Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Si-a luat-o ellias in cap cu sefia?
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
Mihai11
Am discutat cu unele persoane care merg la meciuri acasa si in deplasare, care mi-au spus cum este "viata" sub bagheta lui Ellias.. Nu ma simt in stare sa il critic pe acest personaj, dar, as vrea sa aud unele opinii, opinii, de la persoane, care merge la meciuri, si stiu despre ce este vorba...
GuardiaPFII
Eu am trecut de virsta cind mergeam in galerie , dar de cite ori este posibil merg pe stadion.Am mai postat pe "tema Elyas" si cu alte ocazii , pur si simplu la meciul cu Spartak m-a scos din minti cu ragetele sale si ale acolitilorsai la microfon . Asta n-ar fi fost o mare problema , desi nu puteam nici sa-mi incurajez echipa ,nici sa urmaresc meciul , dar in momentul in care a mers un prieten si i-a atras atentia (in mod civilizat) ca streseaza atit baietii din galerie (care erau "acoperiti" si incurcati de respectivele ragete) , cit si pe cei de la tribunele 0 si a I-a , am primit din partea lui Elyas invitatia de a parasi stadionul daca nu ne convine!De parca stadionul si echipa ar fi fost mosia lui!(nu are sens acum sa explic ca eu cind mergeam in Ghena sau Tiganie nu prea l-am zarit).Sa nu se inteleaga ca am ceva cu el,ca sef de galerie trebuie uneori sa fie mai dur,mai agitat , dar "functia" asta(pe care el o confunda cu cea de proprietari de sclavi) nu-i permite sa jigneasca si sa streseze ceilalti suporteri.Oricum , nimeni nu mai intelegea nimic!
Ultras Bogdan
Si eu merg de ani buni la meciuri si cred ca totusi Elyas are meritele sale,dar are si numeroase defecte care nu ar trebui sa apara la un lider de galerie!
In primul rand eu cred ca este foarte ingamfat,atat cu grupurile din Bucuresti carora nu le recunoaste meritele si nu ii lase sa se afirme in Peluza Nord(fen BOYS,SUPRAS) ceea ce a dus la parasirea peluzei de acestia,cat si cu suporterii din provincie pe care ii ironizeaza permanent,atat el cat si ceilalti baieti din galerie carora li s-au urcat gradele la cap.E grav ca nu respecti un suporter care vine de la sute de km pe cont propriu,care canta si se comporta la fel ca ei,bucurestenii.
Si cu siguranta mai sunt si alte aspekte.Probabil prea putini stiu cum stau lucrurile in sanul galeriei,iar ca sa patrunzi acolo e f greu,daca nu imposibil pt unul care nu are prieteni in nucleul acesta.Grav este ca la derbyuri,mai mereu sefilor le revin importante venituri care ar trebui sa fie investite in coregrafii si altele.
Mai astept si alte opinii!
Cainele
Eu unul nu prea am pierdut multe meciuri in ultimii ani( ma refer la cele din Bucuresti) , dar cred eu ca ar fi fair play sa il invitam si pe Elyass (sau pe unul din apropiatii lui) sa isi spuna opinia.Ce ziceti? icon_idea.gif
Anonymous
sa-i invitam. la o adica le facem si stire pe prima pagina si le luam un interviu. Cine ii cunoaste sa ia legatura cu ei si sa trimeata un email la cucuriguboys.
Anonymous
Grav este ca la derbyuri,mai mereu sefilor le revin importante venituri care ar trebui sa fie investite in coregrafii si altele.

Aici te inseli!
r e w
QUOTE(Florin)
Grav este ca la derbyuri,mai mereu sefilor le revin importante venituri care ar trebui sa fie investite in coregrafii si altele.

Aici te inseli!

Cel putin asta e impresia pe care o lasa, nu de putine ori.
Cainele
eu zic ca la meciurile cu spurcatzii sau cu gunoierii am avut coregrafii bune
skilly
QUOTE(Cainele)
eu zic ca la meciurile cu spurcatzii sau cu gunoierii am avut coregrafii bune

Dar nu puteam sa le facem ami bune?Daca nu am putut pana acum hai sa o facem acum cu steaua.Sa-i umilim.O coregrafie pe 3 sferturi din stadion.Sau nu ne tine?Eu vreau sa cred ca ne tine dar asta depinde de cei ce gestioneaza o parte din fonduri.

