Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Galeria echipei Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3, 4
Nexus
010.gif 010.gif 010.gif
@cata:fiecare e cu parerea sa.nu vad de ce esti asa ironik?eu sunt de acord cu protestul suporterilor,si cred ca va avea urmari benefice jucatorilor.
tazz870
eu intr-un fel sunt de acord cu protestul intr-un fel nu sunt,deoarece chiar daca trec printr-o perioada proasta jucatorii tot trebuie sa fie sprijiniti si mai e si cantecul p care in cantam mereu "FIE VREME BUNA,FIE VREME REA CAINI PANA LA MOARTE SI DUPA EA!!!"
Add1ct3d
QUOTE(Cata @ 19 Apr 2006, 12:20) *
nici nu e nevoie. inteleg ca efortul e deosebit pentru tine si nu vreau sa te obosesti football.gif

Cata o utlima intrebare !

Cum era dak SUDUL reactziona exact la Ultrashii Interishti?? (acum recent)

Cand Adriano a fost alergat pe aeroport .. Zanneti si-a luat o palma ... si etc ???

Cum era sa-i alergam pe jucatori ?
Cata
In ce sens benefic?

hai sa-ti spun eu de ce nu e benefic:
1. o situatie de criza nu se depaseste cu nervi. din contra, iti bagi picioarele intr-un lighean cu apa rece si incerci sa gindesti
2. Spectrul unei caderi 007 e mai mult decit posibil pentru ca jucatorii sint afectati in primul rind psihic.
3. orice exprimare violenta duce la inhibitie si nicidecum la relaxare
4. Florin Marin nu are calitati de psiholog. Nu poate remonta jucatorii. Nu e vina lui. Are dezavantajul virstei.
5. Revenirea se face treptat si prin sustinere. Ori daca la un succes s-a reactionat asa ce s-ar fi intimplat la infringere?
6. Un suporter care are o problema cu conducerea si intelege sa protesteze la adresa ei nu sanctioneaza jucatorii.
7. totul se sparge in capul jucatorilor: atit nemultumirile conducerii cit si ale suporterilor sint indreptate spre ei.
8.atunci cind te pretinzi "pina la moarte" alaturi de cineva, nu cobori la prima!

QUOTE(Add1ct3d @ 19 Apr 2006, 12:40) *
Cata o utlima intrebare !
Cum era dak SUDUL reactziona exact la Ultrashii Interishti?? (acum recent)
Cand Adriano a fost alergat pe aeroport .. Zanneti si-a luat o palma ... si etc ???

Cum era sa-i alergam pe jucatori ?

Add-ule,

presimt ca vor mai fi si alte intrebari. nu fi categoric ;)

si ce e de urmat un exemplu prost precum al celor de la Inter sau respectarea unui lucru asumat:
"pina la moarte si dincolo de ea" ?

acest slogan este liber asumat si neimopus de nimeni. poti isei din joc cind vrei. dar fa-o cu capul sus.
tazz870
toata vina pt c s intampla acum la DINAMO o are giovani becali si esteban axe.gif .
giovani pt k a distrus minunata echipa p care o formase ando si pt k l-a dat afara,iar esteban pt k a facut o pregatire d doi lei in iarna,si a distrus complet tot c facuse andone HAITA_DINAMO.gif
FarfelkugeL
QUOTE(Antispring @ 17 Apr 2006, 23:25) *
010.gif 010.gif 010.gif peluza interista a fost goala si n-au avut mesaje d'alea pt ca fanii deja le rupsesera dintii pe aeroport.....

recomandati-i lui zicu un stomatolog bun.... s-ar putea sa aiba nevoie in curand. 010.gif 010.gif

Bine nu chiar rupt dintii.. dar pe aproape :D

Ar fi bine daca ar fi doar El Magnifico Driblingore Zicone.. dar mai e si Protejatus a' lu' Ne Tzo Yu - GRIGORIE care... pe scurt NU FACE NIMIC!
Si culmea nesimtirii mai e si titular!
Cata
nu numai giovani e vinovat. toti conducatorii sint vinovati. daca el a luat-o pe aratura ceilalti aveau datoria sa-l traga de mineca si sa-l domoleasca. nu schimbi echipa, conducerea cind te alfii pe primul loc. daca vrei sa faci ceva, intaresti echipa.

