Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Galeria echipei Dinamo
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
Pages: 1, 2, 3, 4
nunweiller
Dupa ce conducatorii echipei au demonstrat cum se poate face praf o echipa distrugand-o din interior, observ cum principalul element de erodare al imaginii clubului a devenit galeria echipei. Dupa o iarna dezastruoasa in care au fost schimbati 3 antrenori la echipa a venit Flocea - o solutie dezastru, insa din momentul numirii el este antrenorul echipei si el si echipa trebuia sustinuti, mai ales ca rezultatele nu sunt chiar asa de rele cum ar fi trebuit sa fie - ganditi-va la cati antrenori schimbati si cate scandaluri au fost in ultimele 2 luni. Este nemaipomenit ca nu au mai fost 7 infrangeri consecutive si ca echipa s-a mentinut pe linia de plutire.
Acum echipa avea nevoie de sustinere, avea nevoie de echilibru. Dar nu... Galeria noastra este plina de esteti, de oameni care au avut parte de rezultatele Milanului an de an... O victorie, daca nu e la 5 goluri, e rusinoasa...
Mai mult. Multi dintre noi sustin teza blaturilor, teza lansata si ingrijita cu atentie de mihaela si gigi. Asa e domnilor, asa e - cum spuneti dumneavoastra. Astfel, galeria a devenit in acest moment un factor de dezechilibru imens in dezvoltarea jocului echipei si a imaginii ei pe termen lung. Nu inteleg de ce unii nu propun direct desfiintarea, asa, ca sa nu o mai faca stelistii sau altii. Sa ne dam singuri pumni.
In meciul de sambata s-a vazut ca baietii au vrut, au alergat, au avut ambitie. Au gresit si au jucat modest, dar atat pot da acum. Unii cred ca pe teren joaca oameni comparabili cu Ronaldinho, asa ca ce au facut: Petre=0, Niculescu=0, Zicu=0, Barcauan=0, Danciulescu=0 samd. Istoria ultimilor 7 ani a lui Dinamo a fost calcata in picioare in 90 de min de citeva mii de "suporteri" a caror lozinca este "Noi sintem Dinamo" sau "Nu va puneti cu noi".
In final reamintesc ca Dinamo a pierdut 4 puncte acasa atunci cind a avut suspendat terenul datorita comportamentului suporterilor. Interesant nu...
Fiti alaturi de echipa si incetati cu mistourile! Acum are echipa nevoie de noi. La victorii toti o vor aplauda... Acum e mai greu nu? Nu cumva va e rusine ca tineti cu Dinamo?
attos
nu credeti ca dinamo a dat de greu acum...unde e ajutorul???toata stima pentru suporterii dinamovisti...toata stima pt dinamo!!! dar detest ipocrizia....bine bine...boicotezi...afisezi bannere...dar injuri k la usha cortului ...nu suntem oiri...nu suntem ciori suntem noi...dinamo!!! mandria patriei!!!cum e posibil ca petre care a jucat 18 ani la dinamo ...care a trecut prin cate a trecut sa i se ceara sa se duca la steaua...niculescu care a salvat echipa de atatea ori...alexa ...danciu...zicu...c bine mai era la meciu cu everton...c sa facem astia sunt ...poate o sa iasa bine !!!

p.s. inainte de a posta ceva...faceti un rationament si veti ajunge la concluzia mea
catalinmv2002
ai dreptate. chiar daca Dinamo a jucat slab in ultimul timp si ne-a umplut de nervi si rusine, parca s-a ajuns prea departe cu unele scandari. pana la urma nu e nici macar foarte mult vina unor jucatori adusi cu doar cateva zile inaintea inceperii returului si care au lucrat deja cu 3 antrenori. e de vina cine i-a adus si cine i-a introdus in prima echipa.la unii chiar se vede ca mai incearca cate ceva, chiar daca nu prea le iese.
alecsa_rd
da asa este...sustin si voi sutine mereu ideea ca ceea ce au faqt suporterii(ma rog, ..unii) nu e tocmai solutia ideala...aqm se vede cine e cu adevarat caine si cine e alaturi de dinamo in orice moment...vorba aia..."knd e bine toti sunt cu mine, iar cand dau de greu..."

