Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Monica
Comunitatea virtuală a suporterilor dinamoviști > DinamoMania :: Jocuri și concursuri > Miss DinamoMania
Pages: 1, 2, 3, 4
marcher
Ia botu nene. DINAMOVISTE de-astea, se dau doar la premianti. Celor cu note sub 7 le-o dam pe...taci pacatosule
red_butterfly
010.gif ce rau esti marcher! ar fi fost misto sa fi filmat careva show'ul pe care l-ati facut in barul ala beerchug.gif
red_butterfly
inaintea meciului cu Vaslui......
bianco_rossa
bine monik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....locul asta e ala la care ma gandesc io?...ca asa pare de cunoscuuuuut 010.gif 010.gif
redlady08
vaiiii....chiar uitasem de poza asta 010.gif .....pacat de scorul de la acel meci....k in rest totul a fost bine beerchug.gif
red_butterfly
da, chiar locul ala e. verifica eugen blitzul si mi-a facut mie poza 010.gif

si aici o poza cu mine si cu rossa bananasmile.gif
bianco_rossa
010.gif care este....si aici parca tot blitzu era de vina..ca la ora aiaaa..ma mir cum mai stateam in picioare 010.gif
redlady08
lasa k a meritat pana la urma deplasarea, chiar daca nu am castigat meciul....am castigat noi prieteni thumb.gif ...si am asistat la ultimul meci in Groapa a Piticului....tot e ceva, nu? HAITA_DINAMO.gif .....cat despre ce a urmat dupa meci....numa cine a fost acolo stie 010.gif
red_butterfly
pai sigur k a meritat ;)).....asa ca sa veniti mai des si pt meciuri si beerchug.gif 010.gif
red_butterfly

gata, marcher, am pus poza la loc bananasmile.gif
redlady08
lasa Monik ca nu se stie cand ne facem iar aparitia pe acolo;)) 010.gif .....a fost prea frumos ca sa nu se repete:D thumb.gif
red_butterfly
offtopic.gif Cai Lun, regulamentul cand il publici?
Cai Lun
Dupa incheiera ultimei etape.. deci cel tarziu pana vineri... Concursul se va desfasura pana la inceputul sezonului viitor..
red_butterfly
arata un pic mai ciudat poza ca e facuta de tata....da ma rog tongue.gif
f_rares
ce-mi vad ocsorii pe tricoul ala? icon_lol.gif tu...cu Petre?!?! HAITA_DINAMO.gif
bianco_rossa
asa Monica...ia arata'le tu garderoba pentru HAITA_DINAMO.gif ...ca cealalta se vede in privat 010.gif (sau deloc pentru ghinionisti)
Bravooooo!!!
red_butterfly

imi pare rau ca se vede asa poza...........aici sunt eu cu Tasha, pekinezul celei mai bune ale mele
Nexus
Frumoase exemplare busted_blue.gif
f_rares
cel mai frumos exemplar e ursul cel mare de plus din spate drunk.gif
red_butterfly
ce urs ma? nu vezi ca are urechi lungi? 010.gif
radu
pare iepuras bananasmile.gif dar mai sti din ce parinti se trage?
f_rares
QUOTE(red_butterfly @ 12 Jun 2006, 21:30) *
ce urs ma? nu vezi ca are urechi lungi? 010.gif

mda... drunk.gif la o analiza mai atenta a juriului...pare a fi...iepuras bigcry.gif ...
dar cazul nu e inchis...ancheta va continua busted_blue.gif
red_butterfly

HAITA_DINAMO.gif HAITA_DINAMO.gif
f_rares
No comment la poza asta
beerchug.gif thumb.gif excelent thumb.gif
redlady08
frumos...esarfa de care caut eu 256.gif .....asa monik ...pozeaza tot 010.gif
red_butterfly
redlady, l-am luat de la magazinul clubului, ar trebui sa se mai gaseasca. Da' lasa ca vii tu sezonul viitor intr-o deplasare aici, si mai cauti, nu-i asa? HAITA_DINAMO.gif
bianco_rossa
stai ca raspund eu in numele ei.....normaaaaaaal ca o sa venit...si unde mai pui ca venim la mai multe meciuri decat sezonul asta...ca...stii cum se spune..ne trage ata..sfoara..lantul..si ce'o mai fi..
Auzi...vezi poate nu uiti ca Dinamo mai are meciuri in deplasare prin zona noastra bananasmile.gif bananasmile.gif
redlady08
mersi rossa ....exact asta voiam sa zic si eu 010.gif 010.gif ...plus o precizare....ultima data cand am fost nu mai erau esarfe ca asta 256.gif .....da tot nu am plecat cu mana goala 010.gif
red_butterfly
pai cum sa pleci tu cu mana goala? se poate? 010.gif
cum sa uit ca dinamo are meciuri in zona voastra? o sa fac tot posibilu'....... HAITA_DINAMO.gif
bianco_rossa
beerchug.gif beerchug.gif beerchug.gif bananasmile.gif bananasmile.gif
redlady08
pai asa sa faci monik.....apuca-te de strans...ca nu acceptam refuzuri....te asteptam cu bratele deschise HAITA_DINAMO.gif
red_butterfly
ia sa mai pun si eu 2 poze
nu-s cu mine da-s cu HAITA_DINAMO.gif asa ca merge :P

[img]http://img158.imageshack.us/img158/9145/imagen7619bs.th.jpg[/img]
radu
unde am vazut eu sapca asta crazy.gif la Ploiesti...oare..?
marcher
parca beerchug.gif
red_butterfly
Exact, la Ploiesti! Da' nu-i nimic daca nu-ti aduci aminte marcher, erai mai ocupat cu " beerchug.gif " in seara aia 010.gif 010.gif
bogdan_17
dinamo are nevoie d tine HAITA_DINAMO.gif

QUOTE(red_butterfly @ 11 Jun 2006, 11:29) *
arata un pic mai ciudat poza ca e facuta de tata....da ma rog tongue.gif

dinamo are nevoie d tine
ma poti contacta la adresa: budy_the_red_dog@yahoo.com jester.gif
Cai Lun
rofl.gif CE MAI ASTEPTI?! woohoo.gif
red_dog 4 ever
Hai ca poate avem si cereri in casatorie 010.gif
red_butterfly
Nu stiu de ce are Dinamo nevoie de mine, da' fie.... 010.gif

PS: Cai, la cin' te refereai? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
bianco_rossa
eee.....Monica...daca nu cauti englezoi cu bani tot degeaba 010.gif 010.gif ...
ca astia de prin Bucuresti....stii tu bananasmile.gif
red_butterfly
QUOTE(bianco_rossa @ 18 Jun 2006, 15:49) *
eee.....Monica...daca nu cauti englezoi cu bani tot degeaba 010.gif 010.gif ...
ca astia de prin Bucuresti....stii tu bananasmile.gif

ehhh, rossa lasa k nu se stie..poate iti deschizi cabinetu' ala de consultanta bananasmile.gif bananasmile.gif ...nu-mi plac englezii 010.gif 010.gif
bianco_rossa
010.gif ..se stie ca prima consultanta e gratis....prietenii stiu de ce beerchug.gif
red_butterfly
atunci pregateste-te ca s-ar putea sa dureze mult, o sa ai de lucru nu gluma diablo.gif
Cai Lun
Acest topic nu poate fi decat conform cu regulamentul. Este admis in concurs. Monica este una din optiunile de vot pentru concursul Miss DinamoMania! Felitari si mult succes!

Topic INCHIS! banned.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.