daca becali n-a gindit ceilalti aveau datoria sa o faca. conducerea clubului culege ce a semanat. nu mai huliti jucatorii ca nu ei sint vinovatii! ei sint singurii care incearca sa dreaga busuiocul jucind asa cum sint invatati si cum pot ei in acest moment.
tazz870
asa zic si eu jucatorii nu au nici o vina.
dar giovani eu cred k este vinovat k dupa el a tras toata conducerea .p unde a fost a facut numai stricaciuni,daca conducatorii nostri "dragi" erau destepti nu il primeau la club.
darkestt
Se pare ca Petre chiar va pleca la TSK Sofia...
Dar oare asta inseamna ca Andone nu va reveni? El pusese din cate stiu conditia prelungirii contractului lu' Petre.
busted_blue.gif
alecsa_rd
dak petre pleca iar andone nu se mai intorce, echipa se va duce de rap 256.gif bigcry.gif a!!
attos
nu stiu cat de copil mai pot fi la varsta asta ...poate conform sintagmei "toata lumea pastreaza pastreaza spiritul de copil" ... aici era vorba de modul in care s-au manifetsat unii suporteri...raspunde-mi la o intrebare Add1ct3d : "de ce o parte din suporterii dinamovsiti sunt de acord cu protestul asta brutal (minoritari) si o parte nu (majoritatea)???"
Add1ct3d
Chiar imi pare rau dar nu am sa mai raspund sau sa mai fac un comentariu pe tema asta.Am repetat mai sus nu mai vreau POLEMICI de genu asta!
nunweiller
Pentru baietii din cele doua galerii:
1. Petre a plecat.
Eu va multumesc pentru asta. Ceea ce nu a reusit Giovani ati reusit voi. Felicitari: "Dinamo sinteti voi", Petre nu are nici o legatura cu Dinamo. Nici noi, restul sutele de mii sau milioanele.
2. Daca pierdem meciul cu CFR goniti-i si pe Barca si pe Zicu si pe Niculescu si pe Danciulescu si pe Grigorie etc. Ei nu au facut nimic pentru Dinamo. Doar voi: ati strigat la meciul cu Rapid si Dinamo a pierdut. Ati fost jigniti de treaba asta.
3. Propun sa jucati voi in locul lor: acum avem nevoie de un mijlocas dreapta. Jock, cel care a suspendat terenul la meciul cu Jiul a dovedit ca stie sa fuga repede si bine. Poate fi angajat. Grabiti-va! Chelsea e cu ochii pe el!
bananasmile.gif
g481_shm
@nunweiller: petre pricum pleca...nu mai acuzati cu totii galeria pt ca echipele mari nu pot sa reziste fara galerie..si de ce ti se pare ciudat ca spunem "DINAMO suntem noi?"...cunosc baietii care merg pe stadion de 15-16 ani meci de meci..poate dinainte sa se fi nascut multi de aici...si cunosc fotbalisti care joaca un sezon pt Dinamo si pleaca fara sa se auda nimic de ei...nu le mai pasa...acum spune-mi tu daca vezi vreo diferenta intre a urmari echipa prin deplasari la toate meciurile, (dai bani din buzunar, lipsesti de la scoala serv, etc.) si a juca pe sume imense cateva sezoane dupa care iti iei banii si pleci...deci DINAMO SUNTEM NOI...si daca petre a plecat asta e...jucatorii vin si pleaca...suporterii raman..
PS: add1ct3d are dreptate...multi nici nu fac diferenta intre NORD si SUD...la cazuri d'astea nici nu mai are rost sa comentezi...
st_an
alungati fiecare jucator de la echipa...asa in ritmul asta o sa aveti ce sa injurati vreo cateva luni. pana pleaca toti. pacat ca dupa ce o sa ii alungati pe toti, pe aia din conducere, oricat i-ati injura tot nu vor pleca!

DINAMO SUNTEM NOI TOTI !
si suporteri si jucatori!
Timeea
QUOTE(st_an @ 20 Apr 2006, 3:10) *
alungati fiecare jucator de la echipa...asa in ritmul asta o sa aveti ce sa injurati vreo cateva luni. pana pleaca toti. pacat ca dupa ce o sa ii alungati pe toti, pe aia din conducere, oricat i-ati injura tot nu vor pleca!

DINAMO SUNTEM NOI TOTI !
si suporteri si jucatori!

