Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Am ajuns bine?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamovişti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Pages: 1, 2
maska
Nu am mai postat nimic de mai bione de 3 luni aici.
Se zicea despre mine ca sunt stelist si ca sunt rauvoitor cand criticam evolutiile lui Dinamo desi rezultate erau.
Oare acum nu culegem ce am semanat?
Nu cumva celelalte echipe din Romania au trecut pe langa noi care ne amageam cu niste rezultate de conjunctura?

MASKA AKA GIANIKIRITA

PS Rusine galeriei dinamoviste din Giulesti, eu niciodata nu mi'as injura fotbalistii favoriti.
Cai Lun
Ti-am aprobat acest topic, stimabile, pentru ca are o decenta nemaintalnita de mult in mesajele tale...

--------

La subiect: daca regret ca nu am mers pe Giulesti este pentru ca nu am fost acolo sa strig si eu si sa ii injur pe jucatori! complaining.gif MERITAU! Si ma tem ca o vor mai merita in continuare...
COSMIN C
Nu meritau injurati??? Dar noi meritam bataia lor de joc? De cand a inceput returul nu joaca nimic.
Isi bat joc de noi si de Dinamo....
Fotbalisti favoriti? Pai merita ei sa fie favoritii nostri? Merita ei suporterii care vin sa-i incurajeze? Merita ei suporterii care au fost aseara in Giulesti?
doaga
Corect nu trebuiau amenintati sau injurati..TREBUIA SA TREACA DIRECT LA FAPTE!!! 149.gif
st_an
unde o sa ajungem daca o sa ii injuram in continuare? sigur ca nu merita suporterii care au fost acolo...sau pe stefan cel mare duminica, sau oriunde in tara asta... dar credeti ca daca in urmatoarele meciuri injurandu-i o sa ii ajutam?
e criza la dinamo...
nu-i destul ca ii injura rrapidistii, stelistii, timisorenii, constantenii sau care draq ar mai fi...trebuie sa fie injurati si de ai nostri?

credeam ca se v-a produce un miracol si ca echipa v-a juca "de la sine" asa cum se spunea de real madrid ca v-a juca fara sa aibe nevoie de antrenor... dar valoare jucatorilor nu este totul, si uite ca avem nevoie de timp, sau de ioan andone, singurul care cunoaste echipa.

si bineinteles ca dupa acest post o sa apara altii si altii care: "ba da nu vezi ca nu joaca nimic!", "ba da cum sa nu ii injuri?", "hai sa ii injuram, sau mai bine ii omoram!". mesaj pt ei?
fie vreme buna, fie vreme rea, caini pana la moarte si dincolo de ea.. o sa vina si vremea noastra.
FarfelkugeL
QUOTE(st_an @ 13 Apr 2006, 14:13) *
"ba da nu vezi ca nu joaca nimic!"
shushureddog
Prietene sunt de acord cu tine, nu meritau injurati! BATUTI SI APOI INJURATI SI DUPA AIA IAR BATUTI! axe.gif beerchug.gif Poate data viitoare! busted_blue.gif nana2.gif
Sergiulica
help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif Cred ca de asta avem nevoi de ajutor...............
red_dog77
Noi trebuie sa intelegem ca hotii din conducerea clubului nu vor pleca NICIODATA de bunavoie. axe.gif
reddogforever84
Traim in Romania si se pot face presiuni . Toata lumea stie cati bani negri si cate transferuri cu acte false s-a facut . Nu trebuie sa plece ei , trebuie sa ni-i ia "justitia romana" .
Don_christian
Imi pare x-trem de bn ca ati pierdut ca sunteti praf nu aveti treaba cu fenomenul fotbal si nici ultras.....Serie B scrie pe voi..:))
Nexus
Oare cum e posibil ca acesti jucatori sa joace ptr Dinamo?
Oare cum e posibil sa avem o conducere de kkt?
Oare cum e posibil sa-mi fie jena sa ma ies din casa si sa fiu subiect de ras ptr taranii care asc Maria?

Doamne Da Sa Fie Un Cosmar Si Sa Ma Pot Trezi Pana Nu E Prea Tarziu!

