Ete na, prea multe pretenții, de unde vreți voi numai căței cu pedigree...
...99,99% dintre câini tot corcituri suntem...și d'aia suntem răi.
Mitzi
Jun 5 2008, 08:26 PM
Mama-caine(nu catea,pentru ca suporterii lui Dinamo sunt caini indiferent de sex:P),tata-caine,tataie-rapidist,mamaie-stelista,bunicul-caine,bunica-apolitica:)))
Ia vezi care este procentajul?Cat de corcit sunt?
Nu mult, cam 30%
skypynel
Sep 28 2008, 07:46 PM
buna seara.nu stiu cum sa ma exprim mai exact.in primul rand sunt fan Dinamo, insa locuiesc in buftea merg la meciurile doar de acasa in proportie de 90%din ele iar acum echipa din orasul meu CS buftea este in liga a 2 si merge destul de bine insa nu avem o galerie oficiala si as vrea sa stiu si eu cum inregistrez o galeire mai exact ce trebuie sa fac steagurii,benere etc acte ceva? cam asta m-ar interesa astept un raspuns multumesc anticipat.
ce se intampla acum, ce e in mintea mea,
de ce departe de tine nu pot sta,
de ce putine imi sunt cuvintele,
sa pot sa imi masor sentimentele,
pentru ca m-am nascut si-am sa mor caine,
ale,ale,ale, Dinamo ale.
BoYkA
Oct 27 2008, 09:37 AM
Dupa meciul de la Nijmegen unde ne-am batut cu suporterii lui NEC pentru faptul ca ei ne injurau si ne faceam tigani, toata lumea in special Vasile Turcu a inceput sa arunce cu noroi in galeria lui Dinamo. Mare i-a fost satisfactia cand l-a vazut pe Nicu Tararache cocotat pe gard, persoana cu care se mai rafuise cu 1 an in urma datorita faptului ca PCH-ul nu incuraja echipa ( nu ca echipa ar fi jucat mai prost decat bunica, si saracii suporteri au incercat sa schimbe si ei atat cat pot ceva in bine la Dinamo). Dupa ce Dinamo a primit o amenda de 20.000 CHF au inceput injurile lui Vasile Turcu asupra galeriei dinamoviste. In colimator a fost luat si Badea care i-a sustinut pe suporteri.
SA NU UITAM CA AM FOST CEI MAI TARI DIN ROMANIA LA COREGRAFIE ATUNCI CAND ATI MERITAT, SI CHIAR CUM A DECLARAT TURCU "AVEM NISTE SUPORTERI EXTRAORDINARI".
SA NU UITAM CE INSEAMNA DINAMO, IN TRIBUNE SUNTEM CEI MAI TARI DIN ROMANIA, PE TEREN TREBUIE SA DEMONSTRATI SI VOI !!!
the dog azza
Oct 27 2008, 09:56 AM
ok....turcu trebuie sa plece...la fel ca si ceilalti actionari de la Dinamo...sau macar sa nu mai apara prin presa....sa bage banu si sa taca din gura....la Dinamo ar trebui instalat un presedinte care sa nu aiba treaba cu Dinamo...o sa zica careva....pai da,da' daca nu e fan Dinamo nu o sa se consume pt. echipa........asta poate asa ar fi(mai ales in Romania),insa credeti ca Laporta,Calderon,Galliani sau Moggi de exemplu erau chiar asa mari fani ai echipelor pe care le conduc????
Tiriac daca ar veni probabil si-ar aduce o echipa pe care sa o puna la conducere,iar el numai sa bage bani....insa pt. asta ar trebui ca ceilalti sa vrea sa isi vanda actiunile...ceea ce ma indoiesc ca o sa o faca daca nu li se da o gramada de bani
antisteaua
Oct 27 2008, 09:59 PM
Ba eu sper ca macar la meciul asta cu zdiaoa sa conduca Elias galeria si sa nu mai vina samantarii in galerie. Cei care au seminte la ei sa fie declarati zdelisti si prin urmare sa fie alungati.
Raikkonen
Oct 28 2008, 03:26 PM
@the_dog_azza: Despre Laporta si Calderon in mare parte DA. Sa nu uitam cum ajungi presedintele Barcelonei sau al Realului. Acolo trebuie sa candidezi si esti la mana unor oameni care isi castiga dreptul din vot prin participare financiara si nu sunt putini, e vorba de cei mai infocati suporteri care scot bani din buzunar ca sa aiba un cuvant de spus acolo.
