Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Monica
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4
red_butterfly
Click to view attachmentClick to view attachmentpoze pe stadion nu am, din pacate icon_redface.gif cea de-a doua poza e cu soricioaica mea pe kre o cheama CLAUdia

HAITA_DINAMO.gif
Cai Lun
Noroc cu cate un astfel de topic, ca mai uitam si noi de vremurile de bejenie prin care trece Dinamo.
Macar dinamovistele sa ne mai bucure, daca dinamovistii nu mai sunt capabili!...

Bine ai venit, monik! thumb.gif

Apropo, soricioaica ta se pricepe la batut lovituri libere? Ca vad ca cel dupa care ai botezat-o nu prea mai face fatza, poate ii da o mana de ajutor... 010.gif
Radu10mai
010.gif verystrange.gif 010.gif
g481_shm
dap...tari aman2 pozele....da ar fi mai tare daca ai mai pune duminica poze de pe stadion de la meciu cu spurktzii...alea sunt pozele mele preferate..din tribuna...io nush dak imi aparatu cu mine ca stau departe si in "trenuletzu groazei" sunt multe ciori care se bucura la orice are butoane...asa ca ma bazez pe voi...inca odata bv pt poze...asteptam mai multe;)
POOL
welcome.gif

Da' soricelul ala ce face in poza??? Iss zice rugaciunile inainte sa fie prins de pisica sau ce??? 010.gif
red_butterfly
Click to view attachment
cred k vroia sa stea sa-i fac poza..imi pare rau k e prea mica si nu am cum sa-i pun sapca cu dinamo :D..cu mingea nu stiu cum se descurca, dar banuiesc ca nu degeaba o alinta tata "Clau-gol" 010.gif

P.S: as pune si poze de pe stadion dar pe acolo nu merg k nu am cu cine....asa ca...
anmini
de ce nu incerci sa mergi singura?! nu ti se intampla nimic. desi, cred ca dupa acest mesaj o sa-ti trimita baietii niste invitatii................. bananasmile.gif
red_butterfly
as merge....dar habar nu am cum sta treaba, nu am mai fost pe stadion de vreo 4 ani....tata desi e dinamovist s-a lasat de mult de mersul la meciuri....incerc si eu sa-mi fac cunostinte printre dinamovisti, si poate in viitor o sa merg pe stadion icon_biggrin.gif
Radu10mai
010.gif asta-i cel mai tare topic thumb.gif taunt.gif
mrbodo2002
Nu rata meciurile cu miza!!!Du-te pe stadion!Nu cred k nu ai cu cine sa mergi;trebuie sa gasesty tu pe cineva!
Deabia astept meciul de duminik;sper sa ihi batem pe spurkti!!!!
Fortza HAITA_DINAMO.gif !!!!!!
radu
HAITA_DINAMO.gif

si nu va mai agitati..are cu cine sa mearga pe stadion..prietenii stiu de ce.. tongue.gif
Nexus
Si eu vreau 256.gif
POOL
Stai un pik..... taikato il alinta pe Petre Clau-gol???? 010.gif There must be an error somewhere. thumb.gif
reddogforever84
Clau-gol e hamsterul 010.gif beerchug.gif
POOL
AAAAA...... Da nu mi-am dat seama...... 010.gif 010.gif Frumos nume pt un mickey mouse. 010.gif thumb.gif
anmini
QUOTE(red_butterfly @ 6 Apr 2006, 12:38) *
as merge....dar habar nu am cum sta treaba, nu am mai fost pe stadion de vreo 4 ani....tata desi e dinamovist s-a lasat de mult de mersul la meciuri....incerc si eu sa-mi fac cunostinte printre dinamovisti, si poate in viitor o sa merg pe stadion icon_biggrin.gif

eeeeeee, cu tata..du-te singura, ca gasesti pe cineva acolo sa te duca acasa dupa meci.. 010.gif
g481_shm
sau la bataie cu spurcatzii 010.gif oricum...fara stadion fotbalu nu are farmec nici pe jumatate
f_rares
Soricelul e cel mai tare...trebuia sa-i fi pus fularu' cu Dinamo la gat sa intzelegem mai ushor k e dinamovist 010.gif
anmini
sa speram ca diseara ne arati o poza de la meci,da? sa nu stai acasa!!!!!!!!!! ia soricica si la stadion cu voi!!!!!! HAITA_DINAMO.gif
red_butterfly
Click to view attachment cum s-o iau la stadion? e prea mica 010.gif
nici nu am cum sa-i pun fular la gat....da am asezat-o intr-o esarfa, merge? icon_wink.gif
am fost la meci dar nu mi-am facut mie poze, am facut unele asa, de ansamblu....
anmini
bravo pt soricica. mai ai s-o inveti sa strige m...steaua si gata. si cu stadionul, bravo tie! tine-o tot asa!
f_rares
QUOTE(red_butterfly @ 10 Apr 2006, 10:13) *
Click to view attachment cum s-o iau la stadion? e prea mica 010.gif
nici nu am cum sa-i pun fular la gat....da am asezat-o intr-o esarfa, merge?
am fost la meci dar nu mi-am facut mie poze, am facut unele asa, de ansamblu....

