red_dog 4 ever
Apr 19 2006, 03:48 PM
Dupa plecarea lui Petre se auzea de venirea lui Prepelita de la Fc Arges.Daca se va intampla asta ramane de vazut
darkestt
Apr 19 2006, 04:27 PM
Prepelita e ok. Parerea mea.
mrbodo2002
Apr 19 2006, 04:55 PM
Prepelita e un jucator bun,tanar si de viitor!Ar fi o alegere buna pt inlocuirea lui Fl Petre.Daca nu am putea sa il aducem pe Tibi Balan de la sportul.
alecsa_rd
Apr 19 2006, 05:52 PM
petre e de neinlocuit...oricine va veni nimeni nu isi va da viatza in teren si nimeni nu va fi ca el...un caine adevarat...nici nu a plecat bine si voi deja va ganditzi la inlocuirea lui???...

sincer...nu va inteleg...
Kroegger
Apr 19 2006, 09:03 PM
Eu unul nu ma pot bucura dar nici trist nu pot sa fiu de plecarea lui Petre....A fost un mare jucator pe vremea cand Catalin traia...Dupa moartea lui a fost foarte afectat...Se vedea pe chipul lui o lacrima continua care curgea pentru colegul lui...Nu pot uita clipele cand venea la noi dupa un derby castigat si striga din toata inima "muşeţel Steaua, muşeţel Steaua...", nu pot uita cat de receptiv ii primea pe noii sai colegi de camera...Nu pot uita cu cat entuziasm alerga pentru fiecare minge, cum se batea el pentru orice minge chiar daca aceasta parea pierduta sau de duelurile aeriene pe care pe cat de scund era tot le castiga....Insa in ultimul timp m-a dezamagit incetul cu incetul...Cand a declarat ca nu este multumit de salariul sau(un caine adevarat juca si pe gratis daca isi iubea echipa)...Cand a declarat ca e de acord sa joace si pentru Steaua(iarasi un caine adevarat nu ar fi declarat asa ceva)...Nu pot uita cum a inchis ochii la necazul suporterilor din Peluza Sud in Bulgaria...Toate aceste fapte ale lui imi da de gandit...Inainte cand vorbeai de Dinamo vorbeai de Catalin, de Petre....Acum cand vorbesti de Dinamo doar de Catalin poti vb....Ca Petre alaturi de alti jucatori au cam uitat spiritul alb-rosu...Prea multe scandaluri in ultima vreme....In ultimul timp...Si-a pus amprenta asupra prestatiei lui de pe teren si asupra mentalitatii lui dinafara terenului...Poate e cea mai inteleapta decizie sa plece in aceste momente...Numai la greu se vede cu adevarat cine este caine pana la moarte....Din pacate, despre Petre nu pot spune sigur ca este caine pana la moarte....Nu sunt convins 100%....Daca nici el numai are incredere in echipa ce pretentii sa ai de la ceilalti jucatori? Ma gandesc ca jucatori ca Alexa, Barcauan, Grigorie, Moti s.a.m.d. cand nu stiau ce sa faca cu mingea intotdeauna ridicau capul dupa Petre si stiau imediat ce sa faca cu ea...Acum din pacate nici Petre numai stie ce trebuie facut...Se vede ca a imbatranit...Pe mine unul m-a deranjat enorm de mult ceea ce a facut Petre in ultimele luni de zile....tocmai de la el nu ma asteptam la asa ceva...Consider reactia suporterilor din Peluza Sud una fireasca la un moment de nervi....Si e dreptul lor sa se manifeste cum vor pentru ca ei dau niste bani pe bilete, abonamente, deplasari s.a.m.d. si normal ca nu le convine atitudinea jucatorilor dar mai ales a "simbolului" nostru...Petre, orice ai face, oriunde te-ai duce eu numai am cum sa te iubesc...Dar un minim respect pot sa ti-l oferi, l-ai castigat in anii acestia in care ai servit clubul nostru....Singurul jucator care merita iubit este Catalin...Nici un dusman nu ne poate intelege durerea noastra atunci cand l-am pierdut pe Catalin si probabil nici Petre....Imi aduc aminte de o vorba a unui suporter dinamovist(un simplu suporter care are vre-o 20 de ani de cand merge pe stadion): Jucatorii intotdeauna plec, insa noi, suporterii vom ramane pentru totdeauna....Sau cel putin pana cand murim"....Imi aduc aminte de alt suporter dinamovist mai in varsta care a decedat anul trecut la meciul cu Everton....Ma intreb eu, oare a fost cumva Petre la inmormantarea acelui suporter? Nu cred...In fine, ii doresc numai bine lui Florentin Petre, un Paste Fericit tuturor suporterilor dinamovisti si lui Petre si numai bine! P.S.: Daca puteti sa aprindeti o lumanare de Sf Inviere in memoria lui Catalin! Eu unul asta voi face!
LeX
Apr 19 2006, 10:01 PM
eu imi doresc un junior crescut de noi pe acest post. si in general pe cat mai multe posturi. sau astia sunt buni doar la frecat banca de rezerve pana ii ia ajax?
CrisRedDOG
Apr 20 2006, 08:45 AM
in sfarsti si`a gasit si petrica o echipa in afara, ceea ce isi dorea de mult .... prepelita eu spun ca e potrivit daca nu aduc un strain ....
radu
Apr 20 2006, 09:01 AM
@ Kroegger

