Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cel mai "tare" gol - sezonul 2005/2006 (cupa UEFA, campionat, cupa)
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Dinamo echipa noastra > DinamoMania Cafe
st_an
cand spun cel mai "tare" gol ma refer la raportul dintre frumusetea golului si importanta sa. sa va aud!

P.S. eu merg pe golul lui niculescu din lovitura libera, din meciul retur cu omonia
Cai Lun
Doar goluri dinamoviste?
st_an
da. n-am precizat dar am crezut ca se intelege de la sine. doar goluri dinamoviste si din sezonul acesta
catalinmv2002
Zicu, golul 2 cu Everton
Cai Lun
Golul lui Niculescu de la Marsilia.
mrbodo2002
golul lui niculescu de la omonia!
f_rares
Niculescu cu Marsilia.a fost foarte important acel gol thumb.gif
reddogforever84
Niculescu in meciul cu Omonia. Si frumos si important .
marcher
Mai castoc a fost a lu chihaia la marsilia. A fost da nu s-a pus. 010.gif 010.gif Marca andone 010.gif 010.gif
red_dog77
Mie mi-au placut toate cele 5 cu crapidul.
Nexus
Cel mai 'tare' gol a fost al lui Niculescu in partida cu Omonia.
Alt gol frumos e cel al lui Ferfelea din meciu cu Fc Vaslui.
POOL
Mie mi s-a parut golul 2 al lui Zicu din partida ku Everton.... thumb.gif Un gol pe care doar jucatorii mari reusesk sa il marcheze..... thumb.gif
g481_shm
golu lu' zicu a fost dat dintr-o pozitie grea...da totusi parca nu e atat de important ca golul lu clau din meciul cu omonia...
PS: am spart o vaza de-a lu' mama la golu ala 010.gif
Radu10mai
Mie mi-a placut autogolul lui Daouda tongue.gif
Pepid
Golul lui niculescu din meciul cu omonia a fost cel mai important si frumos de asemenea.
MosIonRoata
Un gol de mega-clasa dar nu prea important este
golul marcat de Balace in meciul cu Steaua in returul
acestui campionat: sut bomba fara preluare, cu exteriorul
piciorului drept de la 18m din pozitie usor lateral stanga la paianjen...

Sanatate!
Cai Lun
nono.gif ...care sanatate Mosule? icon_rolleyes.gif Ca aici e vorba de goluri dinamoviste! gunshot.gif
Max
Golul lui C.Munteanu de maine seara thumb.gif
st_an
QUOTE(MosIonRoata @ 8 Apr 2006, 18:40) *
Un gol de mega-clasa dar nu prea important este
golul marcat de Balace in meciul cu Steaua in returul
acestui campionat: sut bomba fara preluare, cu exteriorul
piciorului drept de la 18m din pozitie usor lateral stanga la paianjen...
Sanatate!

Mosule da vezi ca am auzit ca cei de la Asante Kotoko(Ghana) au dat un gol cu spatele genunchiului, stop pe buric, din pozitie usor lateral dreapta exact la tarantula... marcator? o maimuta pe nume Jijika.

offtopic.gif ESTI OFFTOPIC IAR !!! GOLURI DINAMOVISTE DIN SEZONUL ASTA! beerchug.gif
MosIonRoata
Nu va fie cu suparare, da' pa panou' principal scrie
cu rosu:
"Cel mai "tare" gol - sezonul 2005/2006 (cupa UEFA, campionat, cupa)"
atat si nimic mai mult.

Sanatate!
Cai Lun
Pupati-va si impacati-va si nu va mai certati!... Amandoi aveti dreptate! 010.gif

MosIon, pentru ca a facut aceiasi confuzie pe care m facut-o si eu
stan, pentru ca intre timp se precizase subiectul exact al topicului [pe care, desigur din lipsa de timp, MosIon nu obisnuieste sa il citeasca...]

Oricum, imi place aliura de moderator pe care o afiseaza stan!... tongue.gif numai ca si tu esti offtopic in ultimul mesaj... taunt.gif
stankovic
Cu siguranta nu cel mai frumos insa cu singuranta cel care a adus cea mai multa bucurie..baltoi , golul de 2-2 in ghena..astept returul d maine sa mai adaug goluri d'astea:)
st_an
mi-am cam schimbat parerea...cred ca cel mai important si cu siguranta stupid de frumos e cel "al lui" Babicu' cu steOAIA...din pacate....
clsdinamo_4_ever
1. GOLUL LUI NICULESCU DE LA OMONIA
2. GOLULU LUI VLAD MUNTEANU DIN STEFAN CEL MARE IN PARTIDA CU TSK HAITA_DINAMO.gif
bulddogg
golul din poarta clovnului de carlos.
crazy_rednwhite
ambel;e goluri de la marsilia.......merg pt locul 1 pe mana lui chihaia....:Dpacat k nu a fost acordat..poate eram in locul stelei akuma....:-<
red_dog 4 ever
offtopic.gif Golul lui Niculescu in amicalul cu Real Madrid
RflaviusD
Cel mai frumos gol mi s-a parut golul lui Chihaia in meciul din marsilia!cu un ochi rad cu unul plang... 010.gif 256.gif
bigbobo
golul lu' Niculescu din ghencea in cupa romaniei...
hunter
cele mai frumoase goluri mi s-au parut cele ale lui Zicu in meciul cu Everton si al lui Tamas cu Gloria Bistrita
red_dogvitan
SincER sa fiu golul lui Clau-gol din lovitura libera de la meciul OMONIA-DINAMO thumb.gif

P.S: SI un alt gol care ar putea intra in categoria celui mai frumos gol al campionatului ar fi golul lui DAN ALEXA din partida VASlui-DINAMO thumb.gif
Blu
Mie mi-a placut foarte mult toata faza golului de la meciul cu CSKA . Intr-adevar golul in sine nu a fost senzational dar impactul a fost urias . Acum am revazut filmuletul cu golul lui Vlad Munteanu si m-a si cuprins o stare euforica ... Ah , amintiri ...
DUMMY
Golurile din meciul cu rapid ... 5 boabe , la fiecare atingere a mingii jucatorii dinamovisti primeau un "ole"
ALEXANDRA
golul lui bratu din supercupa su stelisti a fost superb si care ne-a umplut inimile de fericire HAITA_DINAMO.gif

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
Reddogstef
Golul lui Zicu din meciul cu Everton. Cetrarea a fost perfecta si reluarea superba. Executie de mare jucator. HAITA_DINAMO.gif
RED75
A mai zis-o cineva. Dar daca se punea golul lui Chihaia de la Marseille ar fi fost sigur cel mai tare !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.