RAPID 3-0 DINAMO
Moldovan '28
Moldovan '57
D. Niculae '69
Asa se termina un meci care incepea promitator pentru noi. Dinamo ataca inca de la inceput si in minutul 5 Grigorie scapa singur cu portarul.Necunoscutul Minca "ii ia picioarele" insa arbitrul strain..(din nou arbitrul strain) se teme sa acorde ceva...Dupa cateva minute de joc slab, fara mari ocazii vine greseala lui Gaev, care scapa mingea din mana dandu-i ocazia lui Moldovan sa se bucure la gol asa cum o facea odata pentru Dinamo...Dezamagire...Stupoare...rrapidu' conduce contrar cursului jocului...
Ce e cel mai ciudat la aceasta partida e ca jucatorii nostri au continuat - in mod neobisnuit - sa atace si chiar pareau ca sunt in stare sa revina... Dinamo rateaza ocazii peste ocazii..Zicu de doua ori reuseste sa nimereasca poarta neizbutind decat sa-l remarce pe Minca. Pentru a doua oara norocul tine cu giulestenii si la o faza care nu anunta nimic Pancu se impiedica in minge...Moldovan (iar Moldovan, cel mai batran jucator de pe teren) suteaza din afara careului, Gaev nu ajunge si 2-0 pentru Rapid. De aici inainte Dinamo nu mai conteaza. Rapid mai inscrie odata dupa ce pe contraatac Burdujan e faultat de Gaev (da..acelasi Gaev) la fel cum a facut-o si Minca la Grigorie in prima repriza. Arbitrul nu ezita si acorda penalty pe care il transforma Daniel Niculae...
Mai putin conteaza rezultatul final...Important e ca am pierdut din nou pe mana noastra. Important e ca - la fel ca si cu Steaua - am jucat mai bine, chiar mi s-a parut ca am vazut un joc bun din partea alor nostri...In sfarsit am vazut mai mult de 2 pase consecutive...In sfarsit l-am vazut pe Zicu alergand. Din pacate insa, ca si cu Steaua am pierdut iar puncte pretioase cu ghinion.Poate daca Grigorie si arbitrul se intelegeau mai bine si noi eram primii care marcam altul ar fi fost rezultatul final.E al doilea meci in care pierdem si de data aceasta nu mai putem sa-l blamam pe Florin Marin. Se vede clar ca problema e la jucatori, care nu reusesc sa marcheze din ocazii mari si iau goluri din jumatati de ocazii. La fiecare meci gasim un vinovat pe umerii caruia punem neputinta colectivului. Se vede ca Dinamo incepe sa joace, se vede ca jucatorii isi doresc mai mult...Din pacate insa se vede si ca jucatorii nu pot mai mult. Deocamdata jucatorii nu sunt in stare sa se concentreze. Deocamdata nici un antrenor nu poate face mai mult, pentru ca Dinamo nu mai e numarul unu. Din pacate nici conducerea nu pare preocupata sa gaseasca principalele cauze ale decaderii noastre si nici nu par in stare sa remedieze cumva situatia.
Nu stiu daca succesele europene ale rivalelor si schimbarile de antrenori si de tactici ne-au demoralizat definitiv. Nu stiu daca Niculescu nu poate sau nu vrea mai mult decat lovituri libere si nici nu stiu de ce inca nu avem un portar de Divizia A. Dar pana la urma asta nu ne priveste pe noi suporterii.
Stiu insa ca pana acum am aratat mereu ingaduinta echipei si i-am sustinut "fie vreme buna..fie vreme rea". Stiu ca suntem intotdeauna superiori si ca am demonstrat din nou ca nu avem rivali in ceea ce priveste galeria. Se vede ca jucatorii incep sa joace si "socul" de la echipa incepe sa se faca simtit. Din pacate e tarziu pentru o "usoara ameliorare" a jocului..Din pacate am pierdut primul loc, dar cel mai rau e ca am pierdut si mandria pricinuita de acel 5-2 din tur.
Inca o data va indemn la calm si ingaduinta. Poate ne revenim. Poate suntem pe drumul cel bun. Poate se schimba ceva pana la urmatorul meciu si poate castigam campionatul. Am jucat prost, dar am vrut mai mult. Si prost inseamna mai mult decat foarte prost. Sper in revenire.
Pana atunci induram umilinta de asta seara.
PS:.....in asteptarea lui Tiriac
de : g481_shm..(de pe id-u lu' red_dog_ditza)