DINAMO are nevoie de sprijinul nostru in astfel de momente...ganditi-va, asa in general, ce s-ar face o echipa fara suporteri??? NU AR EXISTA!!! HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif

io sper sa isi revina cei care acum huiduie jucatorii si sa se gandeasca ca ceea ce fac nu e tocmai placut pt moralul jucatorilor...acum probabil va intrebati dar ei ce au facut pt moralul nostru?asa e, dar dak esti caine cu adevarat trebuie sa iti sustii echipa si sa indurii toate umilintele celorlalti...numai asa dai dovada de loialitate...!
eu cel putin asa consider...chiar in momentul de fata dak merg intr-un grup de prieteni...majoritate stelisti...nu ma fac mik si ma ascund intr-un colt ca sa nu se afle k tzin cu dinamo, nu....ci chiar dak imi crapa obrazul de rusine sau cu toate "umilintele"(prea dur spus) si mistourile lor eu sustin in sus si in jos k sunt dinamovista...!!

ce s-au ales de acele sloganuri...FIE VREME BUNA, FIE VREME REA...

Luptam pentru onoare
Luptam pentru glorie
Si toti pana la capat
MANDRI DE-A FI CAINE!!!!

TRAIM PT DINAMO
MURIM PT DINAMO!

cand echipa castiga toti iI pupam in c*r pe jucatori (ma scuzati de expresie) si suntem cei mai mandrii ca suntem dinamovistii, iar cand pierdem nu avem curajul sa ieisim din casa...nu asta insemana sa fii suporter adevarat....echipa trebuie sustinuta in orice moment chiar dak numai suportam atate umilinte... ball.gif

g481_shm
@add1ct3d...am fost la stadion de muult mai multe ori decat crezi...+ca nu avem cum sa ne vedem pt ca tu esti in sud...lasa-i sa-si spuna parerea... n-ai de unde sa stii ce ultrasi se ascund aici pe site 010.gif

PS:ca sa nu fiu offtopic..eu sustin echipa...pt ca tin cu DINAMO nu cu mercenarii astia...pana la urma nu cer sa castige toate meciurile...defapt nu cer sa castige nimic...da' sa vad ca vor frate...ca alearga ca au ocazii si nu marcheaza...si le e greu...si atunci ii sustin...
fie vreme buna..fie vreme rea la asta se refera...nu e vreme rea cand se prefac ei ca joaca fotbal si nu vor nimic....ci cand alearga si se lupta si nu le iese nimic....!pacat...
Add1ct3d
Stiu frate :) stiu k esti la Nord .... dar jucatorii nostri momentan nu mai merita ... ne-am uscat gurile ... am plans ... am traiat odata cu ei .... asha .. k pana o sa demonstreze k sunt iar jucatorii nostri si nu jucatorii lu porcea , putzoiu sau .... etc... sa joace MONOPOLY copii da ? :) ...

bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif

Ce tare suna :))) "Dute bha joaca un MONOPOLY" =))) 010.gif
Radu10mai
Mie imi place Monopoly! icon_lol.gif
g481_shm
010.gif da...sa joace cine vrea....pana la urma se pot duce cu tabla de joc la stadion...sa nu se plictiseasca...chiar ca ne-am uscat gurile pt ei si nu se vede ca le-ar pasa...sper sa se trezeasca odata....sa vina deghizati in tribuna sa vada cat suferim noi pentru o ratare gen zicu si cat le pasa lor...?
bogdan.patrick
Scandarile galeriei au avut mereu ceva fals in ele (pentru mine). Pur si simplu nu se aplica tuturor. Nu toti cred 100% in ele. Este si cazul acestora: "vom fi mereu cu voi/ nu va vom lasa la greu".

Dar fiecare are dreptul sa spuna ce gandeste. Sa incercam sa respectam acest lucru.

Suporteri "adevarati" ai lui Dinamo se declara scarbiti de ceea ce au facut unii specatatori (aia nu sunt suporteri adevarati) la meciul cu Gloria.

