Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pe cine doriti in locul lui Fl.Petre din vara?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2, 3
POOL
Mda... Sa spunem mai realist.... thumb.gif
radu
asta e parerea ta....pana la urma tu ai postat aiureli cu Cristiano R..nu vad pe altcineva sa fi postat asemanator..si ce daca se zvoneste ca vine Prepelita..contractul nu e semnat inca si au mai fost zvonuri in jurul echipei.
ZOCCOLO DURO
Daca chiar pleaca,mi-as dori in locul lui sincer un jucator crescut de Dinamo,cu care sa incepem in sfarsit sa promovam si dinamovistii crescuti in Stefan cel Mare ,oameni care iubesc culori albrosii,si care vor sa apere prin orice mijloc onoarea noastra.Avem nevoie de dinamovisti adevarati .
POOL
Aici tzin sa te contrazic putzin... Decat cu "dinamovisti" de-ai nostri sa zicem mai slabi, mai bine ku jucatori buni de la alte echipe. thumb.gif
Max
Mi-as dori la Dinamo o echipa precum Sportul...jucatori tineri si fara fite dispusi sa-si rupa oasele pe teren!
radu
eu l-as dori pe tibi balan care a jucat fotbal nu pe prepelita de la FC autocarul
DAN RED DOG35
da tibi balan ar fi cea mai viabila solutie in locul lui petre dar baiatul asta e cam sensibil,are picioare de sticla si nu prea cred eu ca o sa-i dea drumu samsaru ala de siman la dinamo mai degraba il da la steaua sau rapid decat la noi asa ca tot prepelita e mai aproape de noi
POOL
Mda... Akuma k merg in cupa uefa, pretul "studentzilor" va creste din nou.... thumb.gif Pana la urma cea mai covenabila solutie ramane Prepelita. thumb.gif
yonelu
Imi pare rau ca pleaca Florentin Petre dar se poate gasi un inlocuitor, daca cei din conducerea lui Dinamo se gandesc serios sa faca o echipa competitiva si sa aiba rabdare fara sa mai schimbe antrenori.Trebuie dat credit tinerilor de la Dinamo si celor din provincie care iubesc Dinamo!
Aragorn
Pe Florentin nu-l poate inlocui nimeni , asa inima de dinamovist mai rar !
POOL
Yo sunt ku Petre si il ador, da' un jukator ku "asa inima de dinamovist" nu s-ar fi gandit niciodata sa plece la steaua.... Asta a fost probabil cea mai mare greseala a vietii.... Cand presa l-a intrebat dak ar pleca si la steaua si el nu s-a "opus". thumb.gif
red_dog 4 ever
Eu il doresc tot pe un numar 8 Ludovic Giuly crazy.gif
bulddogg
In primul rand Petre e inca la noi. Poate totusi vom reusi sa-l pastram. Daca nu atunci, Prepelita.
reddog88
Cea mai mare greseala a conducerii a fost plecarea lu' Petre simbolul acestei echipe,cat dspre Prepelita,locul lui este in cel mai fericit caz la Dinamo 2 010.gif ..
tussybau
pai .......pe petre nu il poate nimeni inlocui!!!!el era emblema noastra!!desi in ultimele meciuri astia il lasa pe margine!!saracul...era cel mai bun !!pt suporteri nu ma bucur k pleaca..dar..MA BUCUR PT EL!!!!
nu a plecat pt bani!!!a plecat pt a scapa de scandalirile astea...saracu' de el..tot timpul cand a fost "pace" a jucat cat pt 2!!!!