Daca e vorba de un antrenor precum Schuster care antreneaza pe Real nu inseamna ca trebuie sa fie si suporter, defapt e chiar un suporteri infocat al Barcelonei si este membru al acestui club. Ca jucator a jucat si la Barcelona, Real chiar Atletico dar in cea mai mare parte a carierei la formatia Blaugrana. Nimeni nu-l contesta atata timp cat isi face treaba. Pentru Barcelona, Rijkaard nu insemna nimic pana sa vina antrenor a fost adus pentru stilul sau super-spectaculos care l-a dovedit la nationala Olandei, Euro 2000. Guardiola se stie ca a fost capitan la Barcelona dar conducerea nu l-a adus pentru acest motiv ci pentru ca a confirmat ca antrenor al echipei B. Cu toate ca acolo vorbim de un spirit aparte, nu ar accepta prea multa lume sa fie adus la Barcelona un antrenor cat de mare o fi pentru a juca defensiv iar Guardiola traindusi 90% din cariera la Barca are implantat in el jocul spectaculos si iata ca nu mult a trecut si jocul Barcelonei confirma din nou.
Deci din partea mea, Piturca sa nu calce vreodata la Dinamo, nu pentru ca a fost jucator si antrenor la stiaua ci pentru ca este un antrenor cu o viziune rudimentara...ratata. Fata de Barcelona pe fruntea noastra nu e imprimata nicio formula de joc ( ca si 4-3-3 lor ) dar e clar ca exista pretentii si la noi cu toate ca orice succes e bine venit chiar daca se datoreaza in mare parte unui jucator in forma cum a fost Niculescu in 2006-2007.
Iar la presedinte, iarasi...cu ce ma bucura pe mine ca Borcea e dinamovist si isi comanda costum rosu de la Armani ( din banii furati de la club ) cand nu are calitati si intentii de un conducator care stie ce vrea? Ce? Berlusconi s-a nascut cu ideea ca va prelua Milan din Serie B, o va duce inapoi in A si apoi o sa castige titluri si Cupe ale Campionilor fara numar? Cu Milan un om de afaceri foarte prosper si-a creat o imagine care l-a adus in TOP si acuma ce mai conteaza ca mai tinea cu Milan inainte? Era un club foarte iubit in Italia in special de clasa de jos fata de Inter care cu un numar mai mic de suporteri reprezenta elita din Milano.
the dog azza
Oct 28 2008, 07:27 PM
pai da raikonnen...e posibil sa fie astia doi fani ai echipelor respective...insa din cate stiu eu...fiind presedinte la cluburile astea iti faci anumite relatii si scoti o gramada de bani ....asa sa fie si la noi ....sa se umple de bani...insa sa stie cum sa conduca echipa ca pe o afacere......nu cu asa zisul siflet al lui borcea sau turcu...
DisKant
Oct 29 2008, 12:27 AM
@ antisteaua
Perfect de acord cu tine .Numai Elyas poate creea atmosfera in PCH ... numai el poate tine galeria in priza 90 de minute. Toti ceilalti sunt niste semintari . Se mai trezeste cate unu la o juma de ora cu un "DI-NA-MO " sau "Turcule sa-ti dam la..." . Fara Elyas suntem cam penibili sincer sa fiu
cainebatran
Oct 2 2010, 09:23 AM
Scriu aici, la acest topic, pentru ca este vorba de Galeria echipei DINAMO. Promit ca asta este ultima data cand postez pe aceasta tema.
Va rog, va implor domnilor care conduceti brigazile din PCH, uniti-va !!! Eu, cainebatran, un samantar, un cetatean, va rog din suflet sa va uniti, sa readuceti la viata forta aceea numita PCH. Va rog sa gasiti o cale de impacare; sa lasati la o parte tot ceea ce a fost si ganditi-va la viitor.
Daca macar la meciul ce va sa vina o sa va uniti, eu consider ca s-a facut un pas catre un viitor frumos, si va multumesc.
Cai Lun
Oct 2 2010, 03:14 PM
...si daca nu? (varianta cea mai probabila...)
anna
Oct 3 2010, 04:46 PM
si daca nu, va fi ca la meiul cu otelu' o gramada de oameni adunati, impartiti in 3: unii, intr-un capat, care canta ceva, ceilalti, in celalalt capat, care canta altceva si aia de pe mijloc care habar nu au ce sa mai faca; si vom sta cu totii, mandri, in PCH in amintirea galeriei care era odata
Doggfather
Oct 5 2010, 10:10 AM
io am stat sus la mijloc si n.am strigat cu nimeni , n-au dreptate aia care au injurat tot meciu ( din stanga cum te uiti spre teren ) da nici ca mihnea care n.a stiut decat "viata mea e dinamo" si otelu ii ciomagea pe teren , n-o sa se uneasca in primu rand ca unii primesc bani si sant aplaudaci si restu sant suparati si le pasa [ desi nu merita ] si o sa ii injure pe buna dreptate pe camatarii care sant acum la club , sa plece porcea clanu behecali , sa ramana dinamovisti la echipa , toti jucatorii afara , adusi tineri de la echipa a 2-a si de la sateliti sant 100% sigur ca ando ar face treaba cu ideea asta , ce e acum e o adunatura de retardati ahtiati dupa bani
Olandezu48
May 2 2011, 03:48 PM
Am si eu o intrebare . De ce s-a renuntat la celebrul "Augh-Augh-Augh" ?
