Cai Lun
Apr 4 2006, 10:01 PM
Pe 5 aprilie sarbatorim un alt mare fost jucator dinamovist. Florin Cheran, sprinterul care facea legea pe flancul drept al lui Dinamo in anii '70.
In aceste vremuri tulburi pentru club, cu jucatori la fel de "tulburi", sa ne intoarcem putin privirile spre trecutul in care gasim exemplele de sportivitate ce inca emana dinamovism... Sa ii uram "La Multi Ani!" unui alt membru al galeriei jucatorilor dinamovisti adevarati! LA MULTI ANI, Florin Cheran!
COSMIN C
Apr 4 2006, 10:44 PM
Bine zis... Trebuie sa ne uitam in urma, mult in urma, ca sa capatam forta sa mai mergem inainte...
La Multi Ani, Florin Cheran !!
iuliu
Apr 5 2006, 12:29 PM
Este vorba de unul din cei mai valorosi fundasi dreapta ai fotbalului romanesc.
I-am urmarit toata cariera si-mi amintesc perfect de jucatorul care "zbura" pe partea dreapta cu viteza de motocicleta.
LA MULTI ANI FLORIN CHERAN
COSMIN C
Apr 5 2006, 12:39 PM
Pai i se si spunea Motoreta! Nu-i asa, Iuliu?
iuliu
Apr 5 2006, 05:04 PM
Cosmin salut
I se spunea si "Motoreta" , i se spunea si "Vova" desi n-as putea spune ca vreuna din porecle s-a lipit de el in mod deosebit .
Prin luna noiembrie noi am mai scris ceva despre Cheran , topicul se gaseste in forum exact deasupra actualului topic , deci nu e cazul sa dau detalii cu privire la frumoasa cariera a acestui jucator.
Tin minte ca la inceput mi-a dat mari emotii. Pleca in atac pe dreapta , pasa sau centra si in loc sa revina in aparare (cum se proceda atunci) ramanea in fata, continuand sa participe la faza de atac (cum se procedeaza astazi , dupa 35 ani)
Daca Dinamo pierdea mingea , adversarii declansau un contraatac exact pe partea lui Cheran , care parea descoperita. Am inteles insa repede ca nu e nici o problema , Cheran "dadea gaz la motoreta" si prindea la timp orice adversar , chiar daca acesta avea un avans de 10-15 metri.
Jucator puternic si foarte sportiv , mai avea in teren si functia de ... brancarda.!
Cand un jucator se accidenta , (indiferent daca era de la Dinamo sau de la adversari)
pana sa ajunga brancardierii , Cheran era cel care il purta pe brate pe cel lovit si il scotea pe tusa pentru a primi ingrijiri.
Are deja 59 ani ? Cand a trecut timpul ?
COSMIN C
Apr 5 2006, 05:14 PM
Salut, Iuliu !
Chiar asa, de faza asta cu jucatorii accidentati uitasem... Deh, varsta ...
Off topic
Pe 22 mai e ziua lui Dumitrache! Poate mai scotocim prin cufarul cu amintiri...
f_rares
Apr 5 2006, 11:13 PM
Putzin cu intarziere...dar, LA MULZTI ANI FLORIN CHERAN!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.