ma regasesc in comentariul tau..
Add1ct3d
Apr 20 2006, 09:40 AM
Nicolitza ar fi cel mai bun

hahahahah =))) .....
red_dog 4 ever
Apr 20 2006, 09:43 AM
La ce e bun?La vandut pepeni poate.
Nexus
Apr 20 2006, 09:52 AM
Prepelita sau un junior de la Dinamo2.
Add1ct3d
Apr 20 2006, 09:54 AM
Sergiulica
Apr 20 2006, 10:03 AM
Prepelita cred ca e un jucator bun dar nu se va putea ridica la cea ce a facut Petre pe teren nu-si va putea da sufletul cum facem Florentin pentru fiecare mingie....apropo dak nu-l ia jiji si pe asta ca la ce conducere avem
f_rares
Apr 20 2006, 10:18 AM
Prepelitza era ca si venit asta-vara(parca) la Dinamo.Si nu s-a mai auzit nimic de transferul lui.Eu as vrea sa-l aduca , e bun si ar putea sa-i tina loc piticului...dar nu cum o facea el
radu
Apr 20 2006, 10:22 AM
un brazilian de la mama lui nedescoperit de occidentali :D
Leaveyou
Apr 20 2006, 10:26 AM
QUOTE(LeX @ 19 Apr 2006, 23:01)

eu imi doresc un junior crescut de noi pe acest post. si in general pe cat mai multe posturi. sau astia sunt buni doar la frecat banca de rezerve pana ii ia ajax?
Sau din Franţa ...La 18 ani, nu îi vede nimeni de la noi sau nu au nevoie de jucători tineri ? Sau este echipa sponsorizată de Ţiriac ?
Radu10mai
Apr 20 2006, 10:31 AM
deageba ne gandim la un jucator sa il inlocuiasca pe Petre, ca va gasi netzoiu o solutie beton: iar vreun jucator roman ratat in strainatate, de peste 30 de ani si cu sigurantza imprumutat!!!
punkrock
Apr 20 2006, 10:35 AM
unu de la sportu ar fi de preferat....nici prepelita nu e rau...
COSMIN C
Apr 20 2006, 10:36 AM
QUOTE(alecsa_rd @ 19 Apr 2006, 18:52)