eu te voi iubi mereu DINAMO!!!
de e vreme buna de e vreme rea..caine pana la moparte si dincolo de ea!!
Giovanni
TREBUIE SA-I MULTUMIM LUI PETRE PT TOT CE A FACUT PT DINAMO.
DE PREFERAT PE POSTUL LUI FLORENTIN AR FI UN STRAIN.
DE EX: JUAN PAULISTA DE LA HARCHESTER,BUN,A JUCAT LA BARCELONA.DE CE NU-L CAUTA NIMENI?
st_an
hehe...daca o luam asa... cati ar fi buni!
cine sa il caute??? sunt sanse mai mari sa il caute moartea cu coasa decat idiotii astia din conducere..
Cai Lun
In nemernicia mea, recunosc ca nu imi pare rau dupa Petre. Vreau sa mai vad si eu o centrare adevarata de pe partea dreapta, vreau sa mai vad si eu un corner batut ca lumea, vreau sa mai vad si eu un capitan adevarat!

Tibi Balan sau Prepelita.
kataiba
Nu cred ca e jucator (ce poate fi cumparat de dinamo) care sa-l poata inlocui pe Petre. Asta e tre' sa ne descurcam si fara el. Prepelita cred ca o sa fie o noua vesnica speranta, asa ca mai bine nu
alexyutza
Mai bun e Tibi Balan decat Prepelita . slabe sanse sa vina balan la noi , s-a smecherit Siman :)
Radu10mai
Tibi balan a primit oferte de afara, slabe sanse sa ajunga la Dinamo, prepelitza inca nu e copt, mai are mult pana sa poate juca pt. Dinamo. Din tara un singur mijlocas dreapta ar putea face fatza la Dinamo, ghici cine....... tongue.gif mamba.gif
alexyutza
Radule , lasa-ne cu stelarii ... daca te referi la..... 010.gif
Cai Lun
El Cipacabra??? vampire.gif
red_dog 4 ever
bANELINHO
Radu10mai
nu e avion da zboara, e un stelist cu cap de..... vampire.gif mamba.gif
redlady08
caracter precum are Piticu mai rar..cat despre devotament si daruire nici nu incape....nu stiu cand va mai avea Dinamo un juktor k el...mare pacat k va pleca asa...NU VREAU PE NIMENI IN LOCUL LUI...NICI NU ARE CUM SA-L INLOCUIASK CINEVA HAITA_DINAMO.gif
COSMIN C
Perfect!! Jucam in 10!! taunt.gif
radu
eu zic ca am o inima la fel de mare daca nu mai mare ca a lui petre pentru dinamo,am si caracter si daruire, deci am gasit inlocuitor.
Radu10mai
cu Radu in echipa nu mai prindem nici locul 4.. 010.gif
f_rares
gata....Radu e titular...iar radu10mai rezerva lui...sau invers... 010.gif

mai serios...avem vreun jucator pe la Dinamo II tanar,talentat si de viitor(poate si frumos sa aiba succes la femei bananasmile.gif ).As opta pt Prepelitza,daca nu,pentru un tinerel de viitor.PUNCT!
red_dog997
beerchug.gif Andrei Prepelita suna chiar foarte bine, dar suna bine si Tibi Balan! HAITA_DINAMO.gif
alexyutza
Noi tot ne dam cu presupuu , dar actionarii si noul antrenor , oricare ar fii acela , ce-si doresc?
radu
actionarii doresc sa faca bani pe degeaba..antrenorii fug de dinamo..tibi balan in continuare e preferatul meu..dar vine sigur prepelita. asta e.
red_grl_8
in sfarsit mam convins si eu ca poate totusi e mai bin ca pleaca...eram mult prea orbita de el...imi facusem o impresie mult prea perfecta despre el...dar asta e oamenii mai au si defecte...si cu toate astea il inteleg si pe el si il respect in continuare....cred ca prepelita ar fi un inlocuitor bun...
f_rares
A jucat azi Tibi Balan.Parerea mea e ca n-a facut un meci extraordinar,dar nici n-a gafat.Poate folosit mai des,dandu-i-se o sansa,va deveni mai bun.Merita incercat.
DAN RED DOG35
f_rares faci confuzii in continuare ti-am mai zis si pe alt topic Tibi Balan nu joaca la DINAMO inca probabil va juca dar ala de care vb tu e alt balan.imi cer scuze pt corectie cu respect
Nu am citit regulamentul 3
eu cred ca ar tb adusi nijte jucatori tineri...cu dorinta de afirmare...sa creasca la Dinamo si sa ramana aici...as opta pt nijte stranieri...sunt mai motivati...au dorinta de afirmare si mentalitate de profesionisti.... HAITA_DINAMO.gif

