 ever
May 7 2006, 08:42 PM
Mai bine se retrage el ca zici ca are 108 ani asa alearga
Achiles
May 9 2006, 12:27 PM
Credeti ca tricoul cu numarul 8 ar trebui retras asemeni numarului 11, pentru tot ce a facut Florentin Petre pentru clubul nostru ?
merg pe stadion de 25 de ani ...mai lasati-ma cu simbolu asta
Petre a fost ( a fost , pt ca de 2 ani nu mai joaca nimica.) un jucator emblematic ... dar pana a ajunge simbol ...e cale lunga
red_dog997
May 9 2006, 05:43 PM
Asa zic si eu, daca vrea Petre, ar trebui sa i-l dam lui Patrick, ar fii o buna motivatie in plus pentru el! Si cred c-ar merita!
Florentin Petre merita tot respectul,dar nu cred ca e pune problema retragerii tricoului nu numarul 9.In cazul in care si-ar fi incheiat cariera la Dinamo poate ar fi fost discutabil dar asa nu are sens.
Si bineinteles daca Patrick va juca la echipa mare si daca va dori va primi tricoul nu numarul 9.Dar pana atunci sa speram ca va fi purtat de un jucator care sa aduca la randul lui cinste clubului.
Nu am citit regulamentul 3
May 9 2006, 06:46 PM

eu spun ca ar tb sa-i pregatim o surpriza lui Florentin Petre...cred ca merita...nu cred ca mai este vreun jucator in Romania care sa faca asemenea sacrificii pt ekipa...
in toate colturile tarii
se sustin culorile alb-rosii
suntem caini pana la moarte adevarati
si dam muşeţel la sPurcati
rednorth
May 9 2006, 07:12 PM
Acest om are nevoie in primul rand de mai mult respect si gratitudine din partea unor suporteri si a actionarilor si nu de retragerea tricoului pe care l-a purtat, desi sunt convins ca va fi ultimul jucator pe care-l vom mai vedea evoluand 18 ani la Dinamo.
si asta-i drept.chiar nu cred ca va mai ramane cineva 18 ani la dinamo...sau in cel mai bun caz va trebui sa asteptam 18 ani ca sa aflam...
ar trebui ceva maret la meciul cu national de acasa . ceva ce sa nu uite niciodata , ceva emotionant !!!!
crazy_rednwhite
May 11 2006, 03:31 PM
tot respectul pentru petre...dar nu se compara situatia in care e el....cu cea a lui Hîldan...petre o sa revina la echipa... uitati-va la manchester utd, a retras tricoul lui beckham?!.. eventual ar trebui restras tricoul lui petrica dak acesta ar continua pana la sfarsitul carierei doar la dinamo...adik ink niste ani buni...atunci da!!...un juktor care toata viata a sluijt culorilor unui singur club....merita sa i se retraga tricoul... AMIN
nubi1
May 15 2006, 09:20 AM
Nu!
Radu10mai
May 15 2006, 09:23 AM
Nu cred ca ar trebui retras tricoul cu nr.8! Ar trebui sa se retraga cel ce poarta tricoul, cel putin de la Dinamo findca e slab!!! du-te petre, du-te, sa castigi bani in bulgaria!!
st_an
May 15 2006, 10:17 AM
offf....ce vom plange dupa el peste un an...
crazy_rednwhite
May 15 2006, 10:40 AM
e momentul sa plece si el.....vad ca nu mai e la fel de respectat de catre unii dintre fani.....tineti minte anul trecut, knd se presupunea ca gerrard o sa se transfere de la liverpool, cum l-au asaltat fanii cu mesaje de amnintare?!....
radu
May 15 2006, 10:41 AM
Raspuns: NU
tazz870
May 16 2006, 06:29 PM
da cred.si cand s-ar intoarce el la dinamo sa i se dea lui inapoi.hai sa fim seriosi cate a facut el pt dinamo...........numai daca te gandesti la 18 ani..........sincer ar trebui sa-l retraga
Cai Lun
May 16 2006, 11:05 PM
Adica nu s-au retras tricourile lui Nunweiler, lui Parcalab, lui Dumitrache, lui Dinu, Dudu, Custov, Lucescu, Andone, Moldovan, Multescu, Augustin, Moraru, Orac, Klein, Mateut, Lupescu... si sa i-l retraga lui Florentin Petre?!
Bă, voi ati baut gaz?!
red_dog997
May 17 2006, 08:06 AM
Probabil ca DA, pentru ca trebuie sa cautam prea mult in istorie ca sa gasim un jucator care a jucat 18 ani la Dinamo, si mai ales unul care sa fii jucat cum a jucat el ! Sunt sigur ca ar trebui retras, asta mai ales pentru a-i da o dovada de recunostinta !
Totusi, cred ca el, din modestie, nu va fii de acord cu aceasta ! El e prea modest ca sa se gandeasca la asta, dar va fi cu siguranta bucuros sa stie ca il iubim asa de mult !
tazz870
May 17 2006, 09:07 AM
sunt de acord cu tine red_dog997.chiar ar trebui retras......
red_dog 4 ever
May 17 2006, 10:15 AM
Hai ca sunteti culmea cu retrasul tricoului asta
bulddogg
May 17 2006, 10:25 AM
QUOTE(red_dog 4 ever @ 17 May 2006, 11:15)

