Cai Lun
Apr 14 2006, 02:08 AM
DinamoMania inaugureaza odata cu acest topic sectiunea "Jucatorii lui Dinamo in dialog cu suporterii pe forum la DinamoMania"!
Va invitam ca, de acum inainte, pe topicurile special create, sa adresati intrebari jucatorilor carora le sunt dedicate topicurile.
Incepem cu topicul dedicat capitanului! Florentin Petre vă va raspunde la intrebarile pe care i le veti adresa pe acest topic! Va asteptam cu intrebari despre tot ce tine de Dinamo, de actuala situatie a clubului si bineinteles de problemele lui Florentin Petre - situatia contractuala, relatia cu actionarii, conducerea si coechipierii. Pentru tot ce vreti sa aflati din trecutul, prezentul si viitorul jucatorului, puteti pune intrebari aici!
Florentin Petre va veni pe Forum la DinamoMania si va raspunde la toate intrebarile.
Va rog sa scrieti NUMAI INTREBARI si de asemenea sa respectati regulamentul forumului!
drag_duta
Apr 14 2006, 07:51 AM
As vrea de la Florentin Petre sa incerce sa explice jocul prost al echipei din ultima vreme ? De vina sunt si jucatorii veniti in iarna ,pentru ca nu mai au forma care i-a consacrat ?
bianco_rossa
Apr 14 2006, 09:11 AM
de ce nu mai continua de la vara la Dinamo?..sau este doar un alt zvon?...
si...de ce fotbalistii nu'si dau interesul?
Radu10mai
Apr 14 2006, 09:26 AM
Florentine, ce parere ai despre conducerea lui Dinamo?
Ai primit oferte de la alte echipe? De la care?
POOL
Apr 14 2006, 09:37 AM
Petre e adevarat ceea ce se srie in presa k tu ai primit de la conducere o oferta de salar de 130.000 de dolari si tu vroiai 140.000??
Si k tu ai nu ai acceptat oferta pentru 10.000???? Mah pentru banii astia nu are rost sa te mergi.... Ai stat foarte mult timp la echipa si mai bine accepti.
redlady08
Apr 14 2006, 02:03 PM
e adevarat ca cei din conducerea clubului nu te mai vor la echipa si ca de aceea sunt si atatea complicatii in prelungirea contractului?
care este situatia din randul jucatorilor...mai credeti k putem lua titlul?
eu oricum te sustin si esti un exemplu pt mine....
Max
Apr 14 2006, 09:51 PM
Florentin...pe voi va doare sufletul de noi?
st_an
Apr 14 2006, 10:03 PM
daca vine nea ando din vara, ramai? ca si asa se zice ca la el te duci, la omonia.
virus23
Apr 14 2006, 10:23 PM
Florentin, ce se intampla cu tine ? alergi tot meciul, dar cand e sa sutezi spre poarta de cele mai multe ori tragi alaturi, sau slab, iar echipa ce are de Joaca asa de slab ?
rednorth
Apr 15 2006, 12:35 AM
Florentin,
1.Ce consideri ca ar trebui recompensat financiar intr-o mai mare masura de catre "investitorii" de la Dinamo, devotamentul jucatorilor sau randamentul si performantele acestora?
2.In calitate de capitan al echipei, ai incercat vreodata sa ai discutii cu ceilalti jucatori despre viata lor extrasportiva de zi cu zi, avand in vedere faptul ca acest element contribuie decisiv in evolutia si randamentul lor.
3.Cati dintre colegii tai , crezi ca pot considera revenirea ta in echipa dupa o lunga indisponibilitate, ca o dovada de profesionism si caracter?
Iti urez un gand bun de sarbatori si nu uita ca Dinamo este casa ta, indiferent unde te vei afla.
g481_shm
Apr 15 2006, 12:42 AM
stiu cat va doare de noi...pe mine cel putin m-ai injurat de 2 ori...si tot te aplaud cand esti pe teren..
intrebarea mea...mai are vreo influenta giovanni la echipa..si care e parerea voastra a jucatorilor despre conducere...!?