=====================FORZA DINAMO=========================
Cainele
Sigur ar fi perfect sa facem o coregrafie pe 3/4 din stadion ...dar dupa cum se stie acest lucru implica colaborarea a 3/4 din stadion...si cand te gandesti ca multi nu au rabdare nici in pch sa tina un banner deasupra capului mai mult de 2 min....
PS: gandeste-te skilly ca mai ales la tribuna a -II-a sunt foarte multi amatori de "bomboane agricole"...multi dintre ei nu cred ca mai au voce...asa ca ar fi magnific dar...aportul publicului lasa de dorit...mai trebuie lucrat la asta...pentru ca la stadion( nu numai in pch) se vine cu gandul de a -ti incuraja favoritii ...altfel...si acasa poti scuipa seminte icon_evil.gif
skilly
PS: gandeste-te skilly ca mai ales la tribuna a -II-a sunt foarte multi amatori de "bomboane agricole"...multi dintre ei nu cred ca mai au voce...asa ca ar fi magnific dar...aportul publicului lasa de dorit...mai trebuie lucrat la asta...
Cei de la tribuna a II-a pot fi animati de cei de la BOYS.Trebuie doar sa colaboram mai mult inte noi.Sa nu mai fim ingamfati si rautaciosi unii cu altii.In privinta galeriei nu cred ca trebuie un "sef".Trebuie unul care sa dea tonul la incurajari(ex. BOYS).Sper totusi sa se faca spectacol la meciul cu steaua.

====================FORZA DINAMO======================
Cainele
Skilly , cred ca esti constient ca si eu tin foarte mult sa iasa bine coregrafia.....sa-i umilim pe spurcatzi...cat despre colaborare...ar fi ideal .
TOBA^SUPRAS
in primul rand am vazut ca cineva zicea ca Elias nu ne lasa sa ne lansam ceva in genul asta ...dec inoi cand am plecat am plecat toti cu un singur grup,dupa ce cativa baieti au lansat NUOVA GUARDIAsa mai stiti si alceva grupul S U P R A S nu sa mutat ,tot la PCH este la balconul de langa tabela...acest grup este in relati bune si cu Elias cat si cu BOYS,si nu mai vb voi pe forum merita Elias sa fie sef de galerie ? nu merita ,merita...voi nu stiti cat alearga ,si cate face pt. Dinamo...nu ii iau aparare,pt voi este foarte usor sa veniti la meci stati 2 ore ,admosfera si plecati...voi stiti cat muncim noi ???acum vb de toti baietii care vine la munca realizarii coregrafiilor ...va dau un ex stitide cand au inceput pregatirile pt meciul cu steaua ??va spun eu !de marti si vom munci cot la cot toti si cu eliaspana la ora meciului...Si cum e sa muncesti o saptamana pe gratis , sa muncesti numai din dragoste pt. dinamo si la meci unu sa nu ridice cartonu canu vrea,sa manance seminte ca asa e el obisnuit,sa dea el tonul ca sa-l vada gagica ca e smecher...cum credeti ca e???punetiva in locul lu ELIAS si veti vedea...si sa mai stiti ceva !Elias nu sufera de sef cu nimeni,nu isi trage bani.Sa va mai zic ceva eu daca asi fii in locul lui daca asi vedea pe unu ca mananca seminte in fata mea la meci dupa cate rugaminti am facut si prin revista(care este gratuita pt voi care veniti la meciuri)si prin portavoce eu vasi bate rau...RESPECT:NG<o parte din BOYS<ENERGIZATII<
patrascu gabriel
Ati vazut ce au patit cei de la BOYS?
Ce ramane de facut?

