laurica_red_dog
Apr 21 2006, 09:23 AM
florentin la multi ani si am o intrebre:CE ZICE PATRICK DESPRE DECIZIA TA DE A PLECA DE LA DINAMO?ESTI CEL MAI TARE ,CEL CARE ISI DA VIATA PE TEREN PENTRU DINAMO ,ESTI FAVORITUL MEU .
alecsa_rd
Apr 21 2006, 09:49 AM
Piticule, vreau sa imi raspunzi sicer: ce te-a determinat sa pleci de la DINAMO? Doar atitutidea suporterilor? Dc nu ti-ai prelungit contractul?...
respect
paddy
Apr 21 2006, 09:58 AM
Pleci de buna voie sau ???????
Si spunene care e treaba cu salariul tau, dupa cum se aude sint doar zvonuri pt fraieri.........lamurestene
CELULA86
Apr 21 2006, 10:02 AM
adrivali
Apr 21 2006, 12:38 PM
Petrica, ai plecat ca te-au injurat niste idioti, pentru bani sau pentru ca simti ca Dinamo este in criza si in cadere libera ?
Din partea mea multa sanatate si multumiri pentru ceea cer ai facut pentru noi!!!!
Daca revine Ando mai pleci?
robert dinamovistul
Apr 21 2006, 12:38 PM
redlady08
Apr 21 2006, 01:24 PM
Ce iti va lipsi cel mai mult dupa ce vei pleca de la Dinamo si din tara?.....sa fii tare in continuare...un luptator asa cum te stiu.....fruntea sus...si la cat mai multe reusite pt Dinamo pana la vara....sa le arati celor care au strigat impotriva ta k au gresit
Multa sanatate si sarbatori fericite alaturi de cei dragi.....pt mine vei ramane mereu capitanul, simbolul echipei....si vei avea mereu un loc de cinste in inima mea

..multumesc pt tot ce ai facut pt echipa in toti acesti ani si pt tot ce sunt convinsa k vei mai face.
Paolo
Apr 21 2006, 03:50 PM
Florentine, tin cu DINAMO din'74 si stiu ca esti caine adevarat, chiar daca unii te injura, dar eu cred ca un jucator (am jucat si eu fotbal la nivelul diviziei C) cand nu mai poate se retrage cu fruntea sus. Eu chiar tin la voi, dinamovistii adevarati, nu astia care vin si stau 6 etape si se transfera, dar cred ca nu mai poti. Ar trebui sa te retragi! De doi ani nu mai joci nimic! Toate centrarile si loviturile le monopolizezi tu si le dai aiurea..chiar nu puteti sa exersati la antrenament aceste centrari? Nu poate aduce Dinamo un coordonator de joc, care sa stie cu minge? Eu nu cred ca este vorba de bani...ca pot sa-ti dea astia si doua milioane de dolari, daca atat stii, atat faci, ....poate alergi mai mult, dar...atat. Ma scuzi daca am fost prea dur cu tine, dar este parerea mea si cred ca esti depasit pe moment! Oricum iti urez bafta indiferent ce vei face pentru ca esti CAINE!
dinamovista87
Apr 21 2006, 09:02 PM
Flori acum sincer ce se intampla cu voi ? nu va mai recunosc...nu mai aveti pic de ambitie si daca aveti nu aratati... cu parere de rau acum, si ma doar ca trebuie sa spun asta, dar in ultimul timp ati jucat ca niste verze murate... parca nu v ati mai intalnit p un teren de fotbal niciodata. Unde este echipa cea mai frumoasa din lume? Ce se intampla cu jucatorii de la dinamo?
p.s.: Ai fost, esti si vei fi mereu simbolul echipei mele de suflet, dinamo, oriunde ai pleca... si daca poti nu ne parasi pentru ca nu stiu cum ar arata dinamo fara tine.
Paste fericit, sanatate si implinirea tuturor dorintelor!