ULTRA_TEI
Apr 15 2006, 07:13 AM
Este adevarat ca pentru 10.000 in minus nu mai iubesti Dinamo? Am o intrebare si nu ti-o pun din rautate, ci din curiozitate: De cati bani crezi ca ai jucat sezonul asta?! (ma intereseaza o autoevaluare). Probabil o sa-mi raspunzi ca un fotbalist castiga bani pana la treizeci si ceva de ani si de aia cereti asa mult. Iar eu iti spun ca eu impreuna cu familia mea, dupa o viata de studii si de munca nu aduncam nici macar a 10-a parte din ce castigi tu singur.
Petre, ne-ai dezamagit crunt. Si nu spun asta prin prisma jocului, ci prin prisma atitudinii. Mai esti CAINE, frate, sau vrei la gigi?
Si mai spune-mi ceva ce nu e legat de tine. Ce cauta Niculescu in autocarul spurcatilor dupa derby sa-i felicite?! Am pierdut 2 punte uriase in minutul 92 pe o gafa incredibila a lui munteanu si pe Niculescu primul lucru care-l rodea era sa-i felicite si sa le ureze spurcatilor succes la ei in autorcar. TREZITI-VA!
Vreti la gigi, plecati, dar nu va mai bateti joc de noi.
Am si eu studii superioare, am servici bun, am casa mea, masina, nu sunt o hahalera asa cum credeti multi "fotbalisti" despre noi. Iar noi, NOI, nu suntem de vanzare. Noi traim si murim CAINI. RESPECTATI-NE!
Mitzi
Apr 15 2006, 08:07 AM
Te-am iubit mult Petre...
Faci parte din generatia aia pe care am iubit-o cu toti si pe care o iubim si acum alaturi de Cata,Tara si altii...
Acum insa din tine au ramas doar anii in care ai jucat pentru clubul asta,atat.
De s-ar intoarce timpul inapoi si tu nu ai mai spune ca vrei sa joci la steaua...
Cum ai putut sa ne umilesti in halul asta?Practic ne-ai intors spatele,noua,celor care te iubeam atat de mult...
Ramane o urma de respect pentru tine,dar de iubit nu te voi mai iubi niciodata,nu meriti.
robert_draq
Apr 15 2006, 08:55 AM
Florentine cand o sa va reveniti din pasa asta extrem de proasta?
RazvanDin
Apr 15 2006, 09:39 AM
Draga Florentin,
Ieri a fost prima noapte in care am reusit sa adorm dupa dezastrul din Giulesti. Cu toate ca si eu am simtit ca nu ati facut tot ce va statea in puteri pe teren la meciul ala blestemat, mi se par exagerate reactiile suporterilor. La urma urmei, va iubim! Bineinteles ca mi-au dat lacrimile joi, cand colegii au facut intr-una glume proaste pe seama pasiunii mele pentru Dinamo; dar nu am incetat sa va iubesc si sunt sigur ca va voi iubi si daca veti continua cu esecurile.
Te rog, insa. spune-mi: tu, care esti -cred- cel mai "dinamovist" om din club, cel mai dedicat culorilor alb-rosii, tu ne-ai parasi daca nu ai primi o anumita suma de bani?! Este familia ta intr-o situatie materiala ingrijoratoare?! Te-ar ierta Patrik daca peste 10 ani ai avea 3-4 masini si doua case, dar ai fi privit cu dezamagire sau obida in Stefan cel Mare? Nu pretuiesc iubirea si respectul nostru mai mult decat 10.000 de euro blestemati? Te las, ca pentru mine maine e Pastele si am multa treaba. By the way, va implor nu-mi ruinati sarbatoarea cu un esec in seara asta! (Desi, si asa, tot va voi iubi!) Razvan, Suceava
Add1ct3d
Apr 15 2006, 09:52 AM
Ce insemnam noi pentru voi ?
Pe tine te intreaba prietena(pentru tine e nevasta) sau prietenii daca mai tzi cu DINAMO ?
Cand o sa va umilim pe voi cum ne-atzi umilit voi pe noi ? Itzi raspund eu aici . NICIODATA.