petre e de neinlocuit...
Sa nu exageram. Nimeni nu-i de neinlocuit. Si ca sa fiu cinic, ca deja ma exasperati cu plansetele pe toate topicurile,"cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit", si totusi lumea merge inainte...
red_dog 4 ever
Apr 20 2006, 10:39 AM
Asa e Petre nu e genul de jucator care sa decida un meci de unul singur dar prin devotamentul sau fata de culorile alb rosii poate e de neinlocuit.
radu
Apr 20 2006, 01:07 PM
pe Guda..un tanar pe care deja niste frantuji au pus ochii...mama lor
nici nu stiu daca joaca pe acelasi post, si nici nu ma intereseaza, dar ma enerveaza ca toti tinerii de perspectiva dispar din curtea noastra.
Nexus
Apr 20 2006, 01:14 PM
Cel putin iubirea lui Petre ptr culorile alb-rosii nu o va mai avea nimeni care il va inlocui.De asta sunt sigur.
radu
Apr 20 2006, 01:20 PM
pe bune???!!! asta e cea mai tare faza..dupa ce s-a tiganit la niste dolarei (si asta inainte de toate scandalurile) . asta inseamna iubire? sa nu-mi ziceti ca trebuia ca iese la pensie si nu are bani si bla blauri de astea.
+ ca eu iubesc pe dinamo de 28 de ani si nu o sa incetez pana ajung la 100..el e doar de 18 ani la club si deja si-a bagat picioarele.
aaaapropos iubeste in continuare alb si rosu ca astea sunt si culorile castravetilor.
Max
Apr 20 2006, 01:22 PM
@Nexus
Dupa cum spui mataluta...iubirea marcheaza si centreaza..dribleaza si recupereaza....Bravo mai romanticule!..
Stelistu'
Apr 20 2006, 02:18 PM
Din 9 actionari s-o gasi unul care sa poate aduce inapoi, cu titlu de imprumut, vreun expirat din strainatate.
antisteaua
Apr 20 2006, 02:27 PM
Eu mi-as dori ca in locul lui Petre sa vina alt jucator crescut de Dinamo. Pentru mine plecarea lui Florentin nu inseamna doar pierderea unui jucator valoros ci inseamna si pierderea unui dinamovist. Sper ca pe postul lui sa joace tot un dinamovist la fel de bun ca si el.
red_dog77
Apr 20 2006, 04:26 PM
Eu nu-mi doresc neaparat un jucator crescut de Dinamo. In doresc un jucator profesionist, care sa joace FOTBAL, care sa-si dea sufletul pe teren dupa fiecare minge, sa-si dea sufletul pe teren pt. DINAMO.
Mi-e indiferent cum s-o numi el sau cine l-a crescut.
red_dog_rahova
Apr 20 2006, 09:28 PM
Dupa "marii" actionari.....sigur va veni vreun jucator peste 30 ani.....musai gratis.....care numai joaca de catva timp.....
Daca ar fi dupa mine....as aduce tineri sub 23 ani crescuti in curtea proprie, care ar putea "creste" linga jucatorii nostrii.
cottonbud
Apr 21 2006, 07:52 AM
QUOTE(radu @ 20 Apr 2006, 13:20)

pe bune???!!! asta e cea mai tare faza..dupa ce s-a tiganit la niste dolarei (si asta inainte de toate scandalurile) . asta inseamna iubire? sa nu-mi ziceti ca trebuia ca iese la pensie si nu are bani si bla blauri de astea.
+ ca eu iubesc pe dinamo de 28 de ani si nu o sa incetez pana ajung la 100..el e doar de 18 ani la club si deja si-a bagat picioarele.
aaaapropos iubeste in continuare alb si rosu ca astea sunt si culorile castravetilor.
Domnilor, aveti tendinta sa uitati ca fotbalul s-a transformat de mult intr-o afacere profitabila. Asteptati iubire de la profesionistele de 2000 euro pe noapte? Nu, asteptati performanta. Cam la fel e si aici. Mai lasati suspinele: Dinamo a devenit o firma care merge prost, si atat.
Investitia in jucatori are 2 componente: materiala si afectiva. Noi discutam aici doar de partea afectiva, la care - evident - nu primim ce asteptam. Dar de aici pana la a cere unui jucator sa nu vrea marire de salariu, sa nu se duca la o echipa sau alta, mi se pare mult. In fond si la urma urmei, profesionistul joaca la maximum oriunde: la noi, la Sofia, la Ajax sau la Steaua (si da, pentru ultrasi: scriu Steaua corect, pentru ca o consider adversara, dar nu dusman de moarte). Ca ai nostri ca brazii nu sunt profesionisti... ei, aici e problema.
Eu zic sa mai terminam cu smiorcaielile: Petre nu te du, Petre aia, Petre ailalta. Daca vrea sa plece, sa plece. Eu, unul, ii urez succes oriunde ar pleca. Trecutul lui la Dinamo i-a castigat cinstit aceste urari, pentru mine.
Noi ar trebui sa ne luam (in primul rand) de conducere. Pare-se ca ei vad clubul ca pe o afacere pe ternem scurt: vinzi 2-3-10 jucatori, scoti caramida de parai, joaca nene! La viitor nu s-au gandit cand au rulat jucatorii ca pe masini la Paris-Dakar. Ce ni se intampla acum este rezultatul anilor indelungati de vandut-cumparat-vandut, instabilitate si lacomie pura.
In loc sa-l intreb pe Petre de ce pleaca, eu i-as intreba pe Netoiu, Badea, Borcea si ceilalti: cum arata strategia de dezvoltare a afacerii pe rumatorii 5 sau 10 ani? A facut cineva o analiza SWOT clubului? Care sunt liniile directoare? Cum sunt repartizate investitiile? Cat se duce la juniori, cat la achizitii?
Sau, intrebarea cea mai grea: exista aceasta strategie?
radu
Apr 21 2006, 08:00 AM
hai ca esti tare..
nu inteleg de ce a trebuit sa ma citezi cand nu ai avut nici un comentariu referitor la spusele mele..plus ca ceea ce am spus se referea la partea sentimentala daca intelegi si a pleca la greu pentru catvia dolarei in plus nu se numeste profesionalism ci apartine de zona de mercenar. profesionist se numea daca pleca la milan.
si devi incet incet offtopic
mai bine deschizi un nou topic numit analiza SWOT la clubul Dinamo..de ce nu depui un CV acolo sa iti demonstrezi maiestria manageriala si in alte parti..
PS TOPICUL asta se numeste pe cine doriti in locul lui FP din vara!!
cottonbud
Apr 21 2006, 08:21 AM
@radu
on-topic: Prepelita, desi Florentin Petre e greu de inlocuit, nu ca jucator ci datorita faptului ca devenit un simbol
off-topic: incercam sa subliniez cateva questii:
(a) fiindca fotbalul e o afacere Dinamo ar trebui tratat la fel: managerial. Cu analize fundamentate, cu strategii pe termen lung, cu investitii, cu ROI-ul calculat (ROI: return-on-investment), ma rog, ca orice afacere pe termen lung
(b) daca e cineva vinovat, mi se pare limpede ca acel (acei) "cineva" sunt din conducere. Ei ar trebui luati la bani marunti.
© mica ta ironie n-are obiect si nu cred ca ai motive sa "intepi" asa. Intr-adevar, eu din asemenea lucruri traiesc si am facut suficiente analize, strategii etc incat sa-mi dau seama ca acum la Dinamo se conduce din carpaceli si nu gandind pe termen lung
(d) sentimentele sunt motivatori puternici, dar nu ajung pentru succesul unui club.
Si chiar off-topic de tot: eu iubesc Dinamo de 32 de ani (si nu e gluma).
Te-am lamurit?
forzza_dinamo
Apr 21 2006, 10:12 AM
nu nu vrem sa vina nimeni de la arges vrem si noi jucatori cu putzin renume am auzit ca nu ma vreti sa aduceti oameni cu renume dar nu trebuie sa Fie foaarte cunoscutzi dar totusi vremun om care s-a nascut dinamovist si va muri dinamovist chiar daca nu a crescut la DINAMO vrem sa fie gata sa-si dea viata pt echipa si pt victorie precum unicul capitan. DINAMO 100% MY LIFE 4 EVER.
shushureddog
Apr 21 2006, 10:18 AM
Sa vina Cuza, Alex-Ioan!