Performantele lipsesc pentru ca nu avem sefie buna si asta se vede. Normal ca, atunci cand instrainezi oamenii de la echipa, vorba aia...imprumuturi pentru a prinde"experienta"si, evident, dobanzi mari in conturi,...se strica tot. Si daca pe mine m-ar trimite mama in China, va asigur ca la intoarcere n-as mai aprecia prea mult chiftelutele ei. In fine. Sa nu hulim echipa. Vinovati sunt cei care pun acatiste la biserica pentru UCL si care uita sa fie oameni, in primul rand. Putin crimbo gaz pe nari nu le-ar face rau celor in conducere, ca sa nu mai vorbesc de noi.
nunweiller
@g481_shm: Este adevarat ca o galerie este importanta pentru o echipa de fotbal, insa ceea ce ati sambata(unii prin absenta si mesaje agresive, ceilalati direct, in tribune) a depasit orice masura: jucatori care se identifica cu Dinamo au fost facuti praf de o mina de suporteri. Ati creat scandal exact cind echipa trebuia sustinuta.Pacat. Imi pare rau pentru ca, la un anumit moment formati cea mai frumoasa grupare de suporteri din tara.
O echipa nu este reprezentata in nici un caz de galerie, galeria este doar o componenta si dupa cum vezi marea majoritate a sustinatorilor dinamovisti dezaproba circul facut la sfirsitul saptaminii trecute. Ati gresit... Ar trebui sa recunoasteti lucrul asta si mergeti mai departe. Asta cred eu.
attos
deja discutia intra in derizoriu...fac o ultima precizare...nu conteaza daca cineva se duce la n deplasari si vine la n meciuri si lipseste de la ore serv etc. este la fel de dinamovist ca si cel care vine knd poate la meci...ot k virusu alb roshu nu cunoaste mutati!!!
si daca tot vreti sa huiduiti...nu cred k e nevoie sa nominalez io jucatorii care merita ( grigorie ,zicu,...&co) ,dar in limita bunului simt...aminti-va cine v-a oferit cele mai mari satisfactii!!!

p.s. mai bine sa incurajam jucatorii...pt k momenatan astia sunt...stiu k jocu` lasa mult de dorit...nu exista daruire...dar dak bagam frik in ei oare vor face mai mult ...io unu` ii vad afectati dupa meci...ori din cauza rezultatului ori din cauza fricii...

red dog 4 ever
Sergiulica
Problema e ca din pacate la noi toata lumea posteaza mesaje pe site dar cand e vorba de mers pe stadion nu prea se inghesuie parerea mea e ca nu trebuiau injurati in halul ala era de ajuns sa fie tribunele goale si mesajele lasate la PCH nu cred ca era nevoie de mesajele din parcare si nici nu cred ca singuru care mai lupta pt DINAMO sa fie trimis de catre uni la steOAIA. Din pacate la noi nici cand jucam bine nu avem foarte multi oameni pe stadion si cand vin pe stadion vin sa manance seminte si sa stea jos pe scaun ca la cinematograf. Se vrea performanta europeana pai hai sa facem si noi suporteri ceva pt asta ceva de genu 'cum sa aducem suporteri inapoi la stadion si cum sa-i facem sa scandeze numele echipei pe care o iubesc DINAMO' se vrea marirea capacitati stadionului as vrea ca DINAMO sa aibe un stadion european dar la noi asta ar insemna mai multe locuri goale in tribune. incercam sa fim precum italieni dar nu suntem nu avem nici macar jumate din mentalitatea acestora care si la meciurile cu ultimele clasate din Serie A au stadioanele pline (ma refer aici la echipe precum milan inter juve). Haideti fratilor sa umplem stadionu si sa incurajam echipa acum cand are nevoie de noi ajunge o etapa cu tribunele goale(nu ma refer la suspendarile date de lpf) haideti sa ajutam sa lupte dar sa facem asta de acolo de pe stadion si si fim cat mai multi dak se poate sa umplem stadionu(ca nu e foarte mare) HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
radu
din pacate nu toata lumea poate ajunge la meciuri..unii sunt caini din strainatate pe forum ..altii pot merge doar la meciurile de acasa..altii merg peste tot in tara..nu trebuie sa condamnam pe nimeni..fiecare sprijina echipa iubita asa cum poate.
In privinta participarii la meciuri atat timp cat la echipa a fost liniste si echipa mergea erau si spectatori..lipsa de profesionalism atat a jucatorilor cat si conducerii a determinat reactia suporterilor, care este normala dupa parerea mea. Iar formele de protest pot fi de mai multe feluri printre care si cea adoptata de PCH la meciul cu Bistrita, important e sa nu se limiteza doar la atat.
g481_shm
@sergiulica: juve nu are stadionu' plindecat la meciuri importante...crede-ma..si inter au facut protest exact ca noi cand echipa a mers prost, deci ai dreptate incercam sa fim ca italienii..
@nunweiller: sunt de acord ca s-a exagera cu mesajele si cu faptul ca au fost injurati de SUD. Solutia era sa nu se duca nici SUD nici NORD si sa nu le lasam nici un mesaj...cred ca oricum isi dadeau seama despre ce e vorba..
@attos: asa e toti sunt la fel de dinamovisti eu ma refeream la diferenta dintre un dinamovist care face atatea sacrificii 10-15 ani in fiecare saptamana SI un mercenar care joaca pt prime cateva etape si dupaia are tupeu sa conteste galeria sau chiar isi ia lumea in cap (ca bratu de nu mai intra pe teren) ...aici tre' sa recunosti ca exista o diferenta..si ca spiritul lui DINAMO e pastrat e pastrat datorita daruintei "huliganilor" care fie vreme buna, fie vreme rea au sustinut ECHIPA si atat. o sa sustinem DINAMO la bine si la rau tot timpul..cu conditia sa arate ca vor si ca ne merita...mai bine mor pe teren si pierd cu 1-0 si te asigur ca o sa aplaud juma' de ora...DECAT sa castige cu 2-o de ochii lumii fara nicio ocazie clara de gol cu echipe de mana a 14a..
Add1ct3d
in Torino 80% dintre locuitori tzin cu Torro(AC TORINO) iar 20% cu Juve.