Si sa nu uitzi niciodata ca nu voi suntetzi Dinamo, nu voi aia care iau miliarde ci NOI ... NOI VOM FI TOTDEAUNA DINAMO.
PELUZA SUD V-A SUSTZINUT TOTDEAUNA
S3agal
Apr 15 2006, 10:01 AM
Salut Florentine,
sunt Ionut din Bucuresti si vreau sa te intreb si eu cand aveti de gand sa va treziti, sa lasati fumurile si sa meritati sa purtati tricoul lui Dinamo.Voi nu va-ti saturat sa rada toata lumea de noi???? mie imi e rusine sa mai ies din casa de gura spurcatilor si pe voi va doare de marirea contractelor, acei bani trebuie sa ii munciti ca sa ii meritati Florentine......
Sper sa lasati toate aerele de vedete si sa va treziti odata din somnolenta asta, vreau sa fiu mandru ca sunt caine (chiar daca mandria e un pacat).
Vreti sa vina lumea la stadion dar voi nu oferiti nimic, e ca si cum as privi o piesa de teatru fara actori pe scena...... in felul asta ve-ti ajunge ca si FC National sa va cante los platanos pe stadion...............
Cine crezi ca este de vina pentru tot ce se intampla acum???
Va rog mult de tot treziti-va si dati-va viata pe teren, pentru ca si noi ne dam viata in tribune incercand sa va dam putere si incredere. Nu uita ca Dinamo este a doua ta casa, aici ai crescut ca fotbalist , aici ai fost aplaudat si iubit de catre noi , iar tu acum ne intorci spatele...... asta nu e atitudine de jucator care spune ca iubeste clubul Dinamo.
Forza Dinamo si sper din tot sufltul ca vor veni si vremuri mai bune.
ZOCCOLO DURO
Apr 15 2006, 10:08 AM
doar un sfat...daca o sa pleci de la Dinamo nu te duce la o rivala....nu dezamagii suporterii care au crezut in tine tot timpul ,doar fiindca clubul nu iti ofera ceea ce meriti...mai bine transfera-te la un club mai bun de afara dar...nu la spurcati sau la ciori...ar fi o dezamagire prea mare pentru noi..dar sa speram ca vei ramane la noi...borcea,netoiu si ceilalti cand pleca???
Guess`Who
Apr 15 2006, 10:22 AM
Alex_inter_sport
Apr 15 2006, 10:51 AM

este adevarat ca de la vara nu mai continuii la DINAMo...???...eu sper sa ramai la DINAMO pt ca esti unu dintre cei mai buni jucatori...sau sunt doar niste zvonuri ca ai vrea sa pleci din vara??........si mai am si yo o intrebare...nr asta 0742103380 este al tau?//??? ca mi la dat un baiat si a zis ca e al tau??.......as vrea daca pot sa fac rost de un tricoul de al tau...ca as vrea sa am si yo un tricou al unui jucator de la DINAMO....INTER SPORT sunt cei mai tari...sunt pe locul 3....mie chiar numi vine sa cred ce se intampla la DINAMo...cumva poate sa fie de vine si Esteban Vigo care facea antrenamnete mai mult la caterinca...juca leapsa????...astept raspuns...plsz..plsz...plsz
andu10andu
Apr 15 2006, 10:51 AM
Florentine, daca se intoarce Ando din vara, ramai la Dinamo?
Nexus
Apr 15 2006, 11:13 AM
Ramai la Dinamo?De ce jucati asa slab in acest moment?Parca nu mai aveti chef de fotbal,dc e asa atunci plecati ca sunt destui fotbalisti care ptr 50.000 de $$ isi dau viata pe teren.
radu_reddogforever
Apr 15 2006, 11:15 AM
Florentine, eu, de fapt noi toti suntem niste suporteri adevarati ai echipei Dinamo. Pentru mine tu ai fost intotdeauna un exemplu si un simbol al acestei echipe minunate.