PCH care a protestat cum nu se putea mai bine.

SUD-ul care a ales sa faca ce a vazut toata lumea.

Cine are dreptate? Timpul ne va arata.

Un singur lucru este cert: echipa nu joaca absolut nimic.

Fanii adevarati ai lui Dinamo, trebuie sa se ridice din fotolii si sa vina pe stadion, sa incurajeze fanatic (asa cum numai ei stiu) echipa, si astfel nesimtitii aia care striga impotriva echipei nu vor avea alta varianta decat sa taca. Astfel jucatorii vor putea relua in liniste sirul umilintelor.

Pana trecem de aceasta perioada dificila, devine tot mai clar un lucru: ne va fi foarte greu in Champions League sezonul urmator.

FORZA DINAMO !!!
red_dog_ditza207
QUOTE(Add1ct3d @ 17 Apr 2006, 12:05) *
Stiu frate :) stiu k esti la Nord .... dar jucatorii nostri momentan nu mai merita ... ne-am uscat gurile ... am plans ... am traiat odata cu ei .... asha .. k pana o sa demonstreze k sunt iar jucatorii nostri si nu jucatorii lu porcea , putzoiu sau .... etc... sa joace MONOPOLY copii da ? :) ...
bananasmile.gif bananasmile.gif bananasmile.gif

Ce tare suna :))) "Dute bha joaca un MONOPOLY" =))) 010.gif

cat de tare 010.gif 010.gif 010.gif ..."du-te si joaca un monopoly" 010.gif 010.gif 010.gif ...dmnee....saraca fata...are dreptu la exprimare libera...nu?...(ZEL)
laurica_red_dog
stiu ca DINAMO nu mai joaca nimic dar nu credeti ca sunteti si voi un pic cam duri cu ei,totusi nu e numai vina unor jucatori ,cum ar fi Florentin Petre .De ce ati strigat pe stadion ca el sa plece la steaua? HAITA_DINAMO.gif
attos
pe voi din sud va inteleg...aveti o mentalitate diferita...dar prin c trece dinamo acum au recut si mari forte ale fotbalului mondial...cel mai elocvent exemplu este real madrid (pastrand proprtiile) ...dar acolo nuu am vazut stadion gol sau sa injuri jucatorii k la usha cortului...

personal nu cred ca toti jucatorii de la dinamo joak doar pt bani...eu cred k atat pot..conducerea e de vina...nu trebuia sa vina giovanii de atunci s-a stricat tot...pe jucatorii astia i-am apludat in toamna...am fost alaturi de ei dupa marsillia ...si acum ...nu se mai poate...rasunsul ...pt k nu vrem noi !!!

stii dak vedeam k este vreun jucator indiferent fata de rezultate si situatia de la club atunci poate sustineam parerea galeriei...dar petre mai avea putin si-i dadeau lacrimile...ASA CEVA NU SE POATE !!! (poate uitati cine e florentin petre)
red_dog 4 ever
A-ti vazut meciul Milan-Inter?De ce peluza interista era goala la un asemenea derby?In semn de protest in urma eliminarii din CL.
POOL
Am un mesaj pt suporterii care lauda performantele stelei si care regreta faptul k sunt dinamovisti..... MErgetzi la steaua, ku otzii mergetzi la steaua, Mergetzi la steaua -Cu totzii emrgetzi la steaua.... Mah pt cei care nu le plak echipa, sunt liberi sa plece. thumb.gif Adevaratzii suportei vor fi intotdeauna alaturi de Dinamo. thumb.gif
marcher
OK. Asa e, s-o tunda la seaua
laurica_red_dog
bravo pool .Asa-i cei care tin cu DINAMO mereu vor fi alaturi de ei la bine si la greu,nu ca cei care zic ca tin cu DINAMO azi si maine tin cu steaua .HUUUUUUUUUUU steaua.HUUUUUUUUUUU gigi becali
Add1ct3d
149.gif argument.gif diablo.gif 251.gif
attos
ma bucur k ganditi asa...peluza interista a fost goala...dar nu am auzit sa fie scrise mesaje de genul "va rupem dintii" (si crede-ma ca sunt un mare suporter al interului ) oricum ei sutn cu problema lor...noi tre sa avem grija de idealul nostru acela de a ne sustin echipa si la bine si la greu...