EXISTA DOUA SOLUTII: SA SE SCHIMBE CONDUCEREA GALERIEI SAU SA SE MUTE TOTI MEMBRII P.C.H. IN PELUZA SUD
20.04.2004
Bodo
Eu cred ca nu este normal ca o echipa sa aiba o galerie impartita in doua sau in nu stiu cate grupuri. Ma uitam si la meciul cu Craiova ca aveam 2 galerii din care una era de 20-30 de persoane la iesirea din stadion. Sa fim seriosi, asa ceva este inadmisibil, chiar ne facem de ras. Parerea mea despre sefii de galerie mi-am mai exprimat-o si mi-o mentin. In cazul asta nu stiu cine este de vina dar nu este normal sa se intample asa ceva. Ne mai miram de Borcea si de alti nebuni daca noi suporterii ne certam intre noi. Eu sper sa se rezolve cat mai repede acest conflict si sa putem asista pe stadion la spectacole si coregrafii cat mai frumoase facute de o singura galerie.
skilly
E cam greu sa fie o singura galerie in momentul de fata.Bataia nu s-a impus niciodata in fata gandirii.Daca se continua asa in 5 ani "celebra galerie" se va muta in peluza sud si oaspetii vor sta la PCH.Ar fi cam rusinos asa ceva.Oricum, conflictul se va aplana numai si numai pe cale amiabila.Nu prin bataie.
methos
eu am fost la un singur meci in galerie...de cand cu elyias...shi mi s-a parut ok!da parca nu prea i pasa de ce se intampla pe gazon...
ZOCCOLO DURO
CRED CA NU PREA AVETI LOC DE ELIAS....ELIAS A FACUT CEVA PENTRU FENUMENUL ULTRAS ALBROSU,CEVA CE VOI CEI DE LA SUD NU O SA FACETI NICIODATA....A REUSIT SA SCHIMBE MENTALITATEA IN PELUZA(SI CU AJUTORUL LUI GIOVANNI,SORIN ROMA, PARMA, AYAX,DASAEV....SI CEILALTI).NU UITATI CA FARA EL ,SI ACUM ERATI CONDUSI DE TIGANII BURTOSI AI LU NICU....NU POT SA UIT CA FARA EL NU ERAM IN STARE SA IESIM LA "BRIGAZI " CONTRA STELISTILOR....NU POT SA UIT CUM IL SUNATI NOAPTEA ,SA VINA SA VA AJUTE ,CA NU MAI FACETI FATA,PRIN PUB-URI ASA SPUNE MAI MULTE PE SUBIECTUL ASTA,DAR POATE SA CITEASCA SI GARDA MESAJELE... VORBITI CA ELIAS ARE PREA MULTE RELATII CU CONDUCEREA....NU UITATI CA NOI NU SUNTEM IN ITALIA,SI NU AVEM BANII ITALIENILOR...TREBUIE SA AVEM RELATII CU BORCEA SI CEILALTI FIINDCA DOAR ASA PUTEM CREA COREGRAFII SI ALTE LUCRURI LEGATE DE FENOMENUL ULTRAS..
PAREREA MEA E CA ELIAS E UN EXEMPLU PENTRU MULTI ULTRASI,POATE CA SI PENTRU MINE, IAR A LOVI IN EL ...CRED CA V-A DAT PREA MULT NAS....
MAI GANDITI - VA!!!
RED&WHITE PRIDE
In primul rand SUD DINAMO sa infiintat ca o altrnativa la ceea ce se intapla in PCH.Sa dorit si sa format o peluza unde deplasarile se fac pe cont propriu,nu avem nici un fel de relatii cu conducerea clubului , exprimarea este libera,unde beietii canta ce vor si canta de placere fara sa fie amenintati,unde fiecare grup poate lua atitudine fata de anumite lucruri independent de celelalte grupuri.Nu uitati ca nimeni nu a lovit cu nimic in ElIAS,amintiti-va ca noi,cei din SUD am fost amenintati ,loviti la Bacau .Nu am atacat pe nimeni din Nord insa daca vom fi atacati vom fi nevoiti sa ne aparam si o vom face pana la ultimul om.Nu dorim schimbarea liderului din Nord pentru ca nu ne mai intereseaza cine conduce acolo.Dorim doar sa fim lasati in pace sa incurajam si sa fim alaturi de echipa asa cum stim.Si multi din cei care au lasat mesaje aici nu stiu prea multe lucruri care s-au intaplat.Oricum nu vreau sa vorbesc despre ele.E urat sa speli rufele in public. un memebru Irascibilii
flaviusO
Desi il sustin pe Elyass si mai ales pe Mihnea, ZOCCOLO DURO ,siteul asta nu e aberant zi-mi unul mai bun daca stii tu unul
ZOCCOLO DURO
....
DomINAMO
QUOTE(flaviusO)
Desi il sustin pe Elyass si mai ales pe Mihnea, ZOCCOLO DURO aici mananci rahat siteul asta nu e aberant zi-mi unul mai bun daca stii tu unul

si sa urmarim raspunsul...

QUOTE(ZOCCOLO DURO)
....sclavule!!!

Si cu asta am zis totul.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.