Rusine voi care va identificatzi acum cu Dinamo!(Respect ultrasii care sunt singuri care arata ca Dinamo nu a murit inka)
f_rares
HUIDUITZI!!!
INJURATZI!!!
IMPUSCATZI!!!
Nu se poate ca sa joace in halul asta!!E imposibil sa ii vezi cum se chinuie ca niste copii de clasa a 6a care joaca cu unii de a 12a.
E incredibil unde s-a ajuns!!!SIGUR NU E BINE,si daca continuam asa o sa ne afundam si mai tare.Realizez ca meciurile castigate au fost intamplari sau pur si simplu noroc!!
Daca jucatorii vor fi huiduitzi,vor intzelege ca nu e bine ce fac(sper) si poate vor incerca mai mult sa ne faca pe plac(sper,din nou).
darkdraq
salut.
Suntem intr-un mare kkt. Degeaba radem de oier k el a ajuns acolo unde bisnitarii din CA-ul nostru deocamdata viseazasi tot asta fac de vreo 16 ani incoace . Apropos cum sa te porecleasca lumea, Flocea?

FORZA DINAMO!!!!!

Mesaj pt B(P)orcea si restul conducerii: plecati in Congo sau cel putin dupa Fecali
axe.gif axe.gif : axe.gif axe.gif axe.gif
Nexus
Ar fi un vis implinit daca am scapa de actionari dar nu cred ca sunt mari sanse.Nu stiu cum mai pot fura de la Dinamo. 149.gif
coolio
Nu e vorba numai de actionari k nu ei joaca in teren!!
ei dau bani pe niste jucatori care isi bat joc de tot ce inseamna Dinamo.
Marea greseala a fost indepartarea lui Andone de la club.
HAITA_DINAMO.gif
MosIonRoata
De ce trebuia jucatorii injurati? Ce, a vrut jucatorii sa piarda?

Injuriile, amenintarile si agresiunea propriilor jucatori cand
acestia joaca prost reprezinta inca un reflex mental copiat
din occident.

Iata un motiv in plus pentru care noi Romanii nu trebuie
sa ne schimbam mentalitatile.

Sanatate!
Nexus
MosIon dar cine e de vina?Nu sunt vinovati jucatorii?Hai sa fim seriosi.Merita apostrofati ptr ultimele evolutii
st_an
merita sa fie injurati jucatorii...dar nu trebuie. cam incalcit... nu? football.gif
daca o sa fie injurati din toate partile o sa fie un dezastru..un posibil 007, sau mai rau...pe conducere ar trebuie sa ne varsam mania si injuraturile!
redlady08
pai cum sa nu fii suparat pe ei cand tu stai in ploaie si strigi...plus k am venit de la sute de km pt meciul asta 149.gif ...si mai vezi k pe langa faptul k nu joak, nu alearga deloc dupa mingi...se vedea clar p fata lor k erau cazuti...fizic si psihic...macar din respect pt noi ar tb sa mai lase din figuri si sa arate k stiu fotbal...desi ma indoiesc k unii chiar stiu ce e asta. Rusine....rusine...rusine sa va fie....in frunte cu toata conducerea.
LAZIO
QUOTE(maska @ 13 Apr 2006, 11:40) *
Se zicea despre mine ca sunt stelist si ca sunt rauvoitor cand criticam evolutiile lui Dinamo desi rezultate erau.
Nu cumva celelalte echipe din Romania au trecut pe langa noi care ne amageam cu niste rezultate de conjunctura?

MASKA AKA GIANIKIRITA

PS Rusine galeriei dinamoviste din Giulesti, eu niciodata nu mi'as injura fotbalistii favoriti.

QUOTE(Don_christian @ 13 Apr 2006, 18:22) *
Imi pare x-trem de bn ca ati pierdut ca sunteti praf nu aveti treaba cu fenomenul fotbal si nici ultras.....Serie B scrie pe voi..:))