Daca va uitatzi bine la meciuri o sa vedetzi k la un meci d`alu Torro stadionul din Torino e FULL.... (ei fiind si in SERIE B)
g481_shm
@add1ct3d: eu ce ziceam...stiu asta..nu au avut ei stadionu' plin la meciurile din CL cu Werder nu mai zic...
f_rares
Galeria trebuie sa faca ceva ca jucatorii si conducerea sa intzeleaga ca trebuie sa-si revina,sa se TREZEASCA.
Neprezentarea la meci a PCH-ului mi se pare o decizie buna.Dar nu as fi afisat acele bannere cu 'va rupem dintzii' sau ce scria pe acolo.
Sergiulica
Cand era liniste la DINAMO venea lumea la stadion care lume 'radu' 2000-3000 mii de oameni mie mi se pare ca DINAMO inseamna mult mult mult mai mult si cand am zis sa umplem stadionu nu mam referit sa-l umplem doar la meciurile importante ci la toate meciurile....poate asa vom avea si performanta ca chestia cu tribunele goale nu cred ca va tine(dak tot am incercat cu tribunele goale hadeti sa incercam si cu ele pline) HAITA_DINAMO.gif
attos
toata lumea stie ca juve nu e o echipa iubita in italia...si de accea stadionu` lor nu se umple dekt foarte rar...dar noi nu tre sa luam exemplul lor...pt k suntem cea mai iubita echipa din tara....nu trebuie sa luam exemplul interului pt k aveam mandrie si nu copiem ...cum mai spus...sa ne manifestam protestul fata de echipa ...dar civilizat fara mesaje si injurii...neprezantrea la stadion a fost o solutie ok ...dar c a urmat a fost....no comment
Radu10mai
010.gif Dinamo e cea mai iubita echipa din tara? aud noutatzi!! bananasmile.gif
radu
1. aici se vorbeste despre galerie si nu suporteri
2. si despre galeria lui dinamo nu a altora
3. cea mai iubita din tara?????!!!!!!
attos
da dinamo e cea mai iubita echipa din tara (excluzand oamenii care tin cu 3-4 echipe ...pur dinamovisti doar alb si roshu in fata ochilor )
Ratacitu
QUOTE(f_rares @ 20 Apr 2006, 9:14) *
Galeria trebuie sa faca ceva ca jucatorii si conducerea sa intzeleaga ca trebuie sa-si revina,sa se TREZEASCA.

Dar nu as fi afisat acele bannere cu 'va rupem dintzii' sau ce scria pe acolo.

Nici eu nu sunt de acord cu protestul adresat jucatorilor.

Principala vina o au CONDUCATORII! Dar daca bannerul era adresat CONDUCATORILOR e OK!