Insa, dupa cum ai observat in ultima vreme, Dinamo nu mai este ce a fost! Nu mai este ce a fost candva, inainte de revolutie, dar ceea ce e si mai rau, Dinamo nu mai este nici macar ce a fost anul trecut, cand bateati pe Everton, cand bateati pe Rapid si n-aveati probleme cu echipe gen Bacau, Poli Iasi sau Otelul. Draga Florentine, as vrea sa-mi spui ce s-a schimbat fata de anul trecut la echipa voastra? S-a schimbat mentalitatea, atitudinea voastra sau pur si simplu s-a schimbat antrenorul?
De asemenea, as vrea sa va rog, cum sunt sigur ca va roaga fiecare de pe forumul acesta, as vrea sa vedem mai multa daruire pe teren din partea voastra, mai multa dragoste pentru Dinamo si intr-un final, am vrea sa vedem victorii si un joc mai bun!
Sper ca vei lua aminte la ce te-am rugat si ca in curand vom vedea un joc mai frumos al lui Dinamo
red_dog77
Apr 15 2006, 11:19 AM
Florentine, te rog sa nu uiti ca tu vei fi intotdeauna iubit in Stefan cel Mare pentru tot ceea ce ai facut pentru Dinamo. Suntem si noi constienti ca esti un simbol al lui Dinamo.
Intrebarea mea : Ai participat la blaturi de cand esti la Dinamo? (sincer, nu ma astept sa-mi raspunzi la intrebare)
Din ce cauza am pus aceasta intrebare? Stii foarte bine ca Dinamo este cea mai hulita echipa din tara. Si nu noi, suporterii am adus-o in situatia asta. Suntem considerati "raul fotbalului romanesc", oaia neagra a campionatului, si asta numai datorita meciurilor suspectate de blat. Care nu sunt putine deloc.
Multa sanatate si multa bafta (chiar daca vei pleca la vara, vei ramane intotdeauna in inimile noastre)!!
ClaudiuNJ
Apr 15 2006, 12:04 PM
Fruntea sus Florine. Va urmaresc meci de meci tocmai din New Jersey ,USA . Dezamagiri am avut mereu dar sigur trecem noi si de asta. Nu e usor sa fii Dinamovist ,n-a fost decand ne stim,dar mereu revenim unde ne e locul. Te respect mult si-ti doresc un Paste Fericit tie si familiei, iar de va fii sa numai joci la Dinamo ,sper sa ramai mereu langa NOI , cei ce te vor iubii mereu! mai ales cei care au crescut in tribuna odata cu tine pe teren.
Un regret si o speranta...ca nu am apucat sa te salut in persoana vreodata si ca nu vei avea vreodata nici-o legatura cu Steaua cum nici bunul tau prieten nu ar fii avut.
Numai bine,
al tau fan Claudiu.
dudu1961
Apr 15 2006, 12:17 PM
:haita .Intrebare,esti sigur ca vei face fata la alta echipa ,tinind cont ca tu numai ai virsta si nici forta pe care o aveai acum 3 ani ,si ca sa te duci sa freci banca la altii mai bine o freci la noi si devii deocamdata antrenor secund si jucator dupa aceea mai vezi tu .Avem nevoie de un antrenor tinar care sa vrea sa faca performanta la dinamo si care sa iubesca acest club si sa-l duca acolo unde ii este locul ,adica pe primul loc si printe primele echipe din europa asa cum era odata.Iti multumim pentru tot ce ai facut pt. Dinamo pina acum,si gindestete bine inainte sa faci o miscare gresita.
