Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nişte lichele
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamovişti > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe > Jurnalist la DinamoMania
Nicu
Ce bună e Dinamo, când nu câştigă ! Asta este ideea pe care o dezvoltă, deloc original, unii presari. Au descoperit şi ei, în sfârşit, că rezultatele contradictorii înregistrate, de mulţi ani, de gruparea din Şos. Ştefan cel Mare sunt demonstraţia logică elementară că echipa şi, implicit, conducerea clubului îşi apără corect şansele. Dar, ce-ar fi fost ilogic în aceeaşi demonstraţie, dacă rezultatele respective nu ar fi fost contradictorii, ci bune şi foarte bune, pe linie? Cine a stabilit că Dinamo trebuie să aibă evoluţii mediocre, pentru a convinge că joacă la fel de cinstit ca oricare altă echipă a campionatului? Citind asemenea idei în gazete, mă întreb, oare ce s-ar alege de principiul prezumţiei de nevinovăţie şi, în genere, de justiţia românească, dacă ea ar fi făcută de ziariştii în cauză ? Pe de altă parte, dacă ei dau semne că, totuşi, încet, încet, le vine mintea la cap, ceea ce nu-i de colea, orişicum, confraţi de-ai lor au rămas ce-au fost şi mai mult decât atât: nişte lichele. Ăştia o ţin langa cu vechile aberaţii şi răutăţi invidioase faţă de succesele dinamoviste, atâtea câte au fost şi mai sunt, că Dinamo, adică, face şi drege, că a câştigat nemeritat, că Neţoiu e mai suspect decât clanul Becali, „că numeroşi arbitri favorizează cum pot pe Dinamo” (zice Somnorosul de la Bârca care (aşa devine vorba!), de când îl cam încearcă ramolismentul, îşi refulează frustrările, săptămână de săptămână, împotriva lui Dinamo, ce altceva să mai atace în jurul lui, de-acum?), că pică frunzele etc., când, de fapt, este evident că bietele frunze sunt tăiate la câini(!) chiar de către lichele, prin redacţiile şi aşa suprapopulate ale intereselor antidinamoviste. Pentru ele, la lichele mă refer, nu contează că Dinamo nu a câştigat vreodată cupe româneşti sau europene prin ingineriile Puterii politice, ei nu vor să vadă că nu Dinamo deţine recordul hilar de “104 meciuri fără înfrângere” şi nici nu li s-a părut ceva suspect când aceeaşi “recordmană” fantasmagorică a luat, numai în obsedanta epocă a tuturor vânzărilor de mamă şi suflet din anii ’90, vreo 6-7 campionate la rând, din cele 22 cu care se laudă. După cum nici anul acesta lichelele de serviciu nu vor să înţeleagă că, spre exemplu, dacă un om tânăr, curajos şi educat ca preşedintele Iacov, de la FC Naţional, nu vrea să se dea la o parte sau să cadă la pace cu căpeteniile super-marii-campioane “en titre”, nu Dinamo are vreo implicare în neputinţa acesteia de a-şi apropia victoria într-un meci care se joacă pe bune. Uite că Naţionalul nu a vrut să facă figuraţie pe teren ca Timişoara (de atâtea ori în ultimii ani) sau ca Farul, astă toamnă. Dacă au existat s-au există încă aranjamente în fotbal, se întâmplă pentru că, din nefericire, asta face parte din fenomenul ca atare, în jurul căruia se învârt multe şi mari interese, ca peste tot în lume. Tocmai de aceea, a veni în aceste condiţii şi a culpabiliza interminabil pe Dinamo doar pe prezumţii de vinovăţie, prezumţii extrase din prejudecata psihopatică a apartenenţei sale malefice la Ministerul de Interne, este dovada inconfundabilă a carenţelor profesionale, educaţionale şi de caracter de care se fac vinovaţi cei ce practică şi îşi mediatizează asemenea exerciţiu comportamental. La urma urmei, să nu-şi facă lichelele iluzii. Dinamo nu are să le demonstreze lor nimic.