Hai sa ne tinem toti in brate si sa plangem dupa marele petrica

C e a facut asa mult pt. DINAMO? Afacut mai mult decat V. Moldovan, care acum ne omoara din postura de rapidist? A jucat vreo semifinala prin 90? Daca ma gandesc bine ... a dus echipa in vreo primavara europeana? Il intereseaza numa banii, nu ca de aia pleaca! Pt. 60.000 prefera sa plece la bulgari decat sa ramana la noi, de parca 140.000 + prime pe an nu e de ajuns! S-a gandit serios se plece si la spurcati! CE DRACU IL TOT IDOLIZATI? Uitati-va la Alexa care a venit la noi si nu a mers la spurcati desi i-au oferit negriciosii mai multi bani. Si el nu e crescut de la 8 ani la DINAMO ca si marea vedeta! Petre te rugam fa un bine pt. noi si ia vreo 10 dintre mercenari cu tine! Si altu sa nu mai veniti inapoi! Apropo as vrea sa vina un jucator tanar chiar de la DINAMO 2 CA SUNT SIGUR CA VA JUCA MAI BINE DECAT MARELE PETRICA! Prepelita si Balan, vb. cuiva, ar fi o solutie!
ultras48_cj
Apr 21 2006, 10:29 AM
ar fi un inlocuitor pt petre la fc arges....tanarul ala,prepelita...e chiar bun baiatu,l-am vazut in meiul cu rrapid si inca in doua meciuri...e rapid si foarte tehnic..si in plus e mai micut...la fel ca petre :),asa ca s-ar potrivi perfect..dupa parerea mea.el ar fi cel mai bun inlocuitor pt petre,pe care conducerea l-ar putea aduce...ca altii mai buni ar mai fi da nu pt noi.
CAT MAI MULTI LA CLUJ!!!
NOROC
redlady08
Apr 21 2006, 01:45 PM
eu nu-mi pot ink imagina k din vara altcineva va imbraca tricoul cu nr.8

....chiar ns si inca refuz sa cred k asa ceva chiar se va intampla

....am crescut cu Piticu purtand acest tricou....si a devenit un model pt mine....l-am admirat de-a lungul carierie sale pt daruirea si devotamentul fata de culorile alb-rosii...si-mi va fi f greu sa stiu k altcineva sa-i ia locul.
Piticu mi-a adus multe bucurii in toti acesti ani si nu o sa-l judec doar pt ultima perioada cand toata echipa a jucat prost....eu nu am uitat cand ii strigam numele pe stadion ....cand il chemam sa salute galeria...cand ne bucuram impreuna

