alleex_oz
Apr 16 2006, 06:22 PM

Sa nu apara jegul ala de Giovanii ,ca ne distruge de tot .Si sa nu mai aduca conducerea jucatorii gen Zicu care sunt plini de fitze si in fata portii nu stiu ce sa faca cu mingea.Si chiar daca sunt 100 de actionari macar sa numai iasa toti cu tot felul de declaratii in presa sa iasa unu si gata.Sa fie toti uniti de la suporteri pana sus poate asa ajungem si noi in finala de cupa uefa.
cane loco
Apr 16 2006, 08:58 PM
bine spus dar trebuie adaugat ceva giovani bijnitaru nu e jeg e un kkt mare si maro o scurgere de wc, asta ar trebui luat la program artistic cu linsaj, bataie generala.Daca panaramele astea din conducere il aduc din nou pai chiar nu o sa mai vina nimeni la meciuri, giovani fecali asta a distrus atmosfera la club, l-a dat afara pe Andone care e un Dinamovist 101%, nu ca pisatu asta bijnitar care ameninta lumea cu judecata si cu omoru' ca nu ii iese lui rosie-neagra la ruleta.DINAMO are nevoie de o mana forte in momentele astea care sa inceapa sa-i dea pe usa afara pe ,,investitorii'' p****ii, care nu au facut decat sa fure clubul, sa fie un om adevarat de afaceri cu sufletul alb rosu si care sa taie in carne vie atunci cand e cazul mai ales la echipa.Lotul de jucatori de acum al lui DINAMO e plin de imbuibati plictisiti, niste prosti daca nu era fotbalul ramaneau sa frece coada la sapa.Astia care au revenit din strainatate sunt penali rau, si e rusinos cand vezi ca spurcatii si cioroii au meciurile pe care le au.Jos porcea netoiu militianu, cohn si la puscarie cu ei nenica, sa faca relatii la buci la jilava.
BandiT
Apr 17 2006, 07:09 AM
deocamdata actionarii lui dinamo s-au imbogatit cu bani..iar suporterii dinamovisti s-au "imbogatit" cu nervi si umilinte.
Radu10mai
Apr 17 2006, 09:39 AM
Umilit esti tu, ca sari gardurile ca prostu` !!