Fubar
Apr 15 2006, 01:07 PM
Florentin tu esti capitanul echipei , dar niciodata nu te-am vazut incurajand echipa din teren in momentele dificile , in momentele cand se simte nevoia de un capitan . Ai o relatie buna cu ceilalti jucatori?In special cu Claudiu Niculescu , ptr ca se zvoneste prin presa scrisa ca el ar face echipa
catalinberceni
Apr 15 2006, 01:17 PM
la cate am in suflet nu stiu cu ce sa incep....sa va spun cat de mult tin la aceste culori sau sa va injur?....am sa trec peste frustrarea care ma cuprinde si am sa te intreb: unde dracu va este DETERMINAREA??? de ce DORMITI pe teren?? cat trebuie sa va mai suportam asa ??de ce nu va ganditi si la 'prostii' care vin si va sustin meci de meci..acasa si in deplasare..si la poporul dinamovist caruia ii este rusine sa recunoasca faptul ca tine cu acest club?cand aveti de gand sa va REVENITI???ok ..accept faptul ca nu sunteti in forma, dar ce nu pot sa accept este LEHAMITEA SI INDOLENTA(NESIMTIREA) cu care intrati si vI le mentineti in teren!!!!TREZITI-VA!!!DOAR ATAT PUTETI SA FACETI PENTRU ACEST CLUB DE LA CARE LUATI UN TIR DE BANI???crezi K va MERITATi banii pe care ii luati??cum puteti dormii noaptea???stii c vreau de la voi.?nu un raspuns in scris(pentru ca probabil te va deranja ceea ce ti-am spus...desi nu ar trebuii pentru ca asta simtim noi dinamovistii-lucru p care ar trebuii sa-l simtiti si voi...dar nu cred ca va pasa de noi) ci asvrea raspuns la toate astea PE TEREN!!!!!!!AS FII VRUT SA LUATI CEVA(DETERMINAREA,celputin ,)de la cel care a fost si va ramane UNICUL CAPITAN!!!!!!!!!!!!!
redlady08
Apr 15 2006, 01:47 PM
La multi ani in primul rand pt ziua onomastik...sper k prin meciul din seara asta sa va faceti un cadou frumos acum de sarbatori si sa ne aduceti si noua o raza de speranta pt ce va urma. Am o singura intrebare...voi mai credeti in voi...si in ceea ce reprezentati...pt k domnul Barcauan e de alta parere...el nici macar in noi nu mai credea k suporteri ....si asta nu d la meciul cu rapidul ci mai devreme.

...Dinamo suntem noi!!!
antisteaua
Apr 15 2006, 02:21 PM
1.Daca va veni Ioan Andone din vara crezi ca va putea sa faca din Dinamo o echipa care sa castige campionatul si sa mearga cat mai departe in cupele europene?
2.Situatia actuala este determinata sistemul de joc care nu se potriveste lui Dinamo?
La Multi Ani cu ocazia Floriilor si iti multumesc pentru tot ce ai facut si vei face pentru Dinamo! Pentru iubirea, atasamentul si spiritul de sacrificiu de care ai dat dovada eu imi scot palaria in fata dumneavoastra DOMNULE FLORENTIN PETRE!
adrian_smyle
Apr 15 2006, 02:26 PM
explicami jocul prost al echipei dupa ce sau facut transferuri in valoare de 11 milioane$?ce se intampla la echipa?
dorutzu
Apr 15 2006, 03:44 PM
rainman70
Apr 16 2006, 10:20 AM
schimbarile tale din minutele 60 -70 se datoreaza faptului ca nu mai duci sau asta e tactica lui flocea?
dadi
Apr 16 2006, 12:59 PM
Doua intrebari Florentine:
1. Pe cand vii si tu cu noi in peluza intro deplasare in care esti suspendat, sa te bata jandarmii, sa te ploua 3 ore, sa iei bataie cu 3-0 dupa o prestatie jalnica si a doua zi sati puna colegii la maxim scooter in birou? Ca sa intelegi cum e sa fii caine in zilele astea.
2. Atunci cand razvan lucescu a fost dat afara de la rapid, jucatorii sau raliat si au renuntat la prime ca sal aduca inapoi. VOI DE CE NATI FACUT LA FEL CU ANDONE?
redlady08
Apr 16 2006, 09:11 PM
Cu cine mai stai in camera acuma??? Pe cine sa ne asteptam sa vindem din vara???...sau anul asta e randul tau?