fuck spurky &birdie love redgogs 4 ever !!!
Antispring
QUOTE(attos @ 17 Apr 2006, 22:01) *
ma bucur k ganditi asa...peluza interista a fost goala...dar nu am auzit sa fie scrise mesaje de genul "va rupem dintii" (si crede-ma ca sunt un mare suporter al interului ) oricum ei sutn cu problema lor...noi tre sa avem grija de idealul nostru acela de a ne sustin echipa si la bine si la greu...

010.gif 010.gif 010.gif peluza interista a fost goala si n-au avut mesaje d'alea pt ca fanii deja le rupsesera dintii pe aeroport.....

recomandati-i lui zicu un stomatolog bun.... s-ar putea sa aiba nevoie in curand. 010.gif 010.gif

QUOTE(attos @ 17 Apr 2006, 22:01) *

010.gif 010.gif 010.gif peluza interista a fost goala si n-au avut mesaje d'alea pt ca fanii deja le rupsesera dintii pe aeroport.....

recomandati-i lui zicu un stomatolog bun.... s-ar putea sa aiba nevoie in curand. 010.gif 010.gif
attos
off topic : si daca ei au facut aja ...noi tre sa facem la fel..??? 149.gif
st_an
offff...credeam ca sunt in minoritate...bv attos
le spui bine tata! acum la greu se vede cine e cu echipa.
CREDETI CA INJURANDU-I O SA II DUCETI SPRE TITLU ???

P.S. si faza cu inter... vad ca a intrat si in unii dintre voi sindromul de "turma".
vorba celor de mai sus: du-va la steOAIA!
RED75
Poate ca nu toti jucatorii merita sa fie jigniti. Sunt de acord cu asta si cred ca rolul suporterilor este sa-si sustina echipa mai ales la greu. La urma urmei sunt tot cei care au batut pe Everton cu 5-1 plus cativa precum Alexa pe care toti l-am dorit inapoi.
Nu cred ca injurand jucatorii o sa-i facem mai buni.
Problema adevarata la Dinamo este conducrea de doi bani. Cred ca este numai vina conducerii ca s-a ajuns in aceasta situatie jenanta.
Probabil principalul vinovat este varul lui Jiji care acum a plecat dar ceilalti... Oare le pasa catusi de putin de mesajele fanilor sau se gandesc pe cine sa mai trimita in China la vara?
Vem o conducere formata din oameni pe care sa-i putem respecta !
mutymania
Vai Voi GENERATZIA MESSENGER 256.gif Nu Nu mai plangetzi .. Va rog ... v-atzi uitat iar la TITANIC ?

Eu nu va ma inteleg ma pe voi nici scoala nici femeii, nimic doar computere avetzi in cap in ziua de azi mici hakceri 010.gif dak tot facetzi afirmatzii proaste si comentatzi aiurea ducetzi-va ma la vreun post de tv poate va angajeaza Comentatori asa mai scapatzi de fustrarea care o avetzi.
Mergetzi ma pe stadion nu doar acasa ci si in deplasare cu banii VOSTRI !

SA INCHIDA CINEVA TOPICUL ASTA ! E NASHPA RAU !
Add1ct3d
Super tare Muty 010.gif , si eu care credeam ca sunt un critic rau tongue.gif
Nexus
Eu unul cred ca ar trebui ca suporterii din bucuresti sa mearga la stadion.Si eu sunt f nemultumit de atitudinea jucatorilor dar macar la stadion pot sa fie prezentzi.E jalnic stadionul gol.Avem cei mai putini spectatori acasa,pana si Sportul ne depaseste.