2 blacksheep.gif !!!!!!!!
beheheeeeeeeeeeee!!!!!!! blacksheep.gif
[size=7]
Toti taranii in Romania asculta Scooter-Maria!!!
bianco_rossa
pai mai mask....acu' u n'ai d und sa stii....adik nu ai cum sa ne zici noua rusine pt k ne'am injurat juktorii..pai u nu estu caine k sa stii ce inseamna asta....ce trebuia sa le facem??..sa'i pupam d la dist?..sa le uram d bine knd ei nu joak d loc?..d incurajat i'am incurajat desi eram uzi vai mama noastra...si nu primeam nici un ban pentru asta..dak intelegi c vreau sa spun.....dupa c k eram condusi...ei nu se sinchiseau sa alerge...si faceau posesie si pase cu portaru' d park noi conduceam cu 3 goluri difereetnza...u n'ai cum sa intelegi chestiile astea....nimeni nu tre' sa ne critice pt aceste strigari...mai ales cineva d afara kre nu cunoaste situatia...
Kaine_10
--- Indiferent de cine e pe teren noi trebuie sa sustinem DINAMO ... de asta am si cantat in giulesti "SUNTEM CU VOI MEREU / NU VA VOM LASA LA GREU" ..si eu unu zic ca acum e greu ... in giulesti au meritat injuraturile ... au fost scandaluri ..si din cauza lu giovani se intampla acum ce se intampla ... schimbari de antrenori ... sunt si jucatorii oameni .. eu zic ca daca o sa-i injuram la fiecare meci nu o sa rezolvam nimic ..trebuie sa-i sustinem ... singurul care trebuie sa fie trimis la Dinamo II e gRIGORIE care nu poate sa joace fotbal ... si cred ca nETOIU e singurul care poate sa ia decizia asta ...
CAINE PANA LA MOARTE ...... SI DINCOLO DE EA !
marcher
Am ajuns foarte bine!
Rad toti de noi, suporterii injura, jucatorii nu joaca, antrenorul se coieste, conducerea ne zapaceste. APOCALIPSA nene.
Dar sa stiti, nici o clipa nu m-am dezis de numele DINAMO. Cei ce fac asta sant demni de mila.
anmini
pai am ajuns sa tinem doar cu numele. in rest sa se duca dracu toti!
bfandinamo
bai ...baieti /fete.... si eu cred ca becali este vinovat pt ce s-a intamplat la Dinamo dar un singur lucru tot mia placut la el: faptul ca isi dorea (sau cel putin asa a declarat) ca Dinamo sa se bazeze pe jocul intregii echipe nu pe explozia a 1-2 jucatori si sa recunoastem ca(virgula) cam asa a fost in turul campionatului (exceptand 2-3 jocuri).Bineinteles ca tot era mai bine atunci ca si acum ....... marea greseala a lui (pe langa faptul ca a venit la Dinamo icon_lol.gif ) a fost ca la dat afara pe Andone ,care,daca avea lotul de acuma.....altcumva statea situatia

Fortza Dinamo!!!

"TARANII DIN ROMANIA ASCULTA SCOOTER-MARIA"-imi place prea mult ca..trebuia so scriu si eu 010.gif
SPURKTII DIN ROMANIA ASCUTA SCOOTER-MARIA
OILE DIN DIN ROMANIA ASCUTA SCOOTER-MARIA
si cate si mai cate... nana2.gif
POOL
QUOTE(Don_christian @ 13 Apr 2006, 18:22) *

Mah tzie ce păstîrnacul mea itzi trebe' ma comunistule?????????? muşeţel sau UE sau ce draq vrei???????? Dute draqului la voi ep forum nu veni la noi sa faci pe shmekeru'..... Mah ma pish yo pe toata emblema voastra uite.... Meretzi la tuns oile si la mancat branza de burduf ciobanii draqului.... Astept ban cai.... thumb.gif 149.gif
Nexus
REVOLUTIE,singura solutie!!! 149.gif
Radu10mai
pt. stiaua prostitutzie, pare singura solutzie...
Nexus
010.gif 010.gif
FarfelkugeL
QUOTE(redlady08 @ 13 Apr 2006, 22:53) *
pai cum sa nu fii suparat pe ei cand tu stai in ploaie si strigi...plus k am venit de la sute de km pt meciul asta 149.gif

MAI E DE ZIS CEVA IN LEGATURA CU PANARAMELE ALEA CARE SE AUTODENUMESC "JUCATORI" ? AFARA! SI CONDUCEREA SI "JUCATORII (exceptii Cosmin Moti si Florentin Petre!).
Max
QUOTE(maska @ 13 Apr 2006, 11:40) *

MASKA AKA GIANIKIRITA

shocked.gif
..ai fost in giulesti?...daca nu ..taci in plm din gura 149.gif ..d'astia ca tine , ce se dau ,,filantropi'' pe net suntem satui. diablo.gif
Boarfele astea de fotbalisti ar trebui sa ne lustruiasca pantofii , si sa ne pupe'n cur ca ne tinem dupa ei prin tara!...Rusine sa-ti fie tie , care stai in fata tv-ului si ne tragi pe noi de urechi..
Favoriti zici?...care mai sunt aia?...poate Pulhac , bafta lui ca s-a accidentat. diablo.gif
BandiT
MAI E DE ZIS CEVA IN LEGATURA CU PANARAMELE ALEA CARE SE AUTODENUMESC "JUCATORI" ? AFARA! SI CONDUCEREA SI "JUCATORII (exceptii Cosmin Moti si Florentin Petre!).
[/quote]

