caine de buzau
Jun 12 2006, 06:58 PM
Eu am propunere mai ciudata. Am citit de curand un articol pe net despre viitoarele staruri ale Cupei mondiale din 2010, si am dat peste un mijlocas dreapta care are cam aceeasi inaltime ca Florentin, se numeste Lebohang Mokoena. Are 19 ani si joaca la Orlando Pirates, are 1.66, si este considerat Wayne Rooney al Africii de Sud. Este cotat, atentie, doar la 300 de mii de dolari, si este monitorizat de cluburi din Anglia. A jucat deja la Cupa Africii, iar la nationalele de juniori facea legea. Din descrierea lui reiese ca poate juca si varf si mijlocas in spatele varfului, avand clarviziune si instinct de golgeter. L-am cautat si la Football Manager, l-am luat la Dinamo, si vreau sa spun ca a devenit instantaneu vedeta echipei, ajungand sa fie cotat la 12 milioane de dolari. Vreau sa gesesc niste faze cu el pe net, poate reusesc sa iau legatura cu cineva din club. Cred ca poate fi luat cu usurinta, si ar depasi cu mult valoarea unor pseudovedete ca Prepelita.
red_dogvitan
Jun 16 2006, 03:11 PM
PE ANDREI PREPELITA DE LA FC ARGES AR FI CEL MAI POTRIVIT!!!!
sonya_dyna
Jun 17 2006, 11:38 PM
parerea ea e ca nu se poate pune problema asa...daca s-ar fi putut l-am fi dorit tot pe florentin petre.ganditi-va oameni buni ca omul asta e de neinlocuit...cel mai adevarat dinamovist...mai bine ne-am gandi cum sa ne pastram valorile...nu cum sa le inlocuim...
Max
Jun 17 2006, 11:40 PM
Sonya..daca ar fi sa le pastram , asa cu spui tu....te intreb , la un mom dat ce vom face cu ele ?..
red_dogvitan
Jun 18 2006, 08:57 AM
UN COLORAT BUN SAU PREPELITA DE LA FC ARGES!!
Aragorn
Jun 19 2006, 11:59 AM
Prepelita e cel mai bun ! dar si tibi balan ar fi foarte necesar .
catalin74
Jun 19 2006, 11:54 PM
Ori Prepelita, ori un jucator strain! Singura conditie e sa nu fie luat de pe net, cu google search!
reddogforever84
Jun 20 2006, 10:44 AM
Cred ca s-ar gasi un jucator mai bun ca Aliuta prin google. Doar ca nu trebuie sa caute Borcea sau Netoiu
Aragorn
Jun 20 2006, 10:53 AM
cel mai bun ar fi xabi alonso !
f_rares
Jun 20 2006, 10:55 AM
sau Figo sau Cristiano Ronaldo...
Inlocuitorul lui Petre va fi un jucator tanar , care sa dea randament pe acea parte
RflaviusD
Jun 20 2006, 11:47 AM
Mario
Jun 20 2006, 01:19 PM
Avand in vedere ca intrebarea este pe cine dorim, eu unul ma gandesc la un jucator tanar si de viitor: Fabregas.
Intrebarea ar fi trebuit pusa asa: Pe cine credeti ca vor aduce actionarii echipei noastre in locul lui Florentin Petre??
Raspuns: Marele Aliuta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.