......un fotbalist ca el nu va avea Dinamo prea curand...si regret k despartirea nu va fi asa cum mi-am imaginat-o eu. Din partea mea ai tot respectul si refuz sa cred k exista cineva care sa te poata inlocui la echipa.
Max
Apr 21 2006, 03:33 PM
Dorim un jucator mai bun decat Petre!
POOL
Apr 21 2006, 03:41 PM
Yo il Doresk tot pe Petre....
DUMMY
Apr 21 2006, 03:47 PM
E aiurea ca pleaca Petre... piticul nu poate fi inlocuit de nimeni, asa o sa plece pe rand adevaratii dinamovisti

si o sa ramana mercenarii astia din con

ducere
radu
Apr 21 2006, 03:50 PM
asa e ..e de neinlocuit petre.. de altfel nici nu are rost sa ne mai inscriem in campionatul viitor din cauza asta..
ar trebui sa ne trezim viata merge inainte..
dudu1961
Apr 21 2006, 03:56 PM

Un jucator din pepiniera lui Dinamo .SA nu mai auzim de ei pe la alte echipe rivale ,ca vezi doamne au facut junioratul la DInamo dar au ajuns la cine stie ce ec [size=3]
A
Ajutor BB Code
hipa rivala rată tot si culmea mai sint si jucatori de top
Mitzi
Apr 21 2006, 04:22 PM
Nu inteleg ce cauta un topic despre jucatori la sectiunea suporteri...
shushureddog
Apr 21 2006, 04:29 PM
Hai sa tinem toti cu bulgarii ca pleaca petrica la ei! NU...mai bine ne impuscam sau facem o sinucidere in masa! Ce tot plangeti atata nu vedeti ca de un an jumate noi jucam in 10 oameni tot timpul (in cel mai bun caz), + inca unul care fuge si-i da centrari la Elias in peluza?

Let's party!
rainman70
Apr 21 2006, 06:07 PM
Petre ar fi trebuit sa plece mai demult de la noi(iar scooter am disperat) Oricum el si-a facut datoria fata de club,dar si clubul fata de el. Toata tzigania asta putea fi evitata daca idiotzii astia din conducere ii dadeau drumul la timp.
Ratacitu
Apr 21 2006, 06:54 PM
Pe Badea, Borcea, Netoiu si Cohn
ii vreau in locul lui Petre din Vara!
PLECATI!
red_dog997
Apr 21 2006, 08:31 PM
Petre e de neinlocuit, dar pana la urma va trebui sa ne dam batuti, si sa-l luam pe Prepelita, pentru ca, deocamdata este cea mai buna alegere, pe care Dinamo ar putea s-o faca, asta daca Petre a plecat, numai, ca Prepelita nu joaca pe acelasi post cu petre, dar cred ca va putea sa faca fata, si plus de asta el este si un jucator, care e tanar, si joaca la nationala de Tineret, el are un viitor, si, poate ca dac-ar ajunge la Dinamo, ar putea sa devina mai tarziu, la fel de bun cum era si Petre, eu cred ca mai buna alegere ca asta nu ar fii, asta si pentru ca Prepelita ar putea ajunge la Dinamo foarte repede.
Pana la urma Prepelita este o alegere buna, ar mai fii si alti jucatori, numai ca nu cred ca ar putea face fata.
Orice-ar fii, numai noi sa fie cum e mai bine, din partea mea poate sa vina si un jucator din B, sau C, numai sa faca fata, si sa fie la fel, sau poate chiar mai bun ca Petre, si nimic nu conteaza mai mult decat ca Dinamo sa fie cea mai buna!Alegerea sa fie buna si atata tot!
That's all!FORZA DINAMO!!
radu
Apr 21 2006, 09:30 PM
m-ai ametit
POOL
Apr 22 2006, 01:12 PM
Se poate inchide topicul, deoarece se cam stie cine va fi "urmasul" lui Petre la Dinamo............
radu
Apr 22 2006, 01:37 PM
asta nu inseamna ca nu ne putem dori pe altcineva..nu?
POOL
Apr 22 2006, 02:09 PM
Poi lumea si-l poate dori si pe Crstiano Ronaldo ii dreptul fiecaruia, da' cred k deja ii kam klar cine o sa fie inalocuitorul lui Petre.
radu
Apr 22 2006, 02:11 PM
asa iti place tie sa fi mai cu mot
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.