manbay21
Apr 21 2006, 03:57 PM
M-am intrebat aseara de foarte multe ori ce gandeau actionarii clubului Dinamo aseara cand spurki erau in centrul atentiei, cand daca ieseai intr-un local toata lumea era spurki cand te simteai mic si cand iti era rusine sa ridici capul din pamant.Oare ce gandeau ei, cei carora le place sa creada ca champions league inseamna Grigorie, Becali Ioan, Galamaz, Niculescu etc. Am vazut aseara cu capul in pamant ce inseamna sa ai ambitie, multa ambitie si foarte putin talent. Am vazut si nu o singura data ce inseamna sa ai creier si sa nu-l folosesti in viata. Nimic domnilor nu se poate realiza fara sacrificii. Dar ei s-au multumit cu succese trecatoare, la care sa ne bucuram si atat. Oierul a dat cu biciul si a reusit. Sunt trist si nu cred ca o sa pot ridica capul sa spun sunt caine prea curand. Si totusi, aseara, in restaurantul plin ochi de spurki de moment am simtit ca mai este o sansa. Dar ce au gandit ei, ACTIONARII? Voi ce credeti?
radu
Apr 21 2006, 04:08 PM
cum sa imparta dividendele...
POOL
Apr 21 2006, 04:22 PM
Cat sa ceara pe Moti probabil...
antisteaua
Apr 21 2006, 05:19 PM
@ manbay21
Eu azi am fost bombardat de oi cu zdeaua aia a lor, cu scooter, cu finala pe care o vor juca si cu multe ironii. Mi s-a spus ca nu sunt patriot pt ca nu tin cu steoaia aia a lor (ceea ce dupa opinia mea este o imbecilitate; a fi patriot cred ca inseamna altceva decat sa tii cu steoaia). Cu toate ca mi-a fost destul de greu sa accept ceea ce este evident si anume ca sunt in semifinale si au castigat deja primul meci eu le-am spus ca sper sa ia bataie in anglia, ca eu sunt caine, ca imi bag ceva in steoaia aia a lor si ca fie vreme buna/ fie vreme rea/ caine pana la moarte/ si dincolo de ea.
Mie nu-mi este rusine ca sunt dinamovist. A fi dinamovist nu inseamna sa fii sustinatorul lui becali, becali, netoiu si restul. A fi dinamovist inseamna sa apreciezi ceea ce inseamna DINAMO si sa fii alaturi, in felul tau, de Dinamo. Prin urmare eu sunt mandru ca sunt dinamovist si nu-mi va fi rusine niciodata.
In ceea ce ii priveste pe actionari nici nu conteaza ce au gandit ei. De fapt pe ei nu-i intereseaza performanta. Pentru ei Dinamo este afacere din care vor sa scoata cat mai mult. Asta inseamna Dinamo pt ei.
Daca vor investi serios si pe termen lung atunci poate merita sa ne intrebam ce gandeau ei aseara. Atunci inseamna ca ei doresc performanta si poate ii afecteaza si pe ei insuccesele de la Dinamo si succesele oilor. Pana atunci insa.....
rainman70
Apr 21 2006, 05:59 PM
am ajuns alergic la scooter il urasc mai mult decat pe costi ionita> cat despre actionari cred ca raul cel mare este badea un fatalau care pe vremea lui ceasca si-a luat numele lui socrul sau iar acum nu face absolut nimic . prefer oricand pe oricare altul care face ceva, chit ca e gresit
manbay21
Apr 21 2006, 06:00 PM
Nu imi este rusine ca sunt dinamovist. Imi este rusine ca nu avem mijloace. Fotbalul este o afacere si chiar daca ne place sau nu tot in jurul celor care baga bani se invarte totul. Totusi oierul a pus si suflet si nu imi vine sa cred cum unul ca Badea care se vede ca este stilat nu trece Dinamo la capitolul insuccese in afaceri. De ce nu recunosc ca sunt prosti manageri, ca nu au avut un plan bun si ca au gresit. De aici trebuie sa se plece. Am gresit. Pana acum 1 an nici nu ne mai inchipuiam ca se poate sa jucam mai mult de 2 tururi in cupele europene. acum se poate. de ce? pt ca oierul, asa cum este el a reusit. aseara, in restaurantul ala, nu eram singurul dinamovist. dupa ce s-a terminat meciul au mai ramas la o masa alaturata 8 barbati imbracati in uniforma de armata. 2 erau dinamovisti 2 stelisti si restul nu-su exprimau sentimentele. Am intrat in vorba cu ei la un pahar de vin si am realizat ce inseamna spiritul lui dinamo. El nu moare dar este flamand de rezultate. Vrem sa ne mandrim asa cum am facut dupa meciul cu Everton, cu Manchester (ca atmosfera, nu ca rezultat) etc. Vrem sa vedem si noi dorinta la cei pe care-i iubim si pe care-i uram uneori. Suntem patimasi si ne este sete de victorii in Europa. Ne-am saturat de Otelul, Bistrita, Cta etc desi in ultimul timp ne bate aproape toata lumea. Ne-am satura de marlanie, de scandaluri si mitocani. Vrem sa vina o mana de fier care sa fie in primul rand un bun manager pt ca este o afacere totul.
Ratacitu
Apr 21 2006, 06:11 PM
Ce sa gindeasca haide steaua TOTUL E IN GRAFIC
pai rapid si steaua iau puncte in europa iar noi nu mai luam campionatul pina cind nu SE acumuleaza suficiente punce sa jucam direct in Cl fara baraj!
CE PANARAMA DE INTREBARE PUI SI TU!
PAI UNDE I-AI VAZUT SAU AUZIT TU CA
BADEA, BORCEA, NETOIU & CO
SA GINDEASCA?
manbay21
Apr 24 2006, 07:14 AM
Crezi ca autocarul este important pt ei? Eu nu cred. A urmat si meciul de la Cluj si am vrut sa-i privesc si sa-i intreb. Va plictisiti de Dinamo? De ce nu recunoasteti ca sunteti varza si cu banii pe care-i aveti aduceti un manager pe care sa-l platiti si sa faca ceva pt voi actionari din "noua burghezie parlita a Romaniei". E jale mare pt ca va pititi si nu spuneti nimic. Unde esti Becali cu Esteban al tau? Unde esti Badea ca sa-ti asumi esecul?
drag_duta
Apr 24 2006, 10:37 AM
Ce gindesc actionarii? Fratilor,sa fim serosi,astia nu gindesc si nu cred c-au gindit vreodata! Se laudau la inceputul returului cu investitii de milioane de euro si iata rezultatul!
Nexus
Apr 24 2006, 11:22 AM
Stiti la ce se gandeau???Ca nu mai au ce vinde din echipa asta de kkt,care nu joaca nimik.Si daca stam bine si meditam cred ca ei nu gandesc sau sunt primitivi in gandire si rezultatele se vad pe terenul de fotbal.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.