....eu sper k nu vei pleca chiar daca acum situatia nu e prea buna. Ne-ai intrat prea mult la suflet....eu cel putin nu-mi pot imagina echipa fara tine...fara capitanul ei.E clar k aici nu e vina ta...la cate ai fost supus din partea conducerii...nici nu ma mir k vrei sa pleci...totusi gandeste-te la noi cei care te vrem aproape

..Doar impreuna vom invinge!!!!!...doar uniti vom scapa de ce e rau la clubul asta....si de aceea cred k nu jucatorii ar trebui criticati in primul rand ci conducerea...ei au stricat totul...ei l-au dat afara pe Andone...ei au stricat echipa....ei au adus deruta si confuzia...ei se gandesc mai mult la buzunarele lor decat la clubul asta.
DINAMO SUNTEM NOI!!!!!
viktor
Apr 16 2006, 09:22 PM
Cati din vestiarul lui Dinamo au acelasi caracter ca a lui Niculescu?
Intreb asta pentru ca imi amintesc cum o dadea in vrajeala , ca sa nu-l supere pe jiovani, cand a fost intrebat daca tu esti sau nu un simbol in Groapa. Asta inseamna familia la Dinamo, sa iti vezi interesul personal?
Ramai si creste dinamovisti adevarati!!!
Respect.
adrivali
Apr 17 2006, 09:23 AM
Florentine, sa-ti dea D-zeu sanatate multa si tie si familiei, sa ai parte de ea atat timp cat te tine viata. Cei care te-au huiduit nu merita atentie, dar nici tu nu trebuia sa spui ca pleci la steaua!!
Eu cred ca mai poti la Dinamo, dar imi poti raspunde de ce acuma nu sunteti in stare sa jucati? Nu are nici unul dintre voi responsabuilitatea sa recunoasca greselile facute de conducere (plecarea lui Ando, schimbarea antrenorilor ca a ghetelor...).Toti va ascundeti dupa cires cum se spune in popor, de ce nu ai curaj sa spui ce se intampla intr-adevar la Dinamo?
Chiar daca nu imi vei da raspunsul pe care il astept (sunt convins), TE RESPECT in continuare pt. ce ai facut aici si te astept si de la anul inaintea colegilor tai de azi!!
texone
Apr 17 2006, 09:55 AM
La multi ani!
Sper din toata inima sa ramai in continuare la Dinamo pt. ca noi te iubim chiar daca joci mai prost uneori sau spui lucruri "traznite"!
E jocul tau actual influentat de faptul ca nu mai avem un fundas dr. care sa urce si cu care sa combini cum era pe vremuri cu guritza sau cu flavius?
haiduc
Apr 17 2006, 11:48 AM
1. Orice echipă poate prinde o zi proastă, dar Dinamo s-a prezentat jalnic la toate meciurile din retur. De ce jucătorii par sau sunt aşa de obosiţi şi nici măcar nu aleargă pe teren, în condiţiile în care Dinamo nu mai e nici în cupa UEFA, nici în Cupa României, deci are un program lejer? Una e să greşeşti o pasă sau un şut şi alta e să te plimbi 90 de minute pe teren,fără să alergi, ca şi cum nu ţi-ar păsa... (nu e şi cazul tău!)
2. Ce crezi despre zvonul preluării conducerii administrative de către Ion Ţiriac şi câte şanse crezi că sunt să se concretizeze?
3. Poate Dinamo să-şi revină mai ales FIZIC şi să ne arate că pot duce un meci de 90 de minute într-un ritm pe care celelalte contracandidate la titlu îl menţin ridicat?
dinamovistu'92
Apr 17 2006, 02:59 PM
florentine ce sa antamplat asta iarna cu domnul vigo?