pai ptr. moti exista o oferta de la Levski...si lui Florentin Petre nu vor sa-i dea mai multi bani...
Radu10mai
banditule, ti-ar place sa ramanem fara jucatorii!!
eu mi-as face alte probleme in locul tau, ca vin Pastele, ti-ai gasit un canal in care sa te ascunzi?
Jucatorii nu trebuie dati afara, poate doar danciulescu si barcauan, iar restul sanctzionatzi etapa de etapa pana se apuca iar de fotbal!! drunk.gif
brity
Bah sa va zic o chestie!nu stiu dc o sa va deranjeze sau nu...dar o sa ajungeti rau.Si stiti de ce?Din cauza lui NETOIU!mortzii m... de imputit!!Si asta trebuia sa va dati seama de cand a venit la Dinamo!!Nu sunt stelista, rapidista, dinamovista...sau mai stiu eu.Tin cu Craiova.Pai cand ati vazut ce a facut la Craiova la voi va asteptati sa faca vreun kkt? Sa fim seriosi.Imi pare rau de echipa voastra pt ca erati poate cei mai buni....dar acum...ati ajuns la mana unuia ca netoiu sau borcea..etc.Si asta o sa faca si la voi..o sa ia jucatori si valea...si asta ar fii cel mai bine pt Dinamo...zic eu!!Oricum unu ca ciobanu de Becali mie sincer mi-ar place la Craiova...si nu neaparat el dar unu care sa bage bani...si uite da imi place la steaua pt ca au ramas jucatorii...acea omogenitate de care vb toata presa.Sper sa redevina acel de Dinamo de altadata...si oricum toti vb, injurati dar tot caini o sa ramaneti...asa cum suntem noi...tinem cu Craiova si in B.Multa bafta!!!
dudu1961
251.gif ia-l pe varza daca i-ti place asa mult ciobanu mai bine borcea al nostru macar stim ca e dinamovist adevarat nu unu care vrea sa intre in politica cu blazon dupa ce a muls oile toata viata ,si lacheul lui basina,mare verystrange.gif
darkestt
Anmini, vad ca mi-ai imprumutat logo-ul. Vezi ca am licenta!
Te dau in judecata!
010.gif 010.gif
red_dog 4 ever
Meciul cu Rapid. Plouă mărunt, iar vântul unduieşte ritmat steagurile dinamoviştilor. Din mijlocul lor răsună ascuţit cântecele galeriei lui Hîldan. “Câinilor” le este frig şi îşi trag peste ei pătura trecutului. Pe axa timpului, prezentul e un punct care fuge tot mai mult de viitor. Pe buzele crăpate de mândrie se pot citi versurile care au însoţit altădată gloria lui Dinamo. Se aude, parcă, tropăitul crampoanelor lui Dinu sau şuierul detentei lui Dudu. Se văd şi rânjetul driblingului şmecheresc al “Mopsului” şi dârele uitate prin aer de sprintul lui Răducioiu. Un urlet răzbate însă deasupra reveriei, asemenea lavei din străfundurile unui vulcan clocotitor de amintiri. “Ciii-neee suntem?”. Din gurile dinamoviştilor ies şerpi zvârcolitori, muiaţi în frustrare şi orgoliu.
Suporterii “câinilor” sunt o specie aparte. Le-a fost dat să ducă mult în ultima vreme. Oriunde merg sunt scuipaţi, bătuţi şi înjuraţi. Poartă pecetea unui nume pe cât de repudiat, pe atât de respectat.

După ultimele luni de umilinţe, fanii lui Dinamo îşi poartă mândria la genunchi. Dar şi-o poartă