Forzza Dinamo!!!
punkrock
Daca prostii ar sti sa zboare ghencea ar fi aeroport......cat despre sustinerea echipei.....sufletul imi este langa ea....pe stadion nu o sa mai vin decat cand nu o sa-si mai bata astia joc de noi...ce felling de scooter maria imi iese pe partea din dos....va salut din Targoviste
CrisRedDOG
Pai ma ... voi va numiti suporteri adevarati ai lui Dinamo cat timp mergeti pe stadion si ii injurati in ultimul hal? ... ce chef credeti ca mai are jucatorul ala sa mai dea tot ce poate in teren ... Trebuie sa ti cu echipa si la bine si la rau ... e ceva normal sa nu mearga bine jocul fiind ca s`au facut multe schimbari asupra stafului tehnic .... asa ca SPER ca sambata sa veniti in numar mare la Cluj sa le aratati jucatorilor ca sunteti alaturi de ei chiar si la greu .. Be a real RED dog...

<3 Dinamo si la bine si la rau ... HAITA_DINAMO.gif

ps: sper sa fi`ti de acord cu mine si sa sustineti echipa.
andy-mereudinamo
Pai sa vedem ca vor sa joace si ca isi dau viata pe teren si atunci nu vom mai avea ce sa le reprosam chiar daca pierd

football.gif
FarfelkugeL
NICIODATA nu m-am dezis de CULORI SI CLUB. M-am dezis doar de unele panarame care sunt "jucatori". Exemplu?
GRIGORIE!
De cand l-a luat netoiu si i-a dat sa suga tâtć de la el, nu mai joaca nimic!
andy-mereudinamo
DIANMO SUNTEM NOI HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
attos
QUOTE(Add1ct3d @ 18 Apr 2006, 11:50) *
Super tare Muty 010.gif , si eu care credeam ca sunt un critic rau tongue.gif

nu am zis sa mergeti la stadion...am zis sa nu mai injuram k la usha cortului jucatorii pe acred e curand ii idolarizam...un om care are spirit alb rou ar intelegii fanaticii ...putine shanse sa priceapa...(nu vreau sa jignesc pe nimeni)

p.s. de unde stii tu ca avem numai computer in cap...ai devenit nostradamus...si lasa-ma cu teoria asta...pt k nu e a ta...doar te-ai luat dupa cineva cum s-au luat toti...

p.p.s dak voi credeti k e bine sa injurati in felul asta jucatorii...in apropierea sarbatorilor...v-ar prinde bine lectii de educatie civica...sa fim seriosi...conducerea e de vina...nu jucatori care au venit sa carpeasca nimicul...
coolio
Echipa trebuie incurajata permanent , dar totul are o limita.
Atunci cand vezi k cei 11 care intra pe teren sunt aproape indiferenti de soarta echipei nu mai poti sa ii incurajezi.
Fiecare reactioneaza cum poate:-suporterii protesteaza (arata ca le pasa de soarta echipei)
- jucatorii ar trebui sa incerce sa isi dea mai mult silintza

Noi suporterii ne-am cam facut datoria........asteptam jucatorii

"Fie vreme buna ,fie vreme rea,
Caini pana la moarte, si dincolo de ea"
doaga
Ba ma doare capu' cand vad cati ''suporteri adevarati'' isi dau cu parerea pe net!Inainte toti se plangeau ca dc nu se protesteaza,ca ar trebui sa nu mai vina nimeni la stadion si acum cand se protesteaza va treziti sa comentati ca dc nu sustin echipa ca aia nus suporteri adevarati.Daca nu va convine ce fac ceilalti suporteri veniti voi pe stadion si faceti ce credeti voi de cuviintza si nu mai comentati pe net!
CrisRedDOG
pai ma doaga ... ori protestati si nu mergeti nici unul la meci ... ori mergeti toti, nu merge numa un grup care se apuca si injura toti jucatorii ... si saracu Niculescu dupa ce a dat gol cu zteaua si 2 goluri cu bistrita si pe el l-au injurat ... da-o in colo de treaba .. de astea numa la Dinamo mai vezi ... sincer. 251.gif
veteran9
Fratilor haideti sa strangem randurile si sa incurajam echipa.Sa protestam numai impotriva Conducerii pt ca ei sunt principalii vinovati pt situatia actuala a echipei.Ma doare sufletul pt Florentin Petre pt ca e un dinamovist adevarat si a facut multe pt Dinamo,nu merita sa fie tratat asa.Daca nici el nu pune suflet pt Dinamo atunci zice-ti-mi altul 256.gif
CrisRedDOG
veteranul are dreptate ... nu jucatorii sunt de vina ca in 4 luni au fost adusi 4 antrenori ....de vina este conducerea. asa ca haideti revansati`va la meciu cu CFR Cluj si veniti in nr mare la cluj ca si in turul sezonului trecut .. bananasmile.gif