Hai ca sunteti culmea cu retrasul tricoului asta

intr-adevar ar fi culmea...sa vezi ca la Dinamo se poate face un asemenea gest pentru simbolul nostru.
Este ceva normal insa sa ca jucatorii nostri sa fie injurati, sa li se vopseasca masinile sa fie amenintati. Dar ca sa-l respectam pe unul care joaca de 18 ani la Dinamo ar fi culmea intr-adevar sa-i aratam asta!
red_dog 4 ever
May 17 2006, 10:29 AM
Da pe Florentin la intrebat cineva daca ar fi de acord?
radu_reddogforever
May 17 2006, 11:10 AM
Nu ar trebui retras....cu nr 11 a fost un caz....special (Era Hîldan, era capitan, plus ca el nu a plecat ci a......

) In fine, Petre va ramane in sufletul nostru dar vor mai veni jucatori mari la Dinamo
si cred ca nr 8 ar trebui dat lor..
bigbobo
May 17 2006, 12:12 PM
Nu cred ca ar trebui retras desi piticul inseamna mult pt Dinamo si pt suporteri...El va ramane in inimile noastre oricum...Cu sau fara tricou retras...
paddy
May 17 2006, 02:20 PM
QUOTE(undyng @ 2 May 2006, 21:59)

Nu trebuie ... pentru ca ii un mercenar ... A fost candva aproape simbol dar acuma ... doar un jucator care vrea sa faca bani.
Oricum nu are niciodata loc langa Hîldan
Tu esti dus rau de tot frate

cum poti sa spui ca piticu e mercenar, ai mincat pui de la Codlea...........
Cind refuza oferta dupa oferta, toata lumea il ridica in slavi, acum cind il vedeti la pamint aruncati cu pietre in el

sa va fie rusine celor care la-ti vorbit de rau........numai cine nu la prins de la bun inceput la Dinamo poate vorbi asa de el, sau cei care il vad numai la tv.........piticu a fost, este, si va fii idolul nostru, binenteles dupa Hildan.......
Cit despre tricou putin imi pasa daca il retrage sau nu, dar el ca om ar merita mai mult respect din partea unora...........totusi 18 ani e o perioada destul de lunga, multi care il huiduie acum nici nu erau proiectati..........
Pepid
May 17 2006, 05:43 PM
RflaviusD
May 19 2006, 09:14 AM
Nu inteleg de ce a fost asemuita o eventuala retragere a tricoului cu nr.8 cu retragerea tricului cu nr.11 al unicului capitan Catalin Hîldan ! Tot respectul pentru ce a facut petre pentru Dinamo si pentru faptul ca este dinamovist adevarat dar eu nu il voi ierta niciodata pentru faptul ca a zis ca nu va refuza o eventuala oferta venita de la aurolaci!Si de trei ori a zis asta in presa!prin urmare nu inteleg de ce ar trebui retras tricoul unui mercenar facut miliardar de dinamo si care acum vrea si mai multi bani de la toti becalii si aurolacii!Oricat de injurat ar fi in acest moment Alexa sa ne aducem aminte ce oferta a refuzat de la oile din ghencea!!!Sa luam aminte...
red_dog 4 ever
May 19 2006, 09:18 AM
Daca te uitai la emisiunea lui Calinescu in care era Petre invitat intelegeai care a fost faza cu oferta oilor
st_an
May 19 2006, 03:04 PM
"FC Dinamo va scoate la licitaţie începînd de luni 22.05.2006 pe site-ul okazii.ro, tricoul de joc al lui Florentin Petre. Pe tricou se vor afla semnăturile tuturor componenţilor echipei dinamoviste. Banii obţinuţi din vînzarea tricoului vor fi donaţi fundaţiei Cătălin Hîldan. Florentin Petre va mai juca la Dinamo încă trei meciuri: în deplasare cu FC Argeş, acasă cu FC Naţional şi în deplasare la Timişoara."
dinamomania.net
super tare gestul! merita mai mult piticul! te iubim nr 8!
...dar am o singura nelamurire...daca celelalte "pete" de pe tricou sunt facute cu un marker permanent, cum or sa iasa la spalat ???
P.S. offff...daca ar scoate omo sau tide cateva dintre acele "pete", nu doar de pe tricou, ci si de la dinamo......as face cinste clubului cu 5 basculante de detergent
dudu1961
May 19 2006, 03:39 PM

Oameni buni OMUL asta a stat 18 ani la Dinamo alti au stat 2,3 ani si au plecat afara unde sau super imbogatit ;2,3 masini -2,3 case , nu stiu cite afaceri si el nu are voi sa plece pt. 2,3 ani afara si unde sa cistige dublu decit aici ,ca voi il faceti tradator si mai stiu ei cum va intreb eu pe voi voi astia care nu stiti decit sa-l mijiti cu noroi pe Petre -voi ce ati facut pt. Dinamo? .Oare chiar nu merita si baiatul asta macar atita respect din partea unora.