Dar sunt persoane si persoane cu punctele lor de vedere, nu suntem de acord dar le respectam.

Ce nu inteleg e ' de ce nu se tin de cuvint daca au promis ceva'. axe.gif

Promisiunea e Promisiune!
paddy
QUOTE(Red Dawg48 @ 18 Apr 2006, 14:02) *
NICIODATA nu m-am dezis de CULORI SI CLUB. M-am dezis doar de unele panarame care sunt "jucatori". Exemplu?
GRIGORIE!
De cand l-a luat netoiu si i-a dat sa suga tâtć de la el, nu mai joaca nimic!

Si lista poate continua banned.gif
Cind ne mergea si noua bine in campionat si cupa UEFA la-ti adus pe gunoiul de Giovani diablo.gif care a distrus tot ce a cladit Andone in toti acesti ani diablo.gif
Netoiule dute la puscarieeeee banned.gif
shushureddog
Ce inseamna pt. voi "greu"? Sunt de acord cu cei din sud desi stau in nord la meciuri dar asa nu se mai poate... nu v-ati saturat sa vedeti toata ziua spurcatii cum se bucura la tv. in timp ce vedetele noastre (inclusiv "marele" petrica) se bucura alaturi de ei si ii incurajeaza k pe niste "fete mari"? Ce ma doare pe mine de romania... si de punctele p... din uefa? nu ma intereseaza decat DINAMO! Iar cand marii mercenari ai nostri fac asemenea gesturi voua vi se pare ca sunt la "greu"? Sunt pe dreq la greu... toti sunt numai niste mizerii in frunte cu "minidick"! Bine ca pleaca la bulgari. Daca ar mai lua vreo 10 cu el!
red_dog 4 ever
Membrii Peluzei Sud au decis sa nu mai vina la meciul pe care Dinamo il mai are de disputat in "Groapa". In etapa a - 29 - a alb-rosii vor intalni pe FC National, dar cei din Sud nu vor mai fi prezenti la meci. In schimb, ei vor face deplasarea la Mioveni si la Timisoara, pentru meciul cu Poli. Saizeci de ultrasi vor merge sa urmareasca Dinamo la meciul cu FC Arges, dar, asa cum a zis un membru al Peluzei Sud, "o vom face doar pentru culori si pentru ce reprezinta Dinamo in sufletele noastre, nu pentru jucatorii care imbraca azi tricourile si care se gandesc cum sa plece mai repede de la echipa."
f_rares
ee...poate ar trebui sa nu ne prezentam la meci ...poate ar trebui sa lasam stadionul gol sau poate ca ar trebui sa umplem stadionul dar sa nu scandam nimic.Nu stim ce e mai bine de facut in momentele acestea.In ultima etapa galeria ar trebui sa faca deplasarea la timisoara si sa incurajeze echipa ca intr-un meci mare !!!Sa nu terminam anul si campionatul cu un gust amar , cu certuri intre jucatori si suporteri.Ar trebui sa fim fericiti de ce am realizat in UEFA!!Noi stim ce am facut si asta e de ajuns!
nunweiller
Ar trebui ca echipa sa fie sustinuta in continuare. Ceea ce s-a intimplat cu Niculescu, Barcauan sau Alexa este inadmisibil. Suporterii trebuie sa mearga la stadion si sa incurajeze echipa si sa sustina jucatorii.
rusucristi
TOTI DINAMOVISTI ACUM TEBUIE SA VA TREZITI SI SA SUSTINETI ECHIPA CA NICIODATA ALTFEL NU SUNTETI SUPORTERI ADEVARATI SI N LA BINE SI LA GREU beerchug.gif
ForzaLazio
ar trebui sa umplem stadionul si sa nu cantam nimic...sa vada si jucatorii ca ar fi avut sustinere daca s-ar fi daruit pe teren...sau sa cantam tot meciul ''CATALIN Hîldan INSEAMNA DINAMO''....FORZA DINAMO!!!!
alb&rosu
nu stie careva la ce ora ajunge echipa in Timisoara??
alexyutza
ANUNT IMPORTANT : Galeria polista e pusa pe fapte mari . Va iesi bataie la meciul asta . Feriti-va de polisti pt ca au de gand sa provoace pe suporterii lui Dinamo iar stadionul va fi plin . Deci 200 de suporteri dinamovisti , sau cati vor veni , nu vor puteasa faca fata unui stadion intreg .
Nu va lasati provocati si evitati cat de mult se poate incidentele !
catzelus_berceni
da....jegosii aia sigur or sa ne provoace..insa sa stam calmi!!io unu cel putin nu vreau sa ajung in punga la bucuresti!cine se cred si timisorenii astia???trebuie linistiti....pe teren HAITA_DINAMO.gif
POOL
Da.... Un 8-1 cred ca ar fi de ajuns. drunk.gif
undyng
Sincer mi se pare penal modul in care uni se considera mai buni ca alti . Cu ce sunt eu mai prejos ca nu stau in bucuresti si ca nu pot merge la toate meciurile si ca nu merg in deplasari . Ce crezi ca daca puteam nu mergeam nu plateam bani ? Deci despre chestia asta era topicul DINAMO este momentan o echipa " Out of Order " . Pana si noi ne certam care tine mai mult cu Dinamo .... Daca ti cu Dinamo arato . Mergi la meciuri ... Rupeti plamani ... Ia amenzi dar iale macar pentru ceva in care crezi sau credeai ...
Da nu veni cu impresi la mine ca tu esti cu ceva mai presus ca mine
dog48
Deceaba vor veni multi pt. ca ei sunt ca Rusi multi si prosti!Si inca ceva daca la Timisora reusim sa venim toti(mai avem si servici,eu unul ma duc)cei de actiune (Nord + Sud) vom face fata si la 1000 de baieti din aia frustrati ca sau nascut la tata si ca echipa pe care ei o sustin este de fapt FULGERU BRAGRADIRU!!!!!!!!SA FIE PACE IN LUME/SA FIE PACE IN LUME /SA FIE PACE PACE PACE PE PAMANT!!!!!!!!!!!!!!