dinamorupesteaua
May 2 2011, 07:35 PM
gaz metan 2-1 dinamo din cauza asta...inainte ne caracteriza Augh-Augh-Augh...acum dormim in ghete
Athlon20
May 3 2011, 02:01 PM
Din contra, DINAMO are spirit de echipa LUPTATOARE. In meciul de la Medias a reusit sa marcheze in min 91, asta insemnand ca a luptat si a crezut in sansa ei pana la capat. Ca sunt 2 epave in centrul apararii completate de un Patrascu de care n-a auzit nimeni e altceva. Si cei 300 de spartani au pierdut, dar au crezut in sansa lor pana la capat, ca si DINAMO in meciul cu Gazul. AUGH AUGH AUGH !
FataDinPeluza
May 3 2011, 07:01 PM
Pentru ca suntem CAINI, nu spartani!
razvan_severin
May 13 2011, 11:44 AM
de unde fac si eu rost de bilete la finala cupei??cineva sa ma ajute..plzz..sunt din severin si as vrea sa ma duk la finalaa...un rasp urgent..plzz
FarfelkugeL
May 13 2011, 07:55 PM
Pe 25 mai, de la ora 21:15, se va disputa, pe stadionul Tineretului din Brașov, finala ediției 2010-2011 a Cupei României-Timișoreana, protagoniste fiind eternele rivale Steaua și Dinamo.
Mai jos găsiți modalitatea de distribuire a biletelor, prețul unitar fiind de 35 de lei. Cluburile finaliste vor primi câte 30 la sută din totalul biletelor joi, 19 mai, ele fiind, ulterior, responsabile pentru distribuirea biletelor, conform propriilor sisteme și modalități de vânzare.
Suporterii echipei Steaua vor achiziționa bilete de culoare albastră, în sectoarele A-G, în timp ce fanii echipei Dinamo vor avea bilete de culoare roșie, în sectoarele J-N. Sectoarele H, I și P vor fi așa-numite sectoare-tampon, libere de spectatori.
20 la sută din totalul biletelor (având culoare galbenă) - sectoarele U-Z - vor fi vândute după data de 20 mai, spectatorilor neutri la casele de bilete ale clubului FC Brașov.
Sectoarele R și S sunt rezervate sponsorilor și partenerilor FRF, sectorul T fiind repartizat presei, aceste trei sectoare reprezentând ultimele 20 de procente din totalul biletelor tipărite.
Doritorii vor cumpăra bilete doar în baza Cărții de Identitate, cluburile urmând să alcătuiască tabele, conținând datele de identificare (inclusiv CNP) ale tuturor suporterilor, precum și mijloacele de transport pe care aceștia le vor folosi în vederea deplasării de la Brașov, informează FRF.
ursugonzo
May 26 2011, 09:25 AM
suporteri de rahat ce sunteti ,de aia nu mai vin eu la stadion handicapatilor,dati cu petarde in Torje tocmai cand puteam sa marcam.Nu mai ma prindeti pe stadion cat veti trai.Nu aveti nici un pic de minte in creierele alea retardate.In loc sa incurajati echipa in momentele mai grele ,voi ii dati in cap sa o infundati .Stati naibii acasa ,Decat cu voi in tribuna sa-mi fie rusine cand ma declar dinamovist ,mai bine lipsa.Degeaba ma chinui sa-l cresc pe fi-miu ca dinamovist,ca voi faceti ca aceasta echipa sa nu mai aiba suporteri,nesimtitilor.Nu mai veniti pe stadion ca sunteti o rusine nationala ,nu stiti decat sa injurati si sa va bateti.Ce daca am fost invinsi ce mare echipa de valoare avem?Nu avem si voi sunteti o parte dincauxele acestor esecuri repetate.Stati acasa nesimtitilor!
Glemonex
Jun 9 2011, 06:29 PM
@ursugonzo, lasa-ne tata. Asa rai si violenti cum ne vedeti voi cei din exterior, suntem cei mai respectati din tara, baietii cu cea mai puternica mentalitate de la noi . Echipa poate te face de ras, poate iti este rusine cu ea in unele momente, dar cainii din peluza niciodata . Singurul lucru de care poti spune ca esti mandru ca iubesti Dinamo sunt "nebunii" aia pe care-i vezi tu in spatele portilor ...
vega
Jun 10 2011, 01:32 PM
QUOTE(ursugonzo @ May 26 2011, 10:25 AM)

dati cu petarde in Torje tocmai cand puteam sa marcam..
Si ipotetic vorbind,daca inscriam duceam scorul la 2-2 da....poate in prelungiri inscriam,luam cupa....bla bla.Crezi ca se schimba jocul echipei? crezi ca andone juca numai cu pusti,crezi ca bateam la scor in fiecare meci? crezi ca scapam de "tinerii" din echipa? crezi ca pleca badea,borcea si restu' ? NU ! Deci....vorbe-n vant
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.