NU sint de acord sa se retraga tricoul __dar cel mai bine ar trebui intrebat si el
st_an
May 19 2006, 04:41 PM
"NU sint de acord sa se retraga tricoul __dar cel mai bine ar trebui intrebat si el"
daca il intreaba cineva pr pitic, daca ar trebui sau nu sa i se retraga tricoul, fii sigur ca v-a spune ca NU.
e cel mai modest & simtit sportiv roman.
rew
May 19 2006, 05:24 PM
Dupa cum vedeti, tricoul nu va fi retras, ci ... scos la vinzare ... in buna traditie a clubului.
Raul*7
May 19 2006, 05:58 PM
Bă, voi ati baut gaz?![/quote]
DarkSide
May 19 2006, 06:13 PM
Sper ca banii obtinuti pe el sa mearga unde trebuie...Si...cine D-zeu e cascatul care a initiat topicul asta ?!?!?!?!?!?!?
Cai Lun
May 19 2006, 09:28 PM
Daca ar fi pus si un sondaj... filozof ramanea!
reddog88
May 22 2006, 11:56 AM
Tricoul cu numarul 8 ar trebuii scos pentru ca Petre si-a facut pe deplin meseria fata de club,merita tot respectul nostru .Condoleante Petre
QUOTE(Cai Lun @ 19 May 2006, 22:28)

Daca ar fi pus si un sondaj... filozof ramanea!
Petre merita tot respectul faniilor

. FORZZA DINAMO
reddog_ovimaster
May 24 2006, 09:59 PM
apoi BUNA DIMINEATA. intradevar PETRE este un simbol al lui DINAMO si al nostru, a facut destule pt. culorile clubului si cine neaga acest lucru acela nu este caine, dar acest luccru oricum vad ca pentru unii nu mai conteaza PETRE ca jucator ci conteaza ca pleaca. CE DACA? ati uitat de PETRE care a strans din dinti si a avut puterea sa revina in fotbalul de performanta atunci cand nimeni nu mai credea in el. fratilor nu PETRE este de vina pt. situatia creata la ECHIPA si nu din cauza lui joaca cum joaca aceasta ECHIPA, stiti zicala "pestele de la cap se'npute" si vad ca unii uita multe gesturi facute in toti anii petrecuti de PETRE LA DINAMO.Binenteles ca tricoul lui PETRE nu ar trbui retras pt. ca sunt si alti jucatori mai reprezentativi decat PETRE care au fi avut toate argumentele necesare pt. a ajunge acolo sus, iar conducerea(capii) au uitat sau vor sai uite de ei.
reddog_ovimaster
May 24 2006, 10:10 PM
ASH AVEA SI EU O INTREBARE PT. TOATA LUMEA IN SPECIAL PT. CI CARE AVETI FAMILIE SI COPII...................
DACA ATI PRIMI O OFERTA DE UN SERVICI MAI BUN LA O ALTA FIRMA PT. MAI MULTI BANI PT. VOI SI FAMILIA VOASTRA CE ATZI FACE?????????????????????????????????????????????/
OARE AZTI RAMANE ACOLO UNDE ASHAZISII INVESTITORI NU VOR BINELE ANGAJATILOR PT. CA NU AU TIMP CA SUNT OCUPATZI CU TOTFELUL DE INPARTIRI SI TOTFELUL DE CERTURI IN LOC SASHI VADA DA TREBURILE ORGANIZATORICE SA ADUCA ODATA SI IN CURTEA ACELI FIRME LINISHTEA. VOI CE ATZI FACE????????????????????????????
Cai Lun
May 24 2006, 10:48 PM
Pai as accepta-o cu siguranta... gandindu-ma ca eu am un salariu de 5 milioane si ala imi ofera triplu...
Dar cand am salariu mai mult decat suficient pentru un trai mai mult decat decent... nu stiu ce sa zic.. nu vreau sa fac pe moralistul.. ci doar spun ca nu asta poate fi principalul argument...
red_dogvitan
Jun 18 2006, 08:48 AM
AR TREBUI RETRAS CA SA NU IL MAI PAORTE ORICINE ORICE RASUFLAT

DEOARECE FL.PETRE E UN IDOL PENTRU ECHIPA SI VA RAMANE UN IDOL!!!
Cai Lun
Jun 18 2006, 01:10 PM
Ok.. pana una alta eu zic sa "retragem tricoul" acestui topic...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.