P.S. – Am spus zilele trecute că vajnicul antidinamovist Cosmin Băleanu, este incult. Probă de microfon: la meciul „european” din Giuleşti, figurantul ăsta a repetat de două-trei ori, în stilu-i scremut-bombastic, enormitatea „partida a depăşit cu mult graniţele sportivităţii”, deşi evenimentul în sine chiar nu şi-a depăşit decât cu puţin graniţele geografice.
Pupă-Lapte a vrut să spună că interesul pentru partidă a depăşit, prin importanţa ei, graniţele sportului, ceea ce, evident, este cu totul altceva. Dar, ce importanţă mai are? Este el crainic sportiv la televiziune şi-are bani căcălău, măria-ta? Este. Îşi bate el joc de tot ce înseamnă Dinamo, ori de câte îi comentează evoluţiile? Îşi. Importă că nătărăul stă prost cu cultura? Cucu! De-aia zic: du-te la şcoală, Boulene! Nu te mai juca de-a jurnalistica la microfon, că e treabă mare şi eşti penibil. Când stomacul e plin şi, totuşi, creierul aiurează, te duci şi te internezi la Mărcuţa, nu mai apari toată ziulica la televizor, ce Doamne iartă-mă, puţin bun simţ!
P.P.S. – Celor care au citit articolul meu precedent şi vor să ştie, ca şi un tovarăş de-al nostru de pe forum, ce am eu cu „alde Ianke”, le răspund că nu am nimic nici cu Take, nici cu Ianke, nici cu Cadâr şi, cu atât mai puţin, cu cei care provin din Jidova, străvechiul nume al primei capitale a Ţării Româneşti, întemeiată în Evul Mediu Timpuriu de negustorii saşi, coborâţi din Ţara Bârsei, pe vatra vechiului castru roman de la Zidava dacică, de unde îşi trăgea denumirea. Este vorba despre actualul municipiu Câmpulung Muscel, jud. Argeş, zonă din care, cu modestie, mă trag şi eu după tată. Mulţumiţi?
CyberDog
1. Articol foarte bun. Semnatarul are talent cu carul si ar trebui sa intre cat mai repede in echipa de redactie, care dupa parerea mea, are extrema nevoie de condeiul sau.
2. Mi-a placut mult ideea urmatoare: " Tocmai de aceea, a veni în aceste condiţii şi a culpabiliza interminabil pe Dinamo doar pe prezumţii de vinovăţie, prezumţii extrase din prejudecata psihopatică a apartenenţei sale malefice la Ministerul de Interne, este dovada inconfundabilă a carenţelor profesionale, educaţionale şi de caracter de care se fac vinovaţi cei ce practică şi îşi mediatizează asemenea exerciţiu comportamental. La urma urmei, să nu-şi facă lichelele iluzii. Dinamo nu are să le demonstreze lor nimic."
3. Cinci catzelusi rosii pe deplin meritati.
4. Explicatie P.P.S interesanta. Tovarasul de pe forum se referea direct la "alde Ianke" si nicidecum la Tache, Cadar sau Jidova. Intrebarea lui avea mai mult un caracter retoric si nu necesita neaparat un raspuns, raspuns despre care respectivul tovaras se declara dealtfel absolut multumit.
g481_shm
5 caini si din partea mea...f bun articolul..ar trebui sa intri in echipa de redactie cat mai repede
bafta..
stelistulfurios
cind veti juca si voi o semifinala de cupa europeana, puteti sa spuneti ca sunteti numarul 1.!!!!!!
Dar mai aveti de asteptat...din fericire pentru noi!!!!!
Ar trebui sa le fie rusine celor care au sfisiat steagul echipei care face istorie in EUROPA!!!!!
HAI STEAUA!!!!!!!!!

--------
Ştiam şi noi că oile sînt agramate. Nu era nevoie să vii tu să confirmi. Mai eşti şi în afara subiectului, motiv pentru care îţi iei o dojană.
COSMIN C
Excelent articol... 5 caini, fara discutie! beerchug.gif
red_dog997
Dau eu 4 de la mine! beerchug.gif ,ca-s prea multi p-acilea care au 5 caini, adik cel putin din ce-am vazut la Cosmin C! crazy.gif

M-am razgandit, dau 5, ca mi s-a parut ceva interesant aici!
marcher
bai nene, ce vrea topicul asta, nu pricep desi incerc?
MosIonRoata
Cine's niste lichele? Jurnalistii?
In loc sa se apuce de munca cinstita, aceste elemente anti-sociale
isi publica compunerile, eufemistic numite articole, la ziar si
invenineaza astfel societatea Romaneasca la porunca stapanilor lor din
occident.

"obsedanta epocă a tuturor vânzărilor de mamă şi suflet din anii ’90"

He! Probabil ca multi facutara entorsa de mate si da cerebel cand au citit fraza asta.
Adevarul a suparat, supara si va continua sa supere pe cei mai multi dintre oameni.

Sanatate!
red_dog_ditza207
la faza asta nu prea sunt de acord cu tine...."elemente anti-sociale"...da sa stii ca pot fii si foarte sociabili
cabello
FELICITRI PT ARTICOL SI SINCER INCOMPETENTA UNOR ZIARISTI ESTE REVOLTATOARE!
HAI DINAMO
coolio
Felicitari!!!!Shi pe mine ma framanta ideea ca numele echipei dinamo e sfasiat ori de cate ori apare in presa.....
Uneori cedezi psihic din cauza neputintei de a face cva pt a indrepta situatia......acum ar fi bine ca articolul tau sa ajunga shi la auzul celor de la gașca slugilor proaste shi prosport.......cat shi "protwc'.Desi stiaua a fost eliminata de rosemborg nu s-a facut mare caz in timp la orice insucces cat shi succes al echipei dinamo se scriu numai minciuni....shi nu ma refer minciuni in sensul bun cum k ar avantaja dinamo
Am ajuns sa nu mai iau nici un ziar de sport din cauza acestor ratati care se numesc jurnalisti...care invidiosi pe dominatia echipei in campionat se apuca shi scriu toate tampeniile.Toate meciurile castigate de dinamo(in opinia lor au fost blaturi) iar de esecuri se pomeneste scris cat se poate de mare 9ca sa vada totzi tzaranii ce slaba e dinamo).Sa nu mai vorbim de raul facut fanilor dinamovisti mai putzin puternici psihic care la un moment dat cedeaza shi trec in tabara adversa crezand ca in ziare se scriu adevaruri.....Acuma se pot bate shi ei in piept shi se pot lauda cu succesele stelei zicand ca au avut dreptate....

P.S.:te rog sa faci tot posibilul pt. ca articolul tau sa ajunga la cei care terfelesc numele dinamo...sa vada shi ei k nu suntem niste sustinatori prosti shi inculti care indiferent de ce scriu ei nu luam atitudine.......

Ink odata felicitari!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.