in cea ca priveste contractul sper din tot sufltul sa ramai la dinamo ca doar ai aici o istorie de 17-18 ani

si va rog nu lasati steaua sa castige campionatu' ca siasa m-am saturat de asta cu cupa uefa

dinamo te voi iubi mereu si pt steaua cu dedicatie
COSMIN C
Apr 18 2006, 09:02 AM
Cum comentezi intentia unor fosti si actuali angajati de la Clubul Sportiv Dinamo, care, deranjati de scandalurile si rezultatele inregistrate in ultimul timp, vor sa trimita , la Ministerul Administratiei si Internelor, o petitie in care sa ceara ca echipa de fotbal sa nu se mai numeasca Dinamo?
yonutz_man
Apr 18 2006, 10:50 AM
Florentin pt mine esti singurul caine adevarat din echipa in momentul acesta. Intrebarea mea ar fi: De ce colegii tai nu poarta tricoul alb-rosu cu mai multa responsabilitate si de ce nu incearca sa faca totul pt echipa si pt suporteri? Lucrul asta se vede din tribuna prin ratarile lui zicu si greselile lui Barcauan in special
CyberDog
Apr 18 2006, 01:56 PM
Petre,
Incearca sa treci, te rog, peste manifestarile de tampenie a unor "suporteri" fara creier.
Pune-ti dopuri in urechi si joaca fotbal, fara sa mai dai atentie unor dobitoci care habar nu au ce inseamna fotbalul si numele echipei Dinamo.
Da dovada ca esti profesionist si continua sa joci cat poti tu mai bine.
Doar o observatie. Incearca te rog sa nu mai amesteci in declaratiile de presa problemele personale cu cele profesionale.
alecsa_rd
Apr 18 2006, 08:25 PM
Ciocan_De_Taur
Apr 18 2006, 09:21 PM
Florentin, daca pleci de la Dinamo il iei si pe Patrick?Nu iti e teama ca peste ani cineva poate il va trata la club asa cum ai fost tu tratat???Il poti lasa sa se expuna la aceleasi riscuri???Poate ca inca de pe acum plecarea ta va fi o piedica pentru el si va fi altfel vazut.......
alecsa_rd
Apr 19 2006, 05:23 PM
radu
Apr 20 2006, 12:34 PM
nu inteleg de ce mai trebiue inca un topic referitor la petre..deja avem 2..
si poate e timpul ca petre sa plece pentru binele tuturor.
Raspuns: pentru ca topicul acesta e doar pentru intrebari adresate lui Petre (chiar daca unii nu au inteles) iar celalalt e pentru discutii despre Florentin Petre
iceteam
Apr 20 2006, 01:55 PM
Florentine ti-ai demonstrat adevarata fata. avand in vedere ca de vreo 2 ani nu ai mai jucat ceva, cred ca e buna alegerea facuta este una corecta. te-ai vandut pentru cativa dolari in plus. bun caracter. sa nu mai sustii ca esti caine pana la moarte pentru ca esti doar un maidanez. cand ai de gand sa revii ca sa te putem huidui din nou. "domnul capitan' nu a acceptat sa fie criticat si huiduit. poate galeria te-a sustinut prea mult in acesti ani in care nu ai aratat mai nimic. si nu uita un lucru. poti sa il iei si pe patrick cu tine. stii tu chestia aia. aschia nu sare departe de trunchi. daca erai un adevarat profesionist continuai. dar esti un simplu amator.
intrebari:
1.te consideri caine?
2.te consideri profesionist?
3.esti in stare sa iti dai sufletul pentru DINAMO? (Catalin Hîldan a facut-o)
4.care este adevarata suma pentru care te-ai vandut?
5.si acolo ai de gand sa faci figuratie?
6.daca revine Andone ai de gand sa ramai?
Stelistu'
Apr 20 2006, 02:05 PM
Petre, orice ar fi, bine ca nu ai venit la Steaua ca stricai echipa. Intrebare: crezi ca pana la iarna vei fi imprumutat de dinamo de la TSKA?
cristi-dog
Apr 21 2006, 03:55 AM
petre...macar dupa ce ajungi in bulgaria sa spui si tu ce se intampla in clubu asta cine mananca de la interior! si sa nu te increzi in vorbele lui borcea nu o sa te ia nimeni in conducerea clubului...poate daca vin altii..astia insa nu dau 2 bani pe gloriile alb-rosii.
oricum tu trage tare acolo...fa banu si ai grija de tine cu totii stim ca de mult astepti un transfer afara io unu as fi sperat mai mult pt tine decat bulgaria.
si ca sa pun si o intrebare...vei da in fapt ce se intampla in culise?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.