Help - Search - Members - Calendar
Full Version: nu vreu nimic
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Suporteri
zscezar
viata mea e dinamooo alee, viata mea e dinamooo a le.nu vreau sa fiu ordonat in scris pt ca nu pot si nici nu sunt in viata de zi cu zi.prima propozitie am scriso pt ca asa cant de 15 ani intruna si nu ma satur nici acum.sunt un prost.nu pot sa fiu coerent pt ca de 15 ani intruna sunt umilit.de pe forumul prosport old time sunt bestia nerra probabil ca adrian ma tine minte si acum.sunt frustat si recunosc.nu i-mi place sa ma fut in cur.vreau victorii.vreau sa ma stie lumea de invingator nu de louser.sau luzar.sau fraier.sau ...pm. asta e.
sa trecem mai departe.de ce de 15 ani plang? de ce de 10 ani face lumea misto de mine? de ce de 10 ani nu ma mandresc cu dinamo ca echipa? de ce de 15 ani ma duc la meciuri? de ce? vreau bucurii. am familie,o nevasta mmm.doi copii belea un baiat si o fata VIITORUL ESTE ASIGURAT dar oare merita frate? pt ce?de ce ?DE CE SA TINA CU DINAMO?SA SUFERE CA MINE?PLANG.NU MAI POT. VREAU ...nu mai stiu ce vreau.ne-au facut de nu mai stii ce sa vrei.eu vreau DINAMO,pt mine e ceva sfant nu stiu cum o fii pt altii.
sa trecem mai inapoi.am 28 de ani si plang ca prostu pt ca ma intreaba fimea de 4 ani jumate de ce nu am scooter pe telefon .ce prost sunt.ce facem iubitii mei ?fimiu zice:taci.are un an jumate da e caine.se vede.oricum nu stau la masa cu dusmanii.am vecini pe strada.multi.nu conteaza ce.da` multi suntem dinamovisti. se vede diferenta intre noi si resutul.din pacate si pe tabela.treba cu cainii:nu mai am inspiratie.asta e cartea de caseta sau de la caseta..a venit fimea .be e. be .e.asta e fimiu.OARE MERITA SA II FAC DINAMOVISTI?
COSMIN C
QUOTE(zscezar @ 16 Apr 2006, 12:55) *
OARE MERITA SA II FAC DINAMOVISTI?

Merita!
Si nu glumesc, nici nu sunt ironic !!

Nimic nu-i mai presus de mandria de-a fi caine !! HAITA_DINAMO.gif
Radu10mai
word thumb.gif
marcher
Boierule, daca plangi ptr scooter, neveste, suferinte si copii, deja cu tot respectul ptr tine si cu cel mai adanc discernamant iti spun in mod sigur, esti un mare prost.Intrebandu-te daca merita, deja ti-ai dat raspunsul . Un dinamovist nu spune asta niciodata.Faptul ca ma bat cu 50 de zdelisti pe zi, am mai spus-o, ma satisface. Citeste articolul din prosport pe care ti-l indica cosmin c in forum, la suporteri, plangi de-a binelea cum toti am facut-o, da fii mandru: esti dinamovist. Si daca o singura data in viata ti-a parut rau de asta, nu esti caine ci javra. Si terapia este una singura: PCH HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
paddy
Se pare ca multi nu prea inteleg acest sentiment dunno.gif din pacate o sa se faca fica ta mare si tu, tot nu te vei opri din plins 256.gif
Eu tot imi dau curaj poate la anul, banuiesc ca nu sint singurul dar din pacate unii cedeaza, si pe an ce trece rindurile noastre se subtieaza, iar spurcatii sint cita frunza si iarba..........ne tot intrebam de ce ei pot si noi nu dunno.gif tinind cont ca avem cel mai mare buget (pe hirtie) din divizia A ..........
Avem cea mai frumoasa galerie din tara thumb.gif chiar daca nu sintem asa de multi ca spurcatii, coregrafiile noastre i-au inebunit pe toti adversarii nostri HAITA_DINAMO.gif

POATE LA ANUL thumb.gif
Max
Paddy....la anul ce? gunshot.gif
paddy
Poate la anul vom avea si noi o echipa care sa respecte culorile alb-rosu thumb.gif
Poate la anul vom scapa de gunoaiele din conducere thumb.gif
Poate la anul vom ajunge si noi in Grupele Shampion a lui Liga 010.gif
Poate la anul ne face si noua o tabele si niste W.C-uri 256.gif
Poate la anul se vor uita altii la meciurile noastre thumb.gif
Add1ct3d
QUOTE(marcher @ 17 Apr 2006, 20:00) *
Boierule, daca plangi ptr scooter, neveste, suferinte si copii, deja cu tot respectul ptr tine si cu cel mai adanc discernamant iti spun in mod sigur, esti un mare prost.Intrebandu-te daca merita, deja ti-ai dat raspunsul . Un dinamovist nu spune asta niciodata.Faptul ca ma bat cu 50 de zdelisti pe zi, am mai spus-o, ma satisface. Citeste articolul din prosport pe care ti-l indica cosmin c in forum, la suporteri, plangi de-a binelea cum toti am facut-o, da fii mandru: esti dinamovist. Si daca o singura data in viata ti-a parut rau de asta, nu esti caine ci javra. Si terapia este una singura: PCH HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif

marcher@ : RUSHINE shi PUNCT.
Nexus
@marcher:ar trebui sa`ti fie rusine.E unul dintre noi.
zscezar
chestia asta cu bataia de care pomenesc cate unii este total inutila.era vorba de cu totul altceva.de disperare ca ,culorile mele sunt bataia de joc a unor profitori si a unor jigodii.
CyberDog
@zscezar

Eu as zice sa nu mai incerci.
Greselile de ortografie abunda, ca sa nu mai amintesc de folosirea unor expresii ce nu au ce cauta in aceste pagini, deoarece in afara de faptul ca incalca regulamentul forumului, arata o totala lipsa de respect pentru cei ce incerca sa citeasca randurile scrise de tine.
Recomand unui moderator sa intervina si sa editeze macar textul din finalul primei "fraze".
marcher
Nexus si Add
Daca se intelege cumva c-am adresat jigniri un dinamovist extrem de abatut, in fata voastra si a tuturor m-aplec si-mi cer iertare, dar nu asta a fost scopul meu. Tot ce-am vrut sa fac a fost sa incurajez omul si niciodata sa nu se indoiasca de spiritul dinamovist.Din pacate, senzatia mea a fost ca-n el acesta a murit si-am vrut cateva electrosocuri. Pacatul meu. gunshot.gif
zscezar
x cyber dog
fiind cyber te inteleg ca esti pretentios.dar exista vorba aia cu cainele.(nici o legatura cu dinamo)
CyberDog
@zscezar

Imi mentin punctul de vedere.
Ce ai scris dumneata nu are ce cauta la rubrica "Jurnalist la DinamoMania".
Ai dreptate. Sint extrem de pretentios. Pe forumul asta o stie toata lumea.
Max
QUOTE(Nexus @ 18 Apr 2006, 12:12) *
@marcher:ar trebui sa`ti fie rusine.E unul dintre noi.

si marcher de unde o fi? icon_rolleyes.gif ...dintre ei? icon_rolleyes.gif ...
Bai baiete , n'ai zile tu , cate meciuri a vazut (live) omul asta cu Dinamo! taunt.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.