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Achiles
cand or sa merita sa fie incurajati o sai incurajam
ei joaca ca niste gloabe si noi sa ne dam sufletul in peluza
CRISX
QUOTE(veteran9 @ 18 Apr 2006, 17:14) *
Daca nici el (Fl.Petre n.m.) nu pune suflet pt Dinamo atunci zice-ti-mi altul 256.gif

La Dinamo nu ne trebuie acum "sentimentalisti" si nici "selectie sentimentala", ne trebuie jucatori valorosi si conducere capabila, ceea ce in momentul de fata nu avem. Respect pt. ce a facut Fl.Petre , dar si-a terminat benzina . La revedere , drum bun !
Add1ct3d
QUOTE(nunweiller @ 16 Apr 2006, 22:41) *
Dupa ce conducatorii echipei au demonstrat cum se poate face praf o echipa distrugand-o din interior, observ cum principalul element de erodare al imaginii clubului a devenit galeria echipei. Dupa o iarna dezastruoasa in care au fost schimbati 3 antrenori la echipa a venit Flocea - o solutie dezastru, insa din momentul numirii el este antrenorul echipei si el si echipa trebuia sustinuti, mai ales ca rezultatele nu sunt chiar asa de rele cum ar fi trebuit sa fie - ganditi-va la cati antrenori schimbati si cate scandaluri au fost in ultimele 2 luni. Este nemaipomenit ca nu au mai fost 7 infrangeri consecutive si ca echipa s-a mentinut pe linia de plutire.
Acum echipa avea nevoie de sustinere, avea nevoie de echilibru. Dar nu... Galeria noastra este plina de esteti, de oameni care au avut parte de rezultatele Milanului an de an... O victorie, daca nu e la 5 goluri, e rusinoasa...
Mai mult. Multi dintre noi sustin teza blaturilor, teza lansata si ingrijita cu atentie de mihaela si gigi. Asa e domnilor, asa e - cum spuneti dumneavoastra. Astfel, galeria a devenit in acest moment un factor de dezechilibru imens in dezvoltarea jocului echipei si a imaginii ei pe termen lung. Nu inteleg de ce unii nu propun direct desfiintarea, asa, ca sa nu o mai faca stelistii sau altii. Sa ne dam singuri pumni.
In meciul de sambata s-a vazut ca baietii au vrut, au alergat, au avut ambitie. Au gresit si au jucat modest, dar atat pot da acum. Unii cred ca pe teren joaca oameni comparabili cu Ronaldinho, asa ca ce au facut: Petre=0, Niculescu=0, Zicu=0, Barcauan=0, Danciulescu=0 samd. Istoria ultimilor 7 ani a lui Dinamo a fost calcata in picioare in 90 de min de citeva mii de "suporteri" a caror lozinca este "Noi sintem Dinamo" sau "Nu va puneti cu noi".
In final reamintesc ca Dinamo a pierdut 4 puncte acasa atunci cind a avut suspendat terenul datorita comportamentului suporterilor. Interesant nu...
Fiti alaturi de echipa si incetati cu mistourile! Acum are echipa nevoie de noi. La victorii toti o vor aplauda... Acum e mai greu nu? Nu cumva va e rusine ca tineti cu Dinamo?