Esarfa alb-rosie sper... 010.gif si o luai si tu intr-un buzunar,o scoteai la 'lumina' la golu' lu' Niculescu ,faceai repede poza soricelului si aveai poza cu ea de pe stadion:wink:
P.S:O sa-mi pun poza cu soricelul pe desktop...e dinamovist si merita=))
red_butterfly
poate dak era cuminte si statea in buzunar icon_lol.gif
aveam mai demult un soricel alb cu negru si l-am dat cu vopsea de par rosie k sa fie dinamovist...numa k a iesit roz icon_redface.gif
anmini
010.gif mai intai trebuia decolorat.
red_butterfly
am si eu 2 intrebari:
1) stie cineva dak pot merge maine la meci dak nu am legitimatie?
2) cine mai merge (k dak e nu vreau sa ma duc singura)?
Max
Merg eu... icon_wink.gif ..am mai fost impreuna cred ca-ti aduci aminte tongue.gif
COSMIN C
Riscanta intrebare m@x....Ca daca nu-si aduce aminte drunk.gif ..... icon_lol.gif icon_lol.gif
Max
imposibil icon_rolleyes.gif ..sunt prea de bagat in seama 010.gif

CAI LUN stie tongue.gif
Cai Lun
Care jandarmerie dom'le? rofl.gif
Mihai11
esteeeeeeee.. o dam si pe caterincaaaaaaaaaaaaa
COSMIN C
Stie si Cai Lun ??? E grav.... drunk.gif
red_butterfly
QUOTE(m@x @ 11 Apr 2006, 15:51) *
Merg eu... icon_wink.gif ..am mai fost impreuna cred ca-ti aduci aminte tongue.gif

normal k imi aduc aminte! crezi k poti sa procedezi k la meciul cu steaua, sa-mi iei si mie un bilet? si dak da....cum facem sa ne intalnim? icon_rolleyes.gif
anmini
beerchug.gif cred ca ai deja un pm...............
COSMIN C
Ups!! Eu n-am fost pe topicul asta, nu m-ati vazut! 010.gif
Max
Am sa fac tot posibilul...daca nu o sa vb cu un prieten sa te ajute!
redlady08
chiar mi-a facut placere sa te cunosc personal...pakt de rezultatul meciului 149.gif ...da in rest am numai cuvinte de lauda...sa nu renunti sa mergi pe stadion mai ales k acuma ai si cu cine thumb.gif ...si stii...cand o sa pot o sa vin sa va tin companie tongue.gif ...pana atunci ai grija de tine.
DUMMY
ce frumoasa esti ...CLAUdio ! bananasmile.gif
ZOCCOLO DURO
drink.gif drink.gif drink.gif POZE !!!POZE!!! VREM POZE
alexyutza
Monik ,n u ne parasi .... tocmai cand incepem sa ne adunam mai multe fete....
Poate ii convingem si pe baietzi sa apara la " Mr DinamoMania " .... 010.gif
red_butterfly
ahhhh, asta da.....ar fi o idee k sigur se gasesc baietzi dragutzi icon_mrgreen.gif
Radu10mai
Daaa crazy.gif
antisteaua
Raducule te bagi? Mai bine nu ca noi astia mai slabi nu prea avem mari sanse. Lasa mai bine sa admiram noi fetele ca uite ce frumoase sunt.
Pe Monica am avut placereasa o cunosc la meciul cu steoaia si pot spune despre ea ca e o scumpika. Dar ar fi bine sa mai puna ceva poze pe aici sa vada si ochii la lumea care nu a cunoscut-o.
red_butterfly
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment hai k mai pun si eu niste poze dak asa cere lumea :P
btw, thx antisteaua icon_smile.gif
radu
confirm si eu niste ochi verzi rarisimi.
Cai Lun
Numa' Balan nu prea pare sa isi fi dat seama langa cine sta!... stupidemoticon0rv.gif
red_butterfly
esti tare Cai Lun! 010.gif
coolio
hai k i-am batut pe stelisti shi la capitolul asta...
tot asa fetelor...
red_butterfly
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment
this is me...then (anu' trecut)
Radu10mai
imi place, imi place, pe cel din poza a 3-a l-ai salvat de la inec??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.