viata mea e dinamooo alee, viata mea e dinamooo a le.nu vreau sa fiu ordonat in scris pt ca nu pot si nici nu sunt in viata de zi cu zi.prima propozitie am scriso pt ca asa cant de 15 ani intruna si nu ma satur nici acum.sunt un prost.nu pot sa fiu coerent pt ca de 15 ani intruna sunt umilit.de pe forumul prosport old time sunt bestia nerra probabil ca adrian ma tine minte si acum.sunt frustat si recunosc.nu i-mi place sa ma fut in cur.vreau victorii.vreau sa ma stie lumea de invingator nu de louser.sau luzar.sau fraier.sau ...pm. asta e.
sa trecem mai departe.de ce de 15 ani plang? de ce de 10 ani face lumea misto de mine? de ce de 10 ani nu ma mandresc cu dinamo ca echipa? de ce de 15 ani ma duc la meciuri? de ce? vreau bucurii. am familie,o nevasta mmm.doi copii belea un baiat si o fata VIITORUL ESTE ASIGURAT dar oare merita frate? pt ce?de ce ?DE CE SA TINA CU DINAMO?SA SUFERE CA MINE?PLANG.NU MAI POT. VREAU ...nu mai stiu ce vreau.ne-au facut de nu mai stii ce sa vrei.eu vreau DINAMO,pt mine e ceva sfant nu stiu cum o fii pt altii.
sa trecem mai inapoi.am 28 de ani si plang ca prostu pt ca ma intreaba fimea de 4 ani jumate de ce nu am scooter pe telefon .ce prost sunt.ce facem iubitii mei ?fimiu zice:taci.are un an jumate da e caine.se vede.oricum nu stau la masa cu dusmanii.am vecini pe strada.multi.nu conteaza ce.da` multi suntem dinamovisti. se vede diferenta intre noi si resutul.din pacate si pe tabela.treba cu cainii:nu mai am inspiratie.asta e cartea de caseta sau de la caseta..a venit fimea .be e. be .e.asta e fimiu.OARE MERITA SA II FAC DINAMOVISTI?