nunweiller@ : Cateva cuvinte pentru tine pushtiu` . Se pare ca nu faci diferentza dintre Nord si SUD pushtiule. La CTA meciul a fost sabotat in primul rand de Jandarmi si in al doilea rand a fost NORDUL care a muschat din momeala "tzaranilor" .. LA MECIUL cu bistritzenii dak n-ai observat au fost prezenti decat SUDUL dar bineinteles tu te-ai uitat la CartoonNetworks n-ai de unde sa sthtii... deci nu itzi mai da cu parerea dak nu shtii !!! DAaa ?
Add1ct3d
Moamaa ... !!!! DOAR PLANGACIOSHI MHAAAA!!!! evillaugh1.gif SI NUMAI SPUN DE COMENTATORI !
Add1ct3d
DOAR COPII SUNTETZI DOAR COPII !!
darkestt
Protestul, asa cum a fost el, sper macar sa aiba un efect minim, sa se simta ceva in jocul echipei...
HAITA_DINAMO.gif
nunweiller
Si care este diferenta? Cred ca dupa meciul cu Rapidul toti vroiati sa ii bateti. Ce fotbalist bun mai vine la Dinamo stiind ca exista pericolul de a fi batut de suporteri atunci cind echipa va juca prost. Ce imagine are clubul dupa ce galeria devine agresiva impotriva a tot ce inseamna Dinamo? Ce sponsori credeti ca mai vin dupa ce la intrarea stadionului citesc mesaje cum ar fi "Va rupem dintii"?
Imi pare rau, dar echipa asta va mai pierde meciuri si va mai avea perioade proaste. Ele nu se vor rezolva cu scandaluri dupa scandaluri.
antisteaua
Ma eu cred ca s-a exagerat cu mesajele alea cu ruptul dintilor si spartul parbrizelor. Ca nu s-au dus suporterii la stadion pot sa accept, dar sa-i ameninti pe niste oameni ca le rupi dintii e prea mult.
Apoi nu e numai vina jucatorilor. Nu e simplu sa schimbi 3 antrenori si sa joci bine. Vina apartine actionarilor si in special distrugatorului de berbecali. Pe unde trece omul asta se usuca iarba. Sa speram ca vine Ando si problemele se vor rezolva.
Parerea mea beerchug.gif
mutymania
suntem cu voi mereu/va rupem dintzii la greu
mutymania
Vai tu ..... ce trist esti,,,, offf nu mai plange! Vor venii si vremuri mai bune pentru tine!
Cata
QUOTE(darkestt @ 18 Apr 2006, 22:54) *
Protestul, asa cum a fost el, sper macar sa aiba un efect minim, sa se simta ceva in jocul echipei...
HAITA_DINAMO.gif

MUHAHAHAHA!
asta-i din putul gindirii? adica jucatorii arata ca-s afectati de scandari si tu speri sa se schimbe ceva in jocul echipei?
esti cumva stelist? doar aia mai sint asa de logici.

QUOTE(Add1ct3d @ 18 Apr 2006, 20:52) *
DOAR COPII SUNTETZI DOAR COPII !!

mai zi-ne tu din vasta ta experienta...
cit e kilu de banane in piata?

cit despre fotbal si modul de a sustine echipa Dinamo ma rezum doar la a te cita: DOAR COPII SUNTETZI DOAR COPII !!
Add1ct3d
QUOTE(Cata @ 19 Apr 2006, 12:02) *
MUHAHAHAHA!
asta-i din putul gindirii? adica jucatorii arata ca-s afectati de scandari si tu speri sa se schimbe ceva in jocul echipei?
esti cumva stelist? doar aia mai sint asa de logici.
mai zi-ne tu din vasta ta experienta...
cit e kilu de banane in piata?

cit despre fotbal si modul de a sustine echipa Dinamo ma rezum doar la a te cita: DOAR COPII SUNTETZI DOAR COPII !!

Da ma "Cultule" ..... vai tu ce ironic esti ! NU O SA MAI FAC VREUN COMENTARIU SPECIAL PENTRU CEI TINE.! DEJA INTRU INTR-O POLEMICA "grava".
Cata
nici nu e nevoie. inteleg ca efortul e deosebit pentru tine si nu vreau sa te obosesti football.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.