in toate colturile tarii
se sustin culorile alb-rosii
suntem caini pana la moarte adevarati
si dam muşeţel la sPurcati
crazy_rednwhite
pe prepelitza nu l-am vazut cum joaca...doar am auzit de el... tibi balan imi place cum se descurca pe teren...
red_dog 4 ever
Pai daca vine Ando piticu a spus ca nu mai pleaca
alecsa_rd
si io am auzit acelasi ucru!!! o fi adevarat??? shocked.gif mi-as dori din tot sufletul sa fie...da nu e sigur k vine ando...Piticule nu pleca...asta inseamna k el nu a semnat contractul, ci precontractul, nu?? bananasmile.gif
red_dog 4 ever
Nu este niciun zvon asa a declarat Petre
Cai Lun
QUOTE(red_dog 4 ever @ 12 May 2006, 19:03) *
Pai daca vine Ando piticu a spus ca nu mai pleaca

Aoleo! shocked.gif Pai atunci.. ma tem ca o sa vina Cartu... 010.gif
alexyutza
M-as bucura sa vina Ando inapoi , asa am impusca 2 iepuri dintr-o lovitura : ne-am alege cu un antrenor bun si Petre ar ramane la Dinamo.
Mi se pare un vis. Doamne da sa se implineasca......

ANDO & PETRE = HAITA_DINAMO.gif
Blu
Netoiu a declarat la "Om la om" ca Petre a semnat deja si ca pleaca sigur. Cand a spus Petre ca ramane daca vine Ando ???
f_rares
QUOTE(DAN RED DOG35 @ 7 May 2006, 12:18) *
f_rares faci confuzii in continuare ti-am mai zis si pe alt topic Tibi Balan nu joaca la DINAMO inca probabil va juca dar ala de care vb tu e alt balan.imi cer scuze pt corectie cu respect

Da,multumesc,am facut un talmes-balmes beerchug.gif

Asta cu ramanerea lui Petre daca vine Ando e din iarna,de cand a plecat Andone la Omonia.De atunci se vehicula ca el s-ar intoarce in vara , si atunci Petre nu ar mai fi nevoit sa plece.Dar acum apare in presa ca e transferat, deci Petre+Ando la Dinamo pare un vis in momentul de fata! HAITA_DINAMO.gif
juve28
da petre sa ramana la dinamo dar undeva inafara terenului.ca in ultima vreme (tot returul) a fost poate cel mai slab jucator de la dinamo. bigcry.gif
SILVIU_99
IN LOCUL LUI PETRE TREBE ADUS TIBI BALAN.SI CHIAR DACA NU MAI PLEACA PETRE AR TREBUI ADUS PT CA ESTE UN JUCATOR BUN SI POATE JUCA ATAT MIJLOCAS DREAPTA CAT SI CENTRAL
marcher
Eu l-as vrea pe zidane. Tot a tulit-o de la real 010.gif 010.gif 010.gif
red_dogvitan
CEI MAI POTRIVITI IN LOCUL LUI FL. PETRE AR FI ADUCEREA UNOR FOTBALISTI MAI TINERI DAR SA FIE SI EXPERIMENTATI CUM AR FI TIBI BALAN DE LA SPORTUL SAU ANDREI PREPELITA DE LA FC ARGES SAU AMANDOI ODATA!!!!:D HAITA_DINAMO.gif
Diabolik_kidd
Tibi Balan ; Andrei Prepelita sau dc nu chiar Adrian Ropotan ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.