Lumea îl urăşte pentru că se teme de el. Nu există echipă mai duşmănită în ţară decât cea pe care ei o iubesc, iar asta îi face s-o adore şi mai mult. Negrul petelor din istoria lui Dinamo se dizolvă peste cântecele lor. Trecutul, sub toate formele, îi urmăreşte în orice loc. Când au fost scoşi din stadion în ritmul loviturilor de bastoane, au cântat. Când Giovani i-a ameninţat, au continuat să cânte. Când Badea, Borcea sau Neţoiu s-au jucat de-a “v-aţi ascunselea” cu antrenorii, au cântat şi mai tare. Când Steaua şi Rapid se războiau în UEFA, deja urlau. Când pe tabela din Giuleşti scria 3-0, a trebuit să-şi caute adânc de tot resurse pentru a mai striga. Dar au făcut-o. Era singura lor armă şi numai aşa au putut să îşi păstreze identitatea. Ei sunt temnicerii spiritului lui Dinamo. Îl ţin bine, ferecat, pentru vremea în care va putea din nou să zburde în libertate. Din când în când li se mai dereglează busola misiunii şi furuncul răbdării erupe cu ură. Dar revin imediat, amintindu-şi de rostul lor şi mai strigă o dată, zăngănind mănunchiul de chei: “Ciii-neee suntem?”. Radu Dragut Pro Sport
Frumos spus.Felicitari
redman
Cititi acest link.Mi se pare singurul articol de presa scris obiectiv despre suporterii echipei Dinamo.Si prezinta situatia actuala in care ne aflam.

http://www.prosport.ro/index.php?c=50&a=103317

Tanar vreau mereu sa fiu /Sa traiesc asa cum stiu/ Sa dau m..e lu steua,lu crapid si craiova
radu
aloo nenea redman linkul pe care l-ai pus este si in alte pagini.. inainte sa postezi citeste si tu cu un rand mai sus
CrYsTy * Ptm
cel mai corect nu mai mergem la meciuri pana nu bat pe toata lumea :))
undyng
Nu numai jucatori sunt de vina . Eu zic ca principala vinovata este conducerea . Daca nu`l dadeau afara pe andone nu ajungeam aici . Acuma vor da afara mai multi jucatori si o sa ajungem si mai prost .
BandiT
QUOTE(Radu10mai @ 14 Apr 2006, 12:11) *
banditule, ti-ar place sa ramanem fara jucatorii!!
eu mi-as face alte probleme in locul tau, ca vin Pastele, ti-ai gasit un canal in care sa te ascunzi?
Jucatorii nu trebuie dati afara, poate doar danciulescu si barcauan, iar restul sanctzionatzi etapa de etapa pana se apuca iar de fotbal!! drunk.gif

vad ca voua v-ar place sa ramaneti fara Petre..
Moti il va vinde conducerea ..eu nu am nici o vina si nici un interes...daca mi-ar da borcea comision din vanzari ...ar fi o treaba.
cum i-ati sanctionat un pic pe jucatori , au si castigat cu 3-1..
deci are efect..
GhostBuster
Sunt de acord k trebuiau injurati,dar nu toti.Adik sunt fotbalisti care dau totul pt echipa(gen Florentin Petre).ar trebui injurat de exemplu Curt sau Catalin Munteanu k aia sunt spurcati.Nu trebuie sa ne injuram dinamovistii
radu
si asta e tare..
pai astia doi chiar au mai miscat ceva prin joc ca sa nu spun ca au si bun simt si seriozitate..
cred ca esti deplasat..
bianco_rossa
am ajuns bine?...nee..am ajuns foarte rau...si stati ca se poate si mai si....si asta cred ca ne asteapta....un sezon fara nici o cupa...campionat...sau un loc mai bun in europa...jucatorii pleaca...conducerea e varza in acest domeniu....certuri sunt....din vara cine stie ce fosile de fotbalisti ne mai vin...antrenorul e...nu'i.....
Pur si simplu imi este groaza sa ma gandesc la viitor...si este pentru prima data knd am acest sentiment....si vinovatii nu se gasesc....
Nexus
Intra`devar e cel mai urat sezon.Si asta nu numai ca jucam slab ci ptr ca oile sunt in semifinala Uefa si au sanse la finala.Am mai avut sezoane proaste dar asta e cel mai prost.Sper ca nenorociti de actionari sa faca ceva la club si sa redevenim echipa de temut chiar si in Europa.Sa dea Domnu`!!!

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
POOL
Da... Am ajuns foarte bine..... De rasul unei natiuni..... 149.gif
anmini
si daca rad ce? o sa vina si vremea noastra, sunt sigura. iar incepem sa ne plangem de mila? REFUZ sa cred ca ma pot umili alti suporteri, indiferent ai carei echipe sunt ei. blacksheep.gif blacksheep.gif si daca n-as fi sigura ca-mi iau ban, as scrie si mai rerle. icon_redface.gif
n-am ajuns bine deloc, dar asta nu ma impiedica sa tin fruntea sus si sa fiu mandra ca tin cu DINAMO, indiferent de cate mistouri imi iau pe chestia asta.
POOL
Mda o sa vina si vemea noastra insa probabil dupa cce vom scapa de mentalitatea asta. diablo.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.