Click to view attachmentULTRAS!!!!
POOL
@undyng... la mine te referi la faza cu superioru'?? Daca da sa stii ca eu ma consider inferior multora dintre voi, adica celora care merg la meciuri. thumb.gif

Pana una alta, am vazut ca pe onlinesport s-a facut un sondaj: care este cea mai rea sau cea mai indisciplinata galerie din tara... Bineinteles ca am iesit noipe primul ca toti stelistii mai prosti ne-au votat. aveam 66% diablo.gif
Max
Te-oi considera tu inferior..dar prea te dai mare.
stelu67
E normal sa fim alesi cea mai indisciplinata galerie din moment ce unii suporteri s-au bagat in altercatii pe stadion cu alti suporteri si cu jandarmii.Lucru din care nu a avut de cistigat nici echipa.Sau mai ales echipa este cea care a avut de pierdut.Pe mine nu ma intereseaza ca altii au atacat si ei au ripostat.Este cea mai simpla scuza.Orice galerie care se bate pe stadion face rau echipei.Sa fie clar.Nu aveti decit sa injurati daca credeti ca e frumos si va simtiti voi bine,puteti bune bannere, e dreptul vostru dar de aici si pina la bataie e cale lunga.Din pacate pentru noi, in ultimul timp,galeria lui Dinamo e asociata cu batausi.Cei care vin la meciuri sa se bata sa ia macar exemplul celor din Anglia care se bat dupa meci in-afara stadionului.Si daca tot ati vorbit de exemple din Italia,acolo nici acolo nu am auzit ca suporterii sa se incaiere pe stadion.Vreti sa faceti ceva bun pentru Dinamo,datii afara voi din stadion pe turbulenti pt. ca echipa este cea care risca cel mai mult.Eu personal,nu ii consider suporteri pe cei care vin la stadion doar ca sa se bata.Pt. mine sint antidinamovisti.Conteaza prea putin ca merg in deplasari cu echipa sau ca sint prezenti la fiecare meci ,din moment ce fac scandaluri care prejudiciaza echipa.Sint sigur ca imi voi atrage antipatii din aceasta cauza dar asta e treaba celor care se simt atacati de cele spuse mai sus.

HAITA_DINAMO.gif mereu HAITA_DINAMO.gif
POOL
@ m@x.... Spune-mi si mie cand m-am dat mare????? icon_rolleyes.gif
FarfelkugeL
Tot condamnati actiunea de sambata, insa voua va place sa va luati CARAMIZI in cap de la olteni cand mergem in deplasare...
Eu cred k nu.
Cai Lun
...si, prin urmare, propui sa....?? icon_rolleyes.gif
rednorth
"Cine ridica sabia, de sabie va muri."
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.