Fie vremea buna fie vremea rea catea pana la moarte si dincolo de ea :P
red_dog997
Apr 21 2006, 09:07 PM
Asta e, Petre ai plecat, viata merge inainte dupa 18 ani la Dinamo, nici macar eu nu am atatia ani, pana la urma va trebui sa ne consolam cu asta, si sa ne gandim ce vom face fara tine, acuma nu se stie, pana la urma ai facut un palmares extraordinar la Dinamo, ai facut lucruri bune, ai jucat la Nationala, ai facut lucruri pentru care esti invidiat, si acum te iubeste o multime de lume!
In fotbalul romanesc sunt 2 jucatori, iubiti de toata tara, jucatori, care cu mentalitatea lor de campioni, fac lucruri extraordinare, si mai ales sunt respectati de toata lumea indiferent la ce echipa ar juca, primul esti TU!Ai parte de un respect de invidiat, l-ai obtrinut cu greu, dar acum ai parte de el.
Al doilea jucator nu o sa-i mai zic numele, pentru ca o sa ziceti ca sunt spurcat.
Cea mai buna intrebare pentru Petre ar fii: CE VEI FACE IN VIITOR!CAM CE PLANURI AI?
Nu cred ca o sa mi se raspunda la intrebare, pentru ca nu am vazut nici un semn de viata de la tine, Petre, pe forumul asta!sau poate ca ma-nsel!
Cai Lun
May 3 2006, 01:51 AM
Au fost o serie de cateva zeci de mesaje care nu au respectat regulile stabilite de la inceput. Au fost sterse. Paradoxal, majoritatea erau antri-Petre. Totusi, asta nu e cenzura, ci aplicarea regulamentului. Sper ca in topicurile viitoare sa reusiti sa fiti mai la subiect si sa scrieti decent daca vreti un raspuns...
Petre nu va pleca fara sa va raspunda la intrebari!
Topicul continua! Va invitam sa ii adresati intrebari lui Florentin Petre!
ATENTIONARE: INSIST sa va limitati la A INTREBA SI ATAT! Fara sfaturi, pareri, polemici sau intrebari tendentioase, lipsite de bun simt, de sens, de logica sau de interes. Toate mesajele care vor ramane la final in acest topic vor primi raspuns. Pana atunci cele necorespunzatoare vor fi sterse.
Mai aveti la dispozitie doar cateva zile in cazul in care mai doriti sa intrebati ceva! Grabiti-va!
red_dog 4 ever
May 18 2006, 09:20 AM
Florentin dupa ce te retragi ai vrea un post in conducere sau antrenor tot la clubul Dinamo?
alexyutza
May 18 2006, 01:51 PM
Florentine , nu te poate face nimic sa te razgandesti si sa ramai la noi ? Nici chiar o posibila intoarcere a lui Mutu si a altor dinamovisti ?
Petre te iubim , noi cu tine ne mandrim !
f_rares
May 18 2006, 02:16 PM
dupa ce iti vei incheia contractul cu bulgarii, crezi ca vei mai avea forta sa joci la Dinamo?
RED75
May 18 2006, 08:19 PM
Iti multumesc pentru tot ce ai facut la Dinamo. Pentru mine esti un exemplu atat ca om cat si ca jucator.
Au fost momente cand mi-am spus: "Merita sa tin cu Dinamo pentru Petre "
As vrea sa te intreb:
Care consideri ca a fost cel mai frumos moment din cariera ta la Dinamo?
Crezi ca Patrick va juca la Dinamo?
Te vei intoarce la club dupa ce pui ghetele in cui?
Si o intrebare incomoda: Consideri ca Dinamo poate face performanta cu Borcea, Turcu si Netoiu la conducere?
RflaviusD
May 22 2006, 07:33 AM
Florentine,te admir pentru tot ce ai facut la dinamo si pentru faptul ca si tu si copiii tai sunteti dinamovisti adevarati!dar as vrea sa te intreb ceva...de ce ai declarat in repetate randuri ca nu ai refuza o oferta a stelei?Te rog mult sa raspunzi...pe un dinamovist il doare cand aude asa ceva de la capitanul echipei///
nick_REDdog
May 22 2006, 10:10 AM
capitane,chiar pleci???
iti multumim pentru tot ce ai facut la Dinamo si vom fi alaturi de tine si de echipa.
red_dog77
May 23 2006, 04:48 PM
Cand raspunde Petre la intrebari?
nick_REDdog
May 23 2006, 08:21 PM
mie nu mi-a raspuns si am scris de 2 -3 zile

adica 1 :P
alecsa_rd
May 23 2006, 08:40 PM
Piticule, imi pare foarte rau ca pleci de la DINAMO si mi-ar placea ca meciul tau de retragere ssa fie la Dinamo!...Nu pot sa accept ca ultimul meci al tau la Dinamo a fost cel cu Vasluiul...chiar nu vei mai juca ultimele doua etape??? Te rog mult nu ne dezamagi...lasa-ne sa iti dovedim cat de mult te iubim!!! Trebuie sa fie un frumos bun rams intre noi, suporterii si tu, capitanul lui Dinamo!!
Cai Lun
May 23 2006, 08:54 PM
QUOTE(red_dog77 @ 23 May 2006, 17:48)

Cand raspunde Petre la intrebari?
Am spus ca nu va pleca fara sa raspunda! Tu te-ai duce in zilele astea la el cu intrebarile? Gandeste-te putin...
red_grl_8
May 28 2006, 11:49 AM
dupa ce vei pleca din tara ce iti va lipsi cel mai mult? cu ce jucator de la dinamo te intelegi cel mai bine? va juca patrik la dinamo?
RED75
May 28 2006, 11:53 AM
Petre s-a gandit conducerea sa-ti organizeze un meci de Ramas Bun?
Desi timpul nu-mi permite sa mai vin prea des pe la meciuri, mi-as fi dorit foarte mult sa vin la meciul cu National doar pentru ca este posibil sa fie ultimul tau meci in Stefan cel Mare.
Sper ca meciul tau de retragere